- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs0102
senior tag
Sziasztok!
Van testvéremnek egy s3-masa. Mióta megvette csak a gond volt vele. Állandóan újraindulgatott, saját életet élt a telefon. ODIN-al újraraktam, töltöttem egy T-s romot. A telefon önálló élete megszűnt viszont kéri a pin kódot, elfogadja és semmi...jobb felül úgy néz ki hogy van jel meg minden, de se hívás, se sms... azt írja nincs regisztrálva a hálózaton... Ha én hívom akkor kicseng, de a telefon nem mutatja
Az imei szám ugyanaz a mi a dobozon van csak van mögötte egy /1 . Ez jelenthet gondot?
-
balazs0102
senior tag
Én Z2-re váltottam, az természetesen sokkal gyorsabb....vagyis előbb lg G3-mat vettem, majd azt váltottam Z2-re. A Z2 még az LG-hez képest is
("i"-s szoftvert használtam pedig)"kapkodó idegbeteg".. Nekem is jó volt bőven az S3, csak annyira vágytam, hogy minden egy kicsit gyorsabban történjen -
balazs0102
senior tag
Sziasztok!
Ha lenne valaki (vagy tud 1-et) aki 40ért eladná a telefonját ne tartsa magában írjon rám
Az enyém már édesanyámnál van és faternak is szeretnék egy ilyet ezért fehér nem igazán érdekel. Őket még bőven kiszolgálja. Debreceni átvétet tudok megoldani.
-
balazs0102
senior tag
Sziasztok!
Az normális, hogy az "Android operációs rendszer" rendszeresen 20% fölötti fogyasztást mutat az akksimból? Most már rendszeresen ez a legnagyobb fogyasztóm...
-
balazs0102
senior tag
Sziasztok! Van valami leírás hogy hogy tudom mondhatni gyári szűzzé tenni a telefont? A rom számlálóm kb 5 -nél jár, a belső SD-m neve is storage/emulated/0 néven fut :-D
-
balazs0102
senior tag
Szerintetek fogunk kapni KitKat frissítést vagyuez a 4.3 volt az uccso?
-
balazs0102
senior tag
helyrejött.... recorvery menü- factory reset..
nem tudtam már szerkeszteni az előzőt.. -
balazs0102
senior tag
Sziasztok!
felraktam pár napja ezt a romot: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1815285
végül nem tetszett benne pár dolog mondom visszaállok a gyári 4.3-ra...leszedtem sammobile-ról ODIN -al feltoltam azóta csak a T-moblie animációt lenyomja bejön a samsung felirat és villog a led...itt megáll a telefon...
tud valaki ötletet adni mit csináljak? -
balazs0102
senior tag
válasz
balazs0102 #65738 üzenetére
Kész. ok. Megijedtem kicsit de root explorerrel kiürítettem az efs mappát majd visszamásoltam bele a lementett mappa tartalmát. Mostmár ok...
-
balazs0102
senior tag
válasz
borsodika #65737 üzenetére
na találtam egy leírást..nem S3 de mindegy
Ez alapján mentettem le ahogy a mentést nagyvonalakban összefoglalja... [link]
Visszaállításnál van az, hogy Revolution 32.0 HD rom van fent...van oylan ikon, hogy superuser...belemegyek, azt írja, hogy nincs beállítva rendszergazdai jogosultság egyetlen alkalmazáshoz sem... innen tudtok segíteni?
-
balazs0102
senior tag
Sziasztok!
Reggel rom csere után az fogadott ,hogy "Nincs regisztrálva a hálózaton" a telefon.
EFS mappa még régről lementve megvan. Itt is kerestem google-n is de nem találok egy normális összeszedett leírást a visszaállításáról. Tudna valaki segíteni?
Imeit nézve 0041.......Egyáltalán nem stimmel a dobozon lévővel...kb már 10X biztos cseréltem romot...egy oylat akartam visszarakni ami már volt a telón..nem értem miért b@szódott el...
-
balazs0102
senior tag
Meg kell törölni a kamera előtti műanyagot
Nagyon szép képeket lehet csinálni amúgy a telefonnal. Sztem egy 20-30eezr ft-os kompaktot szinte teljesen kivált. A DSLR mellé akartam egy kompaktot is de így nem látom értelmét...teljesen meg vagyok elégedve ahhoz képest, hogy mekkora az érzékelője.
-
balazs0102
senior tag
Tudja valaki mikor várható új Miui verzió? 4.2.2_re épülő?
-
balazs0102
senior tag
válasz
foxymaxy #56917 üzenetére
Én nagyon szeretem.egyáltalán nem hiányzik hogy nincs a szokásos menü...nagyon sok romot kipróbáltam egyedül kelzsoca cm és revolution 31.0- 4.2.2 romok tetszettek még de a cm romban egy rakás sz@r a kamera alkalmazás, revolutionban a gyári van de a miui tudja gyárilag hogy pl galériába vagy üzenetekbe vagy bármilyen alkalmazásba csak kóddal enged be vagy hivásrögtités is ott van gyárilag nem kell külön program...és a kamera alkalmazás is a gyári...mindegy nem fényezem nekem eddig a legjobb a v4 -hez képest sok laggot kijavítottak..egyetlen egy helyen langok amikor a föképernyöt két újjal összehúzod..és megy összefele kicsibe...ennyi..semi más nem laggol.
-
balazs0102
senior tag
Sziasztok!
Miui v5 -nél van valami más lehetőség a hívás fogadására? Téma változtatásával csak az unlock változik.. :-\i
-
balazs0102
senior tag
válasz
SipiBcs #55432 üzenetére
Legjobb mód. Túl kell rajta lépni. Én túl tudtam magam tenni, nem okozott maradandó lelki sérülést a dolog.. Másnap este ugyanúgy felraktam tölteni és feltöltötte..párszor még előfordult de mégis túltettem magam rajta.
Ha holnap reggel nem töltené csak 80%-ig az S3-mat akkor tuti nem írogatnék ide csak mondjuk ha egymás után 3X előfurdalna úgy hogy újraindítottam....az lenne a furcsa.
-
balazs0102
senior tag
válasz
SipiBcs #55422 üzenetére
ha 89%-ig felmegy akkor utána miért nem? A kábel ha áteresztette 89%-ig az áramot akkor utána miért nem? Főleg ha sima akkumulátor töltést nézünk ott is a teljesen lemerült veszi fel a legnagyobb áramot minél jobban tele van annál lassabban töltődik. Gondolom telefonnál is így van csak mindez kevésbé látványosan, amperek helyett milliamperekkel. Tehát minél jobban tele van annál kevésbé van már leterhelve a kábel. Valószínű, hogy valami szoftveres gond inkább. Igaz a S3-mamnál még nem de az Iphone -om és a HTC OneX-em is csinált ilyet, hogy reggelre 98-95%-os volt csak..az ottani topicocban azt magyarázták ,hogy feltöltött csak utána lekapcsolta a töltést majd lemerült 2-3 %-ot.. Ez is baromság mert a 365 napból kb. 1-2-n volt ilyen és 98%-ban mindig este töltöm...biztos, hogy szoftveres dolog van a háttérben.
-
balazs0102
senior tag
válasz
Devid_81 #55178 üzenetére
Örülök
Egyébként ha a gyári kinézetet szereted merem ajánlani a Revolution 31.0 romot (nekem nagyon stabil volt) azután mivel szükségem volt olyan dolgokra, hogy pl. a hívásrögzítés vagy az üzenetek illetve galériához való belépéskor kódot kérjen , ezeket a Miui V5 rom gyárilag tudta így azt raktam fel (iPhone kinézetű de nagyon jól használható) Ja és fontos, hogy a gyári kamera alkalmazást használják így nem fagyott még be egyszer sem. CM rom is nagyon jó, de ott sokszor beszo*atott a kamera alkalmazás leállt üzenet amit csak reboot oldott meg.
-
balazs0102
senior tag
válasz
Dominiator #53555 üzenetére
Ennyi, egy nagy rakás kaka a memóriakezelés. Igaz nem értek a programozáshoz de emlékszem, hogy az iphone 3Gs-em 256 mb rammal szinte olyan gördülékeny volt mint ez 1gb-al....ott nem volt olyan, hogy hosszabb böngészés után home gombot megnyomva újratöltse a "Launchert" , főképernyőt bármit...
-
balazs0102
senior tag
Miui v5-öt használok most. Előtte gyári 4.1.2-t , kelzsoca CM romját, és Revolution 31.0 romot használtam.
Eléggé meg vok elégedve amúgy a miui-val. Gyanítom ez marad egy jó darabig. Sok olyan dolog van ami könnyen elérhető és könnyen használható rajta. (pl. hívásrögzítés vagy az alaklmazások kódos lezárása stb.)
Akkumulátor kezeléssel is megvok elégedve. 1 és háromnegyed napot elmegy úgy, hogy CM rommal pl estére már simán visított. Mellesleg jól is néz ki. Kb oylan gördülékeny mint ahogy a youtubeos videókon látszik. Mondjuk nagyon örülnék jönne ki belőle már 4.2.2-re épülő...biztos hogy tudnának még gyorsítani rajta. -
balazs0102
senior tag
főzött 4.2.2 rom után visszarakhatom a 4.1.2 gyári romot?
ez alapján a leírás alapján teljesen le tudom tüntetni a nyomokat és újra garis lesz a telefon?
-
-
balazs0102
senior tag
válasz
FrankMonzano #50827 üzenetére
melyik telefon az a G? (le vagyok maradva
)
-
balazs0102
senior tag
válasz
kelzsoca #50172 üzenetére
na megnézem nem ugyanaz a neve. midnegy nem szórakozok veel, letöltötem egy dialer-t a paly-ből és 10X gyoraabban működik mint a gyári hulladék. Egyébként ezzel a módszerrel csak fordítva es file explorerrel a gyári system /apps ból kimentve a samsungcamera.apk-t nem lehetne ugyanúgy átmókolni a te CM romodba?
Vagy abszolút hülyeséget kérdezek?
-
balazs0102
senior tag
válasz
kelzsoca #49987 üzenetére
A contacts.apk ra is azt kerdezi telepites elott hogy frissitem az alkalmazast? Szoval mivel nem kulon programkent akar telepulni mint az apollo, vagy a deskclock hanem felulirna a gyari contacts alkalmazast...igy lehet hogy nem cseszegetem. Valami megoldas nincs ra h mint kulon program telepuljon?
-
balazs0102
senior tag
válasz
kelzsoca #49970 üzenetére
nekem a kamerával teljesen más bajom volt. minőség még hagyján, de az ,hogy nem tud normálisan működni az autofocus az gáz. Először belövia fókuszt ahova tapogatok majd rányomok az ikonra, hogy elkészüljön a fotó és tök életlen képet csinál....mindegy a romod amúgy ha a kamera app jobb lenne nagyon jó lenne. Viszont kiszedtem a tiedből a deskclock alkalmazást, simán fel is telepítette, a lockklock-ot viszont még nem mertem-próbáltam...a phone.apk-t próbáltam de azt írja h van már egy ugyaniylen nevű meg aláírt alkalmazás szval nem rakja
...gondoltam egy próbát megér, hátha lecseréli a gyárit (mert ha jól gondoltam ez a tárcsázó)
-
balazs0102
senior tag
kelzsoca cm romját sajna likvidáltam a kamera alkalmazás nyomorúsága miatt. Abból a romból a tárcsázó alkalmazást illetve az időjárás-óra widgetet nem lehet valahogy kiszedni és telepíteni akár a gyári 4.1.2-re vagy akár amire cseréltem a revolution hd 31.0-ra?
-
balazs0102
senior tag
töltöm lefele ezt az Android Revolution HD 31.0 romot. 810 mb...ez nem gond ekkorát is simán feltelepít a telefon recorvery-ből? (ha jól emlékezem ami most van rajta cm rom is valami 200mb....)
-
balazs0102
senior tag
válasz
Disla87 #48860 üzenetére
Én is one x-ről váltottam. A kamerát leszámítva mindenben jobb volt a one x. azért váltottam, mert one-t nem lehetett gyári rommal sehogy rábírni, hogy felvegyen beszélgetést. ugye a one topicban mindig ment a duma hogy a htc nem tud optimalizálni gondoltam na majd az S3 milyen faszántos lesz....mikor elkezdtem használni az s3-mat gyári rommal legszívesebben földhöz csaptam volna...a gyári romhoz képest a onex gyári (a gari miatt csak gyári volt fent) ég és föld volt.
Én kelzsoca CM romját raktam fel, a kb 10 sorral lejjebb említett 2 hibán kívül semmi más nincs, nagyon jó, írtam is neki priviben, hogy szinte iOS gyorsaságú a rendszer. (egyedül a kamera szoft olyan amilyen, arra annyit lehet mondani, hogy ezt kell szeretni
)
-
balazs0102
senior tag
válasz
mgTerminator #48857 üzenetére
ezeknek a kerneleknek magyarul hol a francba lehet utánaolvasni? látom itt hogy iylen kernel olyan kernel azt sem tudom, hogy lehet felrakni
-
balazs0102
senior tag
kelzsoca cm-romja van a telefonomon és két dologra szeretnék megoldást:
- úgy vettem észre jobban merül az akkumulátor
- a csengőhangom egy rövid néhány kb-os régi nokia csengés amit a belső sd-n tárolok és csak egyszer játssza le...tehát ha hívnak egyet csörren, utána csak némán rezeg..ezekre van valami megoldás?
-
balazs0102
senior tag
Ha visszaállítanám valami miatt a gyári romot (T-s) akkor bekapcsoláskor kellene T-s logós animációnak lejátszódnia? Mikor vettem a telót akkor visszaállítottam T-mobilos romot töltöttem vissza ODIN-al de nem emlékezem, hogy lett volna T-s animáció bekapcsoláskor...nem kellene hogy legyen?
-
balazs0102
senior tag
De a gyari ron egy f.s. ezen kar vitazni. Ne ott kezdjunk mar egy ilyen erteku telefonnal h kigyomlalod ezt meg azt. Fusson a rendszer gordulekenyen mindennemu mokolas nelkul. Ennyi penzert igazan elvarhatnank sztem. Androidos fronton ezert nem lesz soha iphone "gyilkos" telefon mert ugyanolyan hardver mellett sose fogja azt az elmenyszintet hozni. Volt alkalmam megtapogatni egy lumina 820 at is... hat ott siman hozza az iOS szintet a rendszer. Nemtom androidnal ez hogy nem erheto el ilyen hardverek mellett. Mindegy nem akarok en vitazni ami miatt valtottam one x rol abban tenyleg jobb az s3 de ennyi penzert f.stalicska :-D:-D
-
balazs0102
senior tag
válasz
blt.62 #45614 üzenetére
Ha arra gondolok, hogy htc one x-ről váltottam S3-ra és most vennék telefont akkor bizony msotz a HTC ONE-t venném. Annál olyan eszembe sem jutott mint az S3-nál, hogy egyszerűen muszáj másik romot rakni mert a gyári egy fost@licska. HTC-nél a gyári rom annyira gördülékeny volt, és a ramkezelés is annyira meg volt oldva , hogy csak hosszabb internetezés után volt hogy néha újratöltötte a kezdőlapot....ez viszont gyárilag meghal ha átnézed a fényképalbumot, vagy behozol néhány képekkel telenyomott weboldalt. Ha belemész a HTC one x topicba látni fogod, hogy sír a szájuk, hogy a HTC ilyen-meg olyan sz@rul tud optimalizálni...hát ehhez képest pedig a gyári rom ég és föld. Nem reklámozni akarom mert ez nekem amiatt a 2 dologban ami miatt váltottam igenis jobb, az egyik, hogy szebb fényképeket készít, a másik ,hogy tud beszélgetést rögzíteni..akár gyári rommal, playből telepített alkalmazással is. Ezek alapján simán el tudom képzelni, hogy gyári alapbeállításban jobb lesz a HTC....
ja arról nem is beszélve, amiatt rootoltam....gyári rommal néhány másodperc de nagyon hosszú időnek tűnik mire belelép a telefonkönyve vagy a hívásnaplóba...hogy ezt hogy nem tudják megoldani ez teljesen érthetetlen számomra (bár nem értek a programozáshoz de nem tudom elhinni, hogy nagy ördöngösség lenne megoldani)
-
balazs0102
senior tag
Akir romokat keresget annak a SONE 5.7-et bátran tudom ajánlani. Miui v4-ről váltottam. Nincas benne gyári ébresztő és hangrögzítő, de ezek pótolhatóak...eddigi legjobb ram. Bár msot úgy látom Kelzsoca CM ramja is jól sikerült alég sok a pozitív vélemény
-
-
balazs0102
senior tag
vlaki tudna így késő este segíteni visszaállítani a gyári romomat? Custom rom van a telefonon, ma kaptam kézhez....
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest