- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
CivicEsi
senior tag
Kedevs S6 Edge plus tulajok!
Most tűnt fel nekem, hogy a kijelzőmön megjelent egy kis fekete pötty, valószínű,l hogy egy/több pixel meghalt.
Ha a knoxom 1-es, attól még gariba kicserélik nekem a kijelzőmet/javítják? -
CivicEsi
senior tag
Azoktól kérdeznék, akik az XEH 6.0.1-et tették fel odinnal.
Nálatok minden rendben?
Nálam amióta feltettem a következőket figyeltem meg:- Ha nem oldom fel a kijelzőt, hanem a "lezárt" készülékről indítom a zseblámpa alkalmazást, az olyan 5 másodpercig világít, majd kialszik, csak ha kinyitom a készüléket, és onnan idítom el, akkor marad égve.
- A Waze, illetve egy-két játék instabil lett, random kilép, és jön egy jelentés, hogy a program leállt.Odinnal úgy raktam fel a 6.0.1-et, hogy nem gyalultam, se előtte, se utána.
Lehet le kell gyalulnom mindent, egy gyári beállításokkal? -
CivicEsi
senior tag
válasz
guriga1234 #2956 üzenetére
ebben igazad van, csak szerettem volna beszámolni, hogy az én felhasználási szokásaim szerint az átlag 22 óráról 1 nap fölé ment a Stand-by time-om.
-
CivicEsi
senior tag
válasz
Kapanyél #2953 üzenetére
Én Odinnal csak ráhúztam, nem gyalultam, és megmaradt mindenem, még a témáim is, csak azt amit eddig használtam, újra ki kellett választanom, hogy alkalmazza!
Ezt szóról-szóra kövesd, és nem lesz gond! -
CivicEsi
senior tag
válasz
guriga1234 #2950 üzenetére
Nálam a kijelző picivel középállás alá van állítva, és az automata fényerő be van pipálva.
A 3 óra SOT nálam nagyjából a pici erőforrást igénylő játékok (niblers, AB, Hill Climb racing)Nos hát én így használom az edge plus-t:
Wifi, és 3G mindig aktív, hogy az online kapcsolat mindíg folyamatos legyen.
Napi 1-2 óra játék rajta, nem komoly játékok (Niblers, angry birds különböző változatai, boom beach, bad piggies).
A GPS is mindig be van kapcsolva, csak mert lusta vagyok kikapcsolni.
10-30 perce facebook messenger rajta.
20-40 perc facebookozás, amiíg az ovitól elérkezek a munkahelyemig.
Napi 3-10 hívás.
A két gmail acoount folyamatos szinkronizációra van kapcsolva, az egy Digis postafiók, és az Exchange fiók kézi szinkronizálásra van kapcsolva, ezeket napi1-5x szinkronizálom.Igen de az eddigi hasonló használat melletti 20-23 óra stand-by timehoz képes, ez határozott előrelépés.
-
CivicEsi
senior tag
válasz
Markizmark #2814 üzenetére
Én Október óta használom az éjszakai órát az edge kijelzőn, és beégést még nem tapasztaltam.
Most pénteken a töltőkábel cseréje miatt volt SW frissítés, és akkor már viszont nem kapcsoltam be, mert felesleges, de beégést nem tapasztaltam. -
CivicEsi
senior tag
válasz
guriga1234 #2810 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy must have, és kell, de tetszik a feature.
Több értelme van, mint az éjszakai órának. -
CivicEsi
senior tag
Az nem csak az S7/S7 Edge-ben lesz?
Én azt veszem le a cikkből!Szerk.: Közbe én is olvastam a hsz.-eket!
-
CivicEsi
senior tag
válasz
guriga1234 #2645 üzenetére
Én lusta, és feledékeny vagyok, azért van szükségem ilyenekre.
Nem egyszer bizonyult már hasznosnak! -
CivicEsi
senior tag
válasz
guriga1234 #2642 üzenetére
Eddig egy készülékemen sem kavart be, de nem elképzelhetetlen, illetve nem tudom mihez kötni, mert nem csak egy embernél fordul elő, és van olyan, hogy hosszú percekig tudok probléma nélkül telefonálni, aztán van ilyen is.
-
CivicEsi
senior tag
válasz
kisbancsa #2634 üzenetére
Nekem is mostanság kezdett a hívásnál problémázni.
Teljesen random módon a hívásoknál hrtelen nem hallasz semmit a másikból, hanem mintha összeolana a beszélgetés, és éles hangok hallatszódnak helyette.
Példa
Teljesen random módon jön elő hívásoknál, és teljesen random hívásoknál jön elő.
Tehát sem hívóhoz, sem a hívásból eltelt időhöz nem köthető. -
CivicEsi
senior tag
Még nincs Mályvacukor rá, majd egyszer csak, amikor a szolgáltatók közül a T-is jóváhagyja (ilyenkor picit visszaolvasni nem ártana).
Nekem úgy volt 1óra50perc a kijelző időm, hogy tegnap alig nyúltam hozzá, és tegnap este tíztől mostanáig repülőgép üzemmódban futott (így is 22-06 ig lemerült 10%-ot).
Bár szerintem az enyémmel valami nem stimmel, mert még úgy, hogy csak az asztalomon hever, és futnak a háátérben a folyamatok rohadtul merül (nem ritka az egy esti 30%-os merülés).Van Carbon mintás TPU fólia (ezt szintén egy rövid keresés megmondja neked):
Hirdetés
És íme az enyém élőben vele: -
CivicEsi
senior tag
válasz
gyuri1979 #2570 üzenetére
Én is lázban égtem még 4 éve amikor az S2-ömre kijött az Ice Cream Sandwich, vagy a Jelly Bean, magam sem tudom már.
Az S2 után jött egy Moto droid razr maxx HD amin szintén JB futott, azután egy lenovo P780 amin szintén JB futott, majd egy Xperia Z1 amin szintén JB futott (minő meglepetés), és mielőtt kijött volna rá a Lollipop eladtam (így is 1-1,5 évet töltött nálam), és egy fél évet töltöttem egy S4 minivel (muszájból, céges volt), majd Novemberben az S6 E+ Lollipop-al.
Szóval már annyira nem hoz lázba a verzió frissítés!
-
CivicEsi
senior tag
Sosem értettem mit pörög mindenki, azon, hogy mikor jön a frissítés!
Két naponta egyesek azon pörögnek, mint egy ovis, hogy mikor jön már!
Őszintén olyan fos most a telefon, hogy feltétlen kell neked most azonnal a frissítés?
Ha igen akkor próbálj ráhegeszteni egyet, vagy válts S7-re, de ne sírjunk már ezen!
Ha jön, majd úgyis lesz min sírni, bár azt szerintem már nem várom meg! -
CivicEsi
senior tag
válasz
Viktor0610 #2438 üzenetére
Valószínű, hogy tévedsz!
Ha lenne otthon, megcsináltam volna, de még úgysem értem, hogy egy fizikailag is mérhető dolog cseréjét miért kötik SW frissítéshez. -
CivicEsi
senior tag
válasz
resu8823 #2426 üzenetére
Szia!
Én írtam.
De mivel a Samu szervizben csak úgy hajlandóak cserélni a tartozékokat ( már amit gyárilag a telefonhoz csomagoltak), hogy szoftver frissítenek, így én a mellette levő MM-ben vettem egy hama adatkábelt, és azóta azt használom.
Meg a másik, hogy amit követeltek adatmentést a szarráment kábelükkel hogyan csináljam meg?! -
CivicEsi
senior tag
-
CivicEsi
senior tag
válasz
Markizmark #2039 üzenetére
Köszönöm még egyszer a tippet.
Tegnap visszamentem garis töltőkábel cserére, amit, csak akkor lettek volna hajlandóak megcsinálni, ha belemegyek abba, hogy ők ott szoftver frissítenek!
Természetesen nem mentem bele, mert adatmentés, stb.
Most verem itthon a fejem a falba, mert a töltőkábele, annyira fosch, hogy a gépre kötve, a telefon töltést felvesz, de a telefont már nem ismeri fel a gépem. -
CivicEsi
senior tag
válasz
Igazad volt!
A gyári kábellel nem töltött 2%-ot 5 perc alatt, de azzal a kábellel amit a külső akksihoz használok, azzal jóval gyorsabban tölt a fali töltő.
Az "ufóval" történő töltési gondjaim is megszűntek, stabilan tölti a telefonomat!
Köszönöm a tippet! -
CivicEsi
senior tag
válasz
Köszönöm a tippet, ha hazaértem megnézem!
-
CivicEsi
senior tag
Urak!
Valaki aki vett a múltkori "leárazott / elárazott vezeték nélküli töltők közül, nem tapasztalt töltési nehézségeket?
Gondolok itt arra, hogy hiába van jól rajta a telefon elkezdi tölteni, majd abbahagyja, majd megint elkezdi a töltést, kb. ilyen 10 másodpercenként.
Illetve a megszokottnál tovább tart a töltés. -
CivicEsi
senior tag
válasz
Atahemp #1899 üzenetére
A feloldás akadására, itt többen is panaszkodtunk.
Lehet, hogy egy alkalmazás miatt van (többen a messengerre mutogattak), de nem tudjuk pontosan mi okozza, nem is minden tulajnál jött elő, csak pár embernél!
Nekem az átlagos üzemidő, ha játszok, telefonálok, facebookozok (emellett 2 gmail folymatosanszinkronizál, a Digi-s mailboxom, és az Exchange a céges leveleknél, naponta egyszer) oly15-18 óra.
Ha nem játszok, nem facebookozok rajta, csak az említett dolgokat csinálja, és pár telefont eleresztek/fogadok, akkor olyan 1nap1-5 óra. -
CivicEsi
senior tag
-
CivicEsi
senior tag
válasz
davidsz #1611 üzenetére
Köszönöm, ha a kolléga is így tálalja, nem pedig user errorként, talán még meg is köszönik neki!
Nem is azt mondtam, hogy a telefon hibája, hanem a rajta futó rendszer hibája, hogy esetleg ezeket az appokat nem lövi ki magától, vagy akadályozza meg hatékonyabban a memóri teleszemetelését.
Bár akkor meg azért sírnánk, hogy miért nem érkezik meg időben az értesítés az új chatről.Apropó, nem tudja valaki, miért késik néha több percet is (amikor már a számítógépen rég válaszoltam, kb. a 3.-4. kérdésre is) a chat értesítés?
-
CivicEsi
senior tag
válasz
guriga1234 #1605 üzenetére
Nos, akkor összegezném.
Egy fórumtársunk írt egy általa használt készüléken jelentkezett hibáról, amire többen is jelezték, hogy igen, náluk is, sőt még más szintén a Samsung által gyártott készüléken jelentkezett a hiba.
Mivel te is tagja vagy a fórumnak, ezért reagáltál, hogy nálad ez nem jelentkezik, mert te egy neked kényelmes / általad megszokott módon használod a készülékedet.
Köszönjük az értékes információt, DE, és ez nagyon fontos, nem megváltoztatni szeretnénk (m) a felhasználási szokásaimat, hanem azt, hogy egy 200+ ezres készüléken a gyártó tudja már optimalizálni a Firmware-t.
Nem lehurrogni akartunk szerintem téged, csak nem mindenki használja félig offline módban a telefonját!
"Azt viszont, ha valaki, akinél nem jelentkezik a hiba és megpróbál segíteni, lehurrogni, nem pedig észrevenni a user errort, hááát...."
Kérlek mesélj a user erroról még nekem, szeretném egy hivatalos általad linkelt leírásban látni, hogy hol van leírva, hogy mit telepíthetek/használhatok, és hogy mennyi időközönként pucolgassam a ramot, és indítgassam újra!
Vagy esetleg a user error-al arra gondoltál, hogy mindenki aki nem úgy használja ahogy te a telefont az mind hülye user???
"hogyan lehetne elkerülni, kivédeni a hibákat, ugye?"
Igazad van, kivédem a hibát, teljesen offline használom a telefont, csak a gyárilag rajta levő appokkal, és véletlen sem töltök rá másikat, és még az akksiidő is javulni fog!KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!!!!!!!!
-
CivicEsi
senior tag
válasz
guriga1234 #1602 üzenetére
User error, ha egy alkalmazást használok a telefonomon, te elolvasod néha azt amit leírsz???????????
-
CivicEsi
senior tag
válasz
guriga1234 #1594 üzenetére
Igazad van, az én telefonhasználatom kimerül abban, hogy facebookozok rajta, e-mailezek, Waze, és Viber, és persze a telefonálásról sem mondok le!
Netán van ezzel valami problémád?Igen igazad lehet, azért kell ilyen telefont vennem, hogy pucolgassam a ramot, és újraindítgassam, és véletlen se hagyjam a "rádiós cuccokat" bekapcsolva.
Szóval kinek érte akkor meg ilyen telefont vennie?
2, Neked nem mindegy én miért erre a típusra szavaztam, és mire használom?
3, Még mindig a telefon van értem és nem én érte!
4, A hiba igen is jelen van, az, hogy mi nem úgy használjuk a telefont, mint te, pedig más tészta! -
CivicEsi
senior tag
Nekem a Digis mailel volt pont ugyanilyen hibám.
Nálam az volt a megoldás, hogy amint hazaértam felcsatlakozott a teló a routeremre, és mivel digis neten volt, be tudtam állítani.
Azóta wifin/3g-n tökéletesen küld fogad üzeneteket.
Próbálj egy bluewines mobileszközről 3G-t megosztani, és arra addig felcsatlakozni amíg beállítod.
Talán működik ?! -
CivicEsi
senior tag
válasz
laverdadb #1349 üzenetére
Nekem a Speedshopban tették fel az ott vásárolt üvegfóliát.
Ő itt hirdet TPU fóliákat, és ha megkéred fel is rakja! -
CivicEsi
senior tag
válasz
kazanka #1309 üzenetére
Nem láttam, hogy kiszámlázták volna (utólag ráterhelték volna az előfizetésemre), de lehet, hogy csak annyira nem akarták kicserélni, hogy mindent megpróbáltak, hogy ne is kelljen (Szombaton vittem vissza a készüléket, nem abba a T-pontba ahol Csütörtökön vettem, és nem tágítottam amíg ki nem cserélték)!
-
CivicEsi
senior tag
-
CivicEsi
senior tag
válasz
kazanka #1212 üzenetére
Ugyanabból az adatbázisból szedték nekem le az unlock kódot, ahonnan a T, Telenor, vagy a Voda tenné, miért ne lenne legális a forrás?
az odavezető út maximum kérdőjeles, és hidd el nem fogja nekem a szervizes/Samsung elvenni a garit, mert független.
Anno a Z1-nél sem tették (mondjuk az a T-től jött függetlenként!). -
CivicEsi
senior tag
válasz
Markizmark #1183 üzenetére
Nézd lehetek őszinte?
Ha nem akkor is az leszek, lesz@&#om, hogy néz ki, ameddig megvédi a 200+ K-s telefonomat! -
CivicEsi
senior tag
válasz
Markizmark #1173 üzenetére
A fekete is ilyen "buzisan" csillog, én ma vettem/tetettem fel a Speedshopos srácokkal:
Illetve ilyen Spigen tokot használok rá, és semmi bajom nincs vele:
Tok -
CivicEsi
senior tag
válasz
Bagoly81 #1143 üzenetére
Nekem azóta már többször csinálta azt, hogy hiába "ébresztem fel" az oldalsó gombbal, csak a két alsó, szélső gomb világít, de a készülék nem reagál semmire.
Aztán majd egyszer csak magához tér.
Illetve mintha az akkuidőm csökkent volna.
Eddig elhasználgattam olyan átlag 1nap2-8óráig, most örülök ha 22óra fölött zárok egy teljes töltéssel.! -
CivicEsi
senior tag
Kedves tulajok!
Tudja valaki hol kell kikapcsolni a szolgáltatós animációt ami a be illetve kikapcsolásnál szokott megjelenni?
-
CivicEsi
senior tag
válasz
qpakcovboy #997 üzenetére
.
-
CivicEsi
senior tag
Kedves Edge+ tulajok.
Csak engem idegesít a ram használata a készüléknek?
Nem lassul be a készülék, de megszoktam nézni az akku miatt a ram használatot is, kb. 2-3 óránként, és folyamatosan kitakarítom, és visszamászik olyan 60-80%-közzé.
Nálatok is ez van? -
CivicEsi
senior tag
válasz
Danny365 #935 üzenetére
Nekem még azért hátravan pár töltés, hogy teljesen beálljon az akksi teljesítménye, de már most jobbnak érzem a cseretelefon teljesítményét, mit az előzőét.
Amit Csütörtökön vettek, ha jól számoltam olyan 4x kellett töltenem Csütörtök - Szombat között.
Ami most van, azt 15,5 órája vettem le a töltőről, és van még benne 6,5 óra aktív használat melett.
De ez az első töltés még csak!
Ma reggeli adat.Az a két nagyobb esés az amikor letöröltem az appokat
, és újra telepítettem őket, illetve estem ég lefekvés előtt asszonynak megnéztem a neten ezt-azt, meg FB, meg egy kis pixword.
Köszönöm az itteni segítséget és türelmet mindenkinek!!!!! -
CivicEsi
senior tag
Nekem eddig így alakult a mai:
De ez ugye még csak az első töltése a telefonnak, és közben elkövettem azt a baklövést, hogy töröltem majdnem minden letöltött appomat, és ezeket újra le kellett töltenem
.
De bizakodó vagyok, hogy miután megvolt az első 2-3 teljes feltöltés beáll majd olyan egynapos üzemidőre! -
CivicEsi
senior tag
válasz
Jeanne d'Arc #929 üzenetére
Nekem is az áll a T-s garijegyen, hogy 12 hónap garit vállalnak rá.
De ha bereggeled a samsung.hu-n, akkor +12 hónapot kapsz rá. -
CivicEsi
senior tag
-
CivicEsi
senior tag
Eddig sokkal "smoothabb" a setupolás is, mint az előzőnél.
35% töltéssel vettem ki a dobozból, és most merűlt le 5%-ra.
Belőttem a 4 mail fiókot, a wazét, a sygic letöltötte a majd 1GB-nyi térképét, megvan az instagram, twitter,FB beállítás is, illetve az adatvisszamentés az S4 minimről, és a felesleges programok letörlése is, illetve a gombok állandó háttérvilágításának beállítása is, meg az edge fícsörök is. -
CivicEsi
senior tag
válasz
CivicEsi #919 üzenetére
Nos voltam kicseréltetni a telefont, nem azt mondom, hogy nagy harc árán, de kellet rábeszélés, hogy cseréljék.
Mert nem abba a boltba mentem ahol vettem, nem voltak nálam a pappírok(nem nyomtattam ki őket még).
Mindegy, cserélték, és most éppen lakom befelé, majd meglátjuk mit fog ezentúl villantani akksi ügyileg. -
CivicEsi
senior tag
A tegnapi nap a legjobb példa erre.
Elindultam reggel 6:30-kor és 7x %-kal a gyerekkel oviba, olyan 45 perces út, és közbe ö játszott rajta a hátsó ülésen.
Majd be a meló helyre, ahol a wifi "térereje" ingadozik, és folyamatosan vált a teló LTE és Wifi között.
Nyomogattam, de csak a beállításokat böngésztem.
Van beállítva 2 gmail account, és 2 sima amely 4 óránként szinkronizál, meg van egy FB is aminek a messengere szokott néha jelezni.
De nem olvasok a telefonon mailt, mert a munkába van lehetőségem a gépen megoldani, ugyanez van a FB vel is.
És így már kora délután olyan 20%-on járt.
Szerintem ez sok, egy napot ilyen felhasználás mellett ki kellene bírnia. -
CivicEsi
senior tag
Nos meg van az eredmény.
Este feltöltöttem, és nem nyúltam hozzá (nem volt könnyű, de c'est la vie) 100%-ról egy este alatt csak a Éjjeli óra használatával 86%-ra ment le a készülék.
Az éjjeli óra 20-07-ig van időzítve!
Este:Ja igen, se LTE/3G, se Wifi, se Bluetooth, se GPS nem volt bekapcsolva, gyakorlatilag, csak sima telefonként pihent a fejem felett!
-
-
CivicEsi
senior tag
válasz
Markizmark #889 üzenetére
Jó, igen sokat nyomogattam, még az újdonság varázsa, meg a setupolás.
De most a töltés után 2 órával 20 perc kijelzőidővel -20%???
Számomra necces, na. -
CivicEsi
senior tag
Tegnap én is tulajdonosa lettem egy ilyen eszköznek, de az akku idővel nem vagyok kibékülve eddig, ez a későbbiekben beáll majd, vagy ez a 11-12 óra amit ki tudok hozni belőle a maximum?
-
CivicEsi
senior tag
Aki a T-nél vette a telefont, az ki tudja esetleg próbálni, hogy tényleg függő-e (anno a Z1-et ott vettem, és az független volt)?
-
CivicEsi
senior tag
-
CivicEsi
senior tag
Ateszt utolsó oldalán írjék is:
"Bluetoothból 4.2-re lépett előre a szabvány A2DP-vel, LE-vel, ANT+-szal és apt-X-szel, USB-ből viszont maradt a 2.0 MTP-vel és OTG-vel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Nyaralás topik
- Szemüveges topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Formula-1
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nintendo Switch
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest