- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusihusi
addikt
Sziasztok, úgy néz ki én is vissza jövök! Üdv mindenkinek!
-
pusihusi
addikt
[link] Tokok!
-
pusihusi
addikt
Gyerekek gyertek ki már a homokozóból
-
pusihusi
addikt
Sokan nem az aranyat szeretik, hanem az arany színét:
Vagy ott van a pink, mikor kicsik voltak a lányaim az istenért nem lehetett rájuk adni úgymond pink színű ruhát, most meg Iphone pink, cipő pink, nadrág pink stb.... Most itt az arany színű dolgok-ez a divat
S különben üveg.
-
pusihusi
addikt
válasz
gyuri1979 #4032 üzenetére
Nem beszaladtam, hanem nálunk a tescóban is van, s ha ott vagyok, megkérdeztem! Ennyi!! Azt mondod ha nem tudom visszarakni mert olyan baja lesz akkor a telemax hogyan állapítja meg milyen rom van rajta.
Esetleg a knoxot igen
. Én sem vitázok veled mert felesleges, mert a tapasztalat azt mutatja hogy simán javítják a gyári rommal a "munkahelyeden"!!
Ez nem valaki:"Konkrétan múlt héten vittük egy hölgy ismerős telefonját szervízbe,szolgáltatós de odinnal feltett gyári független rom volt rajta csak a knox garanciát nézték pár nap múlva nála volt az új kijelzővel beégés miatt cserélt készülék."
-
pusihusi
addikt
Mate 8-am volt telekomos, egyik simje szarakodott. Bevittem a műszerész meg sem nézte, pedig mondtam neki mi a hiba, s hátha ő meg tudja csinálni. De meg sem nézte,felvette a jegyzőkönyvet, s csak átvette tovább szállításra! Ja még azt mondta nekik hozzá sem lehet nyúlni, akkor mit nézzen rajta! Csak annyit kérdezett bootloader nyitva van-e, ha nyitva van, akkor vigyem haza, mert nyitott bootl. nincs garizás. Az előbb voltam a Telekomnál, megerősítették hogy bármilyen gyári rom van rajta akkor él a garancia, 0x1 knoxnál nincs. Nyugodtan fel lehet rakni bármelyik gyári romot. Custom romot úgyis csak root és TWRP után lehet felrakni!
gyuri1979, Valaki-ez nem meggyőzőValaki besz.... )-De ki?
-
pusihusi
addikt
Érdemes a Xeh romot felrakni, mert ahhoz csinálja meg a Samsung a frissítést. a szolgáltatók főleg itt Mo. igencsak szarakodnak megcsinálni a frissítést
-
pusihusi
addikt
És még most vettem észre egy pozitív dolgot, Telenoros a készülék, ma raktam bele Telekomos ill. Vodafonos kártyát elfogadta! Lehet velük telefonálni netezni stb.
-
pusihusi
addikt
[link] Na szóval felraktam a Telenoros telefonomra a a linkelt Xeh független romot, a knox maradt 0x000, úgy ahogy gondoltam ugyanúgy van mint volt az S3 S4 Note3 Note 4-nél. Csak az a lényeg hogy gyári legyen a rom. Amit a Sammobilról kell letölteni! Csak kizárólag a Root és a custom rom viszi előre a knox számlálót.
-
pusihusi
addikt
válasz
lasse001 #3992 üzenetére
Nekem Sony, Samsung, Huawei, Xiaomi,LG,Iphone, Htc,stb telefonok voltak, egy sem csinálta
Tegnap, ma 5x újraraktam, a beállításokat átbogarásztam ezerszer, de nem találtam semmit
talán a helymeghatározás csinálja, este kipróbálom.
Amit a kedves fórumtárs javasolt:Ákkk
-
pusihusi
addikt
válasz
lasse001 #3987 üzenetére
Na szóval van az S6 Edge +-idáig tiszta! Este lefekvés előtt kikapcsolom az adat ill wifi forgalmat, hogy az éjszaka jövő értesítések ne keltsenek föl. Eddig érthető? De egyszer csak felébreszt a telefon-levelem jött. Megnézem a wifi bekapcsolódott magától az üzenet, levél stb hatására. Világos eddig? Újra kikapcsoltam a wifit-2 óra múlva dettó ua. Ezért kérdeztem hogy hogyan lehet kikapcsolni a wifit hogy ne ébredjen fel csak az én manuális beállításomra?4 Érthető??????
(Nem akarom repülőre rakni,sem időzíteni a kikapcsolást)
Aki csak érti az válaszoljon!!!!!!!
-
pusihusi
addikt
válasz
Markizmark #3984 üzenetére
Úgy látszik nem érted, inkább átnézem vagy 5x a telefont
Akkor hamarabb rájövök a megoldásra
-
pusihusi
addikt
válasz
Markizmark #3978 üzenetére
Igen este kikapcsolom, de ha jön levél automatikusan bekapcsol A Wifi, s bekapcsolva marad. Ezt szeretném ha reggelig kikapcsolva legyen, s mikor felkelek manuálisan bekapcsoljam
Érthető így?
-
pusihusi
addikt
Sziasztok, tud-e valaki a képernyőre hol lehet fóliát kapni olyat ami teljesen beteríti a kijelzőt, v üvegfóliát? Köszi!
-
pusihusi
addikt
válasz
guriga1234 #3968 üzenetére
Itt vagy még
Neked nem mondták hogy bocikám?
-
pusihusi
addikt
válasz
Markizmark #3961 üzenetére
-
pusihusi
addikt
válasz
Markizmark #3959 üzenetére
Akkor a CSC átállítódik és vissza, knox marad 0x0. És TWRoot mit csinál, mert a note 3-nál csak rootolt, knox maradt 0x0
-
pusihusi
addikt
Úristen itt is van sok felesleges semmitmondó hozzászólás? Vagy már a telefont kivégeztétek? Hová kerültem
Már kérdeztem: Ha másik gyári romot rakok fel Odinnal (pl. telekomos helyett,Xeh)akkor ugrik a knox? Hangsúlyozom mind a kettő gyári rom, csak az válaszoljon aki biztosan tudja! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest