Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
Kicsit más kategória. Amúgy biztosításom nekem is van, ad egyfajta biztonságot. Egyedül lopás ellen nincs védve, de idegen helyen nem teszem le, nadrág első zsebből meg max valami perverz lopja ki, ráadásul nem is tömeg közlekedem. Aki pedig ezen kívül mégis ki merné csavarni a kezemből az utána számoljon azzal, hogy megőrlöm a csontjait. Veszteni valóm ebben az esetben az erkölcsi bizonyítványom, ami viszont kéne a tervezői jogosultsághoz.
Egyébként létezik személyi felelősségbiztosítás. Kollégámnak van, évi 3 millió forintig fedezik az általa okozott kárt (felelős tervezőknek egyébként is kötelező és jövőre már nyilatkozni is kell róla /szakma off/). Esetleg kiveri valaki kezéből a telót akkor nincs para.
A lényeg persze akkor is az, hogy tudni kell vigyázni a dolgainkra és akkor nem merülnek volt biztosítási plusz költségek.
-
zermi
aktív tag
-
-
Zsolaf
addikt
-
-
Markizmark
addikt
Ezért érdemes megnézni telepítéskor, hogy milyen jogokat adunk meg az adott alkalmazásnak. Néha időnként nem árt átnézni a már fentlévőket is és megvonni ezt-azt. Több, mint gyanús, ha egy téma sms küldéshez kér jogot.
Ez az egyik nagy újítása az Android M-nek, használni is kell!
-
kazanka
őstag
A mobil megkeresése menűben lehet egy Samsung Account fiókot csinálni.Az Accountot lehet újjlenyomattal vagy jelszóval használni.Olyan opciók vannak hogy Vezérlés távolról,Helymeghatározás és sim csere jelzése.
Én nem csináltam meg, de arra gondolok hogy itt arról lehet szó hogy az előző tulaj az accountot megcsinálta és úgy hagyta.Mig az újjlenyomat vagy jelszó nem lesz törölve addig a telefont nem lehet használni.A törlés pedig csak a Samsuenng Account fiókban törölhető nem a készülékben.Én így tudom,de javítsatok ki ha másképp gondoljátok.Kérdésedre válaszolva az Account fiókban lehet ki-be kapcsolni -
álarc
aktív tag
Szerintem automatikus a dolog. Ha nem menüben állítja vissza, akkor kötődik az előző fiókhoz. Össze kell futni az előző tulajjal, lépjen be, és állítsa vissza menüből!
Nehéz lesz elmagyarázni neki! Jártan én is így! A recovery menüs visszaállítás nen játszik. Menő, de aszem 5.1 től már ilyen. A kikapcsolás módja viszont érdekelne! -
szintén az egyetlen alternatíva ami nálam is számításba jöhet. Van is egy az egyik kollégámnak. Egymás mellé rakva sincs sok különbség, de az a kicsi is váó
Nagyon tetszik, hogy még kisebb keret van a kijelző szélén.
Viszont iádom én is a telóm, és mennyivel többe kerül a Note7 annyival nem jobb ennél, így marad -
SzlobiG
félisten
Na igen olyasmi hang mint amikor a kép stab dolgozik, de nálam nincs is bekapcsolva a kamera, kikapcsolt állapotba is ha kicsit megrázom, akkor zörög benne a hangszóró felül.
Cseréltessem gariba? Gondolom elengedte a ragasztó a házba és így lötyög. Sejtettem én hogy ez nem normális, csak ismi gondolta így.
-
malor
aktív tag
Ha valakinek sokat van a kezében a telefon, akkor a Note 7-et kényelmesebb fogni. Ez egy érv lehet a váltás mellett, akinek a telefon munkaeszköz. De ott van az S-Pen is, ami nem egy kütyübuziság, hanem egy igen hasznos kiegészítő. Könnyen hozzá lehet szokni. Ez is hiányzik edge+ - ból. A nagyobb aksi már nem létkérdés, mert az edge+szal is el lehet lenni vígan egy napot komolyabb használat mellett. Viszont, akinek számít, hogy még véletlenül se kelljen aggódni, hogy kibírja-e a nap végéig a telefon erős használat mellett, akkor a Note7 megint nyerőbb.
Adja is magát a kérdés, hogy a Note 7 után hova tovább? Kicsit tényleg olyan ez a telefon, mint egy tökéletesre csiszolt S6 edge+. Lehet egy kis idő el fog telni, mire újra szintet tud lépni majd a Note sorozat, aminek végülis az S6 edge+ is valamilyen szinten a része.
-
hatpersze
tag
Én a véleményemmel nem akartalak "támadni", pont ellenkezőleg. Örülök neki (minden élc nélkül!!!!) hogy van aki megveszi az újdonságokat! Ha nem lenne, megállna a fejlődés, és az akkor sem jó, ha speciel én tökéletesen elvagyok egy tizeniksz éves laptoppal.
Csak biztosítani akartalak hogy van aki megérti a motivációdat. Fiatalon én is ilyen voltam, már akkor használtam autós navigációt "okostelefonnal" (htc wallaby+ destinator) amikor az embereknek fogalma sem volt hogy egyáltalán lehetséges ilyesmi, és nem csak a filmekben kitalált cuccokról van szó.
Szóval taposd az utat...
-
hatpersze
tag
Érdekes amit írsz, és én is hajtom mindig az újdonságot, de mellette már borzasztóan vágyom egy kis állandóságra, úgy mint mondjuk az asztali rendszereknél, gépeknél, mint speciel a tizenéves thinkpad x61 simán kielégíti minden elvárásomat (már nagyon de nagyon rég óta..), és hiába van mellette másik "fényévekkel" meghaladott laptopom, akkor is mindig ezt a vén csoroszját nyüstölöm, mert egyszerűen hidegen hagy a másik, sokkal jobban kézre áll ez a vénség.
Az edge+ most talán(!) elérte nálam azt a szintet, hogy nem vágyom többre, sőt, képes voltam "visszaváltani" egy fejlettebb készülékről (s7), mivel a specifikációk szerint ez jobban megfelel, és hosszú távon többet nézek ki belőle. Hogy miért azt még én sem tudom, de az x61 sem tudom miért vált be ennyire, hogy inkább vesszen minden más eszközöm, csak ez megmaradjon...Szóval kitartás, és legalább Te tartsd fent a fejlődést, vedd meg az új készülékeket, legyen miből fejleszteni a még újabbakat.
-
guriga1234
addikt
Felőlem azt csinálsz, amit akarsz. De ahhoz nem kell megvásárolni egy telefont, hogy tudd, hogy milyen. Elolvasod a teszteket, megnézed élőben a kiállított darabot, és csókolom. Ész nélkül cserélgetni nem kifizetődő. Ha viszont trendiségre gyúrsz, akkor bizony nyúlj mélyen a zsebedbe.
-
-
Markizmark
addikt
Eddigieket figyelembe véve kizártnak tartom, hogy még idén megkapjuk. A 6.0 is csak idén márciusban ért el hozzánk, pedig akkor miénk volt a csúcs modell, most ugye előttünk lesz az S7, S7 edge és a Note 7. Szóval hátrébb csúszunk valamennyivel.
Ezeket hozza majd nagyjából:
gyorsabb lesz a mobil (ez ugye amúgy is megvan, sebességre nem lehet panasz)
csökken a fogyasztása (ez mindig jól jön)
többablakos mód (már megvan)
jobb értesítések (lényegtelen szerintem)
egyszerűbben korlátozhatjuk az adathasználatot (ez is jól jöhet)
gyorsabban és könnyebben települnek a frissítések (szerintem lényegtelen)
biztonságosabb (ez is mindig jó)Az egyes alkalmazások jogait jobban lehet majd korlátozni. Pl egy-egy alkalmazásnak elég csak egy mappához hozzáférést adni, nem kell megadni az egész tárhelyhez, mint eddig.
-
Markizmark
addikt
Az enyém 32-es. Van 112 telepített alkalmazás, ebből 2 nagyobb játék és több kisebb, emellett 6-700 kép, videó alig, pár doksi, néhány terv pdf és ennyi. Van 6GB szabad helyem. Hetek múlva 1 éves a teló, factory reset nem volt és nincs is tervben, még mindig gyors amennyire volt is és nem is merül indokolatlanul.
-
guriga1234
addikt
Bármekkora tárhelyet meg lehet tölteni, csak idő kérdése. Jó szervezéssel (időben le kell mindent menteni, hogy mindig legyen elég szabad hely) teljesen jól kezelhető a dolog.
Nekem egy OTG-s, méretre nagyon kicsi, de 64 GB-os pendrive-om van, aminek az egyik végén microUSB, a másik végén USB3-as csatlakozó van (nem lifeg). Egyébként, ha feldugom a telefonra, akkor sem ajánlja fel, hogy direktbe oda mentse az elkészült képeket/videókat. -
Markizmark
addikt
Szerintem nem, mert akkor mindig csatlakoztatva kell legyen amikor fényképez/videóz. Sokkal egyszerűbb az összes addigi képet/videót egyszerre áttolni rá és akkor megint van rengeteg helye. És ugyanúgy nála lehet a külső tár amit csak akkor vesz elő, ha valamit arról akar megmutatni.
Az hogy mindig ott fityegjen az ... hááááát. Nem mondok rá semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest