- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
slloyd
senior tag
válasz
RockHaRD #3065 üzenetére
Sajnos a márkája passz...
Az o2 ben rendeltem és ott is rakták fel rá.
Annyit tudok,hogy 9h arany színű meg ,hogy 26€ ba került.
De vigyázni kell a 9h üvegekkel mert ebay ről rendeltem elötte 2db-ot az egyikel nagyon rossz minőségű volt a kép mikor feltettem a másik meg törötten érkezett12€ /db volt.
Ekkor untam meg és bementem az o2 be rendelni de kikötöttem,hogy nekem jó minőségü kell különben nem fizetem ki.
Nos az eladó mondta,hogy ez prémium 9h és úgy is lett.
Annyit tanulságként elmondanék hogy az ebay os rossz minőségű 9h-nak a kijelző részén nincs ragasztó csak a széleken körbe
Ennek amit feltettek mivel végignéztem a procedúrát viszont mindenhol van ragasztója a kijelző alatt is.
Elmondtam az eladónak, hogy az ebay-osokon nem volt erre csak annyit mondott hogy azok nagyon rossz minőségű gagyi 9h voltak amit én is tapasztaltam.
Még annyi hogy ha valaki vesz ilyen teliragasztós 9h-t és felrakás után foltos lesz nem kell megijedi.
Mihelyt egyszer kétszer meglangyosodik a teló (játék alatt pl.) eloszlik a ragacs és nem lesz foltos 1-2 óra (ez ilyen) -
torreador22
senior tag
-
kazanka
őstag
-
-
Száguldo
aktív tag
válasz
RockHaRD #2987 üzenetére
Rossz az USB kábel és azért csak éppen hogy tölti, egy hibátlan eredetivel minden helyre áll. vagy koszos a csatlakozó ajzat és nem érintkezik a kábel minden lába rendesen, ez is okozhatja hogy csak simán tölt, mivel ezek az akkuk már nem játékok ezért agyártók is igen ügyelnek a töltésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest