- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Az a kérdésem, hogy a T-mobile-os edge+omra feltehetem a sammobile-ről a XEH-es Nougat-ot a T-mobile-os helyett? (gondolom nem lenne benne az a halom fölösleges program, meg a boot logo)
-
RockHaRD
addikt
Van itt olyan, aki Spigen átlátszó vékony hátlapot használ előlapi üveg screen protectorral? szeretnék valami védelmet a telefonra elől-hátul, de nem tudom, hogy a hátlapok rámennek-e az előlapi üveggel
-
RockHaRD
addikt
Ugyanígy vagyok az árnyékos órával lockscreenen, meg widgetben... egyszerűen nem találok rá megoldást, hogy hogy lehetne visszahozni. Nem értem, hogy simán a témáknál miért nem maradt ott mint pl lollipop téma, és akkor maradhatott volna minden a régi kinézet, de mégis új verzió
más: Ha rootolom a telefont, akkor elveszik a garancia?
-
RockHaRD
addikt
Nem vacakol az, csak megszoktam az i6 plust, és ahhoz képest persze, h gyengébb. A töltés pedig az eredeti kábellel+fejjel hibátlan, szóval úgy néz ki,h semmi gond. Ez a tárhely dolog meg esetleg az lehet, hogy a saját fájlkezelőjéből töröltem egy halom videót, és vmiért nem érezte úgy, h azok már nincsenek meg, vagy nemtom
-
RockHaRD
addikt
Hol tudom megnézni, hogy mi foglal a telefonon huszonx gigát? kiírta, hogy nincs elég tárhelyem, pedig alig van rajta valami. Alkalmazásoknak ír 20 gigát, de ha belemegyek, egyik sincs annyi
Szerk.: Gépre dugva, böngészgetve sem találtam meg azt a valamit.
-
RockHaRD
addikt
Szerintetek ez a jelenség normális?
Ha a saját kábelével töltöm a saját töltőfejével, akkor minden rendben, kb másfél óra alatt feltölti nulláról. Ha viszont ugyanezt a kábelt a gépembe dugom (usb 3.0), akkor kapom a lassan töltődő üzenetet, meg hogy használjak eredeti kábelt -
RockHaRD
addikt
válasz
torreador22 #3057 üzenetére
A letiltástól nem félek, mert megbízható helyről jött, a garanciát viszont leellenőrzöm majd a héten, mivel itt van mellettem a hivatalos Samsung gari. Akkor legalább a telóra is ránéznek, hogy tényleg van-e baja.
-
RockHaRD
addikt
Van rá mód a neten, hogy leellenőrizzem, hogy a garancia tényleg jó-e a telefonomon? Telekomos elvileg, 2017 végéig. 1+1 év
-
RockHaRD
addikt
No, mivel nem jött időben válasz, felraktam a telefon saját frissítőjével, aztán kapott egy factory resetet a telefont, viszont ahogy nézem, 6-os androidon már nincs meg az a szép kis árnyékos óra a zártképernyőn, meg a widgeteknél is eltűnt. Hogyan tudnám azt visszahozni?
-
RockHaRD
addikt
Csak OTA lehet frissíteni, nincs kábeles megoldás?
-
RockHaRD
addikt
9%-nál rádugtam a töltőt a telefonra. Jól gondolom, hogy ha 9 és fél órát ír ki mint feltöltési idő, akkor az nem normális?
-
RockHaRD
addikt
-
RockHaRD
addikt
Az eredeti kábellel most 95%-ról 22 percet ír, ha bedugok egy sima noname fekete kábelt, akkor pedig 1ó 21p.
Elég aggasztó a helyzet. Használtan vettem a telefont (de garival). Van valami módja, hogy megnézzem az eredetét, vagy pl a garit ellenőrizzem? -
RockHaRD
addikt
Reggelre 96% fogadott. Lehúztam majd vissza, és felugrott 100-ra. Viszont nagyon durván merül. Köze lehet a hard resethez?
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Mától vagyok (boldog?) Edge+ tulajdonos. Használtan vettem, Telekomos, szeptembertől 1+1 év garanciával. Az a problémám, hogy nagyon lassan tölt a készülék. Konkrétan most 75%-on van, rá van dugva a töltő, és azt írja, hogy 1ó 26p mire feltölti. Előbb már volt 77% is, de közben beállításokat nyomkodtam, és így vissza esett 75-re... töltés közben!
Mi lehet a gond?
Neten olyat találtam, hogy vmi low battery dump, azt bekapcsoltam, de nincs változás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest