- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
A guru
addikt
válasz
pusihusi #4093 üzenetére
Az üveg nem anyagában arany színű hanem egy ilyen celofán szerű valami van ráragasztva tudomásom szerint. És ez a "gorilla glass" is csak egy üveg szerű műanyag de hogy az egész egy bazi nagy konstrukciós hiba az is biztos. Régi htc incredible s-en semmi ilyen flancos csimpánz üveg nem volt és 2 évig volt használatban fólia és tok nélkül egy karc nincs rajta bezzeg ha a mai telefonokra nem teszel fóliát már csak letörlöd és karcos. A törésallóságáról meg annyit hogy törik ez is szépen ugyanúgy mint régen.
Én is szeretem magának az aranynak a színét egy bizonyos határig. Nálam az alma által használt színkombináció fehér és arany sokkal konszolidáltabb mint a samsungos telibefújt csillogós történet. Képzeljétek csak el mondjuk az edge+-t matt feketében (nem ebben a kékben) és ezüst helyett arany színű keretekkel. Na az odavágna
-
guriga1234
addikt
válasz
pusihusi #3946 üzenetére
A telefonnal valószínűleg nincsen senkinek semmi baja, mert nincs különösebb picsogás. De vannak olyanok, akik úgy érzik, hogy mindenképpen kell valami semmitmondót írniuk (mint pl. te).
Arra, amit a szerkesztés után írtál: Én csak OTA frissítek, de itt többen azt írták, hogy gyári ROM Odinnal való felrakása esetén nem ugrik a KNOX. Ha visszaolvasol (vagy rákeresel), akkor meg fogod találni.
-
A guru
addikt
válasz
pusihusi #3906 üzenetére
Nem mondom klassz cuccokat csinálnak csak ha már van iphoneod akkor úgy használhatod ki a legjobban ha van mellé macbookod imaced ipaded tehát akkor jön ki az alma előnye ha mindened alma csak amiket az előbb felsoroltam az szerintem üti a 2millát amit meg kimondani is rettenetes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tenisz topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Villanyszerelés
- Fujifilm X
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Túra és kirándulás topic
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest