Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Héhé nagyon kevered a szezont a fazonnal
Ne keverd bele a szürkeimportos árakat, ja és kezdőárakat mondtunk = megjelenéskori nyitóár Magyarhonban!
S3 kezdőár 190 volt
i5 kezdőár 210Ezekalapján hasonlítgass
Most i5 használtan 100-120 körül simán megy (független) S3 pedig khm... feleennyi
Kár ragozni és pont ebbe kötni bele: az Alma jól tartja az értéket szinte minden más készüléknél jobban.
-
Gaben06
tag
Sárga felkiáltó jellel jelöli az eszközkezelőben. Ismeretlen eszközként.
Nincs előző illesztőprogram. Éppen ez a baj. Mert amikor rádugom alapesetben automatikusan a Windowsnak fel kellene ismernie és telepítené azt. De fel sem ismeri, mert nincs azonosítója a telefonnak, nincs digitális aláírása.Ezért kérdeztem,hogy a szervizeléshez köze lehet?
Mivel kicserélték az egész belsejét a telefonnak. -
FuRiONight
addikt
Azért kérdezem mert 1. eladò a telefon 2. alig tudom feltölteni (töltön is merül a telefon, ugy h semmi nem megy (se wifi se semmilyen alkalmazás) tegnap 2 òra alatt 1% sikerült feltöltenem, csak kikapcsolt állapotban tudtam feltölteni egy egést éjszaka alatt. 3. random ujraindul a telo (semmi buhera nincs vele)
-
primera1
aktív tag
Így van
Egyszerűen csak az érdekelne,hogy a Kiesen keresztül,miért nem írja ki az android számát,miért írja azt,hogy "az eszköz nem támogatja a Kies rendszerén keresztül végrehajtott sw frissítést" ???
Mert a haverom S2-jét tudja frissíteni itt és az android verziót is mutatja a program! -
primera1
aktív tag
Mert én csak egy átlagos felhasználó vagyok,első androidom,még csak ismerkedem vele,full hülye vagyok hozzá,egyszerűen nincs szükségem hack-elt cuccokra,mert úgysem használom ki
Gyári,hivatalosan frissíthető rom-ja legyen,felkötném magam,ha kinyírnám bármivel is a telefont -
primera1
aktív tag
-
azért jó a kódos szervizes menü, mert az üzletben nem annyira egyszerű telepítgetni alkalmalmazásokat, meg nem is igazán örülnek neki, ha hosszasan konfigurálgat meg telepítget az ember, de egy kód beírását észre sem veszik, és tényleg minden hardver leellenőrizhető gyorsan, egy helyről úgy, hogy nem kell külön a menüben kajtatni, és mindenhez alkalmazásokat indítani onnan.
*#0*# és kész!
íme; link -
MurdR
veterán
Sztornó, most hülyeséget mondtam, mivel írtad, hogy másra sem tudsz kapcsolódni nem csak az otthonira.
Nagyon be van már lakva a készüléked? Mert ha nem, egy gyalulást csinálhatnál rajta, ha nem szűz rendszerrel vetted volna (vagy nem gyalultad le vásárlás után).Nekem egy huawei 858nál ez bejött.
-
kenu man03
tag
Ertem, ez esetben akkor nem lepodom meg
azert erre oda figyelhetett volna a samu. Egyebkent utana olvastam, es azt irtak hogy az uj szoftver miatt van. Probaltam rajta egy ujrainditast es utan a 5 perc alatt toltott 10%-ot. Szoval nem tudom igazabol mi a helyzet most vele.
-
-
apaszka
veterán
Így van! Én is azt használom!
Tárcsázóhoz
Ez pedig a kamerához van ,hogy a bekapcsoló gombbal tudj fényképezni! -
bencze
senior tag
-
srq2
csendes tag
-
Ferenczi Áko
addikt
Okés,köszönöm a választ! Igazából azért fosok egy picit,mert előtte Ion telefonom volt és ott az 1 gb ramból 670 mb-ot látott a telefon és olyan 260 volt mindig szabad.. Felesleges progikat nem használok pl facebook,ami köztudottan sokat zabál! Mindenesetre jó lesz egy kis újdonság,mert Galaxy S telóm még nem volt!
-
-
csattila01
tag
Köszi, nem. Talán van a baráti körömben is Note2-es töltő. Lehet, a Galaxy S3asok töltőjével van a gond? (Olvastam külföldi oldalakon, hogy Galaxy S2-es töltővel töltve a telefont tökéletesen tölt) Azt se értem még, hogy lehet az, hogy egyszer gyorsan tölt, máskor meg semmit...
-
Yeffy
veterán
-
Gizmo94
veterán
Küldök szívesen, de beírom én ide is, hogy járjon más is jól.
És mivel az első kifogástalan darab volt a beetetés, majd kapsz a nagyobb tételnél 20x100gramm horgászólmot szépen dobozolva. Ebben az egyben bízom csak, hogy hátha erről van szó, mert ez is egy ismert formája az átbaszósdinak...
Ugyanarra az emberi tulajdonságra alapozva, mint fentebb írtam. .
Maximum annyi lehet az egészből, hogy kirándulunk ide:
-
Én is így gondolom, de annyira egyértelműen Samsungnak árusítják. Ha mondjuk Samsing vagy Sumsung lenne akkor már érteném a dolgot. Ha így árusítják és kiküldenek valami kamu vackot akkor az igen durva bűncselekmény és hamisítás. Itt minden van: email, székhely, telefonszám. Ha kamu lenne akkor ennyire nyíltan csak nem csinálnák nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest