- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgergely80
tag
Nekem lenne kérdésem. :-)
Tegnap kegyetlenül befagyott a telefon az edge-es kis órába. Csak az óra volt oldalt és nem lehetett feloldani.
Olvastam, h volt téma ez a fagyás. Az én kérdésem a fix-re vonatkozna. Van rá valami megoldás? -
-
kisgergely80
tag
Végül az egész gyári rendszert, mert valamelyik app miatt bootloopba kerültem.
Feltettem az orgia 4.1 romot, ami teljesen kigyalulható az aroma telepítővel. :-)
Most már nagyon tetszik a telefon. Iszonyat gyors, nincsenek fölös appok, az akku is hibátlan (1%ot merült éjszaka) és persze gyönyörűen néz ki. :-)Egy dologtól félek. Eddig az ips-t preferáltam. A beégéstől.
-
-
kisgergely80
tag
Igen, Nálad olvastam. Köszi az infókat, így már képben vagyok.
Viszont lenne még egy kérdésem.
Feltettem odinnal a 3.0 twrp-t, le is futott szépen. Viszont nem tudok belépni a recovery-be, mert azt írja, hogy recovery seandroid enforcing. Van még neki valami trükkje?
Egyébként rootolni szeretném a 6.0-át és azt a formát választottam, hogy odinnal felteszem a twrp-t, majd abból flash-elem a supersu-t. Vagy esetleg van ennél egyszerűbb is? -
kisgergely80
tag
Sziasztok!
Csatlakoztam én is klubbhoz.
Olvasgattam, h többen a xeo és max romot írogatják, h azt teszik fel. Mi a különbség ezek között?
Illetve lenne egy olyan kérdésem is, h éjszaka kb 30%- ot merült a telefon úgy, h semmi net kapcsolat nem volt. Tudtok valami programot ajánlani, amivel megnézhetem, h mi szívta így le?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest