- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #5430 üzenetére
Téged se hiszem, hogy sokan kérdeztek volna.
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #5428 üzenetére
Hogy legyen mibe belekötnöd. (2nap)
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #5422 üzenetére
Neked meg egy pszichológus.
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #5413 üzenetére
Nem, még nem, de már csak 4 nap és oszthatod az észt a topikban addig meg kiélvezem az itt létet.
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #5411 üzenetére
Köszönjük.
-
A guru
addikt
válasz
Elemerke23 #5348 üzenetére
Nem lehet hogy az éppen használt téma okozza? Próbáld ki a gyárival.
-
A guru
addikt
A téma lezárasa érdekében: GSM boltban ugyanazt a telefont árulják mint bármely hivatalos helyen csak olcsóbban nem olyan garival, viszont utángyártott kínai tokért közel annyit fizetni mint egy eredetiért amivel nem kell mókolni, szerintem hülyeség, de mint már többször itt a fórumon leírtam, nem szólok bele ki mire költ. Pár tapasztalatot a tokról esetleg képet viszont várunk szeretettel.
-
A guru
addikt
válasz
kazanka #5336 üzenetére
Nagyon el vagy tévedve, szerinted ami nem Sestoreból való Samsung termék az le van butítva vagy hiányzik belőle 1-2 alkatrész? Miért lenne jobb a te edge+-szod mint az enyém? Leállhatnál ezzel a marhasággal.
Nem szarrágásból nem vettem hivatalos helyről, csak minek fizessek +60k-t egy Sestore szatyorért meg a hiperszuper istenkirály gariért. Mindent megcsinálnak GSM-ben amit kell.
-
A guru
addikt
válasz
Elemerke23 #5334 üzenetére
Speedshopba 6k a gyári, itt szarrágóskodsz azon a 2ezer forinton...
-
A guru
addikt
válasz
Elemerke23 #5328 üzenetére
Speedshopból vagy valami normális helyről vedd már meg könyörgöm itt szenvedsz hetek óta, nem ér ennyit az egész. Világosan leírtuk melyik mit tud, YouTube-on is van kismillió videó ezekről, tessék utána nézni először ott, ha valami nem világos vagy személyes tapasztalatra vagy kíváncsi akkor gyere ide és kérdezz.
Az általad linkelt képen nem stimmel a dobozon lévő név a termékkel ami benne van, ráadásul ez nem gyári doboz amit láthatunk.
-
A guru
addikt
válasz
Elemerke23 #5323 üzenetére
YouTube a barátod..., s-view, clear view ezeknél működik, hogy lecsukod és történik valami ezeken kívül van a sima lecsukhatós annál csak annyi történik, hogy kinyitod és felvillan a kijelző, már ha akarod (beállítàs kérdése).
-
A guru
addikt
válasz
szegab1986 #5310 üzenetére
Ez természetes jelenség, a képstabilizátor ide-oda mozgását hallod.
-
A guru
addikt
válasz
Markizmark #5303 üzenetére
De a biztosítástól nem fog feltöltődni a telefonod
(csak kötekszem, mindenki arra ad pénzt amire szeretne)
-
A guru
addikt
válasz
Markizmark #5301 üzenetére
Persze hogy ad egy biztonságérzetet, de nekem ez nem ér annyit amennyibe kerül, mindig vigyáztam a cuccaimra és ez nem is fog változni.
-
A guru
addikt
válasz
enginev3.0 #5273 üzenetére
Kisebb az akksi relatív rosszabb hardver és 1 évvel idősebb tehát az S7 még megkapja majd az android 8-cat is ez viszont már csak a Nougatot.
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #5271 üzenetére
A grace ux mintájára lett megalkotva ettől nagy szám. Ha nem tetszik akkor ne töltsd le, reméltem, hogy azért idáig eljutsz...
-
A guru
addikt
http://www.samsung.com/global/themestore/index.html?appId=com.madeinitalycodeart.DarkMatter&SITE_CODE=hu
Dark matter téma újra elérhető.
-
A guru
addikt
válasz
Markizmark #5263 üzenetére
Akkor ugrott mert nekem egyelőre az októberi van fent.
-
A guru
addikt
válasz
Markizmark #5261 üzenetére
Nem lehet hogy ez a furcsa e-mailes problémára a gyogyír vagy azt már megoldották?
-
A guru
addikt
válasz
Elemerke23 #5250 üzenetére
Hirdetést kérlek mellőzd szakmai topikban, privátban mehet meg hardveraprón
-
A guru
addikt
válasz
lalja11 #5244 üzenetére
Típushibának a legapróbb jele sincsen eddig, bár mivel vannak már 14 hónapos keszülekek is a táborban nem hinném hogy most jönne elő valami. Sérülékenysegről annyit hogy egy jó fóliát nem árt beszerezni a karcok ellen de ez is pont ugy törik mint bármelyik másik okostelefon (sajnos). Használtan vennéd vagy újonnan?
-
A guru
addikt
válasz
Elemerke23 #5236 üzenetére
Ilyen ajánlattal érdemes megkeresni egy tokokkal foglalkozó boltot pl. WestEndben van egy csomó vagy Europarkban de Kökiben is.
-
A guru
addikt
válasz
Elemerke23 #5234 üzenetére
1 féle clear view tok van, a gyári. Az utánzatokat hanyagold illetve pár hsz-szel feljebb találsz egy linket amely egy s-view coverhez vezet 2500 forintért, én a helyedben ezt venném, de nem akarok beleszólni.
-
A guru
addikt
-
A guru
addikt
Valaki fog még rajtam kívül váltani az idén vagy mindenkinél marad az edge+?
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #5222 üzenetére
A problémát megint félreértetted, a hengvételből ítélve ráadásul direkt. A legjobb viszont az, hogy ez már nem csak nekem tűnt fel...Innentől kezdve trollkodhatsz azt csinálsz amit akarsz mert ennek a topiknak a színvonala már lejjebb menni nem fog. Csak azokat sajnálom akik friss tulajok és lenne pár kerdésük.
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #5218 üzenetére
50 százalékban azért akarom eladni a telefont hogy újat vehessek, a maradék 50-ben meg miattad...
-
A guru
addikt
válasz
Plazmacucci #5214 üzenetére
Sajnos ez a merülés most "divat" a droidos készülekeknél senki nem tudja mitől van, ahogy már írták egy resetnek meg kell oldania, ha továbbra is merül akkor meg kell nézetni.
Guriga urat meg figyelmen kívül kell hagyni...
-
A guru
addikt
Nekem most érkezett meg ez a gyári tok, úgy gondolom 2500 forintért a hülyének is megéri. https://www.speedshop.hu/termekek/2020097/samsung-galaxy-s6-edge-gyari-s-view-flip-tok-ezust-ef-cg928ps-sm-g928-.html
-
A guru
addikt
Azt csiripelik a madarak hogy a Nougattal kapunk Grace UX felületet
-
A guru
addikt
Dark Matter téma elérhető most a storeban, töltsétek amég lehet!
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #5189 üzenetére
Meg így sem sikerült felülmúljalak...
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #5181 üzenetére
Teljesen logikus...
A típushiba nem attól típushiba, hogy mindenkinél előfordul, hanem attól hogy a felhasználók többségénél.
-
A guru
addikt
Ma vettem egy ilyet:
https://www.aqua.hu/mobile/samsung-level-u-sztereo-bluetooth-headset-fekete-kek-eo-bg920bbeb-370954.html
meguntam a kábelekkel való szórakozást, aki bluetooth fülesre vágyik annak csak ajánlani tudom.
-
A guru
addikt
válasz
Markizmark #5164 üzenetére
Amint tudom meglesem...
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #5152 üzenetére
Szánalmas amit művelsz. Itt fejeztem be a veled való időpazarló irogatást.
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #5150 üzenetére
Nem kérek a támadásból, leírtam szerintem mi lesz ennyi történt, ülj le és igyál egy teát.
Ilyen alapokon meg minek neked okostelefon? Telefonálni tudsz vezetékesen is netezni meg ott a pc...hülye kérdés volt.
-
A guru
addikt
válasz
KonZumo #5147 üzenetére
Nem fogunk sajnos, ha az S5 esetéből indulunk ki, ők nem kapták meg az S7 designját mi viszont igen most az S7 megkapja a Note felületét mi meg már ezek szerint nem. De a remény hal meg utoljára, illetve theme storeból töltsd le a light energy témát ha egy kis Grace feelinget szeretnél.
-
A guru
addikt
Ennyi időtök van vitatkozni egy ilyen piti dolgon? Irigyellek titeket
-
A guru
addikt
Ma szórakoztam kicsit az S-voice-szal, jópofa akár még hasznos is tud lenni
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #5090 üzenetére
Nálam 336mb volt. Ez az új galéria sem lett jobb, csak más.
-
A guru
addikt
Lett valami új funkció vagy csak a motorhaztető alatt történtek javítások?
-
A guru
addikt
válasz
Elemerke23 #5031 üzenetére
Azt gondoltam le van töltve és esetleg bebuggolt vagy valami de akkor ezek szerint nem.
-
A guru
addikt
válasz
Elemerke23 #5028 üzenetére
Galaxy button lights?
-
A guru
addikt
Valaki aki használt iphone fülest és a ezt a samsungot is amit a telefonhoz adnak tudna mondani véleményt melyik a jobb? (Megszerettem ezt a kialakítást és vennék mégegyet a jövőre való tekintettel.)
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #4938 üzenetére
Már akartam is kérdezni hogy csak nekem nem jött-e.
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #4935 üzenetére
Az újdonság iránt érzett vágy.
hurenzon: valóban az az egy ami mindent tud amit ez és még jobb is. Bízom az új Pixelekben
-
A guru
addikt
Nem tudom ti hogy vagytok vele de ez a 9 hónap amit eddig eltöltöttem ezzel a készülékkel egy élmény volt. Hasznos és kellemes társ a mindennapokban gyönyörű design, szép kijelző, jó kamera, nagy akksi...letette a Samsung a névjegyét az asztalomra.
Igyekszem az új telefonomat megtalálni ami majd ezt váltja, de mindig arra jutok hogy sok mindenben vissza kellene lépnem, úgyhogy november végéig még biztos marad.
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #4916 üzenetére
Úgy tudtam
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #4899 üzenetére
Ezzel én is így vagyok csak mondtam hogy ha egy kis változatosság kellene akkor a fent említett launcher nagyon jó.
-
A guru
addikt
válasz
Markizmark #4897 üzenetére
Semmi bug nincs benne annyi az egész hogy a menüt meg a kezdőképernyőt átváltja stock droidosra minden más marad. De ha jól tudom nemsokára érkezik a pixel launcher az már nagyobb dobás lesz.
-
A guru
addikt
Aki egy kis Stock android feelinget szeretne annak ajánlom a google asszisztens indítót.
-
A guru
addikt
Na csak rászántam magam és vettem a tok shopból egy gyári adatkábelt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest