Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri1979
aktív tag
329Mb-os frissítés érkezett a T-mobilosoknak.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Paladin1492 #5124 üzenetére
Én tmobilos vagyok,de rendessen kapom a fríssítéseket,kb 1,5havonta.
-
gyuri1979
aktív tag
Tmobilra is megjött a fríssítés ota-n.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
torreador22 #4571 üzenetére
Sajna nem tudsz mit csinálni!szervíz és 15perc alatt megoldják. Ez egy biztonsági dolog.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
feketeibiza #4506 üzenetére
Segíteni fog,nem kell romolni.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
feketeibiza #4497 üzenetére
Az andr.op.rendsz lessz a ludas,sajna valamiért beragad,és képes repülő modba 30-40% is meríteni. Gyári beáll.helyreteszi.
-
gyuri1979
aktív tag
Jaja.
-
gyuri1979
aktív tag
A Telekomosokra érkezett egy 375Mb-os update.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Elemerke23 #4250 üzenetére
Hát ha vibrál a fényeröd az nem normális!
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Elemerke23 #4248 üzenetére
Pesti vagy? Milyen garid van?
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Elemerke23 #4242 üzenetére
A beszélgetés közbe elalszik a kijelző,ha a füledhez tartod?
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Markizmark #4160 üzenetére
Jaja,megkaptuk a majusi updatet.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
james008bond #4107 üzenetére
Nem azt mondtuk hogy nem tetszik(sőt az első samsung tel nekem,ami a note szérian kivűl bejön) csak elképzeltük más hátlappal.
-
gyuri1979
aktív tag
Hagyjátok már a civakodást. Mindenkinek megvan a saját izlése! A telefonnál meg ugyis van olyan akinek valami nem tetszik. Énsem díjaztam a kiálló kamerát,de megszoktam,egy jó tokban.
-
gyuri1979
aktív tag
Arany/Platina
-
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Markizmark #4046 üzenetére
Igen,igen. Mert mar van áprilisi,sőt már szorják a júniusiakat is.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Markizmark #4042 üzenetére
A böngésző gyorsabb lett szerintem,megkaptuk a márciusi bizt.javítást. mást egyenlőre nem vettem észre.
-
gyuri1979
aktív tag
Az trés szolgáltatóira 125Mb.-os update érkezett.
-
gyuri1979
aktív tag
Nem vitatkozok! El kell olvasni,a szervízre vonatkozó részt,márc 1től él. Itt nem a gyári szoftról van szó hogy azt teszed rá,hanem arról hogy pl.veszel egy vodas telt,vodás szoftal,ráteszel egy gyari xeh-t,vagy egy előző romot,ugrott a garid,mert nem a vodas van rajta. Sajna,van aki így járt,és mikor reklamált hogy megvontak a garit,elétették a papírt hogy miért. Olvastam,énse akartam elhinni,de sajna ez van.
-
gyuri1979
aktív tag
Igen így volt,de a szolgáltatók szigorítottak a szervizekben. És barmilyen szoft.mokolás miatt megvonják a garit.
-
gyuri1979
aktív tag
Van néhány szolgáltató aki függetlenkén adja a szolgáltatóst,néhány hónapig nem kodolták. De pl a kollégám 2hete vett a vodanál,az is független,az én hazai trésem is független,pedig szeptemberbe vettem.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Markizmark #3920 üzenetére
Nem.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
eladogeppc #3898 üzenetére
Érdekes senkinek nincs gondja a telefonal,van hogy napokig nincs mit írni,de Te a kezdetektől siránkoztál. Szerintem itt a forumon aránylag mindenki elégedett vele. A sot idő pedig ki hogy használja. De androidról nem valtanék semmiért. Ugyhogy nem kell az edge+ lehuzni,igenis egy nagyon jó teló.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
guriga1234 #3872 üzenetére
Nem is azt mondtam hogy az aksikkal van gond,sőt a samué kifejezetten jo. Hanem hogy egy ugymond csucsteltebe ennyit bírnak. Ezt tudumasul kell venni,hogy egy mobilnak megvannak a korlatai.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
guriga1234 #3868 üzenetére
Milyen igazad van,hát van jó néhány alkalm.ami tudja szívni. Csak ezt senki nem nézi,veszi figyelembe. A mai akuk ezt tudják,és kész.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
eladogeppc #3859 üzenetére
Egyszerűen bemész a garipapirral egy samu storba,a telefonnal,meg a tőltővel és kb 3 óra alatt bemérik az akkut,meg a tőltőt,és kiderül hogy van e gond a teledel. De én pl napi szinten munka miatt több óra tel,net,email,és átlag 5 óra a kij.idő.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Markizmark #3826 üzenetére
Én nem bántam meg,és a környezetembe se senki. A 9H minősítése megvan. És neked kell eldönteni hogy,megfelele.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Markizmark #3824 üzenetére
Igen,de ők rakták fel. Most nyitották,nyitják az üzleteiket a nagyobb varosokban,a weboldalukon fent van hol van üzletük. De van házh.száll.ha te akarod felrakni.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Markizmark #3822 üzenetére
Nem jut be,mert csak az üvegbe épül be,az üveg szerkezetét erősíti meg,lényegébe egy titán vegyület.ez nem képez plusz réteget,és polirkor lejön a fölös. Nagyon utánnajártam a dolgoknak.
-
gyuri1979
aktív tag
Ja és a vásárlási számla,vagy blokk is kell. De ha a samsung gari ki van töltve,és le van pecsételve nem kérik a számláj.
-
gyuri1979
aktív tag
Nézz utánna a neten a WOWFISIT terméknek. Én 1hete rakatam fel! Én sem hittem el előszőr,csak a srác letesztelte előttem,és elég meggyőző volt. Na meg ez az első termék ami Tüv minősítésű. Olaszba mar a voda rendeli,itthon is a tmobnál hamarosan kaphato lessz.és joformán minden varosba van üzletük.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Markizmark #3025 üzenetére
Majd 1 nap mulva. Amugy eddig az volt a gond hogy nem jött ki, most meg az a baj hogy kint van.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Markizmark #3017 üzenetére
A samu ma reggel 8 kor kiadta,ehhez a sammobilnek nincs koze. Mondtam h szolok ha kidobja a samu. Ma reggel 6kor kerult a szerverre. 8tol lehetett frissiteni.
-
gyuri1979
aktív tag
1431 mb lessz.
-
gyuri1979
aktív tag
Uraim a tmobilra megérkezett a 6.0. 8 orátol frisulnek!
-
gyuri1979
aktív tag
Uraim,valóban nem szoltam,mert néhányan tették a megjegyzéseket a "rokonnal" kapcsolatban. Egyébként a Telekomos is várható,mult hét csütörtökön engedélyezték.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Markizmark #2575 üzenetére
Bocsi,én a szofveres bugra értettem. Amugy a felhő mentés benne van igen.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Markizmark #2572 üzenetére
Néhány külföldi forum is írja,de a vodást érinti valamiért csak.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
CivicEsi #2571 üzenetére
Engem sem. Mert a bratyom révén tudom hogy mükszenek ezek a frísítések. Legalább az első javitasig nem ajánlja az updatet. Ma a párom s6-ra is visszarakta az 5.1et.mert a 6.0-val bugos volt. Igaz a parom véletlenül frísítette. Én az edge+-om nem fogom,tökéletesen müködik,még azzal az 1-2 buggal is ami néha előfordul.
-
-
gyuri1979
aktív tag
Ezért nem kell egyből letőlteni,ha nem muszáj. Varni egy kicsit. Meg olvasgatni a forumon. A párom vodasra tegnap kapta meg az s6ra,hát van hogy akad,nem reagal csak 1-2mp mulva. Pedig ő nem ugy használ egy telt mint pl én.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
killerjohn #2500 üzenetére
Hát nem tudom,én biztos nem rakom fel az első javitócsomagig. Anno a note 3at is elcseszték.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Markizmark #2494 üzenetére
A bátyám a samunál dolgozik,itthon az s6 sorozatra,beleértve a g928 ra is, mindharom szolgaltató engedélyezte,egyedul a trével van gond. Már csak a samun mulik. De azt mondta hogy kb 1ho.
-
gyuri1979
aktív tag
Na megindult az s6 edge+ 6.0 frisítése http://www.sammobile.com/2016/02/24/galaxy-s6-edge-plus-starts-getting-the-marshmallow-update/
-
gyuri1979
aktív tag
A bátyam a samsungnál dolgozik,régio és szolgaltatóként adják ki,nem egyszerre. Plus még ott vannak a függetlenek is. Ők már tesztelik a magyar s6/s6+ ra az uj 6.0. És a szolgaltatók is megkapták jóváhagyásra. De azt mondta hogy minimum az első javitó updatig nem szabad frisíteni. Én láttam az teloján,hát nem győzőt meg. Ami nem jeleni azt hogy nem jo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest