- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
most neztem egy yt videot, azon a sima erdeti s6 fast tolto van es azon tokkal tolti a muksonak.
viszont ugy lattam rengeteg a hamisitott, gyakorlatilag megkulonboztethetetlen az eredetitol, meg a csomagolas is ugyan olyan. ha nincs mellette eredeti akkor nehez felismerni. olyanokat lattam hogy a matrica alatt a gyarin csavar van a hamis meg pattintva, meg a sulya mas, meg a serial nem egyezik a dobozon levovel es hasonlok. hat meg meglatom, most ez a nokia eleg bejovos, csak a tokleszedes fajo pont, de eleg gyorsan tolt.
-
Markizmark
addikt
Azért az nem olyan hirtelen jelenik meg, én már hónapokkal ezelőtt láttam, csak most a 2 év lejárta előtt csináltattam meg.
(#5945) akoska23 Szoftverrel tényleg csak hozzá koptatni tudod a még jó részeket ... És nem is valószínű, hogy pontosan ugyanoda helyeződnek a dolgok, tehát még rondább lesz.
-
-
Markizmark
addikt
Igen, de van is ötletem, hogy miért.
7-es droiddal együtt képes lett a teló VoLTE hívásra (nekem már aktív és 4G-n marad a teló hívás közben is).
Minden szolgáltatónak le kellett tesztelnie a VoLTE-t ezen a készüléken és csak utána adták ki a frissítést.
Mivel a független készülékek bármilyen hálózatosak lehetnek ezért nem adhatták ki a frissítést korábban, mint a sikeres tesztek. -
Markizmark
addikt
Töltsd 100%-ra a telót, majd a tárcsázóba pötyögd be:
Akkumulátor státusz lekérés = *#0228#
Majd nyomj alul a "Quick start"-ra, elsötétül a kijelző, ne csinálj semmit csak várd meg amíg újra feloldja magát.
Elméletileg változnia kell a töltöttségnek, jó esetben 100%-ról leesik valamennyire és akkor tudsz rá még tölteni, rossz esetben marad 100.
Ebben az esetben hagyd merülni valameddig, mondjuk 80%-ig, és csináld meg újra a procedúrát. -
MrCsiT
addikt
Bár szerintem nem ezen múlik, valami más gond lesz, hibás beállítás (nem gondolom még hardver hibának, mert látja a teló a 2. sávot, csak nem használja), de ez egy független teló, épp tegnap kértem manuálisan frissítést, akkor hogyan térhet el az FW, nem értem, főleg, hogy a Tiéd tűnik újabbnak?!
Update: a teló szervízben volt, és dec 20 után kaptuk vissza. A Sammobile szerint, dec 19-i build a BPJ3, amit 12.28-n töltöttek fel, nálunk meg akkor mégsem frissül? Ez egyre érdekesebb..
-
MrCsiT
addikt
Na, akkor ez egyre érdekesebb...
Leírnád kérlek, hogy az adat hozzáférési pontok-nál az internet.vodafone.net csatlakozási pont-nál mik azok a sorok nálad, ahol van beállítva valami? (egy csomó adatnál a "nincs beállítva" szerepel, az nem fontos most)
Hátha találnék valami eltérést?
-
Tibcsi68
tag
Jól van, megnyugodtam! Úgy látom, ez valami készülék(vagy más) specialitás... A mikor megjelent az üzenete a telefonomon, és semmire nem reagált, (Vissza, Home, Menü gombok, illetve a bekapcs hosszú nyomása újraindításhoz) kezdtem megijedni, hogy valami vírus, vagy itt a vége a telefonomnak!
Merthogy az OKÉ-t élből nem mertem egyből megnyomni, de azután, amikor tapasztaltam, hogy nincs más választásom, akkor félve ugyan, de mégis kénytelen voltam rábökni, de szerencsére látszólag semmi káros nem történt! Ez mi volt egyébként, mert elég furcsa volt az üzenet, meg az eltüntetési módja összességében?
-
Markizmark
addikt
Még valami, csak kicsúsztam az időből.
Egyszer szándékosan elő tudtam idézni egy kis zizegést. Manuális fókusz módban nagyon gyorsan húzogattam az ujjam a csuszkán és kicsit megbolondult, bezizgett. De ez ugye egyáltalán nem normális használat, szóval nem lehet hibáztatni. Ez nem simán a stabilizátornak a zizegése volt, hanem a komplett rendszernek, mivel a fókuszt kellett neki gyorsan ide-oda állítania.
-
lalika740
aktív tag
Hát ha szét kell szedni akkor mindenképpen csak szakszerviz csinálja.Ilyenkor jó ha nem gsm garis a telefon.
Remélem segitenek az itt leirt praktikák de szerintem ott zárlatos lehet az aksi.Az hogy az s4 nél 2 v után lett ilyen az szerencse dolga(főleg egy s4 nél )itt is sajnos az.Általában ezért nincs az aksira garancia mármint gsm boltban.Nemtudom szolgáltatonál az aksira is vonatkozik a gari de szerintem igen van gyári samsungnál is szerintem garis.De ezt biztosan jobban tudja nálam más.Sok szerencsét -
lalika740
aktív tag
-
-
-
malor
aktív tag
Mintha mindig aktív lenne a telefon képernyője. Ülsz a gép előtt, dolgozol. Nem kell semmi mást nézni, mint a tükrözött kis képernyőt. Jön üzenet, legyen az valamilyen csevegő, vagy sms, már a gépen keresztül válaszolsz is. Amúgy is sokkal jobb gépelni egy klaviatúrán (speciel 10 újjal tudok). A telefon közben akár hol lehet, csak közös wifin legyen a géppel, akár töltőn egy másik szobában. Azt is látod, hogy ki hív a gép előtt ülve, ha nincs melletted a telefon. Lehet még fel is veheted, de azt még nem próbáltam. Majd játszok vele
Appokat is meg tudsz nyitni vele. Tömegközlekedéshez kiváló, mert látom realtime, hogy mikor indul a busz vagy a villamos, ami fontos, anélkül, hogy a telefont piszkálnám. Hiszen a képernyő fogyaszt sokat, így meg pont azt lehet kímélni leginkább.
-
Markizmark
addikt
Azért van jelentősége. Van egy érdekes hibája a samsung telók kameráinak. A note 2-m is érintett. Sötétben vagy nem elég fényes környezetben kis kék foltok jelennek meg a képeken. Láttam már ilyet másnál is.
Ami érdekes, hogy mostanában kisebbek a foltok, mert sokat volt pihentetve a teló a dobozában.
-
malor
aktív tag
A SideSync jól működjön, az engem jobban érdekel
Remek szolgáltatás, ahogy wifin keresztül sötét képernyővel gyakorlatilag mindent csinálhatok, mintha csak nyomkodnám/vezérelném egy laptopon vagy éppen tablettel (de lehet hibrid is, mert olyat használok) az egész telefont. Az ilyen finomságokat már nagyon szeretem. BB-n is jól elvoltam Blenddel, Már amikor néztem a telefon olvastam erről SideSyncről. Nem is gondoltam, hogy ilyen profi.
-
-
Danny365
őstag
Elvileg nem mindegy, milyen kábel, mert itt többen írták már, hogy nekkik nem megy a fast charge másik kábellel. Én a Media Marktban vettem asszem 2 ezer forintért, Hama USB kábel. Mondjuk elég rövid, a hosszabb 3 körül volt.
Bár nekem a power bankhez kapott kábellel is megy a gyors töltés minden gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Open Broadcaster Software OBS
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest