Új hozzászólás Aktív témák
-
Elemerke23
tag
-
kazanka
őstag
Az Omniáról csak annyit, hogy akkor az volt a csúcs.Karcagról felmentem Pestre megvenni.Az öröm nem tartott sokáig,akkoriban még nem igen tudtuk mit kell nézni egy telefonon,Kezdődött a térerővel,egy osztásnál nem volt több csak néha néha,de sokszor még egy sem,sokat mondták a haverjaim hogy hiába hívnak nem vagyok elérhető.Visszavittem,hetekig űltek rajta egyszer csak telefonáltak hogy mehetek érte mert megcsinálták.Kipróbáltuk,nem volt jobb, nem hoztam el.Egy hónap múlva,újra Pest ,akkor sem volt jó de elhoztam,Búcsúzóúl azt mondta a pali hogy le van plombázva a csavar viasszal,ha megsérül ugrik a garancia.Mondtam neki hogy kíváncsi vagyok,mutassa meg.Erra azt mondta hogy Ő nem tudja de a szerelő meg nincs itt.Mondtam neki hogy megvárom,hívja ide.Megérkezett a szerelő,levette a hátlapot és mondta hogy elnézést kér, de az egy másik telefon volt amit leplombázott mivel úgy gondolta hogy belenyúltak.Mikor hazavittem észrevettem hogy az akkumulátor nagyon keveset bír,még egy napot sem ,miovel úgy is mentem Pestre visszavittem ez már a negyedik pesti út volt.Bementem jól összevesztünk,mondtam hogy adja vissza a pénzem,persze nem adta.A haverommal voltunk,nem sok híjja volt a boltrendezésnek.A vége az lett hogy bementem a KERMI-be és leadtam a telefont.Kb egy hónap múlva postán visszakaptam a telefon árát.A második egy Sony ION telefon volt természetesen ez is hálózatproblémás,mivel teljesen más régióba szánták és itt átügyeskedték szinte mindíg piros X-et láttam.Visszavittem, egy két anyázás után visszaadta a pénzem.
Ennyit a gsm-ről -
kazanka
őstag
Csak ez így leírva kicsit ciki,de tény.Az a gond hogy én kétszer megjártam a gsm garanciával először még az "Omnia" időszakban aztán évek múlva hülye fejjel azt hittem hogy már megváltoztak,de még rosszabbak.Akkor megfogadtam hogy soha többet.Kíváncsi lennék a "A guru" ábrázatára ha egyszer majd szervízbe kell vinni a telefont bár mint tudjuk akkor már neki nem lesz meg
-
A guru
addikt
Én csak azért hordom tokban meg fóliázva mert azért mégsem egy filléres kütyü meg sajnálnám is ha karcos lenne meg mindig oda kéne figyelnem hova/hogy teszem le stb. Kinek mi
Meg én kb 10 havonta váltogatom a telefonjaimat szóval nem mindegy eladásnál sem hogy hogy néz ki. -
-
RockHaRD
addikt
Ugyanígy vagyok az árnyékos órával lockscreenen, meg widgetben... egyszerűen nem találok rá megoldást, hogy hogy lehetne visszahozni. Nem értem, hogy simán a témáknál miért nem maradt ott mint pl lollipop téma, és akkor maradhatott volna minden a régi kinézet, de mégis új verzió
más: Ha rootolom a telefont, akkor elveszik a garancia?
-
-
badmad
senior tag
Odinnal frissiteni a legegyszerübb szerintem ...van egy alkalmazás samfirm tool [link].. innen leszeded ebbe beírod típust ,régió kódot és már jön is lefele.Odinál az AP-be betallózod ..a beállításoknál a Re-Partition ne legyen pipa akkor megmarad minden a telón és nyomsz egy startot végigfut kizöldül lehúzodd és örülsz a pillecukorkának..
-
Piwi
veterán
rohanni senki sem fog,főleg a kezdő ára miatt..
attól függetlenül szerintem teljesen vállalható készülék lett az S7 edge, aki meg benchmarkra izgul annak bőven öröm
a lényeg hogy szivesen megnyomkodnám csak hogy érezzem mit tud az új proci benne,na meg páromnak azt kell vegyek pár hónap múlva mert lejár a 2 éve.
-
A guru
addikt
Nézz körül speedshop-ban vagy a tok-shop-ban előbbiben van spigen rugged armor tok utóbbiban meg sima TPU S-line feketeben is.
Gsm boltokban most valamivel 200 alatt van az ára én 205-ért vettem 2 hónapja úgyhogy remélem továbbra is ilyen jó marad az értékvesztése na nem mintha most bármi jobbra tudnék váltani. -
guriga1234
addikt
Lecserélni én sem akarom. Igaz, nekem 64GB-os van, plusz vettem egy 64GB-os OTG-s pent, így tárhelyproblémám nincs. Az S7 Edge aksija ugyan nagyobb, de azt az erősebb proci szerintem fel is fogja zabálni. A proci erejét maximum játékoknál lehet kihasználni, de mobilon nem játszom. A kijelzője kisebb, a fényképező rész kisebb felbontást tud, maximum sötétben tud jobb képeket készíteni, de én sötétben egyébként sem szoktam fényképezni.
Eddig sem volt egyik telefonom sem vízálló, mégsem lett soha semmi baja egyiknek sem, mert tudok rá vigyázni. -
gyuri1979
aktív tag
A bátyam a samsungnál dolgozik,régio és szolgaltatóként adják ki,nem egyszerre. Plus még ott vannak a függetlenek is. Ők már tesztelik a magyar s6/s6+ ra az uj 6.0. És a szolgaltatók is megkapták jóváhagyásra. De azt mondta hogy minimum az első javitó updatig nem szabad frisíteni. Én láttam az teloján,hát nem győzőt meg. Ami nem jeleni azt hogy nem jo.
-
Markizmark
addikt
Az én véleményem az, hogy ez az éjjeli óra pár hónap után meg fog látszódni tartósan. Tök jó dolog, hogy ez az amoled kijelző már csak ott aktív ahol kell, de így még látványosabban be tudnak égni az ilyen tartalmak. 1 napig sem használtam ezt az éjjeli órát, szerintem ennek a kijelzőnek egyáltalán nem használ.
Nemhogy az amolednek vagy a plazmának, de még a beégésre nem hajlamos LCD megjelenítőknek sem használ a 4 óránál tovább tartó állandó kép. -
guriga1234
addikt
Nekem nincs éjjeli szekrényem és egyébként is akkor kelek fel, amikor jólesik, tehát az oldalsávon megjelenő órára nincs szükségem (egyébként 6 különböző eszközöm mutatja folyamatosan az időt és nem mellesleg az egyik a valós külső-belső hőmérsékletet, a légnyomást és a páratartalmat is megjeleníti.
Ettől függetlenül neked biztosan hasznos lehet, és valójában nekem is, ha éppen elutazom. -
guriga1234
addikt
"az éjjeli óra és az időjárás megjelenik rajta nem sokat hoz" - az éjjeli órát 2 napig használtam, aztán kilőttem, mert éjjel alszom, alvás közben nem nézem az időt. Az időjárási adatok sokkal részletesebben és szemléletesebben jelennek meg widgeten.
Az oldalsávon nekem a családtagjaim elérhetőségei, illetve a leggyakrabban használt alkalmazásaim hívhatók elő.A 6.x androidon állítólag több dolog is elérhető lesz, mint jelenleg.
-
Kapanyél
őstag
Lenovo K920 Vibe Z2 Pro-ról váltottam nem rég erre. Hibátlan a masina, tényleg nincs miről beszélni.
Az értesítő LED RGB vezérlése miatt gondolkodok a root-on, de egyelőre nem tudom, hogy akarom-e az NFC-s fizetést (knox ugrás miatt végleg bukna).
Jó volna kipróbálni egy CM-ot is, de akkor meg az Edge-es szarok vesznének el... azért nem nagy dilemma, ez a készülék már a gyári ROM-mal is nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest