Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
SG3rg0 #52491 üzenetére
Ez a kérdés erősen hangulatkeltő jellegű, és mint korábban is, csak arra volt jó, hogy a két tábor egymásnak feszüljön.
Viszont mondok pár érvet az S3 mellett:
1. prémium garancia, tehát ha kéred, házhoz megy a szerelő, és a helyszínen javítja a készüléket, vagy futár megy a készülékért, elviszi, majd 1-2 nap múlva hozza is vissza.
2. nyitott bootloader
3. nagyobb közösség, számtalan elérhető módosított szoftver -
Gizmo94
veterán
válasz
Tybike81 #52488 üzenetére
Nyilván. Mit szeretnél még vele tenni?
zerge861 Nem fog tőle kopni semmit. Az első generációs főleg fehér modellek keretéről jött le az ezüst, de az sem a súrlódástól. A későbbi gyártásúakra nem jellemző.
Nem volt OneX-em így a második kérdésedhez nem tudok mit hozzátenni..
-
SG3rg0
őstag
Ez a S3-as kopás mennyire jelentkezik? Egy bőrtokból 50szer egy nap. ( ki, be )
-
Tybike81
őstag
EFS mappát, elég kimásolni root-explorerrel, eltenni jó helyre, majd ha gond van csak simán vissza másolni?
-
defymoto
senior tag
Sziasztok! Ráraktam az s3-ra a gyári rendszert, a leírás szerint. A kérdésem az lenne hogy így megfogom kapni a gyári frissítéseket?
Előre is köszi -
Something_
őstag
Én eredetinek vélt samsung sd kártyát vettem ebay-en, 16gb, class 10. 2 évet bírt, pont a napokban dobta el magát. A cserekészülékben, amit a szerviztől kaptam egyik nap azt írta, hogy formázzam meg.
Azóta kakukk. Mondanom sem kell, hogy 15gb adat volt rajta, biztonsági mentés pedig kb 1 éve készült:S
Valahogy vissza lehet nyerni a képeket? Formázott vinyóról már egyszer sikerült.
-
Magga
aktív tag
válasz
kelzsoca #52476 üzenetére
Ezeket én is láttam, de seggre is ültem az áraktól. Valóban gyanúsan olcsók egyes alkatrészek az ebayen, de pl. pont itt a fórumon olvastam, hogy valaki nagyon olcsón vett samsung sd kártyát, de úgy volt vele, hogy ha nem erdeti, akkor is ér annyit, majd mikor megkapta csodálkozott, hogy tényleg eredeti!
-
Something_
őstag
Üdv!
Ma visszahozta a futár a szervizből a telefont, amit töltési problémával adtam le.
Cserélték az alsó USB-s lapot, kaptam zsír új töltőfejet, adatkábelt és aksit. 10 nap múlva járt volna le az 1 év gari, ami ugye a tartozékokra vonatkozik :-)
Korrekt, habár sajnálom, hogy már úgy le van terhelve a helybeni javítás, ezért elviszik a telefont. Sebaj, vettem egy Z-t
-
kelzsoca
félisten
válasz
dobobazsy #52473 üzenetére
Felteszed, és használod, ha vissza akarod tenni a gyárit, akkor odin-al visszaflasheled a boot.img-t (lehetne csak magát a kernelt is, de az bonyolultabb) amit ki kell szedni a gyári szoftverből, majd tar-ba csomagolni, és így mehet odin-al felfelé.
Amennyiben nagyon megakadsz, töltsd fel valahová a gyári boot.img-t, és megcsinálom.
(#52472) Magga
Itthon egy picit drágábbak az eredeti alkatrészek.
-
Varszegig
veterán
válasz
Gizmo94 #52403 üzenetére
Biztosító? Mióta van egy biciklisnek kötelezője?
Ismerősömnek pár napos vadiúj autóját törte meg pár éve egy biciklis úgy, hogy a biciklis nem adott elsőbbséget. Mivel elég gyorsan haladt (a biciklis), ezért a teljes hátsó ajtót cserélni kellett, meg voltak egyéb járulékos károk. Mindezt cascora persze, mert a biciklisnek nincs kötelezője, azaz ha kárt okoz, akkor mehetsz polgári perre vele, oszt jónapot(#52299): Nem valami cég, hanem hivatalos szervizben 35e.
(#52361) zlatan77: Hidd el a TA eltünteti a felkiáltó jelet, és még nulláz is. Mindezt bármilyen JB-n. Ja, nem ártana megvenni
-
csabika69
tag
válasz
MunezXBK #52466 üzenetére
Én is 2 hete szombaton rendeltem, engem se kerestek csak én mindennap hívtam az ügyfélszolgálatot... de semmi aztán megadtak egy számot ami a telemax elvileg, hogy én hivogassam, de hát sose vették fel, na akkor még egyszer felhívtam az ügyfélszolgálatot akkor mondták h sok munkájuk van és valószínű h ezen a hézen tudnak jönni utána pénteken hívtak is!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
--Rawlings-- #52467 üzenetére
Én írtam nekik. Ezt a választ kaptam, de azóta sincs változás.
Tisztelt XXXXXXXXX!
Köszönjük, hogy kérésével hozzánk fordult.
Sajnálattal értesültünk, hogy még nem történt meg a szervizes kollégák általi kapcsolatfelvétel.
Jelen esetben sürgősséggel továbbítottuk az illetékes kollégáknak az ön kérelmét, a kapcsolatfelvételig szíves türelmét kérjük.Megértését és türelmét köszönjük.
Bízunk abban, hogy válaszunk teljes körű és hasznos volt Önnek. Amennyiben további segítségre van szüksége, az Ön szíves rendelkezésére állunk e-mailben, a honlapunkon megtalálható online chat szolgáltatásunkon keresztül, vagy a díjmentesen hívható 06-80/726-7864-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon.
Üdvözlettel,
Samsung Electronics Magyar Zrt.
Ügyfélszolgála -
--Rawlings--
tag
17 napja várok a Samsung szervizfutárra, 5 telefonálás után sem történik semmi. Valakinek esetleg van valami ötlete?
-
csabika69
tag
Samsung kijelzőt kerettel együtt cserél?
-
havri1
félisten
válasz
Kreky85 #52456 üzenetére
Helló!
Ez rom függő valószínű.
Nekem előző stock deodexednél visszaállt, most az újabbnál már jó.
Viszont ez a wifi sleep az őrületbe kerget, mert most sem jó természetesen
Össze vissza megy, valami app zavarhatja be..(Bár ugyanazokat használom mint S2-nél, és ott jó volt).
Most már fixen lelövöm..Más:
Ez szerintetek gyári valóban? Samsung felirat hol van róla?
Original Battery Door Back Rear Cover Case For Samsung Galaxy S3 i9300 White
Vagy ez?
Genuine Battery Door Cover Back Housing For Samsung Galaxy S3 i9300 White HG001 -
Kreky85
csendes tag
Sziasztok!
Nálam Chaos ROM-nál jött elő az a probléma, hogy minden újraindításkor visszaállt a gyári billentyűzetre, holott a Swipe volt az alapértelmezett beállítás. Nem jöttem rá a hiba okára, de ezzel az appal sikerült megkerülni.
Jelenleg ParanoidAndroidot használok, ott nem butáskodik... -
kanál01
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Vagy egy ca 4 hónapos, Galaxy SIII-am, T-Mobilos, minden gyári rajta, sok app-al és 16gb SD kártyával.
Egészen idáig tökéletesen ment, de tegnap egyszer csak "beragadt", a képernyőzáron használtam a Facebookot (most először próbáltam ki ott), megállt, kép eltűnt, kék lámpa világított.Hosszan nyomva a bekapcs gombot elindult, de csak a logó jön be, és a kör Samsung felirattal, a kék lámpa kicsit halványabb lesz, egyet rezeg, alul a másik két gomb kivillan, majd indul ez előröl, addig, amíg ki nem veszem az aksit. Próbáltam SIM és SD kártya nélkül is elindítani, de akkor is ezt csinálja.
Van fent Kies, de gondolom azzal sokra nem megyek, van amit itthon szoftveres megpróbálhatok?
Garis, T-Mobil webshopból, akkor vihetem oda ugye az a helyi üzletükbe?
köszi előre is
-
zlatan77
aktív tag
válasz
lajki7 #52448 üzenetére
Én meg csak ezt az egy megoldást viselem el a telefonom védelme érdekében.
Képernyő karc ellett tökéletes.Tulajdonképpen van egy pót hátlapom.
Dobálni nem kell.
Nekem mondjuk az a véleményem,hogy a telefon van értem és nem fordítva.
Fóliát és különböző tokokat semmi pénzért nem tennék fel. -
dobobazsy
őstag
nézegettem ezt a kernelt.
ha felteszem recoveryből kell valami egyebet csinálnom?
a gyárit vissza tudom utána rakni ha valami nemjó?majdnem elfelejtettem, gyári ROM alá menne.
-
lajki7
senior tag
Az a S cover view,ugye jar a tok ehez a funkciohoz,pont semmit nm ved a telefonon!!! Le ejted a kromkeret ugyan ugy tropa...sot meg ki is nyilhat mikozben esik...1ft nm er.
maxim01: en.hasznalom es sokan.masok is szerintem
agyban fekszem,mellkasomra rakom a gepet es ugy olvasok,ha lapoznom kell csak kicsit megbillentem az ujjamat
Egy funckio nm tokelletes es ezert folosleges az a intelligens gorgetes -
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Rég jártam erre. Mi most a legfrissebb hivatalos ROM?
Köszi a választ!
-
zozyk
addikt
válasz
havri1 #52441 üzenetére
XXEME2_deodexed_black_statusbar.zip
md5 : 72C360C254E7B841E171D8B9B9B34738 -
KLIOS
aktív tag
A 4.2.2-ben a pin kód kérésekor bejövő billentyűzetet nem tudná valaki hozzáértő kijavítani.
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #52406 üzenetére
Röviden a Googy kernelről.... 4 óra használat után -22%, 20p kijelzőhasználat és alvó állapotban óránként -2%. Az android os ébrentartja, az android tuner pedig a fiókkezelőt mutatja hogy több mint 1000x ébresztette a telót. Szerintem nem annyira folyamatos a rendszer mint cm kernellel, így megy is vissza. Számomra fölösleges, de ti ettől függetlenül használjátok ha kell ha nem.
-
havri1
félisten
Egy ilyenem van most fent.
-
havri1
félisten
Nem tud valaki stock romhoz fekete statusbar mod-ot?
-
mrThomi
addikt
üdv, lehet már kérdezték, de lehet tudni mikor jön a gépre az uj android frissités ? 4.2.2 vagy melyik a legujabb
-
torok6
aktív tag
Itt egy majd nem friss hír: Rossz hírrel kell szolgálnunk a Samsung Galaxy S 3 és Note 2 tulajdonosoknak: a 4.2.2-es Android frissítésre a vártnál többet kell majd várniuk. Az ok a TouchWizben keresendő, ugyanis erre a két telefonra még nem sikerült teljes mértékben portolni azt a verziót, amely a Galaxy S 4-en is megtalálható. De ha kész lesz, számos új funkciót kínál majd a felhasználók számára.
Ezek közé tartozik többek között a Smart Scroll és a Smart Pause is, vagy az új Quick Settings panel is.
Azt egyelőre nem tudni pontosan, hogy mikorra várható a frissítés megjelenése.
-
641147
csendes tag
Érdekes magyar app a play-en, igaz még béta, de sokaknak hasznos lehet: S.O.S. Traffipax
-
C0mman
tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy CWM-et szeretném feltenni ODIN-nal és azt szeretném tudni, hogy a Re-Partition-t ki kell-e pipálni? -
zozyk
addikt
válasz
mgTerminator #52406 üzenetére
Ezek közül melyiket érdemes használni?
Van valahol leírás róluk? -
havri1
félisten
-
Jim-Y
veterán
válasz
havri1 #52413 üzenetére
Normál használat mellett, ha előzőleg nem volt megnyitva pl a Névjegyek, miután megnyomom a névjegyzék gombot, és még mielőtt megjelennének a névjegyek eltelik 1.5 mp körülbelül addig feketeség. Erre akartam rákérdezni, hogy ez normális-e
ROMolni nem szeretnék, és ha normális akkor nem is zavartatom magam rajta, hanem együttélek vele.
Egyébként a névjegyek betöltése nem kéne, hogy ennyi legyen, mert ~40 névjegyem van a simen és csak azokat tölti be, szoval fene se tudja
Csak ezen így meglepődtem...
-
havri1
félisten
Helló!
Hidegindítás után az első megnyitás, vagy napi használat közben is lassan nyit?
Én pont ezért használok deodexed romokat, mert ezeknél az appok indítása gyorsabb(nak tűnik).
Vagy ha sleep módból kelted a telefont, és egyből lököd mondjuk a tárcsázót, és akkor akadozik csak, akkor kernellel ez javítható (jó kernel + jó beállítás hozzá - grovenor) -
Jim-Y
veterán
Sziasztok!
Én is beszálltam a készüléktulajok népes táborába.
A kérdésem az lenne, hogy rendjén van az, hogy mindent egy kis fáziskéséssel nyit meg a telefon? Névjegyek, menü, stb..?Előtte ehy HTC One S-em volt az fürgébben nyitotta meg az appokat. Ez a samsung felhasználói felületének sajátossága akarna lenni?
Milyen hasznos tanácsokat tudtok adni egy új tulajnak? üdv
-
válasz
mgTerminator #52407 üzenetére
En is, szigoruan csak igy..
-
SamsungHDJ50
csendes tag
Segítséget információt szeretnék kérni mégpedig abban hogy szeretnék egy kicsit matatni a ROM-okkal!
Találtam egy nagyon szép kis rom-ot ( cm10.1 ) alapú szerintem sokan ismerik itt Carbon ROM!
és le szeretném cserélni benne a launcher "eredeti" 4.2.2 Touchwizz-re csak a kérdés hogy hogyan???Hiába másolok én app-ot meg bármit vagy kuka az egész vagy nem tudom megjeleníteni semmit sem:$ Ötletek?( Ezen a téren még kezdő vagyok, ez lenne az első komolyabb ROM-turkálásom
)
-
mgTerminator
veterán
Na fellöktem cm mellé ezt a kernelt, hotplug + cfq párossal, hát a cm talán egy hangyafasszal szmótabb volt, de eddig végülis nem rossz. A ram az jó, cirka 300mega szabad, siyahal 100 körül volt. Most töltöm felfelé az aksit, kíváncsi vagyok hogy a kworker szívja e még....
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #52402 üzenetére
Nem, eleve, mert ritkán használom, mondhatni egyáltalán nem.
C0mann: én először rootoltam, majd rom managerrel cwm-et tettem, efs lementése, factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache (advanced menüben). Format system, format cache, format data, format preload, és fel a rom, majd a kernel.
Nem bízom már a wipeokban, S2-nél sokat szívtam.
Lehet van ezekben a lépésekben felesleges, de az egész egy perc max.. -
Gizmo94
veterán
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Gizmo94 #52392 üzenetére
Elütöttem motorral egy biciklist az ő hibájából, és a kormánya pont a zsebemet érte, természetesen előtte a random kijelzővel kifelé raktam be, és most érintésre nem reagál, és nem is jelenik meg kép. Nagyon remélem, hogy csak a kijelző sérült, mert ha kiveszem az akksit és visszarakom, akkor bekapcsol magától. De nem folyamatosan érzékeli szerintem a bekapcs gombot, mert ha egyszer bekapcsol, újraindulást nem produkál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest