Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
ok, 7.0-nál a biztonsági mentés elég részletesen paraméterezett, kikapcsolható a "Felhő és fiókok" menüben. - ez már rendben van.
Az ujjlenyomatos kérdésre viszont jó lenne, ha lenne valami jó megoldás, mert még mindig sokszor kényelmesebbnek - és a hardver szempontjából is hasznosabbnak - tartom egy app ikonján tappolni a lezáráshoz, mint a teló szélén keresgélni és nyomkodni a fizikai gombot, aminek azért nem végtelen az élettartama szerintem.
-
Markizmark
addikt
Sammobile szerint sincs frissítés VDH-ra, tehát senki nem fog neked küldeni mert nem létezik. Amikor szolgáltatós telefonra akad el a frissítés olyankor a szolgáltatót kell elkezdeni spamelni. Az összes többi szolgáltatós teló frissül szépen, csak a vodás nem. Náluk akadhatott el az FW jóváhagyása.
-
-
guriga1234
addikt
De hát én csak OTA frissítek! Hogy neked miért csak szeptemberi van, azt honnan tudjam? Én a saját, magyar, független, 64GB-os telefonomról írtam, hogy a januári előtti utolsó frissítés mikor volt (ez volt a kérdés).
A telefonom nem rootolt (eszem ágában sincs rootolni). -
zermi
aktív tag
Próbálj meg odinnal feltenni egy XEH-s FW-t, hát ha segít. XEH FW letöltési link.
-
guriga1234
addikt
-
-
Markizmark
addikt
nggabinál jobb ötletem nincs, ennél jóval olcsóbban megcsinálja szerintem.
Pontosabban mégiscsak lenne egy ötletem, tán nem kéne leejteni már többedszerre, nem ütésálló a készülék, még így is jobban bírja, mint az elvárható lenne.
Persze a baleset attól baleset, hogy nem tudjuk előre, hogy be fog következni, de talán egy kis óvatosság nem ártana pluszba. Az enyém 8 hónapos múlt, de 1-nél többször és 10 centinél magasabbról nem esett és semmi nyoma sérülésnek. Se tok, se fólia.
-
badmad
senior tag
MrCsiT ...mindenképpen igazad van nem veszük a fáradságot(tisztelet a kivételnek)hogy alap dolgokat megcsináljunk.Aról már nem is beszélve ,hogy 1-2 dolog még hasznos is...mondjuk a névjegyzék elmentödik a gmail fiókba ez különössen szeretem mert így evek óta nincs elveszett telszám...
-
guriga1234
addikt
"kicsit offtopic itt egy chrome, szerintem, nem?" - nem.
"az egyik legfejlettebb, naprakész, leghasználható védelmi megoldásokat kínáló böngésző - már, ha a user nem akkora balf*sz, hogy kikapcsolja a frissítéseket," - ha nem használom, akkor miért frissítsem? Mert csak?
"Alapvető mentalitásbeli probléma" - nálad lehet, hogy úgy van.
"Aztán meg, pislog a T. tulaj, hogy "jééé, blokkoltak itt-ott és botnet hálózat része vagyok".. ehhez csak gratulálni tudok." - gratulálhatsz is, mert soha nem blokkoltak sehol és nem vagyok botnet hálózat része, sőt, közösségieknek sem.
Az analógiád nem jó.
Mind az oprendszert, mind azokat a programokat, amiket használok is, naponta nézem, hogy van-e frissítés és ha van, frissítem. De csak azokat, amiket használok is.
A szakmai okoskodást tartogasd mások számára. Elég rég űzöm ezt a szakmát ahhoz, hogy ne szoruljak rá mások útmutatásaira.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest