- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
guriga1234
addikt
válasz
lasse001 #5828 üzenetére
S6+ nincs! Nekem azóta van S6 Edge+ amikor behozták a 64GB-ost. Aznap vettem meg, elsőként.
Egyébként tökmindegy, hogy kinek mióta van meg, attól senki nem lesz okosabb, sem hitelesebb.
Ahelyett, hogy személyeskednél, gondolkozz el, hogy mi is az az "új lenyomat", meg az "újlenyomat". A helyedben nem okoskodnék, mert nincs mire. Egyébként meg be lehet fejezni a személyeskedést, mert ellenkező esetben modit hívok. -
guriga1234
addikt
válasz
lasse001 #5821 üzenetére
Sokkal szebb képet nem tud csinálni, bár ez szubjektív. Részletgazdagabbat viszont biztos, hogy nem tud.
"új lenyomat" - LOL!
"Ott az írisz. Nagyon tuti" - napszemüvegben biztosan nem. Meg sötétben sem.
"A Kijelzőnek is sokkal szebb képe van" - miután bekalibráltad, vagy előtte is?
Sokkal szebb képe nem nagyon tud lenni, mivel az is samoled. Az viszont előny, hogy nagyobb.
-
-
guriga1234
addikt
válasz
lasse001 #5819 üzenetére
Mindenben azért nem előrelépés.
A memória ugyanakkora, a kamerája kisebb felbontású, nincsenek fizikai érintőgombok, az ujjlenyomatolvasó pedig sajnos hátul van.
Az S8+ kijelzője nagyobb, ez tényleg jó, ha valaki játszik, annak a gyorsabb proci és videó előnyös lehet, a por- és vízállóság is előnyös, de egyéb?
Nekem eszem ágában sincs cserélni. Ha majd a Note8 olyan lesz, ami nekem minden szempontból megfelel, akkor azon komolyan el fogok gondolkodni de az S8+ nálam kimarad. -
-
válasz
lasse001 #5815 üzenetére
Visszatettem a 4 fájlos XEH 6.0 romot, majd az egy 1 fájlos 7.0 SEB romot ráengedtem mint egy update-ként. Minden probléma nélkül felment, update-elt, és most jó az üzemidő mint először. Valamiért mindegyik 4 fájlos 7.0 merült mint a nyeletlen fejsze, pedig kipróbáltam 4 különbözőt. Nem hiszem, hogy placebó lenne, mind két merülési diagramot reggel ébredés után lőttem, ugyan az a 4 alkalmazás volt telepítve (Messenger lite, Viber, Mimi reader, Dropbox), csak az első repart 4 fájlos, most meg ismét 6.0-ról 7.0 update.
-
-
-
-
-
-
-
-
pusihusi
addikt
válasz
lasse001 #3992 üzenetére
Nekem Sony, Samsung, Huawei, Xiaomi,LG,Iphone, Htc,stb telefonok voltak, egy sem csinálta
Tegnap, ma 5x újraraktam, a beállításokat átbogarásztam ezerszer, de nem találtam semmit
talán a helymeghatározás csinálja, este kipróbálom.
Amit a kedves fórumtárs javasolt:Ákkk
-
pusihusi
addikt
válasz
lasse001 #3987 üzenetére
Na szóval van az S6 Edge +-idáig tiszta! Este lefekvés előtt kikapcsolom az adat ill wifi forgalmat, hogy az éjszaka jövő értesítések ne keltsenek föl. Eddig érthető? De egyszer csak felébreszt a telefon-levelem jött. Megnézem a wifi bekapcsolódott magától az üzenet, levél stb hatására. Világos eddig? Újra kikapcsoltam a wifit-2 óra múlva dettó ua. Ezért kérdeztem hogy hogyan lehet kikapcsolni a wifit hogy ne ébredjen fel csak az én manuális beállításomra?4 Érthető??????
(Nem akarom repülőre rakni,sem időzíteni a kikapcsolást)
Aki csak érti az válaszoljon!!!!!!!
-
Gabmami
tag
válasz
lasse001 #2130 üzenetére
Köszi szépen, de ezek nem azok az appok. Ezeket a képernyő szélét végigsimítva lehet előhívni amikor alszik a képernyő. A másik ami engem is érdekelne az pedig az állandóan látható oldalsávot egészíti ki. Vagyis ami most van a nevek és ikonok azt egészíti ki pl időjárás és hírek stb lehetőségekkel. ... de azért köszi..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest