- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
Új hozzászólás Aktív témák
-
lalika740
aktív tag
Egyik haveromnak van a kocsiba ilyen töltöje.Töltötte ugyanugy mint a másik.Mondjuk szerintem ez is azon mulik milyen az az utángyártott töltő.De simán töltötte ilyen névnélküli töltő.
-
lalika740
aktív tag
Az hogy kinek mi van és mit árul tényleg nem ide tartozik.Azt más forumon nyomjatok.A hirdetések nem ide tartoznak azt hiszem ebbe tényleg van tapasztalatom.
-
lalika740
aktív tag
válasz
eladogeppc #3886 üzenetére
Jo azert azt szamold bele hogy más egy andriod rendszer fogyasztása és egy ios é.Ott nincsen efektiv"rendszer"mögötte.meg hát jol van optimalizálva.Csak azt nem hirdetem én sem
-
lalika740
aktív tag
Én vagyok a legjobb,Fel se tettem
-
lalika740
aktív tag
válasz
guriga1234 #3856 üzenetére
Nem rád gondoltam.De anzo kollegával kb 1 idősek vagyunk.ismerjük egymást
-
lalika740
aktív tag
válasz
guriga1234 #3842 üzenetére
Engem nem lepett meg.Azért járok 2 telefonnal minimum.
-
lalika740
aktív tag
válasz
eladogeppc #3838 üzenetére
KB 20 hsz ezelőtt fejtettem ki hogy nem értem hogy a samsung miért csinál szar aksit mikor más cégeknek ez megy.Felhivták a figyelmem hogy akkor irjak a samsungnak
Egyébként tudomásul kell venni hogy ez ilyen.Akinek jó igy megveszi akinek nem meg tovább adja.Javaslok egy powerbankot akkor kihuzod estig.Két telefont használok igy is már dél körül 50% nál van az aksi.Ez van ezt kell szeretni. -
lalika740
aktív tag
Nekem 7 hónapos a telefonom és még a gyári fólia van rajta.Teljesen jo
.Takar mindent sehol nem vált fel és a home gomb is foliázott.Igy kaptam.Pedig én nem vigyazok rá semmilyen extrém modon..Használati eszköz.
-
lalika740
aktív tag
Nem javítja hacsak a boltnak nincs szerződése a gyártó céggel de ezt általában feltünteti a bolt a gari levelén hogy szakszervizben javítják.Lehet a kollegának anno azt mondták de én probáltam kb 3 hónapja és elhajtottak vele.Ennyit tudok de persze lehetnek különböző varációk is.Lehet hogy annak a francia cégnek szerződése volt a samu val.De seemi értelme nem lenne akkor a gsm es garinak ha a samsung ugyis megcsinálja.Ugy tudom az apple ilyen a htc is.Az apple re ugye 1 évet ad agyártó a htc re pedig mostmár 2 évet mindegy honnan veszed.De gyártástól számitott a htc nél úgy hogy akár állhatott a gsm boltba 1évet is ,ott fontos a gyártástól való szó Az apple nél aktiválás után 1 év.De már a sony is ezt csinálja gyártástol szamitott 2 év a gari minden sony telefonra.Ha a terméinfot lekéred ott pontosan ki irja a sony z5 pl hogy meddig garis.
-
lalika740
aktív tag
válasz
Markizmark #3801 üzenetére
Ebben igazad van de a gsm boltos garinál a használt telefonokra gondolok nem az újonnan vett web áruházas telefonokra.Ugy tudom azoknak az aksijára nincs garancia.Erre gondoltam csak.
-
lalika740
aktív tag
Hát ha szét kell szedni akkor mindenképpen csak szakszerviz csinálja.Ilyenkor jó ha nem gsm garis a telefon.
Remélem segitenek az itt leirt praktikák de szerintem ott zárlatos lehet az aksi.Az hogy az s4 nél 2 v után lett ilyen az szerencse dolga(főleg egy s4 nél )itt is sajnos az.Általában ezért nincs az aksira garancia mármint gsm boltban.Nemtudom szolgáltatonál az aksira is vonatkozik a gari de szerintem igen van gyári samsungnál is szerintem garis.De ezt biztosan jobban tudja nálam más.Sok szerencsét -
lalika740
aktív tag
-
lalika740
aktív tag
válasz
eladogeppc #3782 üzenetére
Azért ezt is meg lehet akasztani.Többször foruldult már elő hogy hiába zártam be az irást a billentyűzet nem túnt el és kb 10 mp nem is reagált semmire.Aztán helyrejött .igaz ilyenkor 6-7 masik oldal is nyitva volt.De meg lehet akasztani.A g3 már 2 oladal utan is
.G4 nél nem tapasztalatam.
-
lalika740
aktív tag
válasz
guriga1234 #3759 üzenetére
Köszi de van több telefonom és engedd meg hogy azt vegyek a saját pénzemből amit akarok
.Egyébként van mate 8 am és az ki birja az egésznapos nyüstölést.igaz annak 4000 ezres az aksija és az edge plus szebb.Vezetékes nagyon okos gondolat.
Magyarázd akkor el hogy miért nem csinál a samsung normális aksit a 200 ezres telefonba.???!!
Egyébként se vitának szántam csak megemlitettem.Ezzel lezártan is tekintem.
Ja van gépem 3 is Tabletem is van ezzel dolgozom mert van cégem amin intézem a dolgokat igy telefonnal is. -
lalika740
aktív tag
Tudomásul kell sajnos venni hogy a samsung f....s akiskat csinál.Borzalmas hogy valamikor nap közben is rá kell tenni a töltőre mert nem bir ki egy napot ha nyüstölöm.Azért ennyi pénzért már elvárná az ember..szerintem
-
lalika740
aktív tag
válasz
james008bond #3596 üzenetére
Erre nem reagalok.Mégis, az a vicc ahogy te egy TELEFONT igy kapcsolsz be.Röhej.
-
lalika740
aktív tag
válasz
james008bond #3587 üzenetére
Nekem ez a melós telefonom.
Ki mondta hogy ez olcsó volt ez a tok?Csúnya de legalább drága.
Sajnos én nem vigyázok annyira a telefonjaimra.Ezért van több.
-
lalika740
aktív tag
válasz
james008bond #3579 üzenetére
Mivel nagyon sokat használom a telefont zavaró az állandó visszahajtás is.Nekem nem ronda a tok nem azt mondom hogy szép de nem is annyira vészes.Sajnos mindig van valami bajunk a telefonokkal.Ez majdnem tökéletes .De mivel mondtam sokat használom olyan tokot akartam rátenni hogyha le esik se legyen baja.
-
lalika740
aktív tag
Nekem igy bejön.Meg kényelmes.
-
lalika740
aktív tag
válasz
torreador22 #3567 üzenetére
Nekem bumper van fent rajta aminek pluss a belseje hogy ne karcolja a keretet ésvan hozzá hátlapis.Ilyen hátlapos bumper.Nagyon jó fémes fogást kölcsönöz a telefonnak és tényleg nem karcolodik meg sehol.Nekem bejött mert nem érzem a vágos szélét sem az edge+ nak.A kinyithaos tokok megnekem nem tetszenek.Mindig az arcomba csapodikbeszéd közben a kihajtható része.
-
lalika740
aktív tag
Úgy látszik nem velem volt csak baj
-
lalika740
aktív tag
válasz
guriga1234 #3460 üzenetére
Mert akkor még nem tudtam hogy bejön e te agyatlan.Ki kell próbálni.Biztos zavar az a 2 hozzászólás.Ne sértegess mert én se tettem eddig.Ezzel lezártnak tekintem.
-
lalika740
aktív tag
válasz
guriga1234 #3450 üzenetére
De samsung s6 edge+ topic csak volt egy téma amit megbeszéltünk ha nem gond.Összehasonlitásnak is veheted.jobb az s6 edge+
-
lalika740
aktív tag
Na megvettem a huawei mate S második telefonnak.Nagyon szép a kijelző jó az aksija is a fémburkolat nagyon jó.Nem akadozik az ujlenyomat olvasó a hatulján van szerintem eddig a legjobb-minden szögböl felismeri az ujlenyomatot.oldarrol is.DE nem jön be
másnak tetszene biztos nekem nem jön be és nemtudom miért. -
lalika740
aktív tag
Hát én ezért tudtam majdnem minden csúcskategoriást kiprobálni.Nem akarok pénzt keresni vele csak cserélgetem őket.Igy van viszonyitási alapom és ki tudom választani a nekem megfelelőt.S6edge+ most szerintem a legjobb.Igaz s7 em nem volt még.Majd ha lejebb megy az ára picit.
-
lalika740
aktív tag
Igaz csak 32 es😀😀😀
-
lalika740
aktív tag
Tanácsra lenne szükségem.Természetesen az s6 edge+ megmarad 1 telfonnak de kiprobálnék egy huawei mate s t.Megtetszett.Szerintetek érdemes?olyanom még nem volt.
-
lalika740
aktív tag
válasz
kisgergely80 #3388 üzenetére
Köszi.fogalmam se volt róla.
-
lalika740
aktív tag
válasz
kisgergely80 #3385 üzenetére
Lehet egy kérdésem ezt miért csinálod?Mi a cél?A tudatlanságom a mentségem.
-
lalika740
aktív tag
válasz
guriga1234 #3361 üzenetére
Hát biztos jobban működne.
-
lalika740
aktív tag
Minden topicba kötözködni jönnek az emberek??
-
lalika740
aktív tag
Arrol ne is beszéljünk hogy 2 hónap és 130 körúl lesz az s7 az edge talán 150.annyit meg érdemes várni még ha ki is akarja az ember probálni.
-
lalika740
aktív tag
Cstalkoznék az elöttem szoló kollegahoz nem ér még 20 al se többet az s7 mint az s6 edge+nekem tuti nem.
-
lalika740
aktív tag
válasz
torreador22 #3339 üzenetére
Az m7 nek és az m8 nak jo kamerája volt csak a lilulás miatt vergödtek nagyon .világosba nagyon jo kepeket csinál csak az esti képek lilásak lettek.
-
lalika740
aktív tag
Ne menjetek ökölre
csak egy telefonrol.van szó
-
lalika740
aktív tag
válasz
Markizmark #3329 üzenetére
Pont erre akartam kilyukadni.Mindenre megvan az eszköz ugyhogy ne várjuk már el hogy 1 eszközben minden jo legyen.Akkor a többit nem is kéne gyártani.Meg azért más egy kép telefonnal vagy profi fényképezővel.Szerintem ez érv.Nem vagyok már annyira fiatal(42) de emlékszem mikor nem voltak kamerás mobilok.Akkor is tudtak szép naplementéket fotozni.De nem vitázni akarok ez csak a véleményem.
-
lalika740
aktív tag
Aki komolyabb képeket akar csinálni ajánlom neki a fényképezőgépet.Azt arra találták ki
-
lalika740
aktív tag
válasz
torreador22 #3312 üzenetére
Hat nemtudom en egymas melle.tettem öket tényleg minimális a kúlönbség.De mint mondtam ki mire hasznalja.Van egy haverom vett egy i6s plus 128 gb ot ami a legdragabb és még a csengő hangon se változtatott.Mondjuk csak telefonalalni es email ezni szokott rajta.De azt mondta neki ezt tetszik !Szerintem ezzel mindenki igy van azt vedd ami a legjobban tetszik nekem most az s6 edge+😀😀😀😀😀😉
-
lalika740
aktív tag
válasz
Markizmark #3307 üzenetére
Hát az is egy megoldás
-
lalika740
aktív tag
Az ios az egyszerübb és gyorsabb.Ha csak netezni meg telefonálni kell egy telefon akkor azt mondom ios.viszont a mindenapi használtban sokkal egyszerübben kezelhető a driodos telefon. Ha nem vagy gyakorlott ios kezelő akkor még egy csengöhang beálitás is bonyolult.persze olyanra gondolok ami nincs a telefonon.Vagy fogod és letötöd pénzért.Az ios nal gyakorlottabnak kell lenni .Pl egy játék hack elése driodon sokkal egyszerúbb vagy a fizetősök csak letöltöd és felteszed a telefonodra a kiegeszitőket is .Na ezt ios on meg se probalnám.Szoval attol függ mire használod.
-
lalika740
aktív tag
válasz
torreador22 #3295 üzenetére
De látom hirdeted.Mi lesz ha elviszik??mit veszel?
-
lalika740
aktív tag
Lenne egy kérdésem ha váltanék és le akarnám cserélni az s6 edge+ om.(nem akarom)akkor mit vennétek helyette?2. telefonnak akarok valamit de 2 db s6 edge+ nagyon hülyén nézne ki.Tanácstalan vagyok.😀most i6 plus t vagy s6 ot hasznalok masodiknak.Ja a pénz azert lényeg 2 ik telefonnak nem kell s7 se s7 edge 200-240 ezerért.
-
lalika740
aktív tag
válasz
guriga1234 #3234 üzenetére
Vannak olyan boltok ill.web áruházak akik a gyári forgalamazóval gariztatják a telefonokat.Tehát beviszed és nem ott csinálják meg hanem a szakszervizbe elküldik de ez általában benne van az adásvételiben.De kb volt 100 telefonom minimum eddig abbol 1 azaz 1 db lett pixel hibás az javitattam gariban.Ugye ebböl egyenesen következik hogy elég sürün cserélem a telefonjaim.Ugyhogy nem a garitol függ hová szol.Szerintem.sőt valamikor gyorsabb a gsm boltos javitás és minőségi is mint a 3 hónapos szakszerviz javítás.Mert ugye erre is van példa.Ne romoljon el ez a lényeg.Nem kell dobálni😂😂😂😂
-
lalika740
aktív tag
De.mindent normálba csinálok mint előtte de most már úgy látom ugyanaz csak én voltam türelmetlen😀.Mert 20 % körül tettem rá és az elején tényleg lassabban ment de ha csak úgy radobálom a töltőre ahogy szoktam napközben akkor ugyanolyan gyors.Ha nagyon le van merülve akkor talán egy picit lassabb lett de nem számotevő mint az a 4-5%mint amivel tovább birja.sajna egésznapra kell a 2 telefon vagy power bank.
-
lalika740
aktív tag
válasz
torreador22 #3138 üzenetére
Csak azt tudtam volna javasolni hogy restore azért nem irtam.Ha elárulnád hogy oldodott meg akkor sokaknak segitenél szerintem.Üdv Lajos.
-
lalika740
aktív tag
A lényeg az S6 edge + egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- SSD kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest