- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
guriga1234
addikt
válasz
SzlobiG #5535 üzenetére
A gyári töltőt használod a hozzá kapott kábellel? Gyorstöltés engedélyezve van? Ha a kérdésekre igen a válasz, akkor kapcsold ki a telefont, majd 10 mp múlva kapcsold vissza, és próbáld meg megint. Ha akkor sem megy a gyorstöltés (a legördülőben is kiírja, ha megy), akkor szerviz, vagy ha van lehetőséged másik ugyanolyan töltőfejjel és kábellel is kipróbálni, akkor először azt javaslom.
-
Markizmark
addikt
válasz
SzlobiG #5533 üzenetére
Ezért volt jó régen a házi szerviz, amíg jobban szerelhető telók voltak. Helyben derült ki, hogy a kábel, a töltő fej vagy a csatlakozó a hibás. Emlékszem note 2-nél mérte a tag, hogy megvan-e a percenként 1%-os töltési "sebesség". Az asztalomon fél óra alatt kijelzőt, csatlakozót, hátlapot, akksit és kábelt cserélt.
-
-
Markizmark
addikt
válasz
SzlobiG #5095 üzenetére
Én is néha autóban töltöm mert minden alkalommal mikor munkába jövök vagy megyek akkor megy egy dashcam alkalmazás, de többnyire csak akkor töltöm, amikor 50% alatt indulok útnak. Samsung gyorstöltő és samsung kábel van az autóban is, nem vettem észre, hogy mocorogna egy kicsit is. Inkább az nyírja ki az USB csatlakozókat, hogy ott választod le a töltésről és a kis érintkezőknek kell ívet oltania. Márpedig a DC-t a legrosszabb oltani.
-
-
badmad
senior tag
válasz
SzlobiG #2921 üzenetére
Ez tény ....de ha olyan környezetben hasznlod ami mondjuk nem íróasztal...vagy hasonló ?
Mellesleg elmondom ,hogy egy sima átlátszó szilikon tok van a telomon mert Én is szeretem ahogy kinéz.
2 másik flippes a fiókban pihen ..kb 1 napot volt használva mindkettő.Ez a mostani is csak egy probálkozás túrázásra hasonlókra... -
Piwi
veterán
válasz
SzlobiG #2713 üzenetére
Direkt ezért kapcsolgatom ma ki-be a kijelzőt, egyszer se akadt meg még véletlenül se
Plusz amit észrevettem, a térerővel is lett valami, mert szinte mindenhol egy csíkkal többet mutat.
Wifire csatlakozva is volt 1-2mp gondolkodás amíg betöltött egy oldalt az opera, most ez is eltűnt, rögtön megy a net -
Piwi
veterán
válasz
SzlobiG #2199 üzenetére
messze volt ez még ez a vitától
szintén jelzem hogy nálam is heti szinten 1x minimum jelentkezik a feloldás utáni bug..
philoxenia: ennél a típusnál sajnos nem sikeredett olyan jóra a ram kezelés,még a Note 3 is jobb volt kevesebb rammal,nem zárogatott be alkalmazásokat amiket még használt volna az ember
-
-
-
Markizmark
addikt
válasz
SzlobiG #1616 üzenetére
Ilyen hsz-el inkább ne védd a samudat
neked nem az van? Annyi bajod van vele, hogy mindenki jobban járna ha vissza állnál a szeretett hibátlan LG-dre.
(#1617) Plag: Nagyobb az akku, majdnem teljesen ugyanaz a hardver, ugyanannyi pixel. Szóval valószínűleg valamivel jobb.
-
Markizmark
addikt
válasz
SzlobiG #1601 üzenetére
Arról nem beszélve, hogy nekem miért kéne újra indítanom a készüléket? Ez nem pc windowsal. Samsung amit elb@szott hozza helyre ennyi.
Helyrehozta, van lehetőség automatikus újraindításra. Beállítod a hét valamelyik napjára hajnali 3-ra és észre sem fogod venni, hogy megtörtént. Egyébként még erre se nagyon van szükség, mert 2 hét után sem vettem észre sem lassulást, sem mást.
Kiemelten reagálnék arra, hogy "amit a samsung elb@szott"...
Melyik másik Androidos készüléket nem kell újraindítani sose? -
-
guriga1234
addikt
válasz
SzlobiG #1586 üzenetére
Az ujjlenyomat olvasót használom azonosításra/feloldásra, de soha nem fordult elő a hiba. Független a telefonom.
Teljes töltés után (3-4 naponta) ki-, majd bekapcsolom a telefont. A memóriát mindig pucolom. Feleslegesen nincsenek a rádiós cuccok bekapcsolva, csak ha használni akarom őket. Nincs sem faszbuk, sem viber a telefonomon. Lehet, hogy ezek is számítanak? Mert ilyen használat mellett soha nem volt semmilyen hibám. -
-
guriga1234
addikt
válasz
SzlobiG #1521 üzenetére
Én mindig úgy rakom rá, hogy alul és felül is kb. ugyanakkora rész lógjon ki (mert így fekszik fel a legstabilabban). Gyári tok is van a telefonon, és semmi probléma nincs a gyorstöltéssel.
Ugye töltés közben ki van kapcsolva a kijelződ?PS: a nem gyorstöltősben is van ventillátor?
-
-
-
-
-
válasz
SzlobiG #1364 üzenetére
Nem értelek, hogy nem találsz jó fóliát.
Én elsőre olyat rendeltem, ami széltől szélig ér, és bár nem volt felhőtlen a kapcsolatunk kezdete, de visszatekintve tetszik. -
-
-
SzlobiG
félisten
válasz
SzlobiG #1264 üzenetére
Érkezett újabb tok is szintén Nilkin ez valami baromi jó minőségi cucc.
Nem tudok dönteni, hogy a Frosted legyen, vagy ez a szilikon és még hátra van egy harmadik tok is.
Linkelne valaki egy olyan fóliát ami bevált neki és lelóg a szélekre is? Láttam az a screenknight vagy mi a fene nem jött be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest