Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
kazanka #5749 üzenetére
Vodafone Magyarország a januári frissítést sem volt képes kiadni az eszközre. Mikor az Ügyfélszolgálattal történt kb. 5 email váltásból kiderült, ha az egyébként a Samsung által kiadott, elérhető legmagasabb biztonsági szinten szeretném használni az eszközt, akkor
- a Vodafone Magyarország tesz magasról az ügyfélre;
- az Ő hibájukból 2016.09 havi frissítéssel futó eszközt én függetlenítsem, fizessek ki 10e Ft-ot, csak mert anno tőlük vettük a telót.Többet semmit nem veszek egy ilyen társaságtól, az biztos.
Ennek fényében, vagy sosem, vagy majd talán júliusra kiköhögik az új FW-t szerintem.
-
Dob3rM4n666
újonc
válasz
kazanka #5437 üzenetére
Köszönöm! Írok neki! Úgy volt a történet hogy a kezembe vettem, nyomkodtam, letettem, utána megint a kezembe vettem és amikor feloldottam a képernyőt, akkor látom hogy villog a két gomb és össze-vissza érzékel a kijelző, ma letettem az asztalra, leszedtem a smartot, közben volt egy hívás rajta, elintéztem és azt vettem észre, hogy megint jól működik, utána újraindítottam, hogy azután is minden rendben van-e vele, de újrakezdte. Ezután fordultam hozzátok!
-
guriga1234
addikt
válasz
kazanka #5393 üzenetére
Én nem vagyok cukros, legalábbis nem tudok róla. Cukorral iszom a teát és a kávét is.
Ha cukros vagy, akkor ne igyál szeszt, tartsd be a diétát, szedj olyan gyógyszert, amit felír rá az orvos (vagy már inzulint kapsz?), és vigyázz, hogy ne hízz el. Továbbá mindig legyen nálad szőlőcukor. -
A guru
addikt
válasz
kazanka #5336 üzenetére
Nagyon el vagy tévedve, szerinted ami nem Sestoreból való Samsung termék az le van butítva vagy hiányzik belőle 1-2 alkatrész? Miért lenne jobb a te edge+-szod mint az enyém? Leállhatnál ezzel a marhasággal.
Nem szarrágásból nem vettem hivatalos helyről, csak minek fizessek +60k-t egy Sestore szatyorért meg a hiperszuper istenkirály gariért. Mindent megcsinálnak GSM-ben amit kell.
-
slloyd
senior tag
válasz
kazanka #5067 üzenetére
Annó volt neki 4s meg 5s szifonja amikkel nem volt problémája és most visszavált iphonra 7s plus-ra.
S7 edge megy gariba aztán eladja.
Semmi köze az almának a körtéhez csak mondom leírom,hogy járt....
Szerencsére én még fagyást sem tapasztaltam az s6 edge+ on ezért is ajánlottam ezt -
resu8823
tag
válasz
kazanka #4879 üzenetére
Tudom hogy működne, de 2 óra chat után kiderült, h nem tudom kérni hiába jogosult vagyok, mert 2015.09.10 én vásároltam, 09.21én meg változott a premium assistance kezelése, ergo hamarabb vettem meg, mint kellett volna. Emiatt a rendszerük jogosultnak lát, de mégse. Viszont segítenek, és jön ki egy szervizes jövő héten. Részleteket írok.
-
törölt tag
válasz
kazanka #4829 üzenetére
eleg xarul nez ki, raadasul ha jol latom itt mar szinte mindenkinel elofordult? nekem meg nem csinalta.
a motorolam volt olyan hogy valami elbaxodott a kijelzon eloszor gosthand (latszolag osszevissza nyomogat mintha valaki mas hasznalna) aztan telejesen lebenult a kepernyo jobb oldala. hw hiba volt az is, de eleg sokaig hatott egy kepernyo ki-be kapcs, vagy ujrainditas. szoval siman lehet hw hiba is annak ellenere hogy egy szoft kikapcs hat ra.
-
guriga1234
addikt
válasz
kazanka #4735 üzenetére
A mobilinternetes keretedet pillanatok alatt elfogyaszthatod pár perces 4k-s videóval. Wifi meg nem mindenhol van, de ha van is, nem biztos, hogy hozzáférsz. Egyszerűbb lokálisan menteni, és ha nagyon felhőzni akarsz, akkor otthonról fellövöd. Én egyébként nem felhőzök, mert amiket én készítek, az bőven elég, ha csak nálam van...
-
A guru
addikt
válasz
kazanka #4644 üzenetére
Kellett szervízbe vinnem az 1 hónapos Sony Z Ultrámat elvitték szervízbe kiderült hogy alaplap tropa és visszaadták a vételárat. Tessék ilyen egy sufni GSM...meg is vedtem ott rögtön a notesz 3mat amit máig apukám használ lassan 2 éve. Mondjon bárki bármit nekem semmi bajom a GSM home-mal és amég ez így van ott is fogok vásárolni.
Ja és mivel kb 4-5 éve ide járok és mindig csúcs telefont veszek nem kevés pénzért mi érdeke lenne az eladónak átcsesznie? Fix vásárló vagyok évente. Már örülünk is egymásnak ha megyek erről tovább nem szeretnék vitatkozni köszöntem szépen.
-
slloyd
senior tag
válasz
kazanka #4644 üzenetére
Gsm boltal egyszer csúnyán megszívtam.
Pedig egy Síófoki mondhatni öreg jól bejáratott boltról van szó.
Sőt inkáb Gsm lánc több bolt is a tulajé siófokon de a fő üzlet az a központi buszmegálllóval szembe helyezkedett (vagy még most is azt nem tudom ) el lehalábbis 4-5 éve ott volt.
A lényeg a lényeg,vettem egy fehér "új" s3 at tőlük akkoriban nagy durranás volt 130k ért 1 év garral..
Akkoriban szerettem room olgatni és érdekes módon akár hányszor feltettem egy új room ot nem volt utána térerő...
3x bevittem ők "megcsinálták"....
Mondták,hogy ne room olgassam már majd ha jön újabb akkor ők felteszik...
Hmm gondoltam én ezt többször megcsináltam más telefonon de a térerő sosem ment el ez miatt.
Így hát az akkori topikjában kérdezgettem,hogy ez most mi.
Mondták nézzem már meg az imei számát és hasonlítsam össze a dobozon lévővel.
Hát nem passzolt!!!
Letiltott mobilt kaptam új áron!
Egy kedves fórumtárs felhívta őket és közölte hogy vagy adnak egy tényleg újat vagy vissza a pénzt ha nem akk szépen ballagok a rendőrségre ami amúgy sincs messze onnan.
Szerencsére mikor ezután bementem átvenni a tényleg új mobilt ami le volt hegesztve a dobozában semmit nem szólzak csak köszöntek a "tetvek".
Szóval én Gsm boltból soha többet mobilt nem veszek!
Még ha egy jól bejáratott boltról is legyen szó akkor sem mert érheti az embert kellemetlenség sajnos. -
A guru
addikt
-
guriga1234
addikt
válasz
kazanka #4488 üzenetére
Régen (nagyon régen) szokás volt ékszereket, stb. a halott sírjába temetni, de
1. én nem "régen" vagyok, hanem most
2. nem vagyok vallásos (bár megkereszteltek), de ezt nem fejtem ki bővebben
3. nem temetni fognak, hanem hamvasztani
4. a hamvaimat szétszórják, ezért sírhelyem sem lesz (akik emlékezni akarnak rám, azok bármikor megtehetik, nem kell ahhoz temetőbe járkálni, még halottak napján sem) -
Markizmark
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL T40 EMC Szerver
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest