- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
koxminator
senior tag
válasz
student #51454 üzenetére
nem egészen downgrade, azt kell hogy mondjam, sőt
húgomnak a Gio már kevés volt, és minimum egy S2 - Xperia L-t ajánlottam volna neki nyugodt szívvel, de az most nagy költségekbe verte volna, így megkapta ingyé. Viszont én szerettem volna egy kicsit erősebb készüléket (sokat filóztam, hogy mi legyen, S4 alapból kiesett, Sony Z és Oppo 5 szintén, igazából nagyobb kijelző nem kell, Full HD-t parasztvakításnak tartom, a sok egyéb barom fícsört meg végképp), így megkapja az S3-amat, én meg így az OG-t.
Így egy nap utáni vélemények: kijelző szokatlan még a Samoled után persze, de abszolút rendben van, sőt konkrétan gyönyörű.. a notif led csak 2színű (vörös és zöld), bár engem a több szín sem tett eddig bódottá, szóval ez nem számít. A rendszer olyan smoooooooth, hogy még a kiszivárgott és egyébként nagyon jó 4.2.2-őt is oda-vissza veri, szerintem a Samu a büdös életben nem fog tudni (vagy nem fog akarni) ilyen optimalizált szoftot kiadni, valami döbbenetes (bár az S3 LTE-t nem láttam még). Talán kelzsoca cm-jéhez tudnám hasonlítani a legjobban, az volt smooth-ságban eddig a best (nagy ríszpekt neki ezúttal is
). Akkuról egyelőre még sokat nem tudok nyilatkozni, de azért lásd lejjebb
. Custom rom nem sok van rá, de így nincs is rá szükség. Egy root-ot persze rádobtam
, meg azért nyitottam a bootloadert, hogy legyen EFS mentésem és CWM ->> így meg nandroid backup (ez kellett is a moddol kamera szofthoz, amely azért javít a gyárin - még nem tudtam kipróbálni), de vannak benne olyan egyéb kényelmi dolgok, ami Samuban nincs (pl. TB-hez hasonló backup root nélkül...) Elöl-hátul GG2, nagyon egybe van a készülék.
Első full töltés után ma sokat nyomkodtam már, pont 10 óra használat után, 2 óra 16 perc kijelzőidővel most áll 57%-on úgy, hogy Wifi, GPS és 4 levelező fiók + weather +egyéb apró szinkronok futnak folyamatosan (ECO mód sincs bekapcsolva).
-
apaszka
veterán
válasz
student #51394 üzenetére
Ez egy év készülék,egy év szoft gari! + Magyar nyelv??? Ez azt jelenti,hogy behozott,és EU-s garis ami egy év! Ők adnak hozzá egy hangzatos + 1 évet a szoft ra. De minek?
Persze ettől meglehet venni,mert 32 gigás verza jó !
kelzsoca (#51385)
Ez aztán viszi mindenestül a karcokat!
Sőt a ráncokat is a csajokról!
-
válasz
student #49927 üzenetére
az olcsóbb kategóriában sem feltétlenül igaz, típusa válogatja, lásd például s advance, a két t-s szolgáltató alatt is jelly bean firmware fut rajta, és még 4.2 is lesz rá, akkor miért pont az s3 felejtődne el, hiszen hardverben is erősebb, és később is jött ki 4 hónappal.
-
kengyel
nagyúr
válasz
student #46028 üzenetére
Igen nemrég váltottam simáról az LTE verzióra, és nem véletlenül. Mielőtt valaki "kövekkel dobálna " én a két készülék között igen is vettem észre változást. Gyorsabb, nincs semmi lag, akadás, mert azért a háttérben biztosítva van a ram ellátása. És mindez a sima T-s gyári 4.1.2 vel
De hozzáteszem a sima S3 . is a gyári T.s rommal csinált egy-két malőrt .
(#46029) w333 Köszi hogy átpasszoltad
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ukrajnai háború
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple TV eladó
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest