Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuximaxi
senior tag
válasz student #31390 üzenetére
Nekem Budapesten nagyon bevált a Waze, mert nagyon jó forgalmi információkkal rendelkezik folyamatosan hátránya, hogy mobilnet kell hozzá, be minimális a fogyasztása (nálam olyan havi 50-60 MB). Offline pedig amit a többiek is írtak.
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
kengyel
nagyúr
válasz student #46028 üzenetére
Igen nemrég váltottam simáról az LTE verzióra, és nem véletlenül. Mielőtt valaki "kövekkel dobálna " én a két készülék között igen is vettem észre változást. Gyorsabb, nincs semmi lag, akadás, mert azért a háttérben biztosítva van a ram ellátása. És mindez a sima T-s gyári 4.1.2 vel De hozzáteszem a sima S3 . is a gyári T.s rommal csinált egy-két malőrt .
(#46029) w333 Köszi hogy átpasszoltad
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
legenda
válasz student #49927 üzenetére
az olcsóbb kategóriában sem feltétlenül igaz, típusa válogatja, lásd például s advance, a két t-s szolgáltató alatt is jelly bean firmware fut rajta, és még 4.2 is lesz rá, akkor miért pont az s3 felejtődne el, hiszen hardverben is erősebb, és később is jött ki 4 hónappal.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
apaszka
veterán
válasz student #51394 üzenetére
Ez egy év készülék,egy év szoft gari! + Magyar nyelv??? Ez azt jelenti,hogy behozott,és EU-s garis ami egy év! Ők adnak hozzá egy hangzatos + 1 évet a szoft ra. De minek?
Persze ettől meglehet venni,mert 32 gigás verza jó !
kelzsoca (#51385)
Ez aztán viszi mindenestül a karcokat! Sőt a ráncokat is a csajokról!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
nbukta77
addikt
-
senior tag
válasz student #51431 üzenetére
Én x-eset vettem hasonló árban nekem bevált már a gyerkőcöm egy párszor kiütötte a kezemből,de idáig még nem lett baja.
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
koxminator
senior tag
válasz student #51454 üzenetére
nem egészen downgrade, azt kell hogy mondjam, sőt
húgomnak a Gio már kevés volt, és minimum egy S2 - Xperia L-t ajánlottam volna neki nyugodt szívvel, de az most nagy költségekbe verte volna, így megkapta ingyé. Viszont én szerettem volna egy kicsit erősebb készüléket (sokat filóztam, hogy mi legyen, S4 alapból kiesett, Sony Z és Oppo 5 szintén, igazából nagyobb kijelző nem kell, Full HD-t parasztvakításnak tartom, a sok egyéb barom fícsört meg végképp), így megkapja az S3-amat, én meg így az OG-t.
Így egy nap utáni vélemények: kijelző szokatlan még a Samoled után persze, de abszolút rendben van, sőt konkrétan gyönyörű.. a notif led csak 2színű (vörös és zöld), bár engem a több szín sem tett eddig bódottá, szóval ez nem számít. A rendszer olyan smoooooooth, hogy még a kiszivárgott és egyébként nagyon jó 4.2.2-őt is oda-vissza veri, szerintem a Samu a büdös életben nem fog tudni (vagy nem fog akarni) ilyen optimalizált szoftot kiadni, valami döbbenetes (bár az S3 LTE-t nem láttam még). Talán kelzsoca cm-jéhez tudnám hasonlítani a legjobban, az volt smooth-ságban eddig a best (nagy ríszpekt neki ezúttal is ). Akkuról egyelőre még sokat nem tudok nyilatkozni, de azért lásd lejjebb . Custom rom nem sok van rá, de így nincs is rá szükség. Egy root-ot persze rádobtam , meg azért nyitottam a bootloadert, hogy legyen EFS mentésem és CWM ->> így meg nandroid backup (ez kellett is a moddol kamera szofthoz, amely azért javít a gyárin - még nem tudtam kipróbálni), de vannak benne olyan egyéb kényelmi dolgok, ami Samuban nincs (pl. TB-hez hasonló backup root nélkül...) Elöl-hátul GG2, nagyon egybe van a készülék.
Első full töltés után ma sokat nyomkodtam már, pont 10 óra használat után, 2 óra 16 perc kijelzőidővel most áll 57%-on úgy, hogy Wifi, GPS és 4 levelező fiók + weather +egyéb apró szinkronok futnak folyamatosan (ECO mód sincs bekapcsolva).
[ Szerkesztve ]
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Path of Exile (ARPG)
- Elektromos cigaretta 🔞
- BestBuy topik
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)