- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
válasz
lasvegas #51104 üzenetére
Lehet venni függő telót de járj utána,kérdezd ki,ph tagságát nézd,értékeléseket,stb,stb. S3-am itt vettem ph-n szintén,vodába lett vásárolva, de igaz független,kikérdeztem az embert,és megmutatta a szerződést is,adás vételit is(mi is írtunk) ,hogy cég vette .. Ha azt írja az illető és semmi bizonyíték nem támasztja alá,hogy "fater/muteré az előfizetés 1x éve" akkor nem kell vele foglalkozni. De ki lehet fogni jókat . Gsm bolti "garanciás" sz*rt szerintem felejtsd el. Nézz Gyári/szolgáltatói garisat, tartozékaival,....
-
Gizmo94
veterán
válasz
lasvegas #51104 üzenetére
Írtam, hogy vehetsz nyugodtan előfizetésre vettet is, csak nézd meg az eladót.. Hány éve van a szolgáltatónál, milyen habitusú, stb... Sok telefont vettem, mindig csak szolgáltatósat, a garancia miatt. Adtam is el, és soha nem volt bajom sem nekem, sem aki tőlem vásárolt. Csak átgondoltan kell venni, de vehetsz. Ilyen alapon senki nem tudna használt, szolgáltatós telefont eladni..
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest