Hirdetés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
vfeco
aktív tag
Feltettem paragonandroidot, de nincs szolgáltatóm... térerő semmi... Telenor függő a teló. Mi lehet a gond?
-
laci0530
senior tag
Aki egy igazán jó - szerény véleményem szerint az eddigi legjobb - kamera/galéria alkalmazást szeretne (szerkesztő funkciókkal), annak ezt ajánlom:
http://db.tt/bLFX7P9fA linkeléstért elnézést, mobilról írok. Az alkalmazásról még annyit, hogy a Quikpic galéria apk-ját (eddig a kedvencem volt) töröltem, amióta fenn van.
4.1.2-n megy, lag=zéró. -
bandi0000
nagyúr
hali
kérdés, hogy legújabb szoftverben a kamera okosodott? Tehát kapott olyan funkciókat mint ami az S4-be van? Vagy van valami alternatíva az S4-ben lévő dráma shot-ra? -
vfeco
aktív tag
Omega ROM-ról vélemény?
-
Magga
aktív tag
Tapasztalt-e valaki hasonlót??
Tegnap napközben többször is használtam a telefont, működött rendesen, majd mikor hazaértem el kellett volna intéznem 3-4 telefont, de csak rezgett egyet, mikor felvették (csak innen tudtam, hogy hívtam is az illetőt)! Még azt sem hallottam, hogy kicseng és persze a másik felet sem!
Próbáltam wipeolni, de nem segített. Egy korábbi mentésem húzott ki a sza...ból!
Rendszer alkalmazásokhoz mostanában nem nyúltam, normál appokat rendszeresen próbálgatok! Lehet egy ilyennek a mellékhatása ez???
Köszi -
MunezXBK
nagyúr
Nna...25 nap után végre megérkezett a szerviz.
Nagyon normális srácot fogtam ki, cserélt töltőt is, akksit is. Mert csak 1 év a gari ezekre, mi van ha elromlik 1 év után?
-
foxymaxy
senior tag
válasz
gone_man #53852 üzenetére
a samu 35k-ért cseréli és marad a gari
a cserés kijelzőre 6hónap a gari :-/roberto211:
az 1 kicsit durva
resetelted használatba vétel előtt, mert lehet hogy valami sz@rságot rárakott az előző "ideiglenes"
tulaj és az akad , nálam is volt már ilyen csoda (mini) szoftozáson de nem volt vele semmi gond
gyenge kijelző kevés ram kicsit lassú ennyi de 50k-t nem ér -
vfeco
aktív tag
válasz
adammkaa #53862 üzenetére
Csak néha sokat akarok tőle és akkor érzem, hogy belaggol.... Zenét hallgatok bluetooth fülesen, közbe megy a navigáció, majd Touch Downon kapok mailt és azt is megnézem.... Office mellékletet megnyitom. Háttérbe persze megy a navi.
Ezt már nehezen tűri, de ezt rengetegszer eljátszom naponta.
Alapból a rendszer zabál 600MB körül. Szerintem a sok Samu alkalmazás (amiket kb soha nem használok) ennek a 600MB-nak jórészét felzabálják.
Ezért szeretnék olyan ROM-ot, amibe nincsenek benne felesleges szarok. (pl touchwizz, mindenféle HUB.... stb)
Szóval létezik fapados és gyors ROM, ami megbízható? S2-re volt frankó ilyen ROM, de már a nevére sem emlékszem.
Ha valaki tud segíteni megköszönném.
-
Rem-X
senior tag
Érdekes... A hivatalos xda oldalán a paranoidnak 3.56 a legfrissebb verzió de érdekesség kedvéért megnéztem van e frissítés a goomanager szerint és voila már töltötte is le a 3.60-at... Egyelőre jónak tűnik bár a Stock mintha kicsit gyorsabb lenne néhány esetben...
-
nembal1975
csendes tag
Sziasztok! Lehet, hogy nagyon alap dolgot kérdezek... Hogy lehet SD kártyára áthelyezni alkalmazásokat? Az alkalmazáskezelő nem ajánlja fel, letöltöttem egy progit, az meg azt írja, hogy a külső tárhely csak emulálva van, ezt nem is értem. A kártyát pedig felismeri a gép, a fényképek oda mennek... Nagyon köszi a segítséget!
-
havri1
félisten
válasz
RockCNC #53875 üzenetére
Használd az exDialert, igaz már nem ingyenes, de megéri. Gyors, ékezetet is frankón kezeli, és sok extra funkcióval, témával.
Amióta belekóstoltam a MIUI-ba, és visszatértem AOSP-re, ezt használom, számomra már nélkülözhetetlenMás: A gyári időjárás panel digitális órával csak TW felületen működik? Nova launcher alatt nem is találom a widgetet..
-
RockCNC
őstag
Gondolom volt már róla szó. Qwa bosszantó hogy a tárcsázó nem ismeri fel az ékezeteket
-
roberto211
őstag
Aki kitalálta a Samsungnál,hogy a csere telefonok közé betesznek egy Galaxy mini-t, és ezt adnak amíg javítják a telefonod, annak oda adnám és 1 hétig használja. Most azt kaptam. Pffff. Ez nem telefon inkább nem mondom mi, fagy, 5óra mire megnyit egy appot, alig lehet belőle kilépni ,kézhez kaptam már akkor sejtettem,hogy nem lesz itt frankó minden. És a csávó még ilyet szól "ez egy elég jó telefon". Ráadásul ha bármi lenne vele míg nálam van , vagy elhagyom,stb akkor 50rugót kéne érte fizetnem. Vicc az egész.
-
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #53871 üzenetére
Konkrétan mit csinál az a program? Mert ha task killer...
A legjobb, ha kézzel kiszeded azokat, amiket amúgy sem használsz, vagy lefagyasztod Greenify-vel, amiket csak ritkán.
Pl a helymeghatározást sokan nem is használják, - nem is tudják mire jó - láttam olyat, hogy wifi gps állandóan bekapcsolva, és nem is használja.
Ennél jobb saver..
Az a baj, sok kilövi a memóriából csak a programokat, így azok gyakorlatilag állandóan indulnak, leállnak.
Ezek mind sokkal több energiát igényelnek, mert cpu használat, mintha folyamatosan a memóriában tartaná a rendszer.
Tehát ésszel kipucolni, lefagyasztani, a legjobb.Szerintem -
FrankMonzano
őstag
Udv! Ezek a battery saverek ernek valamit? Hosszabitjak az aksit vagy parasztvakitas ?
-
roberto211
őstag
válasz
mgTerminator #53869 üzenetére
Az látod lehet.
-
mgTerminator
veterán
válasz
roberto211 #53868 üzenetére
Nem a samsung írta hanem egy szőke az ügyfélszolgálatról
-
roberto211
őstag
válasz
mgTerminator #53854 üzenetére
Samsung is úgy írja,hogy LCD.
Emailben legalábbis azt írták , régebben s3 -ra.
-
mgTerminator
veterán
válasz
havri1 #53866 üzenetére
De ha nem írtam sehol, akkor miért írsz nekem ilyeneket?
Figyelj, felőlem tolhatsz egymásra össze vissza mindent, ez engem nem érdekel, de ha valami nem úgy fog működni ahogy kell, akkor majd ne kérj itt tanácsot, mert úgy látom kened vágod a témát. Na mindegy, bocs hogy szóltam -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #53864 üzenetére
Sehol, de ha van fent kernel (gyári) akkor teljesen mind1, hogy mi van fent, ergo simán rá lehet tolni a másikat. Igazából a wipeot sem írták még xda-n sem, ettől függetlenül én mindig wipeolok.
Amúgy volt úgy, (Nexus 7-en) hogy feltettem egy másik kernelt, és annak a saját beállításai voltak érvényben Stweaksben, tehát ebből kiindulva, valószínűnek tartom, hogy ha a beállítások nem jók az újhoz képest, akkor felülírja. -
dobobazsy
őstag
mostanában néha reccsen egyet a telefon ha megnyomom a home gombot. ez miért van?
-
vfeco
aktív tag
Tudtok i9300-hoz ajánlani nekem egy tiszta gyors, stabil ROM-ot? Gyári rom van fent semmi root, de állandóan elfogy a RAM. Köszi.
-
adammkaa
senior tag
Köszi. Csak azért kérdeztem mert most fogok a telóhoz venni majd egy vsonic vc02-t. Az 16ohm és 100dbi, viszont a 16ohm előbb eléri a hatásfokát úgy tudom , jobban hajtható, így talán hangosabb is lesz mint a gyári füles. Egyénként kibontottam a dobozomat és megnéztem milyen csomagolásban volt a headshet, az van ráírva hogy EHS64AVFWE(GH59-11720A)
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #53846 üzenetére
Olyan nincs, hogy nincs fent kernel.
Ha érintetlen rendszerre tolod fel az új kernelt, akkor a gyárira rakod.
Én 2 wipeot tolok, és megy fel az új.
Ha van babrálva a kernel beállítása, akkor természetesen megy a default stweaksben. Sose volt ebből gondom.
S2-re volt kernel pucolo script, de ahogy néztem, az is csak formáz, wipeol. -
adammkaa
senior tag
Valaki tudja hogy a gyári fülhallgató s3 hoz hány ohm, és hány dbi s?
-
gone_man
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémám lenne..Egy hónappal ezelőtt az egyik "kedves" ismerősöm sikeresen elejtette a telefonomat,és bepattant az LCD kijelző előtti műanyag plexi..Természetesen elmentem a T-be,megkérdeztem,hogy mennyibe kerülne a cseréje,mire azt a választ kaptam,hogy csak az LCD panellel együtt tudják cserélni,amennyiben leszurkolok 45ezer ft-ot..Elmentem mobiloshoz,ő ugyanezt mondta.Viszont azért én utánanéztem a dolognak,és lehet külön cserélni a plexit,ráadásul töredékébe kerülne a fent említett 45ezer ft-os árnak.Tudnom,hogy megvan ennek is a maga kockázata,tudomásul vettem,igazából vesztenivalóm nincs,max bebukom a plexi árát is,és akkor kénytelen vagyok szervizbe adni..De aki csinálná,csinált már ilyet,és simán kicserélte azt is.
A kérdésem leginkább az lenne,hogy tudtok esetleg egy megbízható forrást,ahonnan gyári KÉK előlapi plexit tudnék szerezni?mert kutakodtam a neten,és egyelőre nem találok 100%-osan megbízható,gyári megoldást..A segítséget előre is köszi!
-
SN2O
aktív tag
Sziasztok!
Milyen kijelző fóliát ajánlanátok amit itt magyarországon is meg lehet venni/rendelni valakitől vagy valamelyik webáruházból? (és nem külföldről kell rendelni...plusz normálisan illeszkedik a kijelzőre)
-
Rem-X
senior tag
válasz
mgTerminator #53846 üzenetére
Na köszi
Kicsit szenvedtem vele, mert a Goomanager nem talált újabbat rá, de Mobile ODIN-nal sikerült feltenni a tar-t
Jó cucc ez.
Szerk.: és ezzel már felmegy a PA. Köszi Terminator!
-
adammkaa
senior tag
Sziasztok. LTE felhasználókhoz szolnék most , valaki cserélt már a telefonján kernelt amiben volt audio engine , amire fel lehet pakolni az stweaks et? Ha igen dobjon már egy linket.
-
mgTerminator
veterán
Szerintem frissíts 2.5-re, az a tuti
Havri1: én szeretek biztosra menni, én az "érintetlen" (tehát nincs másik kernel felrakva) rendszert lementem, utána fel a kernel, wipe cache. Használom ameddig használom, ha nem jön be vagy csere, akkor (ha használtam az STweakset akkor abba reset settings) mentésből visszatolom a systemet, aztán jöhet a következő kernel, persze a műveletek végét cache törléssel fejezem be. Lehet hogy fölösleges, de így tutira megyek, mert nem 1 olyan kernellel találkoztam hogy külön modulokat másolt fel, meg scriptet, stb, és nem szeretem ha össze van gányolva a rendszer.
Én romoláskor nagyon alapos vagyok, ezért sose fossa össze magát a rendszer, nincs olyan hogy ez nem működik, az nem működik, FC...Trobi28: nincs mit
még fejlesztés alatt áll
majd jönnek bele a T-s alkalmazások is, meg CM és CM alapú romoknak NTFS és exFat támogatás, 2 fajtát is belerakok, ha az egyik nem működne
-
Rem-X
senior tag
A Status 7 hiba mit jelenet? Hogy tudom kijavítani, mert így nem tudok flashelni.
TWRP recoveryt használok.
Szerk.: szóval látom hogy valszeg valami gond van a recoveryvel... 2.3.3.0 TWRP van fenn...
-
Ambavir
aktív tag
Kérlek benneteket! Annyira nem szeretnék sokat vissazolvasni. Másik topikban újra bizonyítani, hogy nem vagyok hülye, csak nem értek hozzá...
Jó pár hete olvastam valakinél a router optimalizását. Jól emlékszem? Csak egy nevet kérek szépen.
Közben keresőzöm is serényen, de megkönnyítenétek a dolgom. -
Rem-X
senior tag
válasz
Joachim #53835 üzenetére
Igen... PA mellett nekem is az a másik favorit de először kezdeném a PA-val, mert több benne a beállítási lehetőség.
Olvasgattam hogy bizonyos forráskódok kiadásának korlátozása miatt vannak olyan hibák a főzött romokban amik soha nem is lesznek kijavítva, mint pl a kamera stb.
Nálad nincsenek ilyen gondok?
-
Joachim
tag
Hello!
Én az LTE-mre a CM 10.1-et raktam fel (4.2.2) legutóbb június 24-i kiadást.
Kb. kétnaponta jönnek ki frissítések és 25-30 commits kerül bele alkalmanként.
Eddig a harmadik Nightly frissítést toltam rá az elmúlt egy hét alatt, de mindegyik stabil, gyors és problémamentes volt. Szóval csak ajánlani tudom!
Itt látod a changelogokat és a commitsokat:
http://changelog.bbqdroid.org/#/i9305/1372320261
Ma délelőtt is jött egy új...
Nekem korábban az S2-n is a CM vált be leginkább, előbb a 7, majd a 9. verzió.
A 10-et már nem élte meg. -
Rem-X
senior tag
Lassan nekiállnék nézelődni a romok között...
Van olyan LTE-s sorstárs aki már nézegette őket? Mit érdemes próbálgatni?
Mennyire megbízható a Paranoid meg a CM?
Vagy van olyan amit jobban ajánlotok?
-
havri1
félisten
Már teszem is vissza a jól bevált XEME2 Deodexed romot + a feket statusbart (thx zozy), mert a MIUI (mint eddig mindig) akadós nekem. Az átmenetek, a program nyitások, bezárások, akadnak az animációk közben. Nekem így nem bejövős
Próbáltam Perseus kernellel, de ugyanaz. Valahogy nem tudja még azt az élményt, mint Nexusos ( Igaz az még a v4 volt, de hihetetlenül jól ment) -
dancsuri
veterán
válasz
mgTerminator #53813 üzenetére
miért ne? a kernel felrakás az egyenlő a cserével, tök mondegy neki mi volt elötte
wájpolni sem kell csak romcserekor ajánlott -
trobi28
addikt
válasz
mgTerminator #53818 üzenetére
-
zlatan77
aktív tag
válasz
wipe cache/dalwik cache és nyugodtan lehet a kerneleket cserélni.
Volt,hogy egymás után 3-4-et is feltettem. -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #53818 üzenetére
Miért, te hogy cserélsz kernelt?
-
havri1
félisten
Nagy szenvedések árán, végül sd kártyára tudtam csak felmásolni a telepítő zip-eket, és felment a MIUI.
Egyelőre belakom, aztán írok pár sort. -
trobi28
addikt
válasz
mgTerminator #53814 üzenetére
Valami url probkémát ír.
Máshonnan nem lehet letőlteni? -
havri1
félisten
válasz
Wipe után? Már miért ne? Ne viccelj
-
havri1
félisten
válasz
Feenyx #53810 üzenetére
A gyári rom felrakással ugrott a root. Akkor lehet a Perseus önmagában mégsem rootol.
Én is Siyah után tettel fel a Perseust, így lehet először ha azt felrakod, majd ráteszed a Perseust, lesz root.Más:
Szenvedek a MIUI-val.
Tenném fel a 3 zip-et a gyökérbe, de az eddig használt WIFI Transfer Pro elszállt.
Vagyis nem tudom mi a baj. Elkezdi másolni, majd random %-nál befagy a telefon, de úgy, hogy csak a hosszú powerrel indul újra..Most rakhatom fel dropboxra, és onnan vissza telefonra..kábellel nem szenvedek, se driver meg sose vágtam ezt az usb módot a samsungnál, sose jött össze a pc vs usb storage használat -
-
Anulu79
addikt
WP8 vagy Sense ROM létezik? Vagy launcher van ami ilyen és normális?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest