- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sazsóti
tag
Valszeg itt is ez történt...
Még jó, hogy nem fogadtam el a felkínált, szintén utolsó darabos fekete színű S6 Edge Pluszt...az is tökig ke volt merülve..új kèszülékben nem is találkoztam ilyennel...
Ahány új mobilt vettem, kivétel nélkül 40-65% töltöttséggel bírt...A 3 hete vásárolt S7 Edgém 63%-ról indult vételkor.
-
guriga1234
addikt
-
KonZumo
tag
Hat az oke h eszi de h ennyire? Nekem is 2 es fel ora sot-om van ha hasznalom. Hetvegen turaztam, egyedul az shealt ment meg a gps de a kijelzo az nem mert akkor leestem volna, ha nyomkodon es igy is nap vegen este kicsit nyomkodtam meg pihenonel es a buszon de tenyleg par uzi azt jol van es igy estere merult le de orultem h meg volt 2 ora sot.
-
Piwi
veterán
-
kazanka
őstag
Jó sokáig tart nekik 10. hóban kaptam.
Köszönjük, hogy kérdésével hozzánk fordult.Engedje meg, hogy biztosítsuk, hogy az említett Galaxy S6 Edge + okos telefon prémium kategóriás készüléknek számít. Mivel ez a legfrissebb modellünk, jelenleg még nem érhető el rá a Prémium Assistance szolgáltatás, mivel a rendszer megfelelő kiépítéséhez további fejlesztésekre van szükség.
Bízunk benne, hogy mihamarabb elérhető lesz az említett szolgáltatás az Ön készüléke esetében is.
Továbbra is készséggel állunk szíves rendelkezésére e-mailben, a honlapunkon megtalálható online chaten, vagy pedig a díjmentesen hívható 06-80/726-7864-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon bármilyen, Samsung termékekkel kapcsolatos kérdés esetén.
Üdvözlettel,
Samsung Electronics Magyar Zrt.
Ügyfélszolgálat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest