- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zermi
aktív tag
Mondjuk nekem is csak júniusban jár le a hűség időm lehet, hogy valamilyen konstrukcióban én is váltok majd. Azt hiszem az S6-okra már nemigen lesz nagyobb frissítés kiadva. Még csak most kezdik el a nougat kiadását és már a következő android fejlesztői változatát kiadták vagy hamarosan kiadják.
-
Markizmark
addikt
Az új csomagokban már az EU-n belül lehet telefonálni és netezni ugyanúgy, mint belföldön. Ráadásul szerintem kedvezőbbek, mint az eddigi csomagok. Ha a mostani használatomhoz választanék csomagokat, akkor 3ezer Ft-tal csökkenne a havidíjam. Tulajdonképpen nem jelentős az összeg így leírva, de azért mégiscsak 7 korsó sör havonta.
-
-
guriga1234
addikt
-
guriga1234
addikt
Nem tudom, hogy a te telefonod honnan származik, az enyém független, magyar samu márkaboltban vettem, és azon eleve rajta volt a facebook, tehát nem is értem, hogy miért kellett nálad letölteni. Mondjuk én kapásból letiltottam, mert nem használom.
Meg kéne nézzed az alkalmazáskezelőben, és ott megnézni az engedélyeket. Ha újra letöltesz/frissítesz valamit, az engedélyek nem változnak, megtartja azt is, amit engedsz és azt is amit tiltasz. -
A guru
addikt
Másik kérdés hogy mennyivel dob többet egy QHD a FHD-nál szerintem nem olyan jelentős a különbség én például beáldoznám +1 óra SOT-ért persze tudom VR-ba jobb de az egyelőre igen erősen rétegtermék. Ezzel nem védeni akarom az almát mert felháborító áron adják a telefonjaikat (is).
-
pzoley
őstag
Vedd úgy, hogy feltettem, tudsz-e ezekkel a funkciókkal kapcsolatban bármilyen tapasztalatot mondani ?
De az is jó lenne, ha leírnád miért jutottál oda, hogy már a cserén gondolkodsz.Gondolok a MyKnox-ra, mert ugye a Knox nem egyenlő root utáni garivesztéssel /nem erre találták ki/, Privát mód, ami szintén nem csak arra használható, hogy jelszóval férhess hozzá a képeidhez, vagy egyéb fájlokhoz, de mondhatnám az NFC-Mifare kombinációt, amivel pl a névjegyekben csak akkor jelennek meg bizonyos nevek,számok,adatok, ha a kártyát tudja olvasni a jelszó vagy ujjlenyomat ellenőrzés után, de mindennapos használatra az emelkedő csengetés hangerő, természetesen root nélkül !
-
kisgergely80
tag
Végül az egész gyári rendszert, mert valamelyik app miatt bootloopba kerültem.
Feltettem az orgia 4.1 romot, ami teljesen kigyalulható az aroma telepítővel. :-)
Most már nagyon tetszik a telefon. Iszonyat gyors, nincsenek fölös appok, az akku is hibátlan (1%ot merült éjszaka) és persze gyönyörűen néz ki. :-)Egy dologtól félek. Eddig az ips-t preferáltam. A beégéstől.
-
kisgergely80
tag
Igen, Nálad olvastam. Köszi az infókat, így már képben vagyok.
Viszont lenne még egy kérdésem.
Feltettem odinnal a 3.0 twrp-t, le is futott szépen. Viszont nem tudok belépni a recovery-be, mert azt írja, hogy recovery seandroid enforcing. Van még neki valami trükkje?
Egyébként rootolni szeretném a 6.0-át és azt a formát választottam, hogy odinnal felteszem a twrp-t, majd abból flash-elem a supersu-t. Vagy esetleg van ennél egyszerűbb is? -
guriga1234
addikt
1. Nem oda írta.
2. A legkomolyabb fényképezőgéppel is lehet szar képet csinálni.
3. Akinek van érzéke (jó témaválasztás) a fényképezéshez, az mobillal is tud nagyon jó képeket csinálni. Pláne úgy, hogy már nagyon sok beállítási lehetőség van, ami a képminőségre van hatással. -
Markizmark
addikt
A tesztekhez készült képeken látszik, hogy nem annyira részletes egy nappal lőtt kép az s7-el, mint az s6-al. Rosszabb fényviszonyok között persze jobb képeket készít és gyorsabban is fókuszál. Szóval partyfotózni jó lesz, a gyors fókuszra pedig csak azt tudom mondani, hogy inkább lassan, de biztosan.
Másnak is szemet szúrt a képek minősége, dualpixel és f/1,7 ide vagy oda.
A 4:3 képarányt én sem tudom hova tenni ma, amikor már minden minimum 16:9-es képarányú, vagy valami még annál is szélesebb.
-
A guru
addikt
Nyilván nem DSLR az s6 se de akkor is jobb képeket csinált 16:9-ben (legalább a pc-re ki tudom tenni hátternek). Egyébként a 4:3-nak tudja valaki mi értelme van mert szerintem a semmin kívül nem sok. Az éjszakai fotózáshoz meg kevés még az s7 is vagy bármelyik telefon úgyhogy éjszaka inkább aludjunk.
-
A guru
addikt
Nem tartozom azon prosztók közé akik csak a megapixelre mennek és én is jól tudom hogy nem ezek számától lesz jó egy fénykép de ha szemfüles lennél akkor láthatnád hogy az előző hsz-embe leírtam hogy ez meg is látszik (gyengébb a fotók mínősége, a fotós topikban sincsenek maradéktalanul megelégedve a kamerájával) de látom nem tűnt fel és mi a válasz a 4:3-ra? Ja hogy semmi.
-
blt.62
őstag
A tesztek mindig valaki véleményét tükrözik. Ha egy megrögzött nokiás tesztel egy samsungot az nem fogja magasztalni, csak a nokiát. Sokkal jobb a tulajok véleményére adni. Persze ha segítenek és nem lealázzák a másikat. Az a gondom hogy jobban néz ki az edge de elég lenne a síma is. Hívásnál az edgenél ha zsebből vesszük ki akkor nem zavaró az oldalsó kijelző ha ott fogjuk még?
-
RockHaRD
addikt
Nem vacakol az, csak megszoktam az i6 plust, és ahhoz képest persze, h gyengébb. A töltés pedig az eredeti kábellel+fejjel hibátlan, szóval úgy néz ki,h semmi gond. Ez a tárhely dolog meg esetleg az lehet, hogy a saját fájlkezelőjéből töröltem egy halom videót, és vmiért nem érezte úgy, h azok már nincsenek meg, vagy nemtom
-
badmad
senior tag
-
Markizmark
addikt
Feltettem. Villám gyors a cucc, tetszik.
Jó az új edge panel, jó az alkalmazások jogainak állíthatósága, örömmel látom, hogy újra van 2 ujjas roló lehúzás. Többit még csak most fedezem fel.
Egy hibát találtam, nem csinál semmit a tárcsázó a szerviz kódokra, pl *#0*# és *#0228#
Ja és TPH lett a CSC.
Portugál ...
-
Ákkk
addikt
A rendszer kicsit gyorsabb kevésbé merül de az s6 széria 6.0.1 el abszolút vállalható.
Kamera hát még van hova fejlődni ezen a téren. Mivel én profi fotós cuccokat használok nap mint nap ezért a fotók minősége nekem csak elégséges, s6 után az aksi ami egyértelműen kiemelkedő. Úgy volt szerencsém kipróbálni,hogy az amerikai kollega múlt hét szerda óta birtokol egy s7 edge snapdragonos verziót. Multitask 8 alkalmazás után már újratölt a tw sajna ilyen. Játékokat nem használok ezért a hw előny számomra nem olyan kiemelkedő.
Az hogy megéri váltani 6 os szériából nekem biztos nem. -
MrCsiT
addikt
Vodánál volt tegnap a kezemben egy S7 edge. Az s6 edge+ -t mellétettem, valóban kicsivel kisebb a kijelzője, de valahogy nem volt zavaró az 5,5"-os méret sem, nem volt az a "hú de sokkal kisebb" érzésem.
Gyorsnak gyors, a nagyobb aksi nem rossz, és vodánál 281-re van beárazva most. Fura, hogy ahogy nézem, az S6 edge+ már nincs is fent a voda shop-ban.
kérdés: valaki itt, aki vodás, kapott már az edge+ -ra frissítések keresésével 6-os droidot? Én tegnap este néztem, de még nem ajánlotta fel a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Időjárás topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xbox Series X|S
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest