Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
Szerintem gáz, hogy frissítések után gyalulni kell. Ennek úgy kellene működnie, hogy megveszed a telefont, belakod és utána használod vígan, jönnek a frissítések, települnek és megy minden tovább adatvesztés nélkül. Az, hogy egy frissítés miatt trükközni kell, meg fél napig telepítgetni, hogy jól működjön az szerintem nagyon gáz.
Személy szerint nem keveset romoltam note 2-n és az évek alatt rohadtul meguntam folyton újra belakni a rendszert. Ennyi pénzért a frissítésnek flottul, hibamentesen kellene mennie mindenféle kényelmetlenség nélkül.
Persze ez csak a nem babrált, official rendszerre értendő. -
Bagoly81
aktív tag
miféle rádio bug? semmit nem tudok róla
én cserélnék az s7 re de még nem viszket eléggé a tenyerem :d , még meg kell majd tapizni egy s7 et hogy tudjam
de lehet edge lesz mert picit kisebb és jó lenne egy kisebb telefont fogni így 3-4 év után ( note 2,3,4, és ez 5.7 ben) és 600 mah nagyobb aksi pluszban, tuti nagyobb az üzem ideje
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest