- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
guriga1234
addikt
Március 8.-tól S10-et fogok használni, ma előrendeltem.
-
guriga1234
addikt
Biztonsági frissítés érkezett augusztus 1. dátummal (64MB).
-
guriga1234
addikt
válasz
Markizmark #6059 üzenetére
Ma hajnalban néztem, és már akkor sem működött. És még most sem
-
guriga1234
addikt
Jött frissítés.
-
-
guriga1234
addikt
válasz
#18379748 #5923 üzenetére
Nálam semmi ilyesmi nincs. Az adataimra különösen érzékeny vagyok, tehát soha, semmilyen módon nem engedélyeztem megosztásokat. Közösségi szutykokra sincs accom és felhőt sem használok. Lehet, hogy te használsz ilyesmit és azért zaklat.
Link Sharing és Samsung Connect frissítése nincs engedélyezve, mivel egyiket sem használom. -
guriga1234
addikt
válasz
Tibcsi68 #5912 üzenetére
Sokkal gyorsabb ujjlenyomattal feloldani, mint kódot bepötyögni, vagy mintát rajzolni.
Ha a hátlapon van az ujjlenyomat olvasó, akkor vagy fel kell emelni a telefont (ha valahova le volt téve), vagy ki kell venni autóban a tartóból, hogy hozzáférj az olvasóhoz. Ezért nem jó hátlapon az olvasó. -
guriga1234
addikt
válasz
Tibcsi68 #5909 üzenetére
Már tegnap reggel láttam, de még csak le sem töltöttem. Nem kell nekem a hetes.
A nejem S6 Edge-jén már egy jó ideje rajta van, de nem vagyok tőle elájulva, sőt! Ráadásul a fiam S8+ (már az van neki) telefonján egész más a hetes. Persze S8+ sem kellene az elbaltázott hátlapi ujjlenyomat olvasó miatt, majd kíváncsi leszek a Note8-ra. Az eddigi tippelgetések alapján az sem fog kelleni. Eddig nagyon jó nekem az S6 Edge+. -
guriga1234
addikt
válasz
Markizmark #5895 üzenetére
Oké. De nekem eddig sem volt gondom a sebességével. Mivel nem játszom a mobilon, nem tudom, hogy hogyan venném észre, hogy ha gyorsabb lenne, mert így is gyors. Én nem fogom feltenni a 7-est, ha egyáltalán lesz rá OTA.
-
guriga1234
addikt
válasz
lasse001 #5828 üzenetére
S6+ nincs! Nekem azóta van S6 Edge+ amikor behozták a 64GB-ost. Aznap vettem meg, elsőként.
Egyébként tökmindegy, hogy kinek mióta van meg, attól senki nem lesz okosabb, sem hitelesebb.
Ahelyett, hogy személyeskednél, gondolkozz el, hogy mi is az az "új lenyomat", meg az "újlenyomat". A helyedben nem okoskodnék, mert nincs mire. Egyébként meg be lehet fejezni a személyeskedést, mert ellenkező esetben modit hívok. -
guriga1234
addikt
válasz
lasse001 #5821 üzenetére
Sokkal szebb képet nem tud csinálni, bár ez szubjektív. Részletgazdagabbat viszont biztos, hogy nem tud.
"új lenyomat" - LOL!
"Ott az írisz. Nagyon tuti" - napszemüvegben biztosan nem. Meg sötétben sem.
"A Kijelzőnek is sokkal szebb képe van" - miután bekalibráltad, vagy előtte is?
Sokkal szebb képe nem nagyon tud lenni, mivel az is samoled. Az viszont előny, hogy nagyobb.
-
-
guriga1234
addikt
válasz
lasse001 #5819 üzenetére
Mindenben azért nem előrelépés.
A memória ugyanakkora, a kamerája kisebb felbontású, nincsenek fizikai érintőgombok, az ujjlenyomatolvasó pedig sajnos hátul van.
Az S8+ kijelzője nagyobb, ez tényleg jó, ha valaki játszik, annak a gyorsabb proci és videó előnyös lehet, a por- és vízállóság is előnyös, de egyéb?
Nekem eszem ágában sincs cserélni. Ha majd a Note8 olyan lesz, ami nekem minden szempontból megfelel, akkor azon komolyan el fogok gondolkodni de az S8+ nálam kimarad. -
-
guriga1234
addikt
A nugát valóban tartalmaz sok újdonságot, csak ezen újdonságok túlnyomó részét az S6/S7 már eleve tudta, tehát számukra nem fog sok újdonságot jelenteni. Ezt nehéz megérteni?
"Te egy kijelentést tettél. Én ezt cáfoltam egy linkkel" - pontosabban: egy videóval. Abban a videóban talán 250 újdonságot sorolnak fel? Nem? Na ugye. Akkor mit is cáfoltál?
-
guriga1234
addikt
Szövegértés megy? Tudsz különbséget tenni a nem és a nem sok között?
A videó egyébként nem S6-ról, hanem S7-ről készült, de mindegy is, mert semmi olyat nem láttam, ami nélkül nem tudnék élni. Valószínűleg én nem is frissítek nugátra, te viszont csak várd, mint a messiást.PS: "Itt vannak az újdonságokról készült videó." - ez így nagyon magyartalan. Helyesen: Itt van az újdonságokról készült videó.
-
guriga1234
addikt
válasz
Markizmark #5558 üzenetére
Így van. Az S6/S7 tulajok számára a nugát nem sok újdonságot hoz. Újdonságot a nugát a többi gyártó készülékeinek jelent majd valamit.
-
guriga1234
addikt
De hát én csak OTA frissítek! Hogy neked miért csak szeptemberi van, azt honnan tudjam? Én a saját, magyar, független, 64GB-os telefonomról írtam, hogy a januári előtti utolsó frissítés mikor volt (ez volt a kérdés).
A telefonom nem rootolt (eszem ágában sincs rootolni). -
guriga1234
addikt
Az S7 nugátra való frissítéséről készült cikk/beszámoló alapján nekem nagyon nem hiányzik a nugát.
Valószínűleg nem fogok frissíteni rá.
Nugáttal vagy az utódjával maximum akkor fogok találkozni, ha telefont cserélek, legalábbis most ezt gondolom. -
guriga1234
addikt
Megjött a havi frissítés a magyar függetlenre.
-
guriga1234
addikt
válasz
SzlobiG #5535 üzenetére
A gyári töltőt használod a hozzá kapott kábellel? Gyorstöltés engedélyezve van? Ha a kérdésekre igen a válasz, akkor kapcsold ki a telefont, majd 10 mp múlva kapcsold vissza, és próbáld meg megint. Ha akkor sem megy a gyorstöltés (a legördülőben is kiírja, ha megy), akkor szerviz, vagy ha van lehetőséged másik ugyanolyan töltőfejjel és kábellel is kipróbálni, akkor először azt javaslom.
-
guriga1234
addikt
válasz
Markizmark #5522 üzenetére
Többnyire olyan dolgok vannak benne, amiket már eddig is tudott a telefonunk. Az android7 a többi gyártó termékein lesz újdonság.
-
guriga1234
addikt
válasz
Markizmark #5519 üzenetére
December 29-én volt egy 24 MB-os frissítés, gondolom, ez a havi biztonsági frissítés. A dátumot a frissítéskor készített screenshot dátuma alapján írtam.
Az AIDA adatai alapján:
Android biztonsági frissítési szint: 2016-12-01
Alapsáv: G928FXXU3BPJ3
Bootloader: G928FXXS3BPL6
Build azonosító: MMB29K.G928FXXS3BPL6
a kernel verzióra december 19-ét ír... -
guriga1234
addikt
válasz
szaki04 #5499 üzenetére
Passz. Az írásjeleket utólag beszúrni egyszerűbb manuálisan, mint az egész szöveget bepötyögni.
PS: engem pl. az idegesít, amikor az SHealth az edzés végén, amikor elmondja az összegzést, az időtartamnál a másodpercre "empé"-t mond. Pedig az órát és a percet, meg minden egyebet jól mond, csak ez az empé kilóg a sorból. Már annak idején jeleztem a samu ügyfélszolgálatnál, de semmi hatása nem volt (pedig már azóta volt legalább 5 frissítés).
-
guriga1234
addikt
válasz
Tibcsi68 #5494 üzenetére
Akkor rossz alkalmazást használsz. A hangrögzítő olyan, mint a diktafon.
Ha beszédet szöveggé akarsz alakítani, akkor indíts el egy tetszőleges alkalmazást, amivel szöveget tudsz beírni (pl: jegyzet) és kiválasztod a mikrofont a szóköz mellett, és már mondhatod is a szöveget, és láss csodát, a (gugli-féle) beszédfelismerés nagyon jól működik.
A Hangrögzítőnek is van ugyan beszédfelismerő része, de az a samu SVoice szolgáltatását használja, ami magyarul NEM tud. De angolul elég jól működik.PS: "elvileg magyarul ÍRNÁ le" - elvileg sem, mert a magyar nyelv nem támogatott (jelenleg).
-
guriga1234
addikt
válasz
Elemerke23 #5459 üzenetére
Persze. Megveszed a programjaid reklámmentes verzióit.
Opció2: nem csatlakozol internetre, akkor nem tud reklámokat letölteni.
Ha böngészni akarsz, akkor használj Adblock browsert. -
guriga1234
addikt
válasz
Elemerke23 #5427 üzenetére
Ha tudod, hogy nem lehet, akkor miért írod?
-
guriga1234
addikt
válasz
Markizmark #5409 üzenetére
Nálam ez ki van kapcsolva. Felhőbe nem mentek, van saját gépem is, az nekem gyorsabb és biztonságosabb.
-
guriga1234
addikt
válasz
kazanka #5393 üzenetére
Én nem vagyok cukros, legalábbis nem tudok róla. Cukorral iszom a teát és a kávét is.
Ha cukros vagy, akkor ne igyál szeszt, tartsd be a diétát, szedj olyan gyógyszert, amit felír rá az orvos (vagy már inzulint kapsz?), és vigyázz, hogy ne hízz el. Továbbá mindig legyen nálad szőlőcukor. -
guriga1234
addikt
válasz
Elemerke23 #5380 üzenetére
"lehet engem hülyenek nézni" - ehhez nem szükséges az engedélyed.
-
guriga1234
addikt
válasz
Elemerke23 #5360 üzenetére
Dehogynem. Szépen leszeded az összes általad telepített programot (a legjobb, ha csinálsz egy gyári állapotot), aztán szépen egyesével visszateszed azokat, amiket eddig felraktál a telefonra. Az egyesével alatt nem azt értem, hogy gyorsan egymás után mindent felraksz, hanem felraksz egyet, vársz 2 napot, és ha addig nincs semmi zűr, akkor jöhet a következő. Amikor majd megint előjön a probléma, akkor tudni fogod, hogy a legutoljára felrakott program okozza, amit egyből le is üthetsz és el is felejtheted.
PS: próbálj meg értelmesen írni, mert egy tragédia minden hozzászólásod. Mintha egy alsó tagozatos, bukásra álló diák írta volna.
-
guriga1234
addikt
-
guriga1234
addikt
válasz
Markizmark #5276 üzenetére
Pontosítok:
"Di gustibus non est disputandum" - De gustibus non est disputandum
tehát nem di, hanem de.Egyébként nem vitának szántam.
-
guriga1234
addikt
válasz
Plazmacucci #5220 üzenetére
Rejtsél is el gyorsan. Kaptál egy megoldási javaslatot az eszetlen felhasználási módodra, nem kellett. Így jártál. Szerintem éjjelre kapcsold be a BT-ot és a GPS-t is, hátha jobban fog merülni
-
guriga1234
addikt
válasz
Plazmacucci #5214 üzenetére
Teljesen komolyan gondoltam. Ha szerinted ez baromság, akkor felőlem merülhet a telefonod, ahogy csak akar. Azért arra kíváncsi vagyok, hogy éjjel, amikor alszol, miért kell neked wifi? Szerver megy a telefonon? Mert akkor megérteném. Olyan megterhelő este kikapcsolni, reggel meg vissza?
#5216: máig nem tudtam eldönteni, hogy te minek a guruja lehetsz. Talán a locsogásé? Mert a telefoné biztosan nem.
-
guriga1234
addikt
válasz
Plazmacucci #5212 üzenetére
Kikapcsolod a wifit és akkor nem "makkol egész éjJel".
Gondolom, éjjel alszol, akkor feleslegesen ne csináljon semmit. -
guriga1234
addikt
válasz
resu8823 #5185 üzenetére
Tibike! Anyád biztosan fog borogatni, ne aggódj. Nem attól szakmai valami, hogy a te elvárásaidnak és téveszméidnek megfelel-e valami.
"Kevés a 4 giga ram?" - sok giga RAM-ba is be tud ragadni valami.
"Laggol az Messenger?" - nem használok ilyen közösségi szutykokat, azt meghagyom neked.
"na most lett elég ebből a "szakmai" fórumból." - eddig sem hiányoztál. -
-
guriga1234
addikt
válasz
Markizmark #5146 üzenetére
+1
-
guriga1234
addikt
-
guriga1234
addikt
válasz
Paladin1492 #5124 üzenetére
"Ez van ma Magyarországon mindenhol. Vedd meg az újat, ha frissebbet akarsz" - ??? Mindenhol???????
De hát a függetlenre jön frissítés! A kettővel előttem szóló írja, hogy T-re is jön, akkor mi ez a mindenhol? Vagy csak nem érted a mindenhol szó jelentését? -
guriga1234
addikt
válasz
Paladin1492 #5122 üzenetére
A függetlenekre jön rendesen havonta. A szolgáltatót hibáztasd, ha nem jön havonta.
-
guriga1234
addikt
válasz
Elemerke23 #5028 üzenetére
Véletlenül nem energiatakarékos módban használod? Mert akkor nem világít.
Ennek a háttérvilágításnak egyébként sincs sok értelme, mert világítás nélkül is simán lehet használni. Az meg a könnyen kitapintható Home gombtól merre van a jobbra és a balra lévő, nem lehet probléma. -
guriga1234
addikt
válasz
Markizmark #4964 üzenetére
Ami fehér alapon jelenik meg, az a legördülőből bekapcsolva nem jelenik meg nálam (egy pillanatra sem!), csak akkor, ha a beállításokban kapcsolom be. A szürke alapon lévő visszajelzés eddig is mindig megjelent, akárhol is kapcsoltam be.
-
guriga1234
addikt
válasz
Markizmark #4962 üzenetére
Azt eddig is mindig kiírta, hogy mihez kapcsolódott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest