Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ninjago
tag
Sziasztok!
Beszálltam az S III tulajok közé. Remélem nem fogom megbánni. Szorgalmasan olvasgatok, fél év s advance használat után döntöttem úgy, hogy ennyit még elbírok és cserélek. Nem jött be. Kérdéseimmel, problémáimmal, ha lesz majd kereslek benneteket. -
ninjago
tag
válasz Zsolaf #49284 üzenetére
Lehet volt már hasonló vélemény, de ha az s advance-ot veszem alapul, ami került 50 párezerbe, és nézem az s3-at, ami került 90 +2-be, mindent összevetve, és amit eddig sikerült kipróbálni sokkal többet ér már most is stock rommal hozzá nem nyúlva, mint az advance-om minden létező rom-kernel kombinációval.
-
ninjago
tag
Hali!
Rendelt már valaki ilyet?[link]
Ha igen mi a véleményetek?
Köszi -
ninjago
tag
válasz roberto211 #50995 üzenetére
Nem gyengébb a wifi az alu miatt?
-
ninjago
tag
válasz roberto211 #51203 üzenetére
Használtam egy kis ideig króm bevonatút, mire rájöttem, hogy teljesen leárnyékolhatta, ezért már egy méterre a routertól fele annyi volt a wifi térereje.
-
ninjago
tag
Sziasztok!
CF autoroot-tal kapcsolatban szeretném kérdezni, jól értelmeztem, hogy az autoroot felrakása után csak root jogom lesz, és nem számol a binary?
Köszi -
ninjago
tag
válasz apaszka #53709 üzenetére
Helo!
Lehet ki volt már tárgyalva ezerszer, de szeretném tőled megkérdezni: ha jól gondolom ezt a "szépen kipucolva" témát úgy működik, hogy dobjak rá egy root-ot( nem tudom lehet-e CF-autoroot), titaniummal fagyasztgassak, esetleg távolítsak el jó pár alkalmazást? Vagy létezik más megoldás? A nem kívánatos appokról tudsz adni egy listát?
Köszönöm -
ninjago
tag
[link]Ez mi ez? Ebből jut nekünk is?
[ Szerkesztve ]
-
ninjago
tag
Hali!
Feltettem az utolsó leaked 4.2.2 romot. Eddig nincs vele probléma, gördülékenyen meg. Pár alkalmazást letiltottam.[ Szerkesztve ]
-
ninjago
tag
Mindíg alakítanak valamit
[link][ Szerkesztve ]
-
ninjago
tag
Hali!
Kérdezném, ha TB-vel csinálok egy teljes rendszermentést 4.1.2 gyári rendszerről és felteszem a 4.2.2 leaked romot vagy valamilyen másik 4.2.2 alapút, majd ha nem tetszene teljesen visszarakhatom a mentett rendszeremet szőröstül bőröstül? És innen még egy gyári visszaállítást is lehet, az azt követő gyári frissítések
miatt?
Bocs, ha körülményesen kérdeztem.
üdv -
-
ninjago
tag
Hali.
Aki Neatrom-ot használ tapasztal(t) laggokat? Ha volt mivel tudta orvosolni?
üdvEgyébként eddig bejön nekem.
[ Szerkesztve ]
-
ninjago
tag
Hali.
Nekem az utolsó leaked MF7 van fent. A valamikori 4.3 megjelenéskor simán lehet frissíteni rá? Downloadban minden official és binary 0.
Köszönöm -
ninjago
tag
Hali.
Tudnátok segíteni, hogy is kell feltelepíteni ezt a S4 Revolution v6.0-át? Kell valami elővigyázatosság?
Köszi -
ninjago
tag
Helo.
4.2.2 leaked romot használóktól kérdezném elsősorban. Stabilnak mondható a rom? Van esetleg valami hibája? Volt fent, de nem emlészem már rá. És még egy kérdés, ha egyszer csak kijön a 4.3-as lehet rá frissíteni OTA-n, vagy csak odinnal.
Köszi -
ninjago
tag
Hali.
A knox csak úgy jöhet a már telepített 4.3-ra valami frissítés során, vagy az egy teljesen új rom lesz?
És egy százszor kitárgyalt téma: ha innen vissza szeretnék 4.1.2-re menni, akkor már csak a régi 4.1.2-es efs mentéssel lehet úgy, hogy visszatolom a t-s romot, rootolom, majd Kelzsoca programjával visszaállítom?
Köszi -
ninjago
tag
Hali.
4.3-ról teljesen zökkenőmentesen visszamentem gyári T-s 4.1.2 re, kelzsoca app-jával. Természetesen imei szám eltűnés volt, de hála az efs mentésemnek ugyebár. Jól tette a dolgát, köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
ninjago
tag
válasz kispali68 #72269 üzenetére
Visszaraktam T-mobile TMH i9300 XXELLA romot az 5 fájlosat, aztán CF-AutoRoot odinból telepítve, majd kelzsoca Efs manager programját kell telepíteni. A régi mentésből az img fájlt át kell nevezni efs.img-re és ezt bele kell másolni egy újonnan létrehozott efsbackup nevű mappába, amit a belső sd gyökerébe kell másolni. Végül efs visszaállításra nyomni, a többit csinálja a program. Ekkor elvileg csak a számlálód ugrott egyet, amit lennullázol. Nekem EMC2-es romból volt efs mentésem.
Remélem jól írtam -
ninjago
tag
Hali.
4.2.2 legutolsó leaked romhoz tudnátok működő linket? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Vicces képek
- Projektor topic
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Fali konzol lapos tévékhez
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest