- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
válasz
guriga1234 #6060 üzenetére
Más típusoknál is gond van, nem egyedi eset.
-
Markizmark
addikt
Nálatok működik a Galaxy Apps?
-
Markizmark
addikt
válasz
guriga1234 #6054 üzenetére
Jaja, de nem vettem észre semmit.
-
Markizmark
addikt
Nem rögtön a 100% elérésekor vált zöldre, hanem amikor ténylegesen elérte a maximális töltöttséget.
Töltsd fel 100%-ra (nem kell megvárni amíg zöld lesz) és írd be a tárcsázóba, hogy: *#0228#
Ekkor előjönnek infók az akksiról. Érintsd meg alul a "quick start" gombot, el fog sötétülni a kijelző és várnod kell pár másodpercet, magától visszajön a kép. Ha nem jön vissza magától, akkor rendesen old fel.
Ezután elvileg újrakalibrálja a töltöttség jelzést. -
Markizmark
addikt
Ha valakit érdekel eladó a power cover tokom.
Hardveraprón fent van. [link] -
Markizmark
addikt
Azért az nem olyan hirtelen jelenik meg, én már hónapokkal ezelőtt láttam, csak most a 2 év lejárta előtt csináltattam meg.
(#5945) akoska23 Szoftverrel tényleg csak hozzá koptatni tudod a még jó részeket ... És nem is valószínű, hogy pontosan ugyanoda helyeződnek a dolgok, tehát még rondább lesz.
-
Markizmark
addikt
válasz
#18379748 #5939 üzenetére
Én automata fényerőn használom, azon belül pedig maxon. Nekem tökéletesen megfelel. Kékfény szűrőt csak időzítve használok, 19:30-tól 6:25-ig. Tél közeledtével pedig egyre korábbra tolom majd a rövidülő nappalok miatt.
Megvételekor voltam utolsó féléves egyetemista, akkor még sokat ment a kijelző órákon ... napi 5 órát simán. Akkor kophatott igazán. Mióta dolgozom már nincs időm annyit nyomkodni szerencsére, így talán az új kijelző sokáig szép lesz.Én semmilyen tokot nem használtam, se fóliát és üveget. Nagyon apró karcok voltak a kijelzőn, de még így is tökéletesen újszerű állapotban volt. Most pedig főleg ...
Igazából eljutottam oda, hogy a telefon van értem és nem fordítva, ezért úgy használom ahogy jólesik, nem kímélem a kijelzőt a fényerő csökkentésével. Persze ettől függetlenül óvom, nem teszem kulcs mellé, nem dobálom (sose esett le) és nem is töltöm éjjel. Csak napközben autóban, munkahelyen töltő padon és itthon gyorstöltő-padon.
-
Markizmark
addikt
válasz
#18379748 #5937 üzenetére
2 éve lesz 17-én, hogy vettem, tehát 2 év alatt égett be rondára.
Bár ez szubjektív, többen észre sem vették a foltokat, de akinek elmondtam, hogy hol kell keresni az már látta.Rendes 2 éves gyártó gari volt, Telekomos készülék, beregisztrálva a my.samsung.hu-n.
Képem nincs, de le tudom írni:
- akku, térerő, wifi ikon helyén sötétebb volt a kijelző
- az értesítő sáv maga erősebben kék volt a kijelző többi részéhez képest
- a billentyűzet felső pereme is kicsit látszódott
- mivel a kék gyorsabban kopik, mint a többi szín ezért kicsit sárgásabb lett a kijelzőn minden tartalomMár nem első alkalommal vagyok megelégedve a prémium assistance szolgáltatással.
Legutóbb nem kellett kiadni a készüléket a kezemből, mert fél óra alatt az ebédlő asztalomon kicserélték a kijelzőt és még sok mindent. De az levehető hátlapos készülék volt, nem ilyen ragasztott üveg, mint ez.
Ezt meg kell melegíteni és akkor jön le a hátlap. -
Markizmark
addikt
Múlt hétfőn elküldtem a telót kijelző cserére beégés miatt.
Ma jött meg.Amit cseréltek:
-kijelző (kompletten üveggel mindennel, mert egy egységet képeznek)
-teljes váz/keret (nem tudom miért)
-beszéd hangszóró
-hátlap üveg ragasztóHa a hátlap üveget is cserélik akkor külsőre teljesen megújul a telefon.
3 nap múlva pedig lejár a gari. Jó bolt volt.Cserébe addig egy J3 2016-ot kaptam.
-
Markizmark
addikt
TMH-ra jött egy frissítés 22MB. CQBB a build vége.
-
Markizmark
addikt
válasz
guriga1234 #5893 üzenetére
Ki merem jelenteni, hogy nem bántam meg a frissítést. Teljesen probléma mentes és gyorsabb is, mint a 6.0. FR és minden hülyeség nélkül is.
Az új design az ami nem szokott tetszeni az embereknek, de az ugye eléggé szubjektív. -
Markizmark
addikt
Igen, de van is ötletem, hogy miért.
7-es droiddal együtt képes lett a teló VoLTE hívásra (nekem már aktív és 4G-n marad a teló hívás közben is).
Minden szolgáltatónak le kellett tesztelnie a VoLTE-t ezen a készüléken és csak utána adták ki a frissítést.
Mivel a független készülékek bármilyen hálózatosak lehetnek ezért nem adhatták ki a frissítést korábban, mint a sikeres tesztek. -
Markizmark
addikt
Jött egy 17 megás frissítés Telekomos 7.0-ra. Eddig nem látok változást.
-
Markizmark
addikt
Töltsd 100%-ra a telót, majd a tárcsázóba pötyögd be:
Akkumulátor státusz lekérés = *#0228#
Majd nyomj alul a "Quick start"-ra, elsötétül a kijelző, ne csinálj semmit csak várd meg amíg újra feloldja magát.
Elméletileg változnia kell a töltöttségnek, jó esetben 100%-ról leesik valamennyire és akkor tudsz rá még tölteni, rossz esetben marad 100.
Ebben az esetben hagyd merülni valameddig, mondjuk 80%-ig, és csináld meg újra a procedúrát. -
Markizmark
addikt
válasz
Markizmark #5858 üzenetére
Korai lenne agyondicsérnem a 7.0-t, de eddig jó. Kevesebbet merül készenlétben, minden felgyorsult. Gyorsabban old fel, gyorsabban indulnak az alkalmazások, stb. Eddig minden működik ami eddig, gond nélkül.
Ja és még sohasem csináltam FR-t rajta. Se 5.1.1-ről 6.0-ra frissítéskor, se most. -
Markizmark
addikt
Már több régióra is a második 7.0 is kijött (XEF, SEE, SEB, CAC, ...)
A magyarokról a telenoros 7.0 kivételével még semmi hír. -
Markizmark
addikt
Úgy látom samfirm-mel, hogy kint van a magyar független 7.0Most valamiért mégsem látom ...
-
Markizmark
addikt
válasz
killerjohn #5739 üzenetére
Ezzel nem mondtál sokat. Nem tudom árult-e a speedshop nem gyártói garanciás készüléket, de szerintem nem. Akkor pedig a tiéd is magyar független lehet.
-
Markizmark
addikt
válasz
killerjohn #5737 üzenetére
A boltoknak nincs külön CSC kódjuk ... magyar függetlenre (XEH) pedig még nem jött. Azt meg mi nem tudjuk neked milyen független van.
-
Markizmark
addikt
Az új csomagokban már az EU-n belül lehet telefonálni és netezni ugyanúgy, mint belföldön. Ráadásul szerintem kedvezőbbek, mint az eddigi csomagok. Ha a mostani használatomhoz választanék csomagokat, akkor 3ezer Ft-tal csökkenne a havidíjam. Tulajdonképpen nem jelentős az összeg így leírva, de azért mégiscsak 7 korsó sör havonta.
-
Markizmark
addikt
válasz
Locutus #5665 üzenetére
Én felteszem, lesz ami lesz.
Nagyjából egyébként 2 évente váltok telefont, S6-ról S7-re nyilván nem érte volna meg, lényeges változás az IP68-on és a bővíthetőségen kívül számomra nem volt. A S8 viszont csak tartogat valamit, ami miatt megérheti ... mármint nem anyagilag, hanem technológiai szempontból.Ha nem lennének olyan emberek, mint én és a topicba írogatók többsége, akkor ki fedezné a fejlesztéseket?
-
Markizmark
addikt
Elkezdődött az edge+ frissítése 7-es droidra. Legalábbis a G928C jelű készülékeké.
-
Markizmark
addikt
válasz
anonymus89 #5618 üzenetére
Nehéz jót választani. Én anno XPRO üveget vettem, átlátszót, de mégsem volt az. A kék telefonból az üveg peremén lévő ragasztó csillogósat csinált amit kicsit homárnak tartottam. Vissza is küldtem ... azóta teljesen meztelen a telefon, de nem is bánom mert kár elrejteni ezt a formát.
-
Markizmark
addikt
válasz
kicsirobi #5583 üzenetére
Download módban meg kell nézni mit csinál, úgy is szakadozik-e a kapcsolat vagy nem.
Természtesen hibátlan állapotú kábelen kívül mással nem érdemes próbálkozni.De újrahúzás előtt recovery módból megpróbálhatsz egy wipe data/factory resetet. Így olyan lesz, mintha most vetted volna, újra be kell lakni.
-
Markizmark
addikt
válasz
kicsirobi #5581 üzenetére
Régebbi romot nem tudsz rátenni, de a legfrissebbet PC-n samfirm-mel le tudod tölteni és ODIN-nal fel tudod telepíteni USB-n keresztül. Ez meg szokta oldani a szoftveres hibákat.
Leírást kaphatsz az S6 topicban, a felül lévő összefoglaló rész ROM telepítésének menete című fejezetéből.
-
Markizmark
addikt
Sammobile szerint sincs frissítés VDH-ra, tehát senki nem fog neked küldeni mert nem létezik. Amikor szolgáltatós telefonra akad el a frissítés olyankor a szolgáltatót kell elkezdeni spamelni. Az összes többi szolgáltatós teló frissül szépen, csak a vodás nem. Náluk akadhatott el az FW jóváhagyása.
-
Markizmark
addikt
Cseréltetett itt már valaki kijelzőt pusztán beégés miatt? Néha látom már fixen az akku és a térerő ikont is (plusz a komplett értesítési sávot), de nem tudom ez már elegendő-e a garanciáztatáshoz, note 2-n anno elég volt.... Ha régi módi csavarozott telefon lenne akkor nem is gondolkodnék a javíttatáson, de ez az unibody rendszer elgondolkodtatott, hogy mégis miképpen szedik szét ...
Ráadásul úgy érzem lekopott ez a zsír taszító réteg az üvegről, nem olyan selymes, mint egy új.
-
Markizmark
addikt
válasz
SzlobiG #5533 üzenetére
Ezért volt jó régen a házi szerviz, amíg jobban szerelhető telók voltak. Helyben derült ki, hogy a kábel, a töltő fej vagy a csatlakozó a hibás. Emlékszem note 2-nél mérte a tag, hogy megvan-e a percenként 1%-os töltési "sebesség". Az asztalomon fél óra alatt kijelzőt, csatlakozót, hátlapot, akksit és kábelt cserélt.
-
Markizmark
addikt
-
Markizmark
addikt
válasz
guriga1234 #5490 üzenetére
-
Markizmark
addikt
válasz
guriga1234 #5485 üzenetére
Némelyikben nekem is passzentos pedig méretre ugyanakkor farmer, mint a többim, de valahogy béna a zseb szabása. És nem is gyerek méret mert 193cm magas vagyok, ami nekem nadrág az másnak munkás kantárosnak is megfelelne.
-
Markizmark
addikt
Nálatok működik a biztonsági mentés a mentés és visszaállítás menü alatt? Nekem folyton sikertelent ír, szerver hibára hivatkozik.
-
Markizmark
addikt
válasz
Elemerke23 #5363 üzenetére
Miért nem?
-
Markizmark
addikt
válasz
Elemerke23 #5358 üzenetére
Sok szirszart tettél fel a telefonra és valószínűleg nem megbízható forrásból. Vagy mindenből ingyenes programot amik tele vannak okádva reklámmal. 100%, hogy az alkalmazásaid okozzák a gondodat, a telefonnak fizikailag semmi baja.
-
Markizmark
addikt
válasz
Elemerke23 #5348 üzenetére
Ha elég hosszan nyomod a power gombot akkor újraindul. Amúgy mi az ott? Víruskereső?
-
Markizmark
addikt
válasz
Elemerke23 #5345 üzenetére
Ha már a második ugyanilyen telefonnál jön elő nálad ugyanaz a hiba, akkor máshol kell keresni a hiba forrását, nem a telefonban. Egy általad telepített alkalmazás okozza talán.
-
Markizmark
addikt
Kicsit más kategória. Amúgy biztosításom nekem is van, ad egyfajta biztonságot. Egyedül lopás ellen nincs védve, de idegen helyen nem teszem le, nadrág első zsebből meg max valami perverz lopja ki, ráadásul nem is tömeg közlekedem. Aki pedig ezen kívül mégis ki merné csavarni a kezemből az utána számoljon azzal, hogy megőrlöm a csontjait. Veszteni valóm ebben az esetben az erkölcsi bizonyítványom, ami viszont kéne a tervezői jogosultsághoz.
Egyébként létezik személyi felelősségbiztosítás. Kollégámnak van, évi 3 millió forintig fedezik az általa okozott kárt (felelős tervezőknek egyébként is kötelező és jövőre már nyilatkozni is kell róla /szakma off/). Esetleg kiveri valaki kezéből a telót akkor nincs para.
A lényeg persze akkor is az, hogy tudni kell vigyázni a dolgainkra és akkor nem merülnek volt biztosítási plusz költségek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Légies iPhone halvány színei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest