- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zermi
aktív tag
válasz
Markizmark #5873 üzenetére
Köszi
-
zermi
aktív tag
Tudja esetleg valaki, hogy a 4 fájlos romokat honnan lehet leszedni?
-
zermi
aktív tag
válasz
Markizmark #5714 üzenetére
Elkerülte a figyelmem, akkor a magyar 6.0.1 XEH-re nyomta fel a szerb nougatot.
-
zermi
aktív tag
(#5685) vebbful
Reggel pattintottam fel én is a SEK régió kódosat. Melóba vagyok nem nagyon volt még időm nyomkodni. Első benyomásra gyorsabbnak, gördülékenyebbnek tűnik.
A beállítások menü szerkezetét eléggé átalakították letisztultabb lett és kevésbé tagolt.
A kijelzőhöz bekerült egy "kék fény szűrő" nekem ez elsőre nem jött be.
A képernyőkép felbontást lehet állítani HD, FHD és WQHD. A telepítéskor alap esetben az FHD-t állítja be és hiába állítottam ár WQHD-re visszaugrott az FHD-re, de egy újra indítás megoldotta a problémát.
Szerintem a gyári launcher továbbra is egy nulla. Semmi értelmes változást nem vettem észre.
Még mindig hiányolom, hogy nem lehet alapból a témát átállítani egy sötét témára. Letölthető kompatibilis témák egyenlőre nem nagyon vannak, ami van is az egyszerűen szólva is gyengék. Pl. sok helyen nem lehet látni a szöveget a képernyőn stb
Nagy hirtelen egyenlőre ennyi.Ja még egy dolog a romot SamFirm-mel töltsétek, jóval gyorsabb mint a sammobile linkről töltenétek.
-
zermi
aktív tag
válasz
szegab1986 #5682 üzenetére
De, igen.
-
zermi
aktív tag
Mondjuk nekem is csak júniusban jár le a hűség időm lehet, hogy valamilyen konstrukcióban én is váltok majd. Azt hiszem az S6-okra már nemigen lesz nagyobb frissítés kiadva. Még csak most kezdik el a nougat kiadását és már a következő android fejlesztői változatát kiadták vagy hamarosan kiadják.
-
zermi
aktív tag
válasz
Markizmark #5651 üzenetére
A törököknél már egy hete. A G928F-re ugyan mikor kezdik el a frissítést?
-
zermi
aktív tag
válasz
guriga1234 #5563 üzenetére
Te egy kijelentést tettél. Én ezt cáfoltam egy linkkel.Ha jól emlékszem az új operációs rendszer több mint 250 újdonságot tartalmaz.
Ha akarsz frissítesz, különösebben nem igen izgat. -
zermi
aktív tag
válasz
guriga1234 #5560 üzenetére
Már miért ne hozna. Itt vannak az újdonságokról készült videó.
-
zermi
aktív tag
Próbálj meg odinnal feltenni egy XEH-s FW-t, hát ha segít. XEH FW letöltési link.
-
zermi
aktív tag
válasz
Markizmark #5522 üzenetére
Nem is elsősorban a nougatot várom,hanem inkább a Grace UX-t, amelyet remélem megkapunk mi is.
-
zermi
aktív tag
válasz
Markizmark #5519 üzenetére
Január 17-én kezdik el az S7-ek nougat frissítését európában, sajnos ezzel párhuzamosan nem emlegették sehol. hogy az S6 Edge+ telókra is indulna a frissítés. De bizakodunk..
Ez is lehetne egy következtetés. -
zermi
aktív tag
B.U.É.K. Mindenkinek!
Elméletileg az S7-re ebben a hónapban elkezdik a Nougat frissítést kiadni, reméljük mi is hamarosan megkapjuk.
-
zermi
aktív tag
válasz
gyuri81 #5407 üzenetére
Szia!
Köszi.
Van egy Hishoot2i nevű alklamazás, amivel a képernyőkép mentéseket lehet elhelyezni a sablonra.Az alkalmazást Robert Chandler készítette, sablonokat a G+-on lehet találni. Itt van a magyar oldal, ahol bemutatjuk az elkészült műveket, illetve segítenek, segítünk a homescreen készítésben. Az én munkáim is megtalálhatók a G+-on is. [link]
-
zermi
aktív tag
-
zermi
aktív tag
válasz
Elemerke23 #5398 üzenetére
Használj pl. Nova launchert.
-
zermi
aktív tag
válasz
Markizmark #5389 üzenetére
Ha már elcseszték a Note 7-et, akkor legalább a meglévő felső kategóriás készülékeiknél serénykedhetnének az frissítésekkel. Pedig a Google már kiadta a Android 7.1.1 verziót is. Ha a hírek igazak ,akkor az S7 egyből 7.1.1-re frissül, na de mikor.
Most december közepét írunk, de még a december havi android biztonsági frissítés sincs sehol. -
zermi
aktív tag
Nougat mikorra várható? Nem olvastatok valami konkrét infót? Eléggé lassan haladnak vele.
-
zermi
aktív tag
-
zermi
aktív tag
válasz
Plazmacucci #5212 üzenetére
A saját adatok biztonsági mentése opció kikapcsolása lehet, hogy orvosolja a problémát. Az intelligens kezelőben a RAM kezelésnél az összes befejezésénél is esetleg rálehet jönni, hogy mi ragadhatott be.
(#5222) guriga1234 : nekem a BT sincs ki kapcsolva éjszakára
-
zermi
aktív tag
Hopp... megelőztek.
-
zermi
aktív tag
válasz
kukucsakakuk #5045 üzenetére
Milyen ROM telepítés közben jött elő a hiba?
-
zermi
aktív tag
Innen letölthetők a 6.0.1. firmware-ok, a magyar Telenoros, Vodafonos és egy sima Hungary XEH kódú.
Mivel szolgáltatói telefonom már igén régen volt és ez az első samu készülékem kérdezném, hogy a Telekomos szolgáltatós telóra Odinnal feltehető-e a XEH kódú rom. -
zermi
aktív tag
válasz
guriga1234 #1990 üzenetére
Köszi.
-
zermi
aktív tag
Az eredeti vezeték nélküli töltő típusa EP-UG920B? Akinek van lenne szíves megnézni, hogy jól tudom-e.
-
zermi
aktív tag
válasz
Peterhappy #630 üzenetére
-
zermi
aktív tag
válasz
Peterhappy #603 üzenetére
Mi a gond? Bejövő híváskor a "Hívás elutasítás üzenetben " rolót (a képernyő alján) felhúzod és kiválasztod a megfelelő üzenet, de itt újat is tudsz írni.
-
zermi
aktív tag
válasz
Markizmark #582 üzenetére
Igen. Pontosabban még csak az SWR30-as okosórát és a PLT-M165-ös headsettel próbáltam.
A beállításoknál a BT beállításainál az okosóránál kikapcsoltam a hívás hangját. -
zermi
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Pár napja beszereztem én is egy ilyen készüléket.
Amit lehetett és nekem felesleges alkalmazás volt azokat kitöröltem, fagyasztottam.
Most még várom a fóliát és a tokot hozzá.
A meglévő BT-es eszközeimmel okosóra, fülés, fejhallgató, hangszóró, headset fülhallgató tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest