- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
Elhagyom a klubot végül, mert lett coral blue s8+
Nincs baja az s6edge+nak, valaki még jól jár vele majd. Csak asszony meg akart lepni vele szülinapomra, én meg hát mit ellenkezzek -
Locutus
veterán
Szerintem, masszívabb, férfiasabb telefon az s6 edge+, én nem is cserélném le s7 edgere. Sem s8-as szériára. Remélem az S9 szakít a sima fekete műanyaggal, mert különben még várnom kell egy darabig majd a váltásra
Teljesítményben pedig a mai napig bőven elég mindenre, amit az s6 edge+ tud. A képernyője is tökéletes, és ennek legalább elöl van még a gombban az ujjlenyomat leolvasója, ami sokkal kényelmesebb, mint a hátra rakottak. -
Locutus
veterán
válasz
Vismajor01 #5950 üzenetére
Hát én ebben nem fogok tudni igazságot tenni. De a helyedben megkérném őket, hogy egy ugyanolyan telefonnal egymás mellett futtassátok ugyanazt az appot. Aztán ha a tiéd forróbb, akkor már nem beszélhet mellé senki.
-
Locutus
veterán
válasz
Markizmark #5940 üzenetére
Akkor neked valszeg a max fényerős használat miatt égett be.
Nekem decemberben lesz 2 éves, és közepes automatán használom. Sehol, semmilyen beégés nincs rajta, se halványodás, erősödés... próbáltam többféle háttérszínnel, fényerővel, de nem látszik semmi.
Tokot, fóliát én se használtam sose. Illetve pár hónapja van rajta egy hátlapi vékony plexi, mert ezt úgy ítéltem meg, hogy nem rondítja el, de se elöl, se hátul, se az élén még csak mikrokarcok sincsenek.
-
Locutus
veterán
válasz
Markizmark #5934 üzenetére
És rendesen össze lett rakva végül? Sehol sem áll el a hátlap?
Munkatársamnak a sima s6 edget 2 körben se tudták megcsinálni rendesen, még mindig eláll a hátlapja egy helyen...
-
Locutus
veterán
válasz
Vismajor01 #5907 üzenetére
Semmiképp se normális. Nekem csak akkor melegszik komolyabban, ha pl tűző napon fényképezek pl.
-
Locutus
veterán
válasz
Markizmark #5902 üzenetére
NRD90M.G928FXXS3CQFA
-
Locutus
veterán
Nektek is lassan indult újra a telefon a mostani frissítés után? (7-esre jött valami 16 megás)
Samsung logó vagy 10 percig csak villogott... Már kezdtem betojni, de aztán csak magához tért -
Locutus
veterán
válasz
Markizmark #5876 üzenetére
Nekem is jött, de változás nincs. Minden ok továbbra is.
-
Locutus
veterán
Tegnap nekem is megjött a 7-es ATO-ra.
Megint "furcsítottak" a dizájnon ezt azt, de én érdemi változást nem veszek észre. Probléma sincs egyelőre. -
Locutus
veterán
válasz
Markizmark #5834 üzenetére
Nekem van egy olyan érzésem, hogy amiből a legtöbbet eladták, azt hagyják a végére.
-
Locutus
veterán
válasz
Markizmark #5829 üzenetére
ATO-ra sincs, holott osztrák szolgáltatósokra is többre megjelent már...
-
Locutus
veterán
válasz
Markizmark #5662 üzenetére
Egyelőre semmi se késztet arra, hogy S8-ra váltsak.
Bár lehet, hogy az S6-on a friss androiddal majd megteremtik az igényt a váltásraMindenesetre én fel nem teszem 1-2 hónapig még rá.
-
Locutus
veterán
válasz
guriga1234 #5538 üzenetére
-
-
Locutus
veterán
Ezzel találkozott már valaki?
Most találtam én is egy ilyet: Tegnap 15:01-kor egy 0670-es számra küldött egy SMS-t a telefonom hasonló tartalommal. (SMATMOTN... kezdettel)
Mi a franc lehet ez?
-
Locutus
veterán
válasz
Locutus #4947 üzenetére
Na úgy tűnik megvan a ludas. Az oculus system driver meg az oculus home futott valamiért folyamatosan fogva a procit. Holott kb hetek óta nem pattintottam be a bociszembe. De még újraindítás után is. Kilőttem őket, uninstalltam minden gearvr-hez kapcsolódó oculus cuccot, és egy újabb újraindítás után megint jó. Hirtelen megjött a sok értesítés, meg playes frissítés is, ami addig nem ment... Mostmár nem is meleg a telefon, meg az akksi % se csökken rohamosan...
-
Locutus
veterán
Nemtom mi van, de éjszaka 60%-ot merült telefononom, és most is alig birja feljebb tornászni a töltő. Kettővel is próbáltam hiába... már újra is indítottam a telefont. Ötletek?
Szerk: a töltés megjavult, kiderült, hogy haverom kábele a szar... behoztam a saját volutz kábelemet a kocsiból, ezzel már csak úgy szalad bele a %... -
Locutus
veterán
válasz
Markizmark #4882 üzenetére
Én nem venném meg, ebben is venti van... Éjjeliszekrényre legalábbis felejtős.
-
Locutus
veterán
válasz
guriga1234 #4717 üzenetére
Igen, alacsony töltöttségen majdnem a 2%/perc is megvan, aztán a végére majdnem be is esik 1%/perc alá. Azért irtam, hogy nagy átlagban szerintem az 1%/perc a valós ennél a töltőnél.
Hogy ez mennyire acélos más QI fast chargerekhez képest nemtom, de azért a sima QI-nél gyorsabb. -
Locutus
veterán
válasz
Markizmark #4715 üzenetére
Tegnap nézegettem, és kb 1%/perc, ez rövid és hosszátávon is kijön. Persze ehhez néha a képernyőt be kellett kapcsolnom, de olyan sokat nem hiszem hogy rontott rajta.
-
Locutus
veterán
válasz
Locutus #4697 üzenetére
Na megérkezett, végül ezt vettem:
SOAIY FAST CHARGER+ QI gyorstöltést tud a gyári samsung 9V adapterrel, így már azért közel normál kábeles sebességgel tölt
+ nincs benne venti, mint a gyáriban, de mégsem forró, mert az egész barominagy plecsni aluból van, tehát elég jól elvezeti a hőt. (több mint 10 centi átmérőjű)
+ tartja is a töltést 100%on
+ kis szolid LED van rajta csak, semmi reflektor
+ csúszásgátló talpak az alján
+ a gyári árának 2/3-áértA csomagolás egyszerű, tipikus kínai kis lepkefing usb kábelt is adtak hozzá, de azt úgyse fogom használni.
Egyelőre elégedett vagyok vele, aztán majd hosszú távon még kiderül.
-
Locutus
veterán
Nem-gyári QI töltővel van valakinek tapasztalat, olyannal ami tud gyorstöltést is?
Amazonon van egy pár, és igazából az értékeléseik jók... a gyárihoz képest akár fele, vagy 2/3 áron... -
Locutus
veterán
válasz
Elemerke23 #4423 üzenetére
Én [aire]sd_Black nevűt használok, nekem bejön. Fekete háttéren színes minimál dizájn.
-
Locutus
veterán
Most komolyan marshmallow-n pattern előtt még swipeolni is kell?
-
Locutus
veterán
Nekem ezüst van.
-
Locutus
veterán
Ezt meg kell osszam itt
Az eddigi legjobb magyarázat arra, hogy mit is csinál egy memória takarító program a telefonon -
Locutus
veterán
Vettem ilyet kínából. Annyiban különbözik a gyári thin covertől, hogy a szélei és a sarkai is full átlátszóak. Tehát szemből olyan mintha semmi se lenne a telefonon. Igazából annak aki nem akarja elcsúfítani a telefont egy tokkal, de azért védeni mégis, tökéletes
(ha valakinek kell szóljon, mert rögtön több is érkezett)
-
Locutus
veterán
Úgy, úgy... legyen csak sok bétatesztelő itt 6.0.1-re
-
Locutus
veterán
Pontosan. Nekem is 4.3-al megy a mai napig a Note3. Arra is a 4 kiadásakor meghozták az 5.0-t, ami csak a gondokat jelentette, még jó hogy vártam vele a tapasztalatokra... Minő meglepetés, hogy az S6-okra is az S7 bemutatásakor jön a 6.0... ja, bemutatnak majd egy raklap bugot, amitől inkább vált a nép S7-re...
Az Edge+on is mikor megvettem felraktam a legújabb updatet, és azzal a lendülettel le is tiltottam a frissítést.
Egy időben haverom is folyton azzal jött, hogy azért van nexusa, mert arra day0 jön friss android. Hát szívott is miatta olyanokat, hogy csak röhögni tudtam rajta -
Locutus
veterán
Én most 2 hónapja használom az edge+t, és teljesen elégedett vagyok vele.
A RAM használatával sincs baj, eddig nem vettem észre semmi fennakadást az alkalmazásokkal. Igaz, javarészt üzleti célokra használom, csak kevés játék, és akkor is egyszerűbbek. A note3-hoz képest érezhetően gyorsabb, de a ram kezeléssel már azon se volt gondom.
Ami néha előfordul, az a feloldás utáni gondolkodás... 1-2 sec mire használható. De annyira nem zavaró ez se.Vettem hozzá kínából 1$-ért olyan átlátszó műanyag back covert, ami olyan mint a gyári, tehát csak a sarkokra pattan rá, máshol alacsony oldalú, viszont a sarkai is átlátszóak, tehát még második blikkre sem venni észre, hogy van valami a telefonon
Plusz egy goclever autós tartót, ami CD slotba megy. Baromi jó, és nem néz ki úgy, "mintha anyám tartaná a telefont"
-
Locutus
veterán
válasz
guriga1234 #1921 üzenetére
Egyediek a borvirágok rajta
-
Locutus
veterán
Nekem a bőr(szerű) tetejű van, amit még a Note3 idején vettem.
Ezek között nincs tudásban különbség, vagy? -
Locutus
veterán
válasz
Markizmark #1804 üzenetére
Bécsben erre lehet időpontot foglalni a boltba, viszed, és megvárhatod amíg megjavítják ott.
Nem hiszem, hogy a későbbiekben lesz házhoz jövős gar még az edge+ra. Maximum új termékekre fogják újra bevezetni, de csak a starttal egy időben van értelme.
A Note3-hoz szép meg jó dolog volt, de az edge+t már nem is regisztráltam be a magyarokhoz, felesleges...
-
Locutus
veterán
Valakinek van esetleg tapasztalata olyan autós tartóval, ami CD slotba megy be?
-
Locutus
veterán
Rögtön egy kérdésem volna:
Ha feldobom rá a nova launcheremet, akkor milyen funkciókat veszítek? Pl oldalsávval kapcsolatban, stb. -
Locutus
veterán
Na sokáig nem bírtam, beléptem a klubba egy ezüst példánnyal
-
Locutus
veterán
Ezüst van valakinek? Mennyire gáz a hátlapon pl a maszatolódás?
-
Locutus
veterán
válasz
Markizmark #1632 üzenetére
Köszi. Akksi idő hogy alakul? Illetve más színben várható még megjelenés? zöld, vagy kék...
-
Locutus
veterán
sorry dupla
-
Locutus
veterán
Kicsit valaki összefoglalná, hogy milyen problémák merülnek fel a telefonnal szélesebb körben, mind hardveresen, szoftveresen, illetve az összszerelési minőséget illetően?
thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest