- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
válasz
guriga1234 #6060 üzenetére
Más típusoknál is gond van, nem egyedi eset.
-
Markizmark
addikt
válasz
guriga1234 #6054 üzenetére
Jaja, de nem vettem észre semmit.
-
törölt tag
válasz
guriga1234 #5926 üzenetére
azt nezd meg hogy a contactokba belepve a legelso nevkent magadat latod e. ha igen akkor valaszd ki. a neved, alatt van egy profile sharing opcio (nem jobb felul, hanem kozvetlenul a neved alatt). ha ez be van kapcsolva akkor az adataid a samsungnal vannak.
ennek semmi koze a tobbi vacakhoz. egyebkent nekem sincs semmi ilyenem es be se lepek ezekbe. de ez a samu xarja csak samusokat boldogitanak vele. azon belul is az s6-osok kapjak a tutit mert ugy tom s7 es s8 is erintett de ott leallithato.
ez egy rendszerprogram, ki is lehet loni de idovel ujraindul. letiltani v torolni rootal lehet. -
Kapanyél
őstag
válasz
guriga1234 #5914 üzenetére
Ez az egyik húzó érv mellette.
-
válasz
guriga1234 #5910 üzenetére
Igen, ez a hátlapi ujlenyomatolvasó nekem sem az ideálom, es ahogy láttam a Note8-on is oda kerül.
-
válasz
guriga1234 #5896 üzenetére
Hát az enyém már elég gyakran laggol. Nyilván egy wipe megoldaná, meg is oldotta már egyszer régebben.
-
Markizmark
addikt
válasz
guriga1234 #5893 üzenetére
Ki merem jelenteni, hogy nem bántam meg a frissítést. Teljesen probléma mentes és gyorsabb is, mint a 6.0. FR és minden hülyeség nélkül is.
Az új design az ami nem szokott tetszeni az embereknek, de az ugye eléggé szubjektív. -
Bagoly81
aktív tag
válasz
guriga1234 #5820 üzenetére
így kb igazad is van .
én váltottam, csak a szervizben van már
további érdekességek:
pirosas kijelző persze nem mindenkinél
nem jól működő ujjlenyomat gesztus vezérlés
persze nem mindenkinél
nagyon de nagyon törékeny telefon, egy ismerőmnek is most tört össze a hátlapja
32e a csere
használt piaci ára 100e huf ot esett XD -
lasse001
senior tag
válasz
guriga1234 #5831 üzenetére
Még jó hogy te tökéletes vagy és nem hibázol. Legyen ez az életed legnagyobb boldogsága ,hogy mások írásában keresed a hibát.
Másoknak: Még mindig várom ,hogy jelentkezzen az akit érdekel mit ír ez az ...(mindenki gondoljon ide amit akar).
-
lasse001
senior tag
válasz
guriga1234 #5827 üzenetére
1,5 éve a s6+ om van. Azóta olvasom és írok a fórumba. Biztos vagyok benne hogy a fórumban nincs 1 ember sem aki azt mondaná te egy normális ember vagy.
Másoknak: Ha véletlenül van olyan ember kérem jelezzétek. Köszönöm
-
lasse001
senior tag
válasz
guriga1234 #5825 üzenetére
Szerintem ennek a fórumnak áldás lesz ha veszel egy másik telefont. Nincs itt olyan ember aki szerint te normális vagy.
-
lasse001
senior tag
válasz
guriga1234 #5820 üzenetére
A megapixel nekem nem sokat számít. Sokkal szebb képet csinál. Nem hiányzik az új lenyomat Ott az írisz. Nagyon tuti. A Kijelzőnek is sokkal szebb képe van. De ez mind embere válogatja.
-
kikey
csendes tag
válasz
guriga1234 #5746 üzenetére
Okés elismerem, rosszul tudtam.
De attól még mindig érthetetlen számomra h miért lett 16gb-os belőle.
Azóta tettem rá újra 7.0 gyári romot, de a probléma nem oldódott meg. -
Piwi
veterán
válasz
guriga1234 #5678 üzenetére
akkor írj a sammobile.com oldalnak,én csak linkeltem
-
jopika
tag
válasz
guriga1234 #5658 üzenetére
.már meg lett újraindítás után
-
jopika
tag
válasz
guriga1234 #5655 üzenetére
Az ok nem vagyok hülye . De nincs ilyen widgetem ha beîrom playbe akkor kidob sokat nem tudom melyik a jó
-
KonZumo
tag
válasz
guriga1234 #5575 üzenetére
Szívesen állba váglak bármikor
-
MrCsiT
addikt
válasz
guriga1234 #5565 üzenetére
Akkor talán, ha az is menne, hogy RELEVÁNS választ adj, hidd el, lenne is mit megköszönnöm.
Kiemeltem, hogy a VDH-s FW érdekel, hogy ABBÓL van-e valakinek szept1-nél újabb (valami csoda folytán, mert én azt gondolom, nincs) erre írogatsz a függetlenről?! Cuki vagy, de olvasással hogy állsz?Ám, örülök, hogy neked független van, de nekünk - nincs..
Pulsar: Ha gyorsul, az épphogy "látható" lesz, már, ha észrevehető. Abban igaza van guriga1234 fórumtársnak, hogy az 1% senkit nem fog érdekelni, ha semmi jele.
-
válasz
guriga1234 #5567 üzenetére
És miért is kell láthatonak lennei az újdonságoknak? Lehet abból 240 a motorhaz alatt van, ami lehet memoria kezelés, lehet jobb aksi használat, stb.
-
zermi
aktív tag
válasz
guriga1234 #5563 üzenetére
Te egy kijelentést tettél. Én ezt cáfoltam egy linkkel.Ha jól emlékszem az új operációs rendszer több mint 250 újdonságot tartalmaz.
Ha akarsz frissítesz, különösebben nem igen izgat. -
MrCsiT
addikt
válasz
guriga1234 #5559 üzenetére
Hehe. A független készülék alapból NEM VDH-s firmware-t kap, hanem XEH-t ugye.
Ez esetben, mindegy, hogy Neked "milyen jó", a mi telónk VODÁS vásárlás, és az VDH-s CSC-s FW-vel jött és ARRA nem jönnek frissítések, úgy tűnik.
Ne hasonlítsunk almát a körtével..
vebbful: kerestem én már mindenhogy, szerintem, nincs. Levelezek erről a Samsunggal, de még az "FW" is magas nekik eddig, nemhogy a "CSC", a "biztonsági frissítések" kifejezés meg tökéletesen ismeretlen számukra..
Arra nem akarnak/hajlandóak válaszolni -amiben eltér a Samsung pólus szervizpont és a Vodafone véleménye - hogy egyáltalán, ki adja ki a VDH-s FW-t? Voda ügyfélszolgálat szerint a Samu, Samu szervizpont szerint a Voda, ezért kérdeztem rá, egyszer és mindenkorra tisztázandó, a Samsung Ügyfélszolgálatnál, de már ötödször kérdezem, és nincs (egyelőre) válasz. Nem adom fel.. -
zermi
aktív tag
válasz
guriga1234 #5560 üzenetére
Már miért ne hozna. Itt vannak az újdonságokról készült videó.
-
MrCsiT
addikt
válasz
guriga1234 #5553 üzenetére
..akkor az elvileg hivatalos (szerviz tette fel) VDH-s FW-re mi vajon miért nem kapjuk ezt meg OTA, miért szept.1-nél tartunk még mindig ?!
-
MrCsiT
addikt
válasz
guriga1234 #5542 üzenetére
A január 26-i előtt, mikor volt a legutóbbi biztonsági frissítés kiadás ? ..csak mert a miénken szeptemberi a meglévő. Ez normális? VDH-s FW, egyébként.
-
lasse001
senior tag
válasz
guriga1234 #5542 üzenetére
Igen 70 mb. Most telepítem.
-
Locutus
veterán
válasz
guriga1234 #5538 üzenetére
-
SzlobiG
félisten
válasz
guriga1234 #5536 üzenetére
Kikapcsolás megoldotta.
-
MrCsiT
addikt
válasz
guriga1234 #5515 üzenetére
No, ma este kiderült számomra, hogy a Vodától vett S6 Edge+ az nem független telós FW-s - bár, hogy más simmel menne-e, azt nem próbáltam, nem is érdekel jelenleg - hanem VDH-s CSC-s FW van rajta.
Úgy tűnik, bármiféle FW-n megy a 4G+, kivéve a Voda sajátját, ez lenne a helyzet?
(egy darab vodás, rosszul(?) működő eszköz alapján - ugye, 4G+ -t nem használja a készülék, holott a *#0011# -nél látszik, hogy csatlakozik a 2. band-hoz - nem szeretnék általános következtetést levonni. )Olyan van itt esetleg, akinek a Phone Info alapján, szintén VDH-s FW-je van, és működik neki a 4G+, azaz, ki is írja fent a telefon, pl. netezés közben?
-
Tibcsi68
tag
válasz
guriga1234 #5498 üzenetére
Rendben, köszi!
-
szaki04
senior tag
válasz
guriga1234 #5498 üzenetére
Kérdezném: A mondat végi írásjeleket hogyan kell/lehet mondani? Nekem mindig leírja a "pont", "vessző" stb.!
-
Tibcsi68
tag
válasz
guriga1234 #5490 üzenetére
Nem, hanem elvileg magyarul ÍRNÁ le...
-
Markizmark
addikt
válasz
guriga1234 #5490 üzenetére
-
Markizmark
addikt
válasz
guriga1234 #5485 üzenetére
Némelyikben nekem is passzentos pedig méretre ugyanakkor farmer, mint a többim, de valahogy béna a zseb szabása. És nem is gyerek méret mert 193cm magas vagyok, ami nekem nadrág az másnak munkás kantárosnak is megfelelne.
-
Marquess
tag
válasz
guriga1234 #5485 üzenetére
Mondani szokták...Nagy Ego mellé nagy telefon kell
-
válasz
guriga1234 #5453 üzenetére
Földrengésest.
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #5430 üzenetére
Téged se hiszem, hogy sokan kérdeztek volna.
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #5428 üzenetére
Hogy legyen mibe belekötnöd. (2nap)
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #5422 üzenetére
Neked meg egy pszichológus.
-
kazanka
őstag
válasz
guriga1234 #5416 üzenetére
Míg lószar van,veréb is van,vannak még igénytelen emberek.
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #5413 üzenetére
Nem, még nem, de már csak 4 nap és oszthatod az észt a topikban addig meg kiélvezem az itt létet.
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #5411 üzenetére
Köszönjük.
-
slloyd
senior tag
válasz
guriga1234 #5381 üzenetére
Na látod!
Én meg az a kaszt vagyok aki telibexarja a helyesírást és mások véleményét efelől. -
kazanka
őstag
válasz
guriga1234 #5394 üzenetére
Kösz.Meg ne nagyon olvassak fórumot
-
kazanka
őstag
válasz
guriga1234 #5392 üzenetére
Még nem,de cukros vagyok.....
-
kazanka
őstag
válasz
guriga1234 #5382 üzenetére
Most még!
-
kazanka
őstag
válasz
guriga1234 #5371 üzenetére
Jó szemed van! Egy van?
-
Tibcsi68
tag
válasz
guriga1234 #5361 üzenetére
Lehet, hogy az is, annak meg minek ilyen telefon...
-
MrCsiT
addikt
válasz
guriga1234 #5222 üzenetére
Eszetlen felhasználási mód?! Te magadnál vagy, mikor ilyet írsz? Kellett beszedned valamit, vagy alapból megy a tajparaszt?!
Arról, hogy az eszköz energiatakarékossága helyenként megkérdőjelezhető, a felhasználó tehet??
(Elvileg) Közismert TÉNY, hogy wifin kevesebbet fogyaszt a teló mint mobil adatkapcsolattal, ezért célszerű és egyben ajánlott is a wifit bekapcsolni. Olvastál már erről, vagy kimaradt, vagy elfelejtetted?Nem lehetne, hogy kapcsolja ki, netán adja is el, mert az neked jobban tetszene?!
-
kazanka
őstag
válasz
guriga1234 #5279 üzenetére
Arabusul beszélni ha tudsz ha nem,a mai világban főbenjáró
-
kazanka
őstag
válasz
guriga1234 #5277 üzenetére
quod facit sensu,
-
Markizmark
addikt
válasz
guriga1234 #5275 üzenetére
Di gustibus non est disputandum.
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #5271 üzenetére
A grace ux mintájára lett megalkotva ettől nagy szám. Ha nem tetszik akkor ne töltsd le, reméltem, hogy azért idáig eljutsz...
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #5222 üzenetére
A problémát megint félreértetted, a hengvételből ítélve ráadásul direkt. A legjobb viszont az, hogy ez már nem csak nekem tűnt fel...Innentől kezdve trollkodhatsz azt csinálsz amit akarsz mert ennek a topiknak a színvonala már lejjebb menni nem fog. Csak azokat sajnálom akik friss tulajok és lenne pár kerdésük.
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #5218 üzenetére
50 százalékban azért akarom eladni a telefont hogy újat vehessek, a maradék 50-ben meg miattad...
-
válasz
guriga1234 #5213 üzenetére
Ugye nem gondolod ezt komolyan. Normális esetben egy telefon 3-4 százalékot merül éjjelente hasonló körülmények között. Mit gondolsz miért írok a fórumba, hogy ilyen baromságokat olvassak?! Ugye nem csak az megy itt "szakmai" témákban hogy milyen rom mikor és hogy jött ki...
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #5189 üzenetére
Meg így sem sikerült felülmúljalak...
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #5181 üzenetére
Teljesen logikus...
A típushiba nem attól típushiba, hogy mindenkinél előfordul, hanem attól hogy a felhasználók többségénél.
-
resu8823
tag
válasz
guriga1234 #5183 üzenetére
Minek törölni a RAM-ot? Anyám borogass, xperia x8 óta nem volt ezen baromságokra szükségem. Kevés a 4 giga ram? Laggol az Messenger? na most lett elég ebből a "szakmai" fórumból.
-
malor
aktív tag
válasz
guriga1234 #5181 üzenetére
Még előjöhet, ha gyakran írsz e-mailt. Szerintem én voltam az első, aki beírta még októberben a topikba, azóta még ketten jelezték, hogy trükközik a telefon. Biztosan van oka, hogy miért jön elő ez a bug.
-
malor
aktív tag
válasz
guriga1234 #5179 üzenetére
Az engem nem nyugtat meg és szerintem senki mást sem, aki belefut. Marha idegesítő, főleg ha tényleg használod e-mail írásra a telefont. Kifinomult kis bug, mert csak e-mail esetén csinálja, sehol máshol.
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #5152 üzenetére
Szánalmas amit művelsz. Itt fejeztem be a veled való időpazarló irogatást.
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #5150 üzenetére
Nem kérek a támadásból, leírtam szerintem mi lesz ennyi történt, ülj le és igyál egy teát.
Ilyen alapokon meg minek neked okostelefon? Telefonálni tudsz vezetékesen is netezni meg ott a pc...hülye kérdés volt.
-
Tenkes
csendes tag
válasz
guriga1234 #5119 üzenetére
Köszönöm válaszaitok.
Biztos az én tapasztalatlanságom, de sajnos nem igazán tudom őket hasznosítani:
A ki-be kapcsolóval be tudod fejezni a hívást (a Home gombbal meg felvenni).
A ki-be kapcsolóval kikapcsolhatod a kijelzőt. Számomra csak a képernyőt kapcsolja ki-be, a hívást nem szakítja meg.Hogy rezegjen híváskor,a telefon-egyebek-beállítás menüben találod. A beállításokban olyan hogy "telefon" nincs, így az egyebeket sem talűlom.
-
törölt tag
válasz
guriga1234 #5134 üzenetére
belassul a gep
-
válasz
guriga1234 #5123 üzenetére
Nincs értelme hibáztatni senkit, inkább csak morgok. Ez van ma Magyarországon mindenhol. Vedd meg az újat, ha frissebbet akarsz. Peace
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #5090 üzenetére
Nálam 336mb volt. Ez az új galéria sem lett jobb, csak más.
-
kazanka
őstag
válasz
guriga1234 #4981 üzenetére
Ezt próbáltam leírni.
-
kazanka
őstag
válasz
guriga1234 #4977 üzenetére
Ha nem rázod meg..........Egyébként éppen hogy hallatszik,de ha bekapcsolod a kamerát, akkor már nem
-
Markizmark
addikt
válasz
guriga1234 #4965 üzenetére
Na, akkor megbeszéltük, én a fehérre gondoltam középen. Ez nekem újdonságnak tűnik.
-
Markizmark
addikt
válasz
guriga1234 #4963 üzenetére
Lehet nem ugyanarról beszélünk, csináltam egy screen video-t.
-
Markizmark
addikt
válasz
guriga1234 #4961 üzenetére
Mindig legördülőből kapcsolom, kipróbáltam most is. Ugyanúgy felugrott egy pillanatra, láttam mihez csatlakozik majd eltűnt.
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #4938 üzenetére
Már akartam is kérdezni hogy csak nekem nem jött-e.
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #4935 üzenetére
Az újdonság iránt érzett vágy.
hurenzon: valóban az az egy ami mindent tud amit ez és még jobb is. Bízom az új Pixelekben
-
slloyd
senior tag
válasz
guriga1234 #4916 üzenetére
Mondjuk a hiányzó darabka után maradt tátongó kráter mélységét,formályát...
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #4916 üzenetére
Úgy tudtam
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #4899 üzenetére
Ezzel én is így vagyok csak mondtam hogy ha egy kis változatosság kellene akkor a fent említett launcher nagyon jó.
-
eladogeppc
veterán
válasz
guriga1234 #4861 üzenetére
Tesztelendőt. Én mindig úgy veszem őket, mert amint látom hogy valami vagy nem OK vagy éppen az ellenkezője, már jöhet is a következő.
Szinte minden fórumban utálnak már, mert valahogy minden telefonnak megvan a gyenge pontja, én ezt leírom, illetve össze merem hasonlítani más típussal, aztán kapom az ívet. Hazudni nem szoktam, csak hát a "fan"-okkal nincs mit tenni.
Nem érzem túl korrekt dolognak, ha valaki benéz mondjuk ide, vagy tök mindegy bármelyik topikba, majd megkérdezi hogy mi a gyengesége egy adott kütyünek, akkor a fan-ok az égig magasztalják az adott kütyüt, miközben tudva lévő egy csomó hiba mondjuk.
Na én ilyenkor szoktam szólni az embernek, hogy figyelj oda erre és erre.
S7 edge lett volna még, de végül is a Note lett, mert beleolvasgattam az S7 fórumokba és hát a Wifi úgy néz ki gázos. Zabálja az aksit. Valami szoftveres bug lesz ott.
Bocs az OFF-ért. -
eladogeppc
veterán
válasz
guriga1234 #4857 üzenetére
Egyébként dehogynem elég.
Csak jó lenne ha az is tök sokat mutatni ? -
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #4771 üzenetére
Elhiszed hogy nem érdekelnek a támadó stílusú kommentjed? Ahogy kazankáéi sem. És mi az hogy nem kell megvásárolni hogy tudd milyen? A mindennapokban derül ki igazán hogy milyen. Elolvashatsz 500 tesztet nézhetsz 1000 videót ezekből csupán szelektálni tudsz hogy mire érdemes odafigyelni. Majd én eldöntöm nekem mi a jó köszönöm.
-
kazanka
őstag
válasz
Nem gond van olcsó gagyi a gsm boltban,amit még 1 éves korában aranyért el lehet adni valami palimadárnak.
-
Markizmark
addikt
válasz
Ha tehetném én is cserélnék ahogy kijön egy új, csupán mert kütyübuzi vagyok. Beállítottság kérdése. Alapvetően logikus ember vagyok, 100-szor megfogadom, hogy sose veszek többet ilyen árú telefont, aztán bemutatják és csorog a nyálam. Így lett az edge+ is megvéve. De egyelőre nem váltok félévente. Egyelőre.
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #4768 üzenetére
Én sem divatcikként tekintek a telefonra csak szeretem az újdonságokat ennyi.
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #4761 üzenetére
Azért lesz 1-2 rendszerszinten hasznos funkció ha a samu rendesen megcsinálja akkor mindenképp csak jobb lehet, nem mintha elégedetlen lennék a 6.0-val.
gurl: Üdv a klubban! Témák amik szerintem jók: Android N és ha beírod a theme storeba hogy [MINU] akkor elég sok jó téma közül válogathatsz
vebbful: sajnálnám ha csak jövőre érkezne mert 99% hogy idén megválok a kicsikétől.
-
Markizmark
addikt
válasz
guriga1234 #4755 üzenetére
Köszi, elég jó árban van, nehogy vegyek egyet.
-
válasz
guriga1234 #4731 üzenetére
Az hogy Te nem látod az értelmét nem azt jelenti hogy nincs is
Simán el tudom képzelni, hogy mondjuk timelapre készítéshez letámasztja pl a kertbe, és ha megtellik a tárhely, az ciki. Leállítani is ciki még mentesz, mert megszakad a folyamat -
Tibcsi68
tag
válasz
http://www.ebay.com/itm/311506853818?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Ez annyira nem lóg ki...
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #4738 üzenetére
Én például a 32GB-ból 20at használok pedig teljesen be van lakva a rendszer több ezer kép van fent 20-25 appot biztos telepítettem rá és még így is van ami felesleges de nem törlöm mert elfér. Ha nem titok eláruljátok hogy mit tároltok telefonon hogy pl 64GB megtelik? Még ha akarnám is alig tudnám megtölteni olyan dolgokkal amiket használok is rendszeresen.
-
Markizmark
addikt
válasz
Kicsúsztam az időből ...
Ezt a 2 végű pendrive csodádat be tudod linkelni, ha megkérlek? Vagy írd le a pontos típust, fantázianevet. Privátban is jó. Köszi.
-
Markizmark
addikt
válasz
Nagyon jó megoldás még a Samsung közbenjárásával a telefon mellé "adott" 100GB-s Onedrive tárhely. Az alkalmazáson belül be van állítva, hogy amint Wifit szagol töltse fel a még nem feltöltött, időközben lőtt/videózott dolgokat. A laptopomra telepített onedrive pedig bekapcsoláskor letölti amit a telóm feltöltött. Így tyúkbelezés és külön mókolás nélkül automatikusan megvan a gépemen minden, amit napközben fényképeztem, videóztam vagy screenshotoltam. Otthon pedig aztán van hely doszta, mert a gépre hálózati meghajtó van kötve ami 2 terra. Ráadásul a NAS-hoz van droid alkalmazás amivel szintén bárhonnan (de leginkább wifis hálózaton) fel illetve le tudok tölteni mindent. Tehát így van egy saját 2 terrás felhőm. Igaz, ez már manuális mentés, nem automatikus.
Már önmagában a Onedrive felhővel felszerelkezve adott minden ahhoz, hogy hely hiányában gyorsan letöröljek pár régebbi videót, vagy képet mert már biztosan el vannak mentve a felhőbe illetve a gépemen is már ott vannak.
-
A guru
addikt
válasz
Az egy dolog hogy úgy is meg lehet oldani, de nem lenne sokkal egyszerűbb ha alapból oda mentené?
-
Markizmark
addikt
válasz
guriga1234 #4729 üzenetére
Gondolom OTG-vel csatlakoztat kártyaolvasót és úgy.
Praktikus.
-
Locutus
veterán
válasz
guriga1234 #4717 üzenetére
Igen, alacsony töltöttségen majdnem a 2%/perc is megvan, aztán a végére majdnem be is esik 1%/perc alá. Azért irtam, hogy nagy átlagban szerintem az 1%/perc a valós ennél a töltőnél.
Hogy ez mennyire acélos más QI fast chargerekhez képest nemtom, de azért a sima QI-nél gyorsabb. -
torreador22
senior tag
válasz
guriga1234 #4641 üzenetére
Most jön hogy nem számít belefér! Mindenki maga dönti el hogy mi a jó neki de az biztos hogy 10/8 ember a gyári gari mellett voksol!
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #4634 üzenetére
Pont annyiba mint neked?
Aprón 6hónap garival van fent egy edge+ 135k-ért csak mondom...
-
Piwi
veterán
válasz
guriga1234 #4495 üzenetére
Én már csak ilyen vagyok, nem tudom szépen kifejezjni magam, főleg ha hülyéknek kell magyarázkodjak
Pl nemrég volt egy kérdésem, amire "értelmes" választ nem sokat kaptam, de azért magyarázzam már el miért is akarom ezt meg azt, tisztára mint egy tárgyaláson
Jah, ma frissített a facebook alkalmazás, valamit tuti hegesztettek rajta mert a hibaüzenet már nem jön, pár mp-ig elindul majd szépen be is zárja magát
-
Piwi
veterán
válasz
guriga1234 #4493 üzenetére
Remélem nem haragszol meg ha erre nem reagálok frappánsan
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #4485 üzenetére
Gondolom nincs gyermeked vagy nálad fiatalabb rokonod...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest