- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazanka
őstag
Vodafon-os 7.0?
-
kazanka
őstag
válasz
Markizmark #5522 üzenetére
Ne is kapkodja el, pl.az 5.0 egy rakás szar volt az 5.1-el meg már szinte tökéletes lett.A 6.0 is tele volt hibával majd az 1-es verzión mindent kijavítottak és van egy tökéletes telefonom.Nekem nem hiányzik hogy ezt elb@sszák
-
-
kazanka
őstag
válasz
killerjohn #5443 üzenetére
nggabi vagy fagyalllo
-
kazanka
őstag
válasz
Dob3rM4n666 #5440 üzenetére
küldtem linket
-
kazanka
őstag
válasz
Dob3rM4n666 #5438 üzenetére
Írd le neki, hátha találkozott már ilyen problémával.Garancia nincs már?
-
kazanka
őstag
válasz
Dob3rM4n666 #5436 üzenetére
Szerkesztettem az még segíthet
-
kazanka
őstag
válasz
Dob3rM4n666 #5434 üzenetére
Lehet hogy "csak" kijelző,de az is 75 ezer
Esetleg írj "fagyalllonak" Ő nagyon korrekt,elmondja mire számíthatsz -
kazanka
őstag
válasz
guriga1234 #5416 üzenetére
Míg lószar van,veréb is van,vannak még igénytelen emberek.
-
kazanka
őstag
válasz
guriga1234 #5394 üzenetére
Kösz.Meg ne nagyon olvassak fórumot
-
kazanka
őstag
válasz
guriga1234 #5392 üzenetére
Még nem,de cukros vagyok.....
-
kazanka
őstag
válasz
guriga1234 #5382 üzenetére
Most még!
-
kazanka
őstag
válasz
guriga1234 #5371 üzenetére
Jó szemed van! Egy van?
-
kazanka
őstag
válasz
Elemerke23 #5355 üzenetére
Biztos lehetsz benne hogy kikapcsol.Elég nehezen tudom értelmezni amit írsz.Mi lenne ha nem kapkodnál?
-
kazanka
őstag
válasz
Elemerke23 #5351 üzenetére
A telefonodat bármikor kikapcsolhatod a hangerő le és a power gomb együttes lenyomásával
-
kazanka
őstag
Tényleg zárjuk le.Azt hittem hogy ez az Edge+ fórum,nem az ÉNO.
-
kazanka
őstag
válasz
Elemerke23 #5334 üzenetére
Ne törődj vele,van olyan is aki telefon helyett szemetet vesz,"szarrágóskodás" címen
-
kazanka
őstag
válasz
Markizmark #5316 üzenetére
Nekem szerencsére nem volt ilyen esetem,de tudok jó néhány estről,ahol minden gond nélkül adták az új telefont és ha nem volt,felajánlottak több készüléket cserére,lehetett választani.Hallottam olyan esetről is ahol egy vödör víz is jó szolgálatot tett.az ügyben
-
kazanka
őstag
válasz
Markizmark #5303 üzenetére
Bolti garanciás....... /nem írok jelzőt/nem lehet biztosítást kötni,még ha akarsz sem.
-
kazanka
őstag
válasz
guriga1234 #5279 üzenetére
Arabusul beszélni ha tudsz ha nem,a mai világban főbenjáró
-
kazanka
őstag
válasz
guriga1234 #5277 üzenetére
quod facit sensu,
-
kazanka
őstag
válasz
tamas.varga5 #5252 üzenetére
Amennyiben lefagyott a telefon,egyidejűleg nyomva kell tartani a bekapcsoló és a hangerő le gombokat kb 8-10 mp-ig
-
kazanka
őstag
válasz
barca222 #5102 üzenetére
Eljutottunk oda,hogy a telefon már lassan hibátlan lesz,szerintem nem sok ilyet találsz a piacon.Ezt a telefont csak azért adják el mert megunják.A bolti garanciás témába nem kezdek bele, mert abból újra háború lesz,ha érdekel a véleményem én nem vennék.de mindenki maga tudja hogy mennyi a tűrőképessége
-
kazanka
őstag
válasz
kukucsakakuk #5058 üzenetére
Véletlenül nem most vettétek?Volt itt egy hasonló kb egy hete ha visszaolvasol.
-
kazanka
őstag
-
kazanka
őstag
A mobil megkeresése menűben lehet egy Samsung Account fiókot csinálni.Az Accountot lehet újjlenyomattal vagy jelszóval használni.Olyan opciók vannak hogy Vezérlés távolról,Helymeghatározás és sim csere jelzése.
Én nem csináltam meg, de arra gondolok hogy itt arról lehet szó hogy az előző tulaj az accountot megcsinálta és úgy hagyta.Mig az újjlenyomat vagy jelszó nem lesz törölve addig a telefont nem lehet használni.A törlés pedig csak a Samsuenng Account fiókban törölhető nem a készülékben.Én így tudom,de javítsatok ki ha másképp gondoljátok.Kérdésedre válaszolva az Account fiókban lehet ki-be kapcsolni -
-
kazanka
őstag
válasz
Markizmark #4985 üzenetére
A hívatalos nem tiltott.azért kérdeztem
-
kazanka
őstag
válasz
guriga1234 #4981 üzenetére
Ezt próbáltam leírni.
-
kazanka
őstag
válasz
guriga1234 #4977 üzenetére
Ha nem rázod meg..........Egyébként éppen hogy hallatszik,de ha bekapcsolod a kamerát, akkor már nem
-
kazanka
őstag
Megjött a Vodafonra is
-
kazanka
őstag
válasz
resu8823 #4877 üzenetére
Nem tudom mi a baj.A termék regisztrációnál találsz egy olyan sort hogy :prémium assistance igénylés /ingyenes/ ráklikkelsz és bejelented a hibát.Küldik a futárt és viszi,hozza ingyenesen.Kérhetsz csere telefont is a javítási időre.Amennyiben ez neked nem megfelelő úgy szinte minden Postán találsz Samsung Pontot,ahol leadhatod a garanciás telefonod ők eljuttatják ingyen a Telemaxhoz
-
kazanka
őstag
válasz
eladogeppc #4849 üzenetére
Nincs jelentősége az edge + is csak 84 ezer körül van
-
-
kazanka
őstag
válasz
Markizmark #4795 üzenetére
Nem biztos,azt sem tudjuk,honnan származik és hogy mennyi idős a készülék.Minden esetre az akkumulátor használatban meg kellene nézni mi fogyaszt aránytalanul sokat.Nekem pl.a Call Recorder ette az áramot ha már 100 körüli beszélgetés volt rögzítve
-
kazanka
őstag
válasz
guriga1234 #4771 üzenetére
Nem gond van olcsó gagyi a gsm boltban,amit még 1 éves korában aranyért el lehet adni valami palimadárnak.
-
kazanka
őstag
válasz
Markizmark #4765 üzenetére
Ember tervez...
-
kazanka
őstag
válasz
Markizmark #4759 üzenetére
Tényleg jó ár,még a Gigaplázában is több pár száz forinttal
-
kazanka
őstag
válasz
Tarantula33 #4753 üzenetére
A büdös romántól még egy szeget sem szabad venni.
-
kazanka
őstag
válasz
Markizmark #4743 üzenetére
Egyedül a Call Recordernél vettem észre, hogy meríti az akkumulátort de az is csak akkor ha elfelejtem törölni és már 100 felett van
-
kazanka
őstag
válasz
Markizmark #4733 üzenetére
Akkor mire való a felhő, és a google fiók?
-
kazanka
őstag
Megjött a Vodafon frissítés is.
-
kazanka
őstag
Az Omniáról csak annyit, hogy akkor az volt a csúcs.Karcagról felmentem Pestre megvenni.Az öröm nem tartott sokáig,akkoriban még nem igen tudtuk mit kell nézni egy telefonon,Kezdődött a térerővel,egy osztásnál nem volt több csak néha néha,de sokszor még egy sem,sokat mondták a haverjaim hogy hiába hívnak nem vagyok elérhető.Visszavittem,hetekig űltek rajta egyszer csak telefonáltak hogy mehetek érte mert megcsinálták.Kipróbáltuk,nem volt jobb, nem hoztam el.Egy hónap múlva,újra Pest ,akkor sem volt jó de elhoztam,Búcsúzóúl azt mondta a pali hogy le van plombázva a csavar viasszal,ha megsérül ugrik a garancia.Mondtam neki hogy kíváncsi vagyok,mutassa meg.Erra azt mondta hogy Ő nem tudja de a szerelő meg nincs itt.Mondtam neki hogy megvárom,hívja ide.Megérkezett a szerelő,levette a hátlapot és mondta hogy elnézést kér, de az egy másik telefon volt amit leplombázott mivel úgy gondolta hogy belenyúltak.Mikor hazavittem észrevettem hogy az akkumulátor nagyon keveset bír,még egy napot sem ,miovel úgy is mentem Pestre visszavittem ez már a negyedik pesti út volt.Bementem jól összevesztünk,mondtam hogy adja vissza a pénzem,persze nem adta.A haverommal voltunk,nem sok híjja volt a boltrendezésnek.A vége az lett hogy bementem a KERMI-be és leadtam a telefont.Kb egy hónap múlva postán visszakaptam a telefon árát.A második egy Sony ION telefon volt természetesen ez is hálózatproblémás,mivel teljesen más régióba szánták és itt átügyeskedték szinte mindíg piros X-et láttam.Visszavittem, egy két anyázás után visszaadta a pénzem.
Ennyit a gsm-ről -
kazanka
őstag
Csak ez így leírva kicsit ciki,de tény.Az a gond hogy én kétszer megjártam a gsm garanciával először még az "Omnia" időszakban aztán évek múlva hülye fejjel azt hittem hogy már megváltoztak,de még rosszabbak.Akkor megfogadtam hogy soha többet.Kíváncsi lennék a "A guru" ábrázatára ha egyszer majd szervízbe kell vinni a telefont bár mint tudjuk akkor már neki nem lesz meg
-
kazanka
őstag
A GSM boltban alig várják hogy leteljen az egy év,az ilyen eMag félékről meg ne is beszéljünk.Utána pedig dobós, nemhogy 120 ezerért el lehessen adni.Sajnos ez van olcsó húsnak......de ki hogy szokik úgy b@.......
-
-
kazanka
őstag
válasz
Markizmark #4532 üzenetére
Már egy hete leírtam, hogy visszafelé nem lehet menni a szoftverrel,csak roottal.
-
kazanka
őstag
válasz
feketeibiza #4502 üzenetére
Csak az a gönd hogy tudomásom szerint visszafelé nem lehet szoftvert felrakni esetleg roottal
-
kazanka
őstag
válasz
feketeibiza #4497 üzenetére
Az akkuhasználatnál mit látsz,mi meríti?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest