- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabmami
tag
válasz
johnwillow #5448 üzenetére
Én az órámmal tudom ébreszteni és zenét elindítani, a saját lejátszójával. Szerintem ha az óra tudja, az is bt-on csatlakozik, akkor minden más bt-os eszköz is. A saját zenelejátszójával próbáld meg, ha azzal működik akkor a Spotify-t kell valahogy beállítanod.
-
Gabmami
tag
válasz
Plazmacucci #5214 üzenetére
De! Sajnos a kedves fórumtárs komolyan gondolja. Mit gondolsz miért halott ez a topic? Senki nem mer kérdezni, írni, mert egyből jön a megjegyzés..
Az akku merülésről, hogy némi szakmai is legyen a kommentben. Ha használsz Fb messengert akkor egy régebbi verziót tegyél vissza mert a legújabb zabálja az akksit. Ha nincs ilyesmi a telón akkor egy hard reset lehet a megoldás, a lányomnál hasonló bajok voltak és az segített. Érdekes volt, mert ugyanazok az appok kerültek vissza mint amik a hr előtt voltak és mégis helyre állt a fogyasztás. -
-
Gabmami
tag
válasz
torreador22 #4573 üzenetére
Meg tudod csinálni magad is! A Google play-re belépsz webes felületről és ott ráklikk a fogaskerékre. Ott pedig a beállításokban kiveszed a pipát a kapcsolt készülékek elől. Utána már tudod használni rendesen. Az eszközkezelőben is megnézheted, hogy látszik-e a telefon. Ha igen akkor azt is töröld és csatlakozz újra a telefonodról.
-
Gabmami
tag
XEH 400 valahány megás frissítés érkezett OTA-n!
-
Gabmami
tag
válasz
Markizmark #4149 üzenetére
Ez nem egészen igaz! Nekem pl működnek a kódok, és portugál csc-ém van. Szerintem egy hr kell és utána menni fog. Bár nem tudom megéri-e!
-
Gabmami
tag
válasz
guriga1234 #3552 üzenetére
Légy szíves ne személyeskedj, mert szólok egy moderátornak! A koromhoz pedig semmi közöd!
-
-
Gabmami
tag
válasz
guriga1234 #2157 üzenetére
Semmiből.
-
Gabmami
tag
válasz
guriga1234 #2151 üzenetére
http://napidroid.hu/friss-ekkor-kapnak-android-6-0-t-a-samsung-mobilok/
Itt vannak a dátumok -
Gabmami
tag
válasz
lasse001 #2130 üzenetére
Köszi szépen, de ezek nem azok az appok. Ezeket a képernyő szélét végigsimítva lehet előhívni amikor alszik a képernyő. A másik ami engem is érdekelne az pedig az állandóan látható oldalsávot egészíti ki. Vagyis ami most van a nevek és ikonok azt egészíti ki pl időjárás és hírek stb lehetőségekkel. ... de azért köszi..
-
Gabmami
tag
válasz
guriga1234 #1980 üzenetére
Szerintem az, hogy ki hol lakik semmi köze a Samsung Galaxy s6 Edge telefonhoz! Aki gazdag örüljön neki! Egyébként kötve hiszem, hogy a csórók telefonja lenne a topic címében szereplő készülék.
Az pedig, hogy ki hogy vásárol, honnan és mivel az magánügy. A 21. században pedig szinte hihetetlen, hogy valakinek ne legyen bankkártyája. A munkáltatók jelentős része csak átutalással fizet.
Az internetes vásárlás pedig manapság a mindennapok része. Függetlenül attól, hogy az 5. kerületben lakom, vagy éppen Karakószörcsögön. -
Gabmami
tag
válasz
james008bond #1720 üzenetére
Nem jól fényképezted le! Aktív állapotban kellett volna. Nekem is ilyen tokom van és tényleg nagyon jól néz ki és hasznos is.
Mutatja az aktuális időt, a tok kinyitása nélkül lehet hívást fogadni stb. A tok egyébként tükrös,fényes fém kinézetű, tehát tényleg mutatós.
A feltöltött kép nem jó róla csak..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest