- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
slloyd
senior tag
Hali,
Srácok immáron 3 szor történt meg hogy a mobilom akkulemerültségre hivatkozva 10 százaléknál kikapcsolt....
Mikor töltőre dugom akkor rögtön 10-14% okat ír ki....
Szerintetek mi ez az anomália és érdemes-e ezzel szervízbe vinni?
Amúgy is megy a szervízbe nem sokára mert az állapotsáv halványan beégett.
Szöval ezt is megemlítsem vagy ez úgymond normális ,hogy a softver nem engedi csutkára merülni az akksit? -
slloyd
senior tag
BUÉK
-
slloyd
senior tag
válasz
guriga1234 #5381 üzenetére
Na látod!
Én meg az a kaszt vagyok aki telibexarja a helyesírást és mások véleményét efelől. -
slloyd
senior tag
válasz
Markizmark #5377 üzenetére
Tegyétek felőlem...
Viszont én segítek annak is ha tudok akinek nem fűlik a foga a helyesíráshoz.
Mert elvégre attól még,hogy nem tud vagy nem akar helyesen írni ugyan olyan mobilt szorongat mint te vagy én. -
slloyd
senior tag
válasz
Andrew10 #5290 üzenetére
Tesómnak volt haver nak van s7 edge-je.
Egymásmellé tettük a mobilokat hosszasan vizsgálgattuk őket és gyakorlatilag az én véleményem az lett,hogy nem cserélnék...
Egyedül a bővíthetőség ami hiányzik de ezzel simán együtt tudok élni.
Más egetverő külömbséget én (átlag user) nem fedeztem fel ami az s7 edge felé hajtana...
Meg kisebb is a kijelzője ami számomra negatívum. -
slloyd
senior tag
Amùgy nem azért az 1 húszért de pontosan mit is takarnak ezek a biztonsági frissítések?
Mert én szinte soha semmi változást nem látok.... -
slloyd
senior tag
Köszi srácok a helpet
-
slloyd
senior tag
Srácok,
Valaki tudna egy noname vezetéknélküli gyorstöltőt javasolni a mobilhoz?
(ami azért teszi a dolgát is )
Nem szívesen vennék Origi samsung ot mert kettő is kellene...
Sőt a kocsiba is úgy,hogy 3db ra fáj a fogam elfogadható áron. -
slloyd
senior tag
Én is note 3 ról jöttem csak előtte tettem 2 hét próbát a note edge-vel is
Ami hozzáteszem vagány kis mobil csak az akksija még ennyít sem bírt -
slloyd
senior tag
válasz
kazanka #5067 üzenetére
Annó volt neki 4s meg 5s szifonja amikkel nem volt problémája és most visszavált iphonra 7s plus-ra.
S7 edge megy gariba aztán eladja.
Semmi köze az almának a körtéhez csak mondom leírom,hogy járt....
Szerencsére én még fagyást sem tapasztaltam az s6 edge+ on ezért is ajánlottam ezt -
slloyd
senior tag
Tesóm vett 1 s7-et 3 hete.
És be is adta a derekát a mai nappal...
Nagyon forró volt a telefonja töltés közben erre lehúzta akkor magától kikapcsolt a kijelző.
A mobil kb 1 órán át forró maradt,tehát szerintünk a készülék nem kapcsolt ki csak a kijelző amit nem lehetett életre kelteni! (nem reagált semmire) Miután kihült kb 1 óra alatt többé nem kapcsolt be és a töltést sem veszi...
( semmi életjel)
Azt mondta holnap megy almáékhoz
Amit megértek mert egy xperia z5 is pihen a fiókjában ami szintén behalt ( usb csatlakozóról leszakadt egy érintkező)
Bár az is garanciális de ez nem tartozik a gariba (mondták a Saturnba neki) így garanciálisan nem szervizelik az xperiát ezért vette a samut(Én pedig megmondtam neki annó,hogy S6 edge plust vegyen ne s7-est
)
-
slloyd
senior tag
válasz
guriga1234 #4916 üzenetére
Mondjuk a hiányzó darabka után maradt tátongó kráter mélységét,formályát...
-
slloyd
senior tag
válasz
eladogeppc #4852 üzenetére
Lehet replikát vettél
-
slloyd
senior tag
Srácok ha kijelzőt cserélnek akkor ugye az azt borító üveget is?!...
Azt hiszem kicsit beégett az állapotsávom (csak mobilon netezek rengeteget)...
A biztosításom erre nem jó csak törésre de ha a gari igen akk bevinném kicseréltetni a kijelzőt... -
slloyd
senior tag
válasz
SteveJobs #4672 üzenetére
Ne keress mert egyszerűen erre a mobilra nincs minőségi 9h
Én végig próbáltam vagy 4-5 db 9h-t különbőző márkájút és árszegmensűt a 9€-30€ ig.
Nos van szélén ragacsos és teli kijelző ragacsos is.
Mindegyik xar a teliragacsos alá ugyan nem megy be a por de a kijelző minőségből a teló rengeteget veszt azzal is! -
slloyd
senior tag
válasz
kazanka #4644 üzenetére
Gsm boltal egyszer csúnyán megszívtam.
Pedig egy Síófoki mondhatni öreg jól bejáratott boltról van szó.
Sőt inkáb Gsm lánc több bolt is a tulajé siófokon de a fő üzlet az a központi buszmegálllóval szembe helyezkedett (vagy még most is azt nem tudom ) el lehalábbis 4-5 éve ott volt.
A lényeg a lényeg,vettem egy fehér "új" s3 at tőlük akkoriban nagy durranás volt 130k ért 1 év garral..
Akkoriban szerettem room olgatni és érdekes módon akár hányszor feltettem egy új room ot nem volt utána térerő...
3x bevittem ők "megcsinálták"....
Mondták,hogy ne room olgassam már majd ha jön újabb akkor ők felteszik...
Hmm gondoltam én ezt többször megcsináltam más telefonon de a térerő sosem ment el ez miatt.
Így hát az akkori topikjában kérdezgettem,hogy ez most mi.
Mondták nézzem már meg az imei számát és hasonlítsam össze a dobozon lévővel.
Hát nem passzolt!!!
Letiltott mobilt kaptam új áron!
Egy kedves fórumtárs felhívta őket és közölte hogy vagy adnak egy tényleg újat vagy vissza a pénzt ha nem akk szépen ballagok a rendőrségre ami amúgy sincs messze onnan.
Szerencsére mikor ezután bementem átvenni a tényleg új mobilt ami le volt hegesztve a dobozában semmit nem szólzak csak köszöntek a "tetvek".
Szóval én Gsm boltból soha többet mobilt nem veszek!
Még ha egy jól bejáratott boltról is legyen szó akkor sem mert érheti az embert kellemetlenség sajnos. -
slloyd
senior tag
Az az igazság,hogy ilyen 200e ft felett már nem oszt szoroz +50,60e ft.
Én mikor az enyémet vettem akkor vehettem volna ebay ről vatta újat 600€ ért 1 év garival.
Viszont eleségem azt mondta inább sétáljak be ide hejbe egy boltba ( o2 lett a választott mivel akkoriban expertben nem volt csak a sima) és inkább kipengettem érte 800€+2 év biztosítást is kötöttem rá (Törés,beázás) viszont így tudom,hogy még majd másfél évig semmilyen meglepetés nem érhet....
Többek között ezért sem zavarnak a karcok sem mert ha már átlépi az ingerküszöböm egyszerűen leejtem a készüléket kijelzővel lefelé és upssz cserélik 1 héten belűl.
(Teszik ezt másfél év múlva is ) -
slloyd
senior tag
Nekem a köv mobilom biztosan nem lesz hajlított kijelzős...
Én személy szerint semmi hasznát nem veszem azon kívül ,hogy mutatós.
Nehéz megfelelően védeni is.
Én pl már több mint 3 hónapja semmilyen kiljelzővédő üveget sem pedig fóliát nem használok mert amiket próbáltam rontottak a képminőségen még ha enyhén is.
Karcaim már a kijelzőn,pulzusmérőn is vannak de már rég letojom...
Asszem kiveszem a szilikonból is mert lassan az sem oszt szoroz -
slloyd
senior tag
Azt még hozzá kell tennem,hogy természetesen volt itthon net wifivel hiszen a laptop, asztali gép, feleségem mobilja mindeközben hibamentesen működtek böngészés,youtube alatt...
-
slloyd
senior tag
Srácok,
leírom tanúlság ként a legutóbbi (egyetlen) hibajelenséget hátha valakit megment attól,hogy feleslegesen szervízbe rohanjon a telefonnal.
Álltalában wifi és mobilnet között váltogatok,itthon wifi úton munkahelyen 3g.
A minap a mobilom fogta magát és mobilnetről váltva wifire az istenért nem hagyott böngészni nincs internet kapcsolat hibára utalva.
Pedig a wifi menüjében azt írta csatlakoztatva, jel kiváló...
Eközben az összes program Ebay,Viber,Skyp,Chrome nem müködött...
Többszöri újraindítás sem segített!
Már pakoltam volna össze gariba miután kimentettem a képeimet ,videóimat mondom csinálok egy rendszer visszaállítást végső elkeseredésemben ami segített
Szóval ha előfordul,hogy van wifitek és csatlakoztatva is van és mégsem működik akkor a gyári visszaállítás segíthet -
-
slloyd
senior tag
Srácok ma megtapiztam alaposan egy s7 edge-t.
Hogy azt milyen jó fogdosniDe ,hogy mennyire nem kéne az s6 edge plus után..
Komolyan mondom olyan kicsinek hatott a kijelző az s6 plus után hogy ha sokáig kéne nézegetnem szerintem szemrákot kapnék tőle -
slloyd
senior tag
válasz
Markizmark #4160 üzenetére
Feltettem.
Mintha a Chrome gyorsabb lenne... -
slloyd
senior tag
Konkrétan elviszem dolgozni este fél 10 kor 100% os akksival. (2 hete élyszakás vagyok) majd reggel fél 5 re jó ha marad 20% om energiatakarékos módban 30% fényerővel....
Ebben van 3g vel állandó skype háttérben futtatva.
Valamint kb 40 perc internetezés...
Szerintem ez az akksikapacìtás nagyon nudli....
Sőt lehet haldoklik az akksim?
Bár mondjuk mindig is ilyen karcsú volt. -
slloyd
senior tag
válasz
jagyugyaerik #4136 üzenetére
Gari!
-
slloyd
senior tag
Kb 2 hónapja, hogy leejtettem a telóm és eltört a kijelzőmön a 9h.(képet ide topikba fel is töltöttem a maradék 9h ról akkoriban)
Majd rendeltem az általad ajánlott sima fóliát amit azóta sem tettem fel mert rájöttem,hogy tök felesleges.
Azóta sincs a kijelzőmön egy kis hajszálkarc sem. Kopp,kopp.
Mondjuk ez a kamera lencséről meg a pulzusmérőről nem mondható el mert azok bizony hajszálkarcosak lettek.
Viszont most már letojom nagyívben mert eleinte igen csak óvtam de ez mégiscsak egy használati tárgy.
Szóval had karcolódjon az a dolga!
Végül is az autómra sem húzok tokot pedig azt jobban sajnálom -
slloyd
senior tag
Simán el tudom képzelni,hogy bejut a por alá miért is ne?!
Nincs az az utólag rápattintott tok ami tized mm-er pontossággal passzolna a telóra.
Nekem slim gel tokjaim vannak amik szinte mint a gumi ráfeszülnek a mobilra mégis heti rendszerességgel tisztítom ki a port a hátlaptól. -
slloyd
senior tag
Most jött valami 270mb os frissítés amit feltettem....
Nem tudom mi ez de remélem az akksiidőmön javít valamit... -
slloyd
senior tag
Hú de berágtam tegnap a telóra!
Tegnap 64% al vittem el dolgozni fél 2 kor, néha néha felkeltettem míg skypon visszaírtam 3g.
Közben egy kis auto scout 24 és este fél 9 re kakukk....
Ilyen gyorsan még soha nem merült le remélem valami bug lehetett... -
slloyd
senior tag
.
-
slloyd
senior tag
Nekem anno a n3 asom beégett...
Én sem tudtam mert a napi használatban nem látszott de letöltöttem egy lcd teszt et és bizonyos színeknél az állapotsáv résznél halványabb volt..
Amúgy szinte mindig max fényerőn használtam azt is és ezt is napi minimum 8 órában (én mobilon netezek otthon is) most is és mindig ha ide írok -
slloyd
senior tag
Úgy olvasom,hogy nem csak én voltam itt olyan elvetemült,hogy lapostévével mászkáltam a zsebemben
"z ultra"
-
slloyd
senior tag
Ma ez egész jó teljesítmény
Én meg azt hittem sokkal gyorsabb lett az s7....
Különben ha tényleg ilyen sokkal kissebb az s7 mint az s6 plusz akk. nem is kéne késöbb sem ha majd olcsósodik. -
slloyd
senior tag
válasz
kisgergely80 #3378 üzenetére
Néha nekem is rengeteget merül esténként kb 20% viszont néha csak 3-5% ot.
Szerintem a google playos pár hulladék játékhoz lehet köze amit néha letöltök...
Mert attól hogy nem fut alkalmazás néha a játékok mégis bedobálnak reklámokat az állapotsávba szóval csak fut valahol valahogy... -
slloyd
senior tag
Na most én jövök a hülye kérdésekkel...
Ki tudna esetleg egy olyan nem 9h hanem sima kijelzővédő folia márkát mondani ami kristálytiszta és védi a sarkokat is?
Konkrétan az ebay-on millió fajtát találtam de lövésem sincs melyik lenne az igazán "tisztán áttetsző"
Thx -
slloyd
senior tag
Sőt még a hátlapra is lehet szép minőségi 9h üvegfóliát kapni
Bár ha tokban van sztem értelmetlen... -
slloyd
senior tag
Szerintem ez az ifone csak dvatozás nem más....
Mondjuk most már,hogy samu összeszedte magát sokkal divatosabb egy s6-7 -
slloyd
senior tag
Öcsémnek annó i5s volt mikor nekem note 3 am.
Fogalmam sincs milyen sebességbeli külömbségekről van szó mikor az iost emlegetjük mert én megnyomkodtam annó de semmit sem vettem észre sebességben
Azóta neki is megjött az esze és szintén s6 tulaj lett -
slloyd
senior tag
válasz
torreador22 #3269 üzenetére
De van havonta 6.50€ és 2 évre kötöttem vásárláskor az o2.De. nél . Ez úgy volt,hogy én nem akartam de erre elkezdte dobálni az eladó a pultra a kiállított bekapcsolt s6 edge plus ot úgy hogy csak durrogott mondván nem probléma
Megygőzött vele
Lopásra 8€ lett volna havonta de azt az opciót kivetettem nekem elég a törés beázás. -
slloyd
senior tag
válasz
guriga1234 #3264 üzenetére
Valóban van rajta biztosìtás törésre/beázásra ìgy 9h-t már nem veszek rá sztem.....
Évente 1x 2x szoktak pottyanni a mobiljaim akárhogy is vigyázok akarva akaratlan is előfordul
Most pl. a kabátom mellényzsebéből esett amit elfelejtettem begombolni... -
slloyd
senior tag
Ma megvolt az első pofáraesése a telónak kb 1m ről betonra kijelzővel lefelé.
9h kuka kijelző telefonház érintetlen maradt hála silikon tok -
slloyd
senior tag
Most ez ronda?....
-
slloyd
senior tag
Az amúgy normális ha erős napfényben fehér háttérnél látszik enyhén az lcd rögzítő ragasztó?
Ha nem viszem gariztatni!
Amúgy a gold 9h minden csak nem ronda mert ezekből is van minőségi és gagyi...
Ezzel az előlappal olyan a mobil mintha egy ékszer lenne. Gyönyörű!
De hát kinek a pap.... -
slloyd
senior tag
Sajna nem tudok linket mert ezt a slim tokot még egy bóvli fekete 9h üveghez kaptam.
-
slloyd
senior tag
Srácok!
Szomorúan tapasztaltam a 6.0.1 el eltünt a buborékos lockscreen efektem
Hogy lehetne visszahozni?
Nekem nagyon tetszett és engem nem zavart,hogy esetleg lassabban oldotta fel a kijelzőt. -
slloyd
senior tag
válasz
RockHaRD #3065 üzenetére
Sajnos a márkája passz...
Az o2 ben rendeltem és ott is rakták fel rá.
Annyit tudok,hogy 9h arany színű meg ,hogy 26€ ba került.
De vigyázni kell a 9h üvegekkel mert ebay ről rendeltem elötte 2db-ot az egyikel nagyon rossz minőségű volt a kép mikor feltettem a másik meg törötten érkezett12€ /db volt.
Ekkor untam meg és bementem az o2 be rendelni de kikötöttem,hogy nekem jó minőségü kell különben nem fizetem ki.
Nos az eladó mondta,hogy ez prémium 9h és úgy is lett.
Annyit tanulságként elmondanék hogy az ebay os rossz minőségű 9h-nak a kijelző részén nincs ragasztó csak a széleken körbe
Ennek amit feltettek mivel végignéztem a procedúrát viszont mindenhol van ragasztója a kijelző alatt is.
Elmondtam az eladónak, hogy az ebay-osokon nem volt erre csak annyit mondott hogy azok nagyon rossz minőségű gagyi 9h voltak amit én is tapasztaltam.
Még annyi hogy ha valaki vesz ilyen teliragasztós 9h-t és felrakás után foltos lesz nem kell megijedi.
Mihelyt egyszer kétszer meglangyosodik a teló (játék alatt pl.) eloszlik a ragacs és nem lesz foltos 1-2 óra (ez ilyen) -
slloyd
senior tag
Amúgy tudjátok-e,hogy a 9h védőüveg sokkal jobban bírja a karcokat mint a híres gorilla glass 4?
A kijelzőmön keletkezett egy hajszálkarc amíg nem volt üveg rajta a törölgetéstől 2 hét alatt.
9h-n egy karc sincs 1.5 hónapja használatban -
slloyd
senior tag
Nacegész jó ez a 6.0.1
Akksim sem merül annyira mint korábban -
slloyd
senior tag
Na épp most tölti le a telóm.
Hát kíváncsi leszek.... -
slloyd
senior tag
Ti hogyan tettétek fel a hivatalos 6.0 át?
Én akár hányszor frissíteni szeretném a szoftvert azt írja a mobil,hogy már telepítve vannak a legújabb frissítések....
Kössem gépre akkor frissül csak a marsmallow rá?
(Német országi O2-nél vásárolt Független ) -
slloyd
senior tag
Nem tudom best buy nak számít-e vagy sem....
Most jelenleg Mo.n vagyok ma estig de még üzletben 220 alatt nem láttam.
Bár biztosan van valahol olcsóbban is főleg online shop ból...
Viszont tudjátok mi megy az idegeimre lassan?
Akár Németben akár Magyarba bemegyek egy telóboltba silikon tokért és egyszerűen soha nem kapok...
Modom veszek fekete silikont meg egy fekete 9h üveget ha megunnám a gold színt de nagyon felejtős mert mindenhol csak rendelni tudnak.
Azért ez apszurd,hogy egy csúcs készülékhez nem tartanak kiegeket... -
slloyd
senior tag
Én 800€ vettem új független 32gb gold ot 4-5 hete
-
slloyd
senior tag
Igen persze csalás de hát kicsuszott a kezemből na mondjuk biciklizés közben....
Ugyan ilyen mobilt kell,hogy visszakapjak színre szagra.
Persze azért bemegyek az üzletbe elötte és alaposan körbejárom a témát.2 év leteltével visszahozom azt a 160€ mat ha már fizetem a biztit legyen is értelme
-
slloyd
senior tag
Van itt valakinek biztosítás kötve a telójára rajtam kívül?
Én 2 évre kötöttem 6,40€ havonta.
Átolvastam tüzetesebben mi mindenre vonatkozik pl: beázás,kijelző törés egyszoval mindenre kivéve a lopást mert az az opció 10€ lett volna...
Azon gondolkodom,hogy a biztosítás lejárta elött úgy istenigazából megküldöm majd a járólapnak hiszen a biztosító a szerződésemben garantálja az 1 hetes csereidőt/javítást.
Már csak így előre gondolkodom,hogy mégiscsak egy kicserélt új telefont könnyebb lesz majd eladni -
slloyd
senior tag
válasz
killerjohn #2525 üzenetére
Nekem átlátszó slim szilikon tokban van elől pedig gold 9h védi szóval teljesen burkolt a teló de piszok jól néz ki
Szilikon tokkal nem csúszik inkább tapad picit.
Mondjuk az igaz,hogy leszokhatnának már erről az üveghálapról mert tény és való eddig a note 3 som nak a bőr imitált hátlapja volt a legkarcállóbb és a bőr utánzat is kifejezetten tetszett. -
slloyd
senior tag
válasz
james008bond #2478 üzenetére
Ki akarja lecserélni?
Amúgy őszintén van olyan nélkülözhetetlen dolog vagy újìtás ami a cserére ösztönöz benneteket s6 edge plus tulajokat?
Mert engem konkrétan teljesen hidegen hagy az s7....
A vízállóság nem motivál volt egy z ultrám szoktam vele fürödni és beázott gari után 1 hónappal szóval nem.
Bővíthetőség szintén nem téma legalábbis én elférek 32Gb on...
Kijelzője kissebb nekem ez érvágás
Nem nekem nem kéne a plus után -
slloyd
senior tag
Hali,
Nem tudjátok véletlenül,hogy ez a frissítési ciklus országonként vagy szolgáltatóként van beütemezve?
Plusz nálam különösen kacifántos mert én az o2 -be vettem kártyafüggetlenül mert itt a helyi Expertben épp nem volt csak sima edge Ingolstadtba pedig nem volt kedvem bemenni...
Szóval kártyafüggetlen Németországi vagyok akkor eggyütt kapom Mo. Val? -
slloyd
senior tag
válasz
guriga1234 #2416 üzenetére
Az éjjeli óra az éjjeli szekrényre tett mobilon jelenik meg amire elég az ágyból rápillantanom így tudom hogy még esetleg szundizhatok munka elött.
Időjárás előrejelzés nem hoz lázba inkább az aktuális tények,hogy momentán hány fok is van. -
slloyd
senior tag
Amúgy ha már itt tartunk szerintetek jó valamire ez az edge sáv úgy értem hasznos?
Mert nekem azon kívül,hogy baromi jól néz ki így a kijelző valamint az éjjeli óra és az időjárás megjelenik rajta nem sokat hoz...
Mikor megvettem azt hittem ilyen állandó ki-be csukós redőnyös menüs az edge sáv mint mondjuk a note edge-men volt.
Valahogy azon a mobilon jobban kihasználtam a sarkot....
Persze nem panaszkodni szeretnék mert a mobil minden szempontból vaóóó istenkirálycsászár csak ahogy észre vettem a samu mintha hanyagolná egy kicsit ezeket a sarkokat....
Remélem a 6.0 android ban lesz ilyen redőnyös oldalrahúzás mert az a ficcsőr nagyon hiányzik. -
slloyd
senior tag
2.5 hetes a mobilom.Bocs elírtam srácok.
-
slloyd
senior tag
Srácok ez az s6 edge plus+ egy vadállat.
Egyszerűen nem találok ennél jobb szót rá
Mondom játszogatok 1 kicsit ha már állítólag dúrva hardver lapul benne (mint tapasztaltam valóban dúrva)...
Ja... az állam valahol a padlón kerestem a dead effect 2 láttán amit ugye felhúztam ahogy illik.
Nos gamer pc és ps4 tulajként állítom,hogy ez a grafikai teljesítmény nagyon,nagyon dúrva néhol a szebb részeket a játék alatt a ps4 is megirigyelhetni
Eszem megáll ilyen teljesítményt belezsúfolni egy mobilba... -
slloyd
senior tag
Én utálom a Chrome-ot pc-én ott csak is Firefox mind asztalin mind laptopon.
Viszont érdekes de mobilon meg csak is kizárólag Chrom-ot használok semmi mást hosszú évek óta....
Nos nálam még semmilyen anomáliát nem művelt sem ezen a telón sem máson.
(Autómata frissítések kikapcsolva) -
slloyd
senior tag
Szóval az ebay-os gagyi 9h üvegek után bementem tegnap az o2 be és rendeltem az s6 edge plus goldomra egy fekete 9h üveget.
Az eladó azt mondta nyugodjak meg ez a lehető legjobb minőségű
26€ lesz csütörtökön érkezik meg és fel is dobja nekem az árba.
Amúgy azért nincs itt sok érdemleges hozzászólás sztem mert a teló tökéletes 1 hete van meg de semmilyen anomáliával vagy zavaró tényezővel nem találkoztam.
Mondjuk ennyi pénzért el is várja az ember a zökkenőmentes működést... -
slloyd
senior tag
Nem tudjátok mikor jelenik meg pontosan s6 edge plus ra az új Marsmallov andoid?
Már nagyon várom gondolom sok érdekességet tartogat
Valamint légyszi linkeljezek be nekem ide egy 9h védőüveget lehetőleg feketét mert amit vettem sajnos az nagyon gagyi (nagyban rontja a képminőséget) vissza is vetettem az eladóval
Bár kötöttem biztosìtást a telómra 2 évre amiben a kijelzősérülés, beázás is benne van de akkor is szeretném védeni mert nagyon megszerettem. -
slloyd
senior tag
Sziasztok tegnap reggel óta boldog tagja vagyok az s6 edge plus tábornak.
Elötte egy Note edge -ém volt.
Nos kicsit szaporább ez az új motyó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Macska topik
- BMW topik
- Synology routerek
- Tőzsde és gazdaság
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest