Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
Akkor jó volt az elképzelésem csak szét kell néznem az árak között. Köszönöm a gyors választ. Amúgy a Class 6 nem a legjobb ?
kengyel
-
maxim01
aktív tag
Nekem most SanDisk van, úgy örököltem meg egyik barátomtól. Nem olcsó, cserébe nagyon gyors! Előtte 16GB Class 4-es Kingston volt azzal sem volt gondom... Hozzá van aSanDisk Memory Zone ami hasznos kis program
[ Szerkesztve ]
Iphone 6, Samsung Galaxy S3, Google Nexus7
-
w333
félisten
Az már nagyon nagy és nem fér a zsebembe
És neked a Note 2 -ben nem hiányzik az FM rádió ? mondjuk nekem sem volt a Grand X In -ben és nem igazán zavart(#42709) Gizmo94
Tudom hogy horror de az LTE -ből nincs más szín a T-nél
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
-
Yeffy
veterán
-
őstag
Én is így gondolom, de annyira egyértelműen Samsungnak árusítják. Ha mondjuk Samsing vagy Sumsung lenne akkor már érteném a dolgot. Ha így árusítják és kiküldenek valami kamu vackot akkor az igen durva bűncselekmény és hamisítás. Itt minden van: email, székhely, telefonszám. Ha kamu lenne akkor ennyire nyíltan csak nem csinálnák nem?
-
Gizmo94
veterán
Küldök szívesen, de beírom én ide is, hogy járjon más is jól. És mivel az első kifogástalan darab volt a beetetés, majd kapsz a nagyobb tételnél 20x100gramm horgászólmot szépen dobozolva. Ebben az egyben bízom csak, hogy hátha erről van szó, mert ez is egy ismert formája az átbaszósdinak... Ugyanarra az emberi tulajdonságra alapozva, mint fentebb írtam. . Maximum annyi lehet az egészből, hogy kirándulunk ide:
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
jaja, azért gondoltam, h hátha...
Gizmo: hát nem... amúgy is csak kb hetente- kéthetente szoktam restartolni...
de egész tűrhetően bírta, rosszabbra számítottam. bár az utóbbi pár napban már kezdett köhécselni, de mondom kihúzom már egy szép, kerek számig...[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
csattila01
tag
Köszi, nem. Talán van a baráti körömben is Note2-es töltő. Lehet, a Galaxy S3asok töltőjével van a gond? (Olvastam külföldi oldalakon, hogy Galaxy S2-es töltővel töltve a telefont tökéletesen tölt) Azt se értem még, hogy lehet az, hogy egyszer gyorsan tölt, máskor meg semmit...
-
legenda
mondod te, de ettől még nem javasolt a dolog, nem véletlen, hogy kevésbé preferálják a gyorstöltést, káros hatással van az akkumulátorra, a nagy(obb) terhelés miatt!
használd úgy, ha neked az szimpatikusabb, de ne írj/javasolj olyat, ami nem korrekt!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Ferenczi Áko
addikt
Okés,köszönöm a választ! Igazából azért fosok egy picit,mert előtte Ion telefonom volt és ott az 1 gb ramból 670 mb-ot látott a telefon és olyan 260 volt mindig szabad.. Felesleges progikat nem használok pl facebook,ami köztudottan sokat zabál! Mindenesetre jó lesz egy kis újdonság,mert Galaxy S telóm még nem volt!
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
srq2
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Fali konzol lapos tévékhez
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Assetto Corsa Competizione
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest