- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SAABPEPE #6069 üzenetére
én S9+-ra váltottam, de megvan még az S6+ is.
Ami érdekes, hogy nem éreztem akkor gyorsulást, mint az S4-ről S6+-ra váltással. De ez mellett egyáltalán nem bántam meg a váltást, nagyon jó teló, és nekem nagyon tetszik is
Kicsit zavaró még mindig a hátlapi ujjlenyomat olvasó, de kb ennyi az össze negatívum amit el tudok mondani róla.
Az akkuja volt már nekem eléggé oda az S6-ba, így az S9 üzemideje félelmetesen tetszik -
válasz
Markizmark #6067 üzenetére
Nem.tudok róla. De nyilván lett vele valami mert magától nem lesz ilyen
-
-
válasz
Markizmark #6046 üzenetére
Köszi. És ez vajon melyik menübe lehet, mert se keresve se sehogy nem találom.
-
Sziasztok,
El akarnám adni a telóm mert lecserélődött egy S9+ -ra
Nyomtam rá egy data wipe-ot, es amikor elindítottam a telót, csak a már használt google fiokkal engedett belépni. Emlékszem ilyen biztonsági beállításra, de nem találom. Nem tudja valaki hogy mi a neve? -
Nekem is be van, már sok helyen, de persze akkor jelent meg amikor már letelt a 2 év. Egyenlőre együtt tugok élni vele
-
Most kött egy 307 megás frissités. Független.
-
válasz
Markizmark #5919 üzenetére
yes, semmi változást nem látok
-
válasz
guriga1234 #5910 üzenetére
Igen, ez a hátlapi ujlenyomatolvasó nekem sem az ideálom, es ahogy láttam a Note8-on is oda kerül.
-
válasz
guriga1234 #5896 üzenetére
Hát az enyém már elég gyakran laggol. Nyilván egy wipe megoldaná, meg is oldotta már egyszer régebben.
-
Szia,
Van az FTP server (The Olive Tree készítette)alkalmazás. Ezt megrakod, elindítod wifi-n, és a megadott címmel (amit a program természetesen kiír) eléred pl total commanderrel, vagy simán intézővel, és másolsz föl vagy le, mint egy helyi mappába.
vebbful Ebbe lehet valami, de akkor is vicces
Nem hekkeltem rá semelyik romot, mostmár megvárom az OTA frissítést. -
válasz
Markizmark #5867 üzenetére
Köszi, ezt megpróbálom.
-
Most járt le a garim a hó elején. Erre megjelent a kijelző jobb felső sarka felé egy duplakör alakú, beégés szerű valami. Olyan az alakja mint egy piezo csipogónak.
És az aksi is most kezdett el huncutkodni. 35%-ról leesik 15-re, ott tart egy darabig, majd kikapcsol. Ha vissza kapcsolom 1%-ot mutat, és kb rögtön ki is kapcsol.
Utobbi jobban zavar mint a kijelzős dolog, mert az csak világos, vagy fehér képnél látszik igazán. -
válasz
Markizmark #5837 üzenetére
Ezt én sem, mert en eddig azt hittem, hogy a független romot moddolja a szolgáltató, így az első lenne a független rom. De ezekszerint nagyon nem.
-
válasz
Plazmacucci #5809 üzenetére
Földhöz vernem a seggem ha ilyen aku időt tudnek produkálni
-
Valaki cseréltetett már aksit garin kívül?
-
válasz
killerjohn #5739 üzenetére
MM-es gyari garos függetlenem van, ugyan ez at alapsáv verziom van, es még nincs frissités, ahogy a többiek is irták
-
válasz
guriga1234 #5567 üzenetére
És miért is kell láthatonak lennei az újdonságoknak? Lehet abból 240 a motorhaz alatt van, ami lehet memoria kezelés, lehet jobb aksi használat, stb.
-
válasz
Elemerke23 #5459 üzenetére
esetleg szedd le az air push detectort. Futtasd le, és megmondja melyik app-od "fertőzi" reklámmal a telód. Persze ha nem a guriga féle problémával állsz szemben.
-
válasz
Elemerke23 #5374 üzenetére
Nekem S4-en ez csak root-al ment. Szerintem itt sincs sajnos másképpen.
De ha mégis, érdekelne engem is -
nem akarok offolni, és értelmetlen vitákat szítani, de én is próbáltam már olcsóbban megúszni, és csak szenvedés lett a vége. Ekkora értékű cuccnál, inkább kifizetem azt a néhány +10e forintot. Ha baj van megéri, ha nincs, így jártam.
-
Ez a bizalmi köröket amit most megszüntetnek, azt használta valaki? Mire volt az jo?
-
Napolban észre vettem hogy gyorsabban merül a teló mint szokott. Mivel elég intenziven jasználva, nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki, mondván biztos többet nyomkodtam. Aztán a napokban vettem azt észre, haza érve hogy a wifi ki bel kapcsolgat 2mp-ént. Akkor alig birtam bekapcsolni, és többet nem is láttam a hibát, vagy nem figyelmte. Am ma megint láttam és teszteltem. A hiba az hogy ha bekapcsolom a wifit bekapcsolás utan akkor kafa minden. De ha kikapcsolom, pár másodperc után jön a folyamatos ki és be kapcsolgatása a wifinek. Ennek csak egy restart tud véget vetni. Utánna megint kafa, ha bekapcsolom minden jó, de ha kinyomom....
Valaki találkozott már ilyennel? Új app nem került fel a telóra régóta -
válasz
Markizmark #5111 üzenetére
Ja hogy madzagtalan kell...
bocs ezen átsiklottam
-
válasz
Elemerke23 #5031 üzenetére
Play áruhaz, ez egy aplikácio amivel allithatod a világitas idejét, stb.
-
szintén az egyetlen alternatíva ami nálam is számításba jöhet. Van is egy az egyik kollégámnak. Egymás mellé rakva sincs sok különbség, de az a kicsi is váó
Nagyon tetszik, hogy még kisebb keret van a kijelző szélén.
Viszont iádom én is a telóm, és mennyivel többe kerül a Note7 annyival nem jobb ennél, így marad -
válasz
Markizmark #4888 üzenetére
Persze, direkt megnéztük ott az eladóval, hogy mi lehet a gond.
De ha nincs messze neked, menny be, próbáld ki, hátha csak a hiba az én készülékemben volt -
válasz
Markizmark #4886 üzenetére
Hát én forgattam a telot rajta, még fejjel lefelé is ráraktam.
Mindenhogy töltött, de csak normalba.
-
válasz
Markizmark #4884 üzenetére
A westend samsu store-ba ráraktam egy ilyenre, és nem gyorstöltött. Az eladó szerint kéne, de nem tette. Egy S7 pihent rajta azzal működött a gyorstöltés.
-
válasz
Markizmark #4874 üzenetére
nálam kamera induláskor fordul elő. Nem mindig, de mondjuk 10-20 indításból egyszer tuti.
Sajna a gariból már kicsúsztam szerintem.
Azért köszi az infót nektek -
Nincs másnak gondja a képstabilizátorral? Néha zúg kamera indítaskor, illetve az egyik videóm ugy pattog mint az állat, nincs benne egy stabil képkocka pár.
-
válasz
guriga1234 #4731 üzenetére
Az hogy Te nem látod az értelmét nem azt jelenti hogy nincs is
Simán el tudom képzelni, hogy mondjuk timelapre készítéshez letámasztja pl a kertbe, és ha megtellik a tárhely, az ciki. Leállítani is ciki még mentesz, mert megszakad a folyamat -
válasz
Elemerke23 #4542 üzenetére
Szerintem a képstabilizátor lesz az, és nekem csak akkor csinálja, ha a telefont mondjuk fejjel lefelé, vagy a függőlegestől tovább döntve indítom.
-
válasz
Elemerke23 #4303 üzenetére
miért? Mi nálad a jó minőségű? Ám nyilván nem mind az, de vannak köztük olyanok, amik nem felskálázottak.
-
válasz
Elemerke23 #4301 üzenetére
Zedge
-
Én annyit vettem észre, hogy a bemü és a back gombok érintésére gyengébb a rezgés. Gondolom ez is battery save fejlesztés akar lenni.
-
válasz
guriga1234 #3878 üzenetére
ízért ez nem teljesen így van, hiszen ezért van az OpenGL és a DirectX...
-
válasz
Markizmark #3799 üzenetére
Köszönöm, itthon leszek kipróbálom.
lalika740: MM-es a teló, így gyári samsung gari van rá.
-
válasz
lalika740 #3795 üzenetére
Nekem az S4 csinalt hasonlót, ott egy aksi csere és wipe megoldotra. Igaz ott több mint két éves volt az aksi. Itt a félelmem inkább abból van, hogy láttam youtube-on hogy hogyan is kell aksit cserélni ebbe. Hát, nem tudom mennyire lesz utánna is olyan a teló mint előtte.
-
válasz
guriga1234 #3793 üzenetére
Hát eddig nekem sem volt ilyen bajom vele....
Lehet nyomok neki egy wipe-ot, hátha észhez tér -
Minap elkezdte, és már többször is csinálta a teló, hogy 25% körül mutatja az aksit, majd egyszer csak kikapcsol. Vissza kapcsolva látom, hogy 0%-on van az aksi.
Vagy 25% körülről leugrik 5-6-7%-ra
Fél éves telefonnál ez normális? -
válasz
CivicEsi #3075 üzenetére
A waze az új verzió miatt instabil szerintem nem a 6-os Droid miatt.
Nekem mondjuk el sem indult rendesen, kellett egy Clean install (uninstal, és waze könyvtár törlése) majd felrak, és azóta egész jó.
Nekem ez a bajom, hogy a smart lock beállítások nem nagyon élnek. Itthon ülök, és mégis kéri az ujjlenyomatot. 5.1.1-ben ez szépen ment.
-
Régebben többen panaszkodtunk, hogy többször kellett a töltőt csatlakoztatni ha gyors töltést akartunk. Mióta 6.0.1 van, nekem mindig gyorstöltés van. Másnál is megjavult aki előtte panaszkodott?
-
van pár háttérben állandóan futó, és adatkapcsolatot kívánó alkalmazásom, valamint a 2 órából 40p waze, tehát mobilnet, GPS, és kijelző együtt
BT a pebble miatt megy folyamatosan, nagyi 120-150 értesítővel.De nekem ezzel nincs bajom, én nem is várom el, hogy ez mellett kibírjon 2 napot, csak megjegyeztem, hogy pont ugyan úgy merül, mint előtte
-
Ez az XEH ez hol, vagy hogy, vagy honnan kéne lenni a tészülékben?
Nekem XXU-m van. Vagy nem jót nézek?Egyébként 6.0.1 nekem kb pont annyit bír ki, mint az 5.1.1.
12 óra üzemelés mellett 2 óra képernyő idő, és így 15% az aksim -
-
válasz
Markizmark #2792 üzenetére
Nagyon nem illik oda... na mindegy, együtt élek vele
Ami feltűnt hogy a gombok lenyomásakor a rezgés erősebb. -
az értesítő sáv ilyen csúnya fehér marad?
-
MM-es telcsim most dobta fel hogy van frissítés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest