- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Magisk
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
A guru
addikt
A két kijelző 1és ugyan az csak az edge esetében ez hajlított és ugyan az a szenzor található a 2 telefonban ugyan azokkal a szoftveres extrákkal.
És igen csak jobban néz ki illetve járnak az edge-hez az edge fícsörök.
De tudom ajánlani a mobilaréna tesztjeit a 2 készülékről. Egész sok hasznos dolog le van írva bennük főleg a telefonokról. -
guriga1234
addikt
Azt neked kell eldöntened. Ha azt mondom, hogy ugorj a kútba, akkor beleugrasz?
Nekem S6 Edge+ 64GB-os van. Tehát én "tulaj" vagyok. Szerinted én azért vettem ilyet, mert nekem nem érte meg? Ráadásul az ugye még drágább.
Teljesen felesleges ugyanazokat a kérdéseket az összes topicban feltenned. Mi lenne, ha megfogadnád a tanácsomat és a kérdezősködés helyett megnéznéd magad is, meg elolvasnád a hozzászólásokat?PS: nem "síma", hanem sima
-
guriga1234
addikt
Elmész egy márkaboltba, megnézed mindegyiket és eldöntöd magad.
A technikai jellemzőit el tudod mindegyiknek olvasni, továbbá van mindegyiknek saját topicja, olvasgasd azokat is szorgalmasan, így a még fel nem tett kérdéseidre is valószínűleg választ fogsz találni.
Bármelyiket is választod, abban biztos lehetsz, hogy jobb mindegyik, mint a "HTC ONE M8".A szexuális tanácsodat pedig tartsd meg magadra vonatkozóan
-
A guru
addikt
A válasz: nem és nem de döntsd el kell nagy kijelző vagy nem? Ha nem akkor szerintem a sima s6 jobb vétel mint a kis edge mert olcsóbb és a hajlított kijelző szerintem nem éri meg a felárat persze ezt mindenki döntse el maga és nézze meg valahol ahol ki lehet próbálni ha meg kell a nagy kijelző akkor edge+.
-
d.beni
aktív tag
ha jól tudom 1gb ram mal több memóriája illetve ugye a kijelző nagyobb.
másban nem különböznek. nekem a kijelző mérete a lényeges, azért választom a plust.
nézd meg valami boltba mindkettőt és úgy könnyebben tudsz dönteni. neked kell tudni akarsz e nagyobb kijelzőt! Van akinek pont hogy a kisebb tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AliExpress tapasztalatok
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest