- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
Mai naptól kilépek a tagok közül egy 3T váltja a "kis" edge-t amivel nagyon elégedett voltam több mint egy évig, de már többre vágytam. üdv nektek.
-
SzlobiG
félisten
válasz
guriga1234 #5536 üzenetére
Kikapcsolás megoldotta.
-
SzlobiG
félisten
Ha nem megy a gyorstöltés kábelen mi lehet a gond? Hiába próbáltam többször is rádugni nagyon lassan tölti 50%-on van és 3 órát ír a teljes feltöltésig, indítottam újra is, de hiába.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Markizmark #5510 üzenetére
De jó eltűntek a karcok róla már megérte.
Áh semmi szinte új készülékem lett most kéne eladni gondolkodok is rajta.
-
SzlobiG
félisten
Meg is hozták a telót kapott új kijelzőt meg usb portot.
Még a gorilla glasst is cserélték aminek külön örülök, mert voltak már rajta karcok.
Pénteken vitték el ma már hozták le a kalappal előttük. -
SzlobiG
félisten
Elvitték a telót kaptam egy A5 helyette.
-
SzlobiG
félisten
Pénteken jönnek érte.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Markizmark #5473 üzenetére
Értem, nincs rajta semmi külső sérülés. Pár karc a kijelzőn mivel nem használok fóliát, az érintett területen semmi.
Érdemes ilyenkor mindent lementeni és letörölni róla mi?
-
SzlobiG
félisten
válasz
Markizmark #5097 üzenetére
Kipróbáltam a gyári kábellel azzal viszont jó akárhogy forgatom tölti folyamatosan. Lehet a másik két kábelem kopott el és nem az aljzat? Az egyik kábelem samsung a másik noname. Csak egy bizonyos állásban érintkezik sokkal könnyebben lehet bedugni mint a gyári kábelt.
Gondolom így nem is cserélik ameddig a gyárival jó.
Kábel gond lesz másik telefonnal is ezt csinálja. Megnyugodtam nem az aljzat a kuka. A samu kábel valszeg elkopott a noname meg szimplán ennyit bírt.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Markizmark #5094 üzenetére
Hát igen csak én az esetek kb 70%-ba autóba töltöm eléggé intenzív használat mellett, majdnem állandóan rajta kell hogy legyen és ugye a kábel meg mozog "kopik" ezáltal.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Viktor0610 #5087 üzenetére
Remek.
Általában hogyan történik egy ilyen garanciális javítás? Jelzem a samu felé jön a futár és elviszik, majd ha kész vissza hozzák? Milyen készülékeket szoktak adni a javítás idejére?
Évek óta samu teloim vannak, de még sose került rá sor.
-
SzlobiG
félisten
Asszem kezd elkopni az USB aljzata a telónak nem mindég veszi a töltést főleg ha használom töltés közben és mozog a kábel. Próbáltam másik kábellel azzal is ezt csinálja.
Ezt gariba cserélik ugye?
-
SzlobiG
félisten
Na igen olyasmi hang mint amikor a kép stab dolgozik, de nálam nincs is bekapcsolva a kamera, kikapcsolt állapotba is ha kicsit megrázom, akkor zörög benne a hangszóró felül.
Cseréltessem gariba? Gondolom elengedte a ragasztó a házba és így lötyög. Sejtettem én hogy ez nem normális, csak ismi gondolta így.
-
SzlobiG
félisten
Az normális, ha kicsit megrázom a telefont, akkor zörög benne (valszeg) a felső hangszóró? Mert nálam ilyen és egyik ismerősöm sima S6-a is ilyen. Elmondása szerint ez gyárilag ilyen... Valóban?
-
SzlobiG
félisten
Tetszik nagyon ez a 6.0 idáig még nem jött elő a lockscreen bug se és gyorsabb az egész rendszer főleg a böngésző.
-
SzlobiG
félisten
Felraktam én is, elsőre jó lett, meglátjuk a napokban előjönnek-e a hibák.
-
SzlobiG
félisten
válasz
james008bond #2924 üzenetére
Olyan munkára valami ilyesmit vennék melós telefonnak. Vagy a Caterpillar készülékét az még jobb.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Paladin1492 #2860 üzenetére
Most már csak a Tréére várunk, akkor.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Markizmark #2596 üzenetére
Odinnal simán fel lehet, de én inkább kivárok.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Viktor0610 #2297 üzenetére
Ráadásul továbbra is gyártja a hszeket pedig már rá lett szólva.
-
SzlobiG
félisten
Kár vele vitázni láthatod a többi hszét ha mi írunk valami hibát egyből user error, mert nála nincs semmi gond tökéletes minden.
Halkan jegyzem meg nekem hetente 1-2x még mindég előjön a képernyő feloldás bug, de tudom velem van a baj, mert nem ürítgetem a ramot meg nem indítgatom újra a készüléket naponta ja és ne használjak facet se messengert.
-
SzlobiG
félisten
válasz
szunyog199 #1676 üzenetére
Igen. Sima matrica nem nehéz csinálni...
-
SzlobiG
félisten
válasz
szunyog199 #1671 üzenetére
Ugyanígy néz ki az enyém is, de még se tölt gyorsan.
-
SzlobiG
félisten
-
SzlobiG
félisten
válasz
Markizmark #1618 üzenetére
Attól hogy ez van, én nem leszek elfogult egy márka iránt, nekem aztán teljesen mind1 milyen márka neve virít rajta. Látom az lg-t nagyon a szívetekre vettétek, de azt csak példának hoztam fel, írhattam volna a htc-t is vagy bármelyik más márkát, de az lg betalált ahogy látom.
-
SzlobiG
félisten
válasz
guriga1234 #1609 üzenetére
Ilyen hsz-el inkább ne védd a samudat.
Ja és egy jó tanács a fenti irományaidhoz egy hszben több felhasználónak is lehet válaszolni, sőt 5 percig szerkeszteni is lehet, hsz-t nem gyűjtünk ezen a fórumon feleslegesen.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Markizmark #1606 üzenetére
Nem hozta helyre, ugyanis a hiba még mindig jelen van és nem csak ezen a készüléken.
De akkor mondok egy olyat, hogy mi van akkor ha újra indítás után pár órával megint jelentkezik a hiba? Mert ilyen is volt már. Akkor óránként indítsam újra vagy mi? Másik készüléken nem létezik ez a hiba pl LG, akkor ki b@szta el? Samsung...
Hol van ez leírva, hogy újra kell indítani? Hivatalos linket kérek. Addig nem foglalkozok vele.
-
SzlobiG
félisten
válasz
guriga1234 #1595 üzenetére
Tisztában vagy az android ram kezelésével? Ha nem akkor ajánlom viktor hsz-et. Semmi értelme üríteni.
Arról nem beszélve, hogy nekem miért kéne újra indítanom a készüléket? Ez nem pc windowsal. Samsung amit elb@szott hozza helyre ennyi.
Kár is védened ez miatt ugyan is láthatod milyen sokunknál jelentkezik ez a hiba.
-
SzlobiG
félisten
válasz
guriga1234 #1587 üzenetére
Lehet csak én nem ezért vettem, hogy ne használják rajta "semmit".
-
SzlobiG
félisten
válasz
Markizmark #1562 üzenetére
-
SzlobiG
félisten
Note 4-re már kint a 6.0 remélem mi jövünk utána.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Markizmark #1557 üzenetére
Jaja esélyes. Csak megnézném azért.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Leonardo91 #1549 üzenetére
Mekkora hülyeség... Vhogy elő kéne csalnom,mert ez miatt nem megy a gyors töltés wirelessen.
-
SzlobiG
félisten
válasz
james008bond #1546 üzenetére
Kutakodtam neten, de sehol nem találtam róla semmit, hogyan lehet elő csalni ezt a menüt. Asszem írok a samunak.
-
SzlobiG
félisten
válasz
james008bond #1542 üzenetére
De akkor mitől függ, hogy van tartozék menü, avagy nincs? Mert látom azt írja ha nincs bekapcsolva akkor a ventillátor se megy a töltőbe és tényleg nem megy, mert nem hallom. Vhogy elő kéne varázsolnom ezt a menüt, hogy megnézzem.
-
SzlobiG
félisten
válasz
james008bond #1524 üzenetére
Ezt hol találom? Beállításoknál nincs ilyen tartozékok menü.
-
SzlobiG
félisten
válasz
guriga1234 #1522 üzenetére
Ki, de tölti úgy is, ha be van kapcsolva.
Abba nincs, máshogy is néz ki.
-
SzlobiG
félisten
válasz
guriga1234 #1520 üzenetére
Nálad lehet, nekem van gyári is csak nem gyors töltős és ugyan így viselkedik nem mind1 hogy dobom rá. Ismerősnek gyári gyors töltős van és ő is panaszkodik hogy sokszor szarakodni kell.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Markizmark #1512 üzenetére
Nem eredeti, de a leírásban ott van Fast Chrager, de úgy látszik nagy kamu.
-
SzlobiG
félisten
válasz
guriga1234 #1510 üzenetére
Akkor lehet fosch-t vettem, mer ez nem írja kis, hogy gyors töltés lenne, csak simán wireless töltés. [link]
-
SzlobiG
félisten
válasz
guriga1234 #1508 üzenetére
Nincs, de sztem értetted mire gondolok...
-
SzlobiG
félisten
A gyors töltős wifi töltés esetén is mutatnia kéne a telefonnak, hogy gyors töltés folyik?
-
SzlobiG
félisten
válasz
Markizmark #1476 üzenetére
Én azt nem is figyelem.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Viktor0610 #1474 üzenetére
-
SzlobiG
félisten
Jött egy 70 megás update T-re. Biztonsági frissítést ír, meg optimalizációt, sebesség növekedést.
-
SzlobiG
félisten
válasz
qpakcovboy #1449 üzenetére
Lehet azért kapni boltokba, de azok is szvsz ebay és egyéb helyekről szerzik be.
Ismerős is elvitte egyik üzletbe hogy vesz fóliát, a boltos 2. elrontott felrakás után azt mondta vigye máshova egy harmadik fóliát is nem fog kidobni.
-
SzlobiG
félisten
válasz
qpakcovboy #1446 üzenetére
Tőle vettem írtam róla fentebb...
Fólia nélkül mindig szebb a kijelző.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Leonardo91 #1433 üzenetére
Hol vetted? Ebay? Nem vastag ugye?
Linket dobsz?
-
SzlobiG
félisten
Megjött a fólia amit linkeltetek apróról. Hát no komment iszonyat foltos fosch az egész mintha gyári hibás lenne egy részen a fólia, nem levegő van alatta.
Sose volt gondom felrakással mindég magamnak csináltam, de ennyire szar még sose volt. Asszem b@szok rá nem szórakozok ezekkel a fóliákkal tovább használom anélkül azt kész.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Viktor0610 #1430 üzenetére
Nincs ilyen gond és nagyon minőségi, nem az a kemény olcsó műanyag.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Viktor0610 #1428 üzenetére
-
SzlobiG
félisten
válasz
Viktor0610 #1422 üzenetére
Frosted tok? Én csak pár napig használtam azt ameddig meg jött a szintén nilkin szilikon.
Tegnap megjött a keret is, de az kukafosch fel se raktam.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Viktor0610 #1369 üzenetére
Apróról fogok venni amit linkeltetek. Itt nálunk 4.5k-ért adnának egy fóliát annyiért tuti nem kell.
-
SzlobiG
félisten
Megjött a másik fóliám, de az is fosch nem lóg le a széleire.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Viktor0610 #1280 üzenetére
Igen az nem ártana. Nekem teljesen jó volt idáig mindég bekapcsoltam, ha kellett, ja és az akkut is kíméli, ha nem megy potyara.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Viktor0610 #1275 üzenetére
7 gigás csomagom van, de én h nem használom akkor ne mennyen. Estére pláne nem hagyom úgy ne zavarjanak facen meg egyéb helyeken.
-
SzlobiG
félisten
Amikor bekapcsolom a mobilnetet mindég feldob egy ablakot, hogy költséget vonhat maga után.
Ki lehet ezt kapcsolni valahol? Idegesít állandóan okézni krll.
-
SzlobiG
félisten
válasz
SzlobiG #1264 üzenetére
Érkezett újabb tok is szintén Nilkin ez valami baromi jó minőségi cucc.
Nem tudok dönteni, hogy a Frosted legyen, vagy ez a szilikon és még hátra van egy harmadik tok is.
Linkelne valaki egy olyan fóliát ami bevált neki és lelóg a szélekre is? Láttam az a screenknight vagy mi a fene nem jött be.
-
SzlobiG
félisten
Megjött a nilkin fólia, de szomoró vagyok ez nem lóg le az oldalakra.
Nilkinből nincs is olyan ami teljesen lefedi a kijelzőt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest