Hirdetés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rem-X
senior tag
Mennyit merül nektek egy éjszaka alatt? Nekem most első este friss akkuval 11% esés volt.
-
FrankMonzano
őstag
Thx az infot !
Szerk : sorry,ez az imeisv-s infora ment
-
mgTerminator
veterán
válasz
Firkavadasz #52894 üzenetére
Csak annyi baja van vele, hogy nem érti (meg én sem) hogy minek akarod feltenni azt ami már rajta van? De most komolyan, mi lesz ettől jobb?
-
Firkavadasz
tag
válasz
Gizmo94 #52888 üzenetére
"Kölcsönadták? Akkor meglesz a nagy élmény. Lehet, hogy a haverodnak is, mikor visszakapja.
Helyes.. Az androidot úgyis vágod, tehát neked segíteni nem kell. Érted?
Látszik is, hogy profi vagy, amint írtad a megoldást. Tehát: Először "telepítsd újra", utána ismerkedj vele. Érted? Nahh, akkor sok sikert, Go."Hűűha.. Látom nagyon beindultál
Adjak nyugtatót? A havernak nem megyek semmivel még ha totálkárosan is kapja vissza, mert ennyivel jön nekem, és ezt ő is tudja. De ez legyen az én gondom, ha nem baj.
Neked mi a bajod azzal, ha én újra szeretném telepíteni az Android rendszert hmm? Látom nagyon támadó típus vagy, ez a te topicod, és ha itt valaki a maga útját akarja, akkor az már itt nem jó ember.
Na lépek is innen, mert rossz nézni, hogy itt sírsz.
Szerk: Írhatsz akármit, nem fogok válaszolni, tudod: ne állj le vitatkozni az idiótákkal..
-
Adatkabelt es toltot honnan tudok potolni relative jo minosegben?
-
Gizmo94
veterán
válasz
Firkavadasz #52886 üzenetére
Kölcsönadták? Akkor meglesz a nagy élmény. Lehet, hogy a haverodnak is, mikor visszakapja.
Helyes.. Az androidot úgyis vágod, tehát neked segíteni nem kell. Érted?
Látszik is, hogy profi vagy, amint írtad a megoldást. Tehát: Először "telepítsd újra", utána ismerkedj vele. Érted? Nahh, akkor sok sikert, Go.mgTerminator Ugyanhagydmár..
-
mgTerminator
veterán
válasz
Firkavadasz #52886 üzenetére
x8on is android van
-
Firkavadasz
tag
válasz
mgTerminator #52883 üzenetére
Mert még nem volt Samu telefonom. Főleg nem ilyen
-
mgTerminator
veterán
válasz
Firkavadasz #52881 üzenetére
Hát erre pontosan elég a gyári visszaállítás... Azért írtam hogy ez nem asztali pc mert itt külön partíción van a rendszer ami "írásvédett" és külön van felhasználók számára fenntartott partíció. Csak azt nem értem ha ennyire rutinos droidos vagy akkor hogy hogy ilyen alap dolgokkal nem vagy tisztában?
-
nbukta77
addikt
feltunt egy erdekes dolog. mar napok ota valtogatom a bongeszoket. opera mobile classic es a chrome. ha chrome-t hasznalok feltunoen jobban merul a telo es melegszik. ellentetben az opera classic-al. masnak tapasztalat?
-
-
w333
félisten
válasz
Firkavadasz #52879 üzenetére
Nem arról van szó hogy nem lehet
mert S3-al is lehet
De amit te akarsz az benne van a telefon-ban, és ő szépen újra rakja magát, így nem kell szórakozni semmiféle külső programmal -
Firkavadasz
tag
válasz
mgTerminator #52874 üzenetére
Neked mi bajod van? Egy ezeréves x8-at ha összekötök a géppel, akármikor újratudom telepíteni/frissíteni az Android rendszert. Na nehogy már egy SIII-an ne lehessen. Fogj ki mást, ha kötekedni akarsz, barátom.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Firkavadasz #52866 üzenetére
Öreg, ez nem asztali pc....
-
keyol
aktív tag
válasz
Persze.Odin
-
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #52865 üzenetére
Azt nem tudom, hogy konkrétan azzal kihívhatod-e,szerintem igen. De pl kijelző vagy alaplapcserénél a szerelő szokta felajánlani, ha egy éven belül vagy, hogy nem kérsz esetleg egy akkut is? Hátlapot szintén többen kaptak már innen a topikból.. De mivel gari alá tartozik az akku egy évig, így ha az a gondod,, hogy gyenge, term. kapsz újat.
Szerk: A szervizes, ha háznál javít, általában tesz a romodra, max.vigyorog egyet. Ha elviszi a futár cm-mel, na az meleg pite és azt be is nézted.
Firkavadasz Nem ganézásból, de még nálad sincs és már "újra akarod telepíteni"? Miért , mi az oka?
Egyébként igen, van rá több mód is.. De ha még azt sem tudod,hogy mit fogsz nyomkodni, honnan tudod, hogy az nem jó neked? -
w333
félisten
válasz
Kies vagy Odin
de minek akarod újrarakni ?
(#52867) Rem-X
Nálam ilyen nincs
én nem találom az alkalmazások közt ...
De gondolom hogy ez a GB/RAM memória lesz -
Rem-X
senior tag
Srácok az normális hogy az android system infó 1.75 giga rákot ír?
-
Gizmo94
veterán
válasz
nbukta77 #52859 üzenetére
Én nem fogok rád követ vetni, nálunk is van szifon... Nem vagyok elvakult híve és okádója egyiknek sem. Ebben a szegmensben már nincs szemét termék, mindegyik másért és más szempontok szerint jó. Ilyen egyszerű ez.
gyuri81 Abban biztos lehetsz, hogy nem fogják kukázni. Lesz gazdája hamarosan, teliárban...
Rem-X Normális amíg el nem fogy, ez linux, így eszik.. De ez sok. Megy folyamat a háttérben bőven, fele is elég lenne.. Attól is melegszik, valamik jól beragadnak.. Annyira jó, hogy összemókolt szarokat vesztek.. Állítom, hogy ezt is megnyomkodták már párszor.. Üríts ramot feladatkezelőből, nézd meg mi fut a héttérben valami process progival playről, utána irtsd ki ami nem kell és jó lesz az. (remélhetőleg)...
-
w333
félisten
válasz
Firkavadasz #52858 üzenetére
Telefonon Beállitások / Mentés és Visszaállítás / Gyári Adatok Visszaállítása !
-
Firkavadasz
tag
Sziasztok, Holnap lesz nálam életember először egy SIII.
Hogyan lehet újratenni rajta az Androidot számítógépen keresztül? Úgy értem, Sony Telefonomon az Update Service programmal raktam újra, itt mi a neve? Köszi
-
Gizmo94
veterán
válasz
adammkaa #52848 üzenetére
Ja, ha LTE, akkor ott már nincs jelentősége az alaplap verziónak.. Az már nem volt sudden death által fenyegetett.
De gyári prémium garinál bármi baja van a telefonnak, fizikai sérülésen kívül term. akkor házhoz mennek és kicserélnek mindent ami problémás. Sokszor bonust is kapsz, pl új akkut, ha egy éven belül vagy, hátlapot, csak mert karcos, stb. szóval ropi-csoki-nápolyi + nyalóka van. Szemben a sufni gsm-es hozzáállással, ahol egészen más van. Na ezért vegyél prémium garanciás telefont. -
[P]laci
senior tag
válasz
mgTerminator #52847 üzenetére
-
adammkaa
senior tag
válasz
mgTerminator #52847 üzenetére
Miért kell hogy feltétlenül rendelkezzen a Samsung újfajta s3 LTE alaplappal?
-
dobobazsy
őstag
srácok, halszem optikát tud a teló?
viccet félretéve:
a statusbar kapcsolók miért másznak jobbra minden redőny lehúznásnál? miért nem marad egyhelyben?néha zavaró számomra. jó lenne valahogy kikapcsolni
-
Gizmo94
veterán
válasz
nbukta77 #52842 üzenetére
Mai menü: Sülthalszem-optika nyárson, zöldfűszerekkel. Kell?
Amúgy nem kell rá annyira vágyni, s4-ben van. Szar.
Munez:
adammkaa Úgy. Szerintem. Merthogy régit igen fárasztó lett volna már beszerezni.. Tehát biztosan újat kapott. De itt van nbuktáé. A széltől is óvta. Azménemjóaz?
-
nbukta77
addikt
En irtam adammkanak vigye az enyem. 1.5 honapos t-s makulatlan. A kezdetek ota folia es tpu s-line tok plusz bedugos bortok. Asztalt meg nem latott tok nelkul. Sot, ha fuj a szel elo sem veszem nehogy poros legyen hivhat akar a papa is.
-
w333
félisten
Hát reméljük hogy te nem fogsz csalódni a GSM bolttal, vagy igen?
(#52839) roberto211
Borzalmasan fakó a kijelző és nem az S3 -hoz képest, hanem pl. egy sima TFT paneles Xperia T-től is fakóbb
arról nem is beszélve hogy 10 perc nyomkodás után a hátsó GG 2 üvegen tojást lehetett volna sütni
-
Rem-X
senior tag
En azért még bízom ebben a boltban mert nagyon sok jót írtak róla. Ingyen kijönnek gari alatt a telefonért és egy nap alatt javítják. Szóval amíg nincs gáz nem temetem őket :-)
A melegedés meg lehet csak az én hülyeségem :-)
De lassan élveztem nézni a rootolást meg nézek valami jó cm romot. Apropó milyen nehéz rootolni a 9305öt és milyen jó romot használtok rajta?
-
Gizmo94
veterán
válasz
adammkaa #52829 üzenetére
Az jó, ha akarsz venni egy telefont és volt benne gyári szerviz általi alaplapcsere... Akkor legalább már biztosan nem lesz sudden death-es, mert az újabb verziót kapta.
..
Azt viszont rosszul látod, hogy mi siránkozunk a gsm garitól.. Nem, mert a topikból nincs az a hülye, aki így venne telefont.
A pontos diagnózis: Te siránkoztál itt délután, mivel jól a bot végére vettek és miután láthatóan úgy tűnt, hogy újból szeretnél térdelni, mi téptük itt kollektíve a pofánkat, hogy lehetőleg ne ess megint trükkbe. -
adammkaa
senior tag
válasz
roberto211 #52831 üzenetére
Onnan hogy a hírdetésben le van írva amit linkeltél..
weee már megküzdöttem érte.
-
roberto211
őstag
válasz
adammkaa #52829 üzenetére
Honnan tudod,hogy volt benne alaplap csere? Egyébként ha a samsung cserélte és gyári garis akkor semmi akadálya.. De ha semmiképp sem akkor keress tovább.
(#52833) adammkaa : kengyelnél nem baj, ő megbízható. Meg ha a samsung cserélte akkor meg pláne nem baj.
(#52835) Gizmo94:+1
-
adammkaa
senior tag
Megértettem én látom sokan siránkoztok a gsm garitol, még egy ok hogy gsm boltba nem veszek
Roberto : De az jó ha akarok venni egy telefont és alaplap csere már volt benne? Nem jó indítás, én ezért sokat dolgoztam ám.
-
bagaba1
tag
Törött üveghez mégvalami: sokszor volt már téma a beégés+repedt üveg esetén nem cserélik a kijelzőt, valakinek már van tapasztalata ezzel kapcsolatban? Esetleg sikerült így is érvényesítenie a gyári vagy szolgáltatós garit?
-
w333
félisten
Próbálj ismét csinálni egy teljes visszaállítást
Ha ezután is melegszik akkor passz ... de szerintem próbáld valahogy visszakérni a pénzed, és szerintem jobban jártál volna ha tőlem veszed meg ...
Mert ez a GSM garancia sajnos szart sem érha pl. beég a kijelződ vagy foltos lesz, akkor a bolt nem fogja kicserélni ingyen és ez kb. 35ezer ft-be fog kerülni
Ha gyári Samsung garanciád lenne akkor pedig kijönne a Samsung szervizes házhoz és "full ingyen" előtted kb. 30 perc kicserélné, ezért is írtam hogy csak gyári garanciásat vegyél de sajnos ez már késő volt mert te közben megrendelted ...(#52825) roberto211
Most már nem nagyon adom el
igazából Nexus 4-et szerettem volna, de ma megnéztem élőben a Media M-ben és hát pufff hatalmasat csalódtam benne ...
-
roberto211
őstag
válasz
mgTerminator #52824 üzenetére
Feladtam már én is.
Leírtam még egyszer neki érthetően, ha ebből nem akkor amilyen rózsát szakított olyat szívjon(vagy hogy van ez ? ) majd.
(#52826) w333: Miért adod el?
-
Jadro
veterán
-
roberto211
őstag
válasz
adammkaa #52788 üzenetére
De bízz a használt eladókban mert itt a ph n az eladó s3-ak megbízható fórumtárstól van általában(csekkold le tagságát, mióta van regelve,piros pontok,stb).. Röviden és tömören ha meglátsz utcán egy gsm boltot vagy webshopot és eszedbe jut ,hogy s3 at kéne venni ott, akkor locsold le magad hideg vízzel és fuss el. Ez tuti módszer.
Én is azt mondom mint a többiek, "használt" (olyan mint az új) s3at vennék gyári garanciával. Én vodába vásárolt de független s3at vettem korrekt eladótól garival,stb. Nem bántam meg. Ezeket a gsm webshopokat gsm garival felejtsd el, egysével záratnám be az összeset, ha rajtam múlna,boltokkal együtt. Rühellem mint a sz*r a gsm boltokat. Max 10.-e ig szabad ott telefont venni mert ott nem számít, én gsm boltokban max fóliát szoktam venni. De azt se nagyon már.
Egyébként én megvenném kengyel kollega s3 lte cuccosát.
Ahogy látom megbízható(nem 1 napja van itt a fórumba) ,meg jó áron adja(ha lenne most 10em eladnám gyorsan enyémet és megvenném de sajna most nem tehetem
) Csapj le rá.
-
g0n21
senior tag
válasz
adammkaa #52799 üzenetére
Én a párom S3-a miatt olvasom a topikot, de már nem bírom..:
kétféle garancia létezik, az egyik a gsm bolti (mint a mobilbirodalom, stb), amit lehet, hogy a gsm bolt lepecsétel, a saját fejléces papírját, a saját szaros kis logójával, de ez azt jelenti, hogy ha baja van a készüléknek, akkor a gsm bolt (ami egy maszek) bírálja el, hogy jogos-e a garancia igényed. Ha ők azt mondják, hogy a hibát Te okoztad (pedig nem), akkor a garancialeveledet feldughatod....Márpedig egy nagyobb hiba esetén, mint mondjuk (tudom ritkán fordul elő és sok idő után) - kijelző beégés, biztos, hogy nem fogja garanciában vállalni a javíttatást.A másikféle garancia a gyári garancia. Amikor a gyártó vállal jótállást a készülékért. Ezesetben a Samsung. Ők pedig MINDEN ROHADT KÉT ÉV garanciát adnak!!! a + 2hónapért Te tudsz regisztrálni a mysamsung oldalán. Ami azért jó, mert párom s3-ával kihívtam a premium szervízt, házhoz jöttek, és 40 perc alatt szó nélkül kicserélték a fél telefont. Ez megéri a plusz 30-at, ha nem, akkor szopizz ezzel, csak akkor ne is sírj (no offense, csak nagyon hajtod a gsm boltokat, hátha megérted így)
Ahol tuti hogy új, és függelten, az az expansys, bár kicsit drága (mediamarkt, edigital olykor olcsóbb), de ezeknél tuti rendben van. link link2
Ezekből kapjál le max 10%-ot, és megkapod azt, hogy 115-nél olcsóbban, ha beledöglesz sem kapsz vadonat új, gyári garis s3-at. fogadd el, spórolj még, vagy vegyél használtat, vagy vegyél szolgáltatótól.
Jadro: Az is érdekes, hogy expansys olcsóbb, mint a T
-
keyol
aktív tag
válasz
adammkaa #52809 üzenetére
én nemrég vettem egy t-s s3mat van rá még 15 hó gyári gari ,teljesen szép állapotban.72 volt az ára.És eddig boldogság van és szerintem lesz is.(persze megkaptam hozzá mindent ami kell blokk,gari papír stb,ja és egyből imei számot ellenőriztem )Egyben lett kifizetve ezért tiltani nem fogják.
-
Gizmo94
veterán
válasz
adammkaa #52799 üzenetére
Fentebb írtam, az előző hsz-ban, csak már lejárt a szerk. idő.. De már írtam más is.. Hidd el, kelzsocától kezdve, mindenki tapasztalatból mondja. Amennyi sírás volt már itt sufni gsm-es húzások miatt, lefolyna a topik alól a pixel..
Az S4 140k-ba úgy megy, ha megint megszopatod magad, csak az még egy fokkal durvább lesz.. . De ha szereted az izgalmakat.....
-
Rem-X
senior tag
http://db.tt/UrWD2BRV
Itt a screenshot.
-
Jadro
veterán
válasz
adammkaa #52788 üzenetére
Most szívattak meg, amiből sikerült kiverekedned magad és mennél egy hasonló sufniba venni egy másikat? Vagy csak én nem értem jól? A bolti garanciát felejtsd el ha jót akarsz! Akár 12, akár 24 hónap van odaírva.
S4 140ért? 2 év gyári garival? Vagy ez is sufnigsm-es dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen TV-t vegyek?
- Ukrajnai háború
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest