Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobobazsy
őstag
épp néztem, hogy már nem web'n'walk van ott, hanem az internet.telekom-os. ez magától állt át?
úgy rémlik eddig nem ez volt. viszont LTE-t még nem fogtam sajnosaz viszont érdekelne, hogy még mennyi adatforgalom áll még rendelkezésre.. mert eddig a fordulónapja 1.-én volt, tegnap a díjcsomagváltásnál meg kaptam az sms-t, hogy mostantól a hónap 7. napján van a fordulónap.
-
válasz
dobobazsy #53394 üzenetére
igen, nekem is megérte már csak azért is, de mivel szinte állandóan budapesten vagyok, így még az lte is adott.
azt majd nézd meg, hogy a régi web'n'walk hozzáférési pont nem lte képes, internet.telekom kell, azt nem tudom, hogy az s3 lte mit állít be alapban, meg ugye firmware verzió kérédse is. -
visionbp
tag
Urak, az előzmények olvasása után, kissé remegő kézzel ugyan, de tegnap este felraktam ezt a XXUFME7-et. Pár napig bírtam, hogy nem tegyem, de aztán mégis.
Nálam eddig kiválóan muzsikál. Nincs röccenés, semmi nem FC-zett, a tárcsázó és az üzenetek a 4.1.2-höz képest villámgyorsan, gyk azonnal nyílik, pedig olyan 1800 körüli sms van benne... Lehet, hogy én csesztem el valamit?
Ha továbbra is így teljesít, marad.
-
válasz
apaszka #53374 üzenetére
ez nem száguld? link
nekem csak alacsonyabb csomagom van, 28 megabit/sec felett még sosem mértem, de az is jelentősen jobb, mint a leggyorsabb h+ hálós sebességem.
az lte nem fogyaszt többet, mint a 3g (sőt!), a 2g viszonyítás meg értelmetlen.
a t-mobile a legjobb lte alatt (link - olyan helyeken is van már lte, ahol a térkép még nem jelöli, lassan csak frissítik), a telenor esetén is van lte háló (link - budapest felejtős), de a vodafone...dancsuri; továbbra sem erről szól az lte, illetve maga a mobilinternet!
amíg egy h+ 21 megabit/sec hálón csak akkor van/lehet maximális sebesség, amíg egyedül lógsz rajta, viszont ha többen, akkor arányosan eloszlik a sebesség, addig az lte esetén sokkal több tartalék adott, 60 megabit/sec a legnagyobb csomagban a sebesség, de 80 megabit/sec felett is tud egy cella, így nem lesz olyan probléma, mint a különböző 3g módozatok esetén, hogy egy terheltebb területen csak 2 - 3 megabit/sec adott, de néha még annyi sem, hiába lóg h+ hálón a telefon, és a válaszidő is pocsék, viszont lte hálón nagyobb terhelés esetén is a sokszoros sebesség lesz elérhető, jobb ping mellett!
akinek ez nem számít, pláne úgy, hogy semmivel sem kerül többe az lte, mint a sima 3g adatforgalom, arra nincs mit mondani...
tudja a telefon az lte hálót, azonos áron kapjuk a gyorsabb sebességet és jobb válaszidőt, nem meríti jobban az akkumulátort, szóval semmi sem szól ellene, akkor miért ne? -
Gaben06
tag
Azért köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
Anulu79
addikt
mobilarena.hu/dl/upc/2013-06/23/180826_ga58bxmgeu8w2qmv_2013-06-23_10_05_20_2.jpg
Látom LTE-ről van szó. Ezt gyorsan akkor mértem amikor először észrevettem, hogy LTE hálózaton van a telefon. Nem is volt időm átnézni, hogy minden LTE "lehetőség" be van-e kapcsolva.
(Remélem, hogy lesz a képfeltöltés mert mobilról vagyok.)
-
havri1
félisten
Van olyan S3 tulaj, aki S2-ről váltott?
Olyan kérdésem lenne, hogy nem vették észre, hogy az S3 az automatikus fenyerő szabalyzoja mintha drasztikusabb lenne?
S3 sokkal sötétebb az S2-nél azonos fenyviszonyok mellett. -
MurdR
veterán
válasz
Gaben06 #53379 üzenetére
Lehet, most vagy itt, vagy a Note2 topicban volt valakinek u.ilyen problémája. Mondjuk konkrét megoldásként ő újra húzta a rendszert, az segített. 99% hogy a szervizelés miatt van, mert ha azt nézzük, egy u.olyan, de mégis másik eszköz lett csatlakoztatva. Win szokott ilyen finomságokat csinálni.
Az előttem szóló ajánlotta az air droidot, hirtelen tényleg az a leg egyszerűbb megoldás.
-
Gaben06
tag
Sárga felkiáltó jellel jelöli az eszközkezelőben. Ismeretlen eszközként.
Nincs előző illesztőprogram. Éppen ez a baj. Mert amikor rádugom alapesetben automatikusan a Windowsnak fel kellene ismernie és telepítené azt. De fel sem ismeri, mert nincs azonosítója a telefonnak, nincs digitális aláírása.Ezért kérdeztem,hogy a szervizeléshez köze lehet?
Mivel kicserélték az egész belsejét a telefonnak. -
apaszka
veterán
válasz
dancsuri #53373 üzenetére
Régebben linkelt valaki egy Német mobilnet sebességről videót!
Na ott száguld.Nálunk a 3G sem vihar gyors sajna.
Én csak akkor kapcsolom be ,ha netezek. Viszont eszi az aksit rendesen,mivel itt tanyán (Mór) csak keresi állandóan a hálózatot .
Tudom van egy app amivel lehetne automatizálni ,hogy ne kellene kézzel kapcsolgatni ,de a gyári ROM ezt nem támogatja./nem ugrik be az app neve,de XDA-n található /
Csak ezért CM re átpártolni nem akarok.
De gondolom az LTE is nyeli a 2g hez képest az aksit. Ez mennyiben igaz?
Érdemes lenne váltani arra? Igaz Telebornál még talán nem is hallottak erről a hálózatról
-
kelzsoca
félisten
válasz
Kreky85 #53336 üzenetére
Az a kérdés, hogy bekerül -e a CM romokba ez a funkció?
Régen, még más készülékeknél a custom romok tele voltak hozzáadott hasznos alkalmazásokkal, amivel sokat dolgoztam, és csak a probléma, illetve panaszkodó userek lett az eredménye, akkor eldöntöttem, hogy többet nem pakolom tele egyik szoftvert sem semmivel (főleg nem külső fejlesztéssel) illetve, ha van rá lehetőség, minél jobban hasonlítson egy szűz gyári rendszerre.
Tehát nem várható.
-
Gaben06
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Laptophoz szeretném csatlakoztatni a gyári USB kábellel egy Galaxy S3-at.
De sajnos azt írja ki a gép, hogy ismeretlen USB eszköz. KIES letöltve, de nem ismeri fel a gép a mobilt.
Más USB eszközöket pendrive, külső HDD-t igen, tehát a géppel nem hinném, hogy gond van.Pár nappal ezelőtt, otthoni szervizelést kértem. Lecserélték a telefon kijelzőjét, valamint a belső alaplapot. Visszaírták a régi IMEI-t. stb.
Köze lehet a szervizeléshez, hogy ismeretlen eszközként látja a gép a telefont? Vagy androidon belül kellene valamit állítanom?
Előre is köszi.
Üdv.
-
Atesz918
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkozom, hogy lecserélem mostani telefonomat egy ilyenre. A T-mobile-nál láttam a sima és LTE verziót. Mi a különbség a kettő között (azt leszámítva, hogy utóbbival gyorsabb a net)?
-
Jadro
veterán
válasz
mgTerminator #53363 üzenetére
Volt egy anomáliája nálam (pedig az alapoktól full wipe után tettem fel.) Frissítés után ha hívtam valakit, az hallott, de én a másik felet nem. Már a csengetési visszhangot sem hallottam. Egy fix permission megoldotta a dolgot eddig. Aztán a mai frissítés után nem tudtam vele telefonálni a fenti hiba miatt. Visszadobtam a régebbi romot, ami előtte is volt rajta, de nem javult meg. Muszáj volt gyalulnom és ha már így alakult, akkor gondoltam feldobom a gyári romot próbaképpen. (S3-on még úgysem használtam.
Egy kicsit tuti marad, aztán majd meglátjuk. Eddig az igényeim nagy részét sikerült lefedni ezzel is és az akku a mai napot tekintve messze jobb. Most nézelődök deodexed custom romok irányába is a jobb témázhatóság miatt.
-
válasz
roberto211 #53362 üzenetére
a sima s3 egyértelműen nincs partiban a g-vel, legalábbis az 1 kontra 2 gigabyte ram tekintetében, viszont az s3 lte már más kérdés, hiszen ott is adott 2 gigabyte ram.
találsz több személyt is a g témában, akik sima s3-ról mentek át, és nem csoda, ha pörgősebbnek/jobbnak látják az új telefonjukat, viszont olyat nem láttam, aki s3 lte után g-t vett volna... -
inkubator
aktív tag
Váltott valaki LG Optimus G-ről S3 LTE készülékre? MElyiket tartotta jobbnak? Jelenleg S3 van, de szeretnék több ram-ot a sok multitask miatt is meg hogy lag mentes legyen. Állandóan megy 3 böngésző, aprod, jofogas, fotó, memória, stb.
-
válasz
dobobazsy #53353 üzenetére
nekem s4 lte (i9505) van, azon lte kiírás szerepel, mondom letöltöm az s3 lte (i9305) kézikönyvét, irány a samsung.hu, i9305 megkeres, klikk a kézikönyvre, letöltöm, erre bedobja, hogy i9505, abban 4g jelölés szerepel, de nem, nekem lte kiírás van, szóval nálad is vagy lte lesz kiírva, vagy 4g, de látni fogod, ha nem h+, h, 3g...stb hálón lóg a telefon.
-
Jadro
veterán
Még nem néztem utána hogy mi a 4.1.2-ből a legfrissebb, (Melyik lenne?) de egyelőre nem akarok még leaked 4.2.2.-t Most egy kicsit belefáradtam a frissítgetősdibe. Legyen stabil, bírja jól (CM után azért a gyári elég jó akkuban.) Szóval most 4.1.2 egy darabig, ez még úgysem volta telefonomon használatban. Megvétel után rögtön ment fel a CM.
-
Jadro
veterán
CM10.1-ről gyári ODEX 4.1.2 XELLA romra tértem át. (Volt egy kis bajusz összeakasztásom a CM-mel.
Szeretném egy kicsit tuningolni, pl 23 toggle gombsort, illetve kipróbálni pár status bar modot. Van valahol ilyen gyűjtemény? XDA-n találtam pár topikot, de főként deodexelt romokra való modokat. Igazából nem akarok másik romot, jó nekem a gyári + root, csak jó lenne azért ezt-azt módosítani. Mióta megvan, csak CM volt a gépen, így nem vagyok túl tájékozott ezen a vonalon.
-
válasz
dobobazsy #53350 üzenetére
így igaz, akkor is adott az 1.2 gigabyte adatforgalom, használd is bármilyen hálózaton, és ha engedélyezve van az lte háló is a telefonon, akkor automatikusan átkapcsol, ha lte hálós területre érsz.
semmi hártánya, nem merül jobban a telefon, viszont gyorsabb a sebesség és jobb a ping.
nézem a t-mobile lte térképét, de konkrétan tudom, hogy több városban is van már lte háló, pedig aszolgáltató még nem jelzi, szóval az nem mérvadó, viszont makó passz...
van sima net&roll 1gb bővítés is, az is 1000 ft, azzal a h+ 21 megabit/sec sebesség a maximum, de ha néha mozogsz lte területen, akkor - szerintem - érdemesebb azonos áron az 1gb lte bővítés, ha már s3 lte telefonod van. -
-
válasz
dobobazsy #53346 üzenetére
régebben eco + go!net l csomagom volt, így 2020 ft + 203 ft hívószámkijelzés + 2000 e ft go!net l = 4223 ft és ebben csak 500 megabyte mobilinternet volt.
a go!net xl már 1 gigabyte, de az 2490 ft, és még mindig nem lte, viszont drágábban jönnék ki, kevesebb adatforgalommal, mint most!
jelenleg; mozaik xs van ez 3200 ft, ebben csak 200 megabyte adatforgalom adott, de rányomtam a net&roll 1gb lte bővítést 1000 ft-ért, így 3200 ft + 1000 ft = 4200 ft, és 1.2 gigabyte lte adatforgalmam van. -
pasztaman
csendes tag
Hi! Segítségre lenne szükségem. Perseus kernelt feltehetem a leak 4.2.2 es romhoz?
-
törölt tag
Sziasztok. Vodánál melyik tipus kapható? i9305 vagy i9300?
Asszonyé bordó 9300 de 20mbit/4mbitet tud nalunk. Nem ertem. Van simabol is LTE-s?
-
Garsza
veterán
válasz
mgTerminator #53335 üzenetére
És hogy tudom letiltani? Mert ha belépek az alkalmazáskezelőbe és kiválasztom agyári Telefon alkalmazást akkor a letiltás gomb nem aktív, remélem érted mit akarok mondani
-
Garsza
veterán
válasz
Tarantula33 #53322 üzenetére
Kiválasztottam hogy alapértelmezett legyen. De ha megnézem a nem fogadott hívást mind a két program megnyitja egyszerre. Előbb megjelenik a gyári majd felette az utólag telepített. és ha kilépek akkor mindkettőből ki kell.
-
dobobazsy
őstag
válasz
mgTerminator #53331 üzenetére
akkor énins kihagyom
viszont egy leaked 4.2.2-nek már volna értelme LTE-n. kipróbálnám
-
Tybike81
őstag
-
dobobazsy
őstag
próbálkozott már valaki a proci húzással? van értelme? meg meddig?
-
dancsuri
veterán
válasz
mgTerminator #53317 üzenetére
egy pillanattal sem kell tovább nyomni
-
KovyBoy
tag
válasz
kelzsoca #53313 üzenetére
Köszi szépen mindenkinek a gyors help-et, sikerült!
Már csak 1 kérdésem van.
Vajon minek a hatására csinál(t) ilyet a telefon? (semmi buhera nem volt vele)
Illetve... számíthatok rá a jövőben is? Mert az bemarna azért!Köszi!
(Bakker... nem jó üzire válaszoltam vissza... nem győzök elnézést kérni, ne haragudjatok... durván kezdődött ez a napom!)
-
Garsza
veterán
válasz
Garsza #53303 üzenetére
Erre a kérdésemre van valami megoldás?
-
foxymaxy
senior tag
válasz
KovyBoy #53307 üzenetére
Alap dolog 1HSZ
Ott van olyan dolog is leírva hogy gyári vissza állítás (volupp+home+power, stb)
Ez volt az első, a második a kies a vészhelyreállítás. (lépéről-lépésre leírja hogy mit kell csinálni és nem bámulnod a villogó kijelzőt) Ez a kettő teljesen hivatalos, semmi buhera szerviz se kötözködhet (mivel azt írtad hogy gyári szoft 1hetes a gép). Az odin se bonyolult, de az már buhera -
pusha
tag
válasz
znagy69 #53290 üzenetére
Ha megnézitek a build dátumot, látható, hogy ez az új leak még mindíg csak Május végi verzió... kb 1 hét különbség van az előző és a friss között. Ezért nincs benne semmi komoly változtatás.
SamLeakset / Faryaab gyereket meg tényleg sajnálom, próbálnak a fórumozók kedvében járni, csepegtetni az információkat, erre le vannak hurrogva, hogy miért nem kapunk Android 5.0 romot kapásból.
-
havri1
félisten
válasz
KovyBoy #53307 üzenetére
Nem. Azt csináld, amit kolléga írt.
Kapcsold ki a telefont, akksi ki pl.
Akksi vissza, hangerő fel + home + power egyszerre nyomvtart.
Addig, ameddig be nem jön a recovery.
Itt kikeresed a factory default, factory reset, most fejből nem tudom hogy van, majd jovahagyod.
Ezzel visszaallitod gyári állapotra a romot.
Ez nem jár garancia vesztessel. -
KovyBoy
tag
válasz
foxymaxy #53305 üzenetére
Szia!
Kösz szépen a gyors választ (és a tanácsot is, igaz, hasznos!)!
Akkor kapcsoljam be a telefont (hadd "villogjon a logo"), dugjam rá a gépre és elvileg látni fogja a Kies, amivel vissza tudom állítan a telót eredeti állapotba?
VAGY,
Találtam egy ilyen videót, aminek segítségével tudom resetelniA gari ezektől nem vész el?!
Ha nem muszáj, nem várnám meg a szervizt!!Most szépen haza megyek, bekapcsolom a gépet és nézem a válaszokat. 1 órán belül jelen!
Addig is nagyon szépen köszönöm!!! -
-
KovyBoy
tag
Sziasztok!
1 hete vettem egy telenoros S3-ast (rendes magyar garival).
Este feltettem tölteni, reggel nem lehetett bekapcsolni. Bejön a Samu felirat és logo, aztán újra és újra kezdi, közbe világít a kék led. Kikapcsolni nem lehet, csak akku ki.Helyszíni garis készülék ugyebár, viszont csak jövő hét csütörtöki időpontot lehet megjelölni (ez a legközelebbi).
Kérdéseim:
WTF?
Tudok-e vele valami kezdeni (pl reset, vagy vmi)?
Javítják, vagy cserélik?
Ha javítják, mi a garancia, hogy nem fordul elő ismét a szinte zsír új telefonnal ugyanez?Kérem szíves segítségeteket.
Köszönöm! -
Garsza
veterán
Még azt szeretném megkérdezni hogy ha nem fogadott hívásom van hogy tudom megoldani hogy mikor felodom a képernyőt és megjeleníti a nem fogadott hívást akkor csak az általam választott progival nyissa meg csak. Mert most megnyitja az alap programmal is meg azzal is amit feltelepítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest