Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Markizmark
addikt
válasz
Danny365 #1500 üzenetére
Az gáz, ha külön nem lehet állítani. Nekem több, mint 1 dioptria van a kettő között. Nem értek az optikához, de ez nem nagy távolság szóval talán csak annak fog hiányozni a külön állíthatóság akinek brutális a szemüvege.
"Szerencsére" pár éve akkorát zakóztam biciklivel, hogy a rosszabbik szemem javult fél dioptriát, így lefaragtam a különbségből
-
-
lecsek
tag
válasz
Danny365 #1312 üzenetére
Azzal volt a probléma, hogy a Samu 80-as call center-s hangsúlyozta a pecsétes jótállási papírt. Tré-ben szó nélkül megcsinálták, ingyen, a vicc, hogy már csak oda tudtam végül vinni, mert a városban megszünt a Samsung átvevő pont. Jah és mikor leadtam szervízre a telefont, azért a már általuk kiadott pecsétes papírt el kérték :-)
-
válasz
Danny365 #1238 üzenetére
Hm... kb két kábellel próbáltam eddig ki, egy egyikkel sem ment.
Ampera nevű progival néztem, a "sima" usb kábellel olyan 1500mA-t mér, a gyári kábelével 2700mA-t is.
Próbáltam az S4-em kábelével is, de azzal sem tölt gyorsabban.Ám rá kerestem, és tényleg nem C-s, szóval igazad van
Majd kutakodom mi a titka a gyors töltésnek. -
-
-
-
CivicEsi
senior tag
válasz
Danny365 #935 üzenetére
Nekem még azért hátravan pár töltés, hogy teljesen beálljon az akksi teljesítménye, de már most jobbnak érzem a cseretelefon teljesítményét, mit az előzőét.
Amit Csütörtökön vettek, ha jól számoltam olyan 4x kellett töltenem Csütörtök - Szombat között.
Ami most van, azt 15,5 órája vettem le a töltőről, és van még benne 6,5 óra aktív használat melett.
De ez az első töltés még csak!
Ma reggeli adat.Az a két nagyobb esés az amikor letöröltem az appokat
, és újra telepítettem őket, illetve estem ég lefekvés előtt asszonynak megnéztem a neten ezt-azt, meg FB, meg egy kis pixword.
Köszönöm az itteni segítséget és türelmet mindenkinek!!!!! -
kazanka
őstag
válasz
Danny365 #565 üzenetére
Biztos eredeti? Nekem komoly fenntartásaim vannak.Két magyarországon komolynak látszó helyről rendeltem,mint később kiderült mindkettő hamis volt.Az eBay meg Aliexpress meg pláne.Én azóta ha tok kell csak a gyártól rendelek akkor legalább tudom mit vettem.Amit most rendeltem Case Liquid Crystal 9100Ft volt postával. Azért itt leellenőrízheted:http://propeller.hu/technika/2920996-szurd-ki-hamisitvanyt-hamis-vs
-
Markizmark
addikt
válasz
Danny365 #547 üzenetére
Nem arra gondoltam, hogy a micro-USB kábelt huzigálom ki-be a töltőpadból, hanem hogy magát a fejet mindig húzzam-e ki a konnektorból.
Most távirányítós konnektorban van, tulajdonképpen egy gombnyomás a töltés, de az érdekel hogy melyik jobb neki, ha folyton feszültség alatt van, vagy ha ki-be kapcsolgatom azt a konnektort amiben benne van. -
Dr.FantastiK
őstag
válasz
Danny365 #472 üzenetére
pedig igy van.
soha nem tessz jot a 'sokk' tipusu toltes egyetlen akksinak sem, Autoaksinak sem akar !
persze nem romlik el a hebe-hoba odatett QuickCharge-tol, nyilvan,, de ez inkabb csak veszhelyzetben tartalekmegoldas.toltes kozben az Akksi melegszik, nemmindegy mennyire !!
embernek sem esik jol az etel ha mindig kapkodva/rohanas kozbe kellene taplalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest