- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CivicEsi #3075 üzenetére
A waze az új verzió miatt instabil szerintem nem a 6-os Droid miatt.
Nekem mondjuk el sem indult rendesen, kellett egy Clean install (uninstal, és waze könyvtár törlése) majd felrak, és azóta egész jó.
Nekem ez a bajom, hogy a smart lock beállítások nem nagyon élnek. Itthon ülök, és mégis kéri az ujjlenyomatot. 5.1.1-ben ez szépen ment.
-
guriga1234
addikt
válasz
CivicEsi #2949 üzenetére
Ez attól is függ, hogy mit csinálsz. Pl. videót sokkal több ideig nézhetsz, és ugye az is SOT, mert valamin nézni is kell a videót, ugye? Egy izmosabb játéknál lehet az általad írt idő igaz. Nálam egyébként jobb idők vannak, igaz, én nem játszom a telefonon.
Az sem mindegy, hogy mire van állítva a kijelző fényereje.PS: ezek az üzemidők semmit sem jelentenek. Olyan ez, mint az autók fogyasztása. Ha egyenletes tempóval és nem túl gyorsan mész, akkor sokkal jobb fogyasztást érhetsz el, mint az, aki állandóan padlózik/fékez.
Telefonnál meg a kijelző fényereje, és a használt alkalmazások a meghatározóak. -
Kapanyél
őstag
válasz
CivicEsi #2646 üzenetére
Abszolút egyet értek! A nagy pörgésben sokszor elfelejtem, vagy eleve nem is értem a hívó nevét. Elég csak visszahallgatni és máris be tudom írni pontosan a névjegyzékbe.
Meg jó érzés tudni autóban ülve (is), hogy nem kell jegyzetelnem. Továbbá ha valaki letagadja vagy másképp adja elő, mit is akart, akkor odafingom az orra alá a beszélgetést. -
-
resu8823
tag
válasz
CivicEsi #2567 üzenetére
Igen, a meglévő sw hibák, amiken ti sírtok hónapok óta, az alkalmazások engedélyeinek variálása nekem fontossá teszi, hogy minél hamarabb rajta legyen az új OS. Egy 6 hónapos telefont meg nem fogok azért cserélni, mert megmondó kapitányként elküldesz a búsba s7-et venni. De nyüsszögj csak a fóliákon, a csillogó kijelzőn, a tesóm a samunál dolgozik barátunk is pluszegyezhet erre. Én kiléptem ebből a fórumból.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
CivicEsi #2571 üzenetére
Engem sem. Mert a bratyom révén tudom hogy mükszenek ezek a frísítések. Legalább az első javitasig nem ajánlja az updatet. Ma a párom s6-ra is visszarakta az 5.1et.mert a 6.0-val bugos volt. Igaz a parom véletlenül frísítette. Én az edge+-om nem fogom,tökéletesen müködik,még azzal az 1-2 buggal is ami néha előfordul.
-
-
válasz
CivicEsi #1901 üzenetére
Nekem nincs messengerem, és néha (havonta egyszer) elő fordul.
Viszont ezek az idők félelmetesek. Mondjuk nálam sok háttérben futó folyamatosan kommunikáló alkalmazás van, a kocsiba munkába jövet, és hazafelé menet, megy a waze úgy 1,5 órát összesen, (állandó BT és GPS) így 11-14 óra időt bír. De mivel tudom hogy sok az aksi zabáló appom, így nem is reklamálok
-
guriga1234
addikt
válasz
CivicEsi #1599 üzenetére
Nekem aztán tökmindegy, hogy hogyan és mire használod. Hülyebiztos telefon nincs. Azt viszont, ha valaki, akinél nem jelentkezik a hiba és megpróbál segíteni, lehurrogni, nem pedig észrevenni a user errort, hááát....
Mennyivel könnyebb károgni, meg szidni mindent, felháborodni mindenen, mint elgondolkodni, hogy hogyan lehetne elkerülni, kivédeni a hibákat, ugye? -
kazanka
őstag
válasz
CivicEsi #1308 üzenetére
Milyen jogon kérnek pénzt mikor Ők nem adták ki hozzá vásárláskor.Mellesleg a szervízbe és a szervízből szállítást is nekik kell intézni.ha már szolgáltatós a telefon. A Samsung Assistance szolgáltatás kialakítása folyamatban van, de szerintem futárt addig is kell hogy küldjenek,telefonálni kell az ingyenes számon a Samsungnak
-
Grawens
senior tag
válasz
CivicEsi #952 üzenetére
Am... a rom cserével nem oldódik fel a hálózati zár. Tehát ha egy szolgáltatótól vásárolt készülékre felteszel egy gyári függetlenekhez szánt szoftvert, akkor csak a sok szolgáltatós sallang tűnik el (pl. bootlogo, appek) a hálózatzár az marad.
Rengeteg leírás található repartos (4 fájl + pit) rom frissítéshez. Ha még sohasem csináltad, akkor előtte rendesen informálódj, hogy mit szabad és mint nem. Ahogyan kazanka is írta érdemes odafigyelni, mert egy "pipa" a rossz helyen és könnyen tégla lehet a készülékből, vagy akár a garancia is bánhatja. -
Grawens
senior tag
válasz
CivicEsi #949 üzenetére
Nálam is 60-80 között van, de leggyakrabban 64-68%.
Más!
Repartos romok + pit
Magyar Független: SM-G928F (XEH) XXU1AOH3 (4F+PIT) 5.1.1
Magyar Vodafone: SM-G928F (VDH) XXU1AOH3 (4F+PIT) 5.1.1
Magyar Telekom: SM-G928F (TMH) XXU1AOH3 (4F+PIT) 5.1.1
Magyar Telenor: SM-G928F (PAN) XXU1AOH3 (4F+PIT) 5.1.1 -
davidsz
senior tag
válasz
CivicEsi #949 üzenetére
A RAM azért van, hogy használja. Ne kelljen betöltögetni újra mindent. A bezárogatásról le kell szokni - rossz beidegződés. (nálam is) Nem biztos hogy az a nyerő, ha 4GB-ből 75% szabad.
Ami RAM-ban csücsül, az jó helyen van. minden betöltés plusz háttér tároló használat és plusz nafta. -
válasz
CivicEsi #930 üzenetére
a hazai szolgáltatós készülékek a my samsung regisztráció nélkül is megkapják a második 12 hónapot alapban, legalábbis ha természetes személy általi vásárlásról van szó;
forrás: link
a második 12 hónap csak a megfelelő hazai forrásból származó készülékekre érvényesíthető, a külföldről behozott készülékekre itt csak a jogszabály által előírt kötelező egy év jótállás adott, ha a szükséges papír (megfelelő számla) biztosított a készülékhez.
aki külföldön vásárolta, onnan hozatta be, vagy itthon olyan üzletben vásárolta, ahová kintről hozták be, de nem a hivatalos hazai forgalmazón keresztül, annak a második év csak abban az országban érvényesíthető, ahonnan a készülék eredetileg származik. -
-
CivicEsi
senior tag
válasz
CivicEsi #919 üzenetére
Nos voltam kicseréltetni a telefont, nem azt mondom, hogy nagy harc árán, de kellet rábeszélés, hogy cseréljék.
Mert nem abba a boltba mentem ahol vettem, nem voltak nálam a pappírok(nem nyomtattam ki őket még).
Mindegy, cserélték, és most éppen lakom befelé, majd meglátjuk mit fog ezentúl villantani akksi ügyileg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest