- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Elemerke23 #5459 üzenetére
esetleg szedd le az air push detectort. Futtasd le, és megmondja melyik app-od "fertőzi" reklámmal a telód. Persze ha nem a guriga féle problémával állsz szemben.
-
guriga1234
addikt
válasz
Elemerke23 #5459 üzenetére
Persze. Megveszed a programjaid reklámmentes verzióit.
Opció2: nem csatlakozol internetre, akkor nem tud reklámokat letölteni.
Ha böngészni akarsz, akkor használj Adblock browsert. -
guriga1234
addikt
válasz
Elemerke23 #5427 üzenetére
Ha tudod, hogy nem lehet, akkor miért írod?
-
Tibcsi68
tag
válasz
Elemerke23 #5402 üzenetére
Ügyes! Korábban talán a Note 3 ezt alapból tudta!
-
zermi
aktív tag
válasz
Elemerke23 #5398 üzenetére
Használj pl. Nova launchert.
-
guriga1234
addikt
válasz
Elemerke23 #5380 üzenetére
"lehet engem hülyenek nézni" - ehhez nem szükséges az engedélyed.
-
válasz
Elemerke23 #5374 üzenetére
Nekem S4-en ez csak root-al ment. Szerintem itt sincs sajnos másképpen.
De ha mégis, érdekelne engem is -
Markizmark
addikt
válasz
Elemerke23 #5363 üzenetére
Miért nem?
-
guriga1234
addikt
válasz
Elemerke23 #5360 üzenetére
Dehogynem. Szépen leszeded az összes általad telepített programot (a legjobb, ha csinálsz egy gyári állapotot), aztán szépen egyesével visszateszed azokat, amiket eddig felraktál a telefonra. Az egyesével alatt nem azt értem, hogy gyorsan egymás után mindent felraksz, hanem felraksz egyet, vársz 2 napot, és ha addig nincs semmi zűr, akkor jöhet a következő. Amikor majd megint előjön a probléma, akkor tudni fogod, hogy a legutoljára felrakott program okozza, amit egyből le is üthetsz és el is felejtheted.
PS: próbálj meg értelmesen írni, mert egy tragédia minden hozzászólásod. Mintha egy alsó tagozatos, bukásra álló diák írta volna.
-
Markizmark
addikt
válasz
Elemerke23 #5358 üzenetére
Sok szirszart tettél fel a telefonra és valószínűleg nem megbízható forrásból. Vagy mindenből ingyenes programot amik tele vannak okádva reklámmal. 100%, hogy az alkalmazásaid okozzák a gondodat, a telefonnak fizikailag semmi baja.
-
kazanka
őstag
válasz
Elemerke23 #5355 üzenetére
Biztos lehetsz benne hogy kikapcsol.Elég nehezen tudom értelmezni amit írsz.Mi lenne ha nem kapkodnál?
-
Elemerke23
tag
válasz
Elemerke23 #5353 üzenetére
De hatha telefon gomb kikapcsoloja meg abhangero gomb le fele ?
-
kazanka
őstag
válasz
Elemerke23 #5351 üzenetére
A telefonodat bármikor kikapcsolhatod a hangerő le és a power gomb együttes lenyomásával
-
A guru
addikt
válasz
Elemerke23 #5348 üzenetére
Nem lehet hogy az éppen használt téma okozza? Próbáld ki a gyárival.
-
Markizmark
addikt
válasz
Elemerke23 #5348 üzenetére
Ha elég hosszan nyomod a power gombot akkor újraindul. Amúgy mi az ott? Víruskereső?
-
Markizmark
addikt
válasz
Elemerke23 #5345 üzenetére
Ha már a második ugyanilyen telefonnál jön elő nálad ugyanaz a hiba, akkor máshol kell keresni a hiba forrását, nem a telefonban. Egy általad telepített alkalmazás okozza talán.
-
törölt tag
válasz
Elemerke23 #5340 üzenetére
ha kinai appot kell ratenned ahhoz hogy mukodjon akkor szted az ugyan az? de mindegy vegyed es meseld el milyen.
-
kazanka
őstag
válasz
Elemerke23 #5334 üzenetére
Ne törődj vele,van olyan is aki telefon helyett szemetet vesz,"szarrágóskodás" címen
-
A guru
addikt
válasz
Elemerke23 #5334 üzenetére
Speedshopba 6k a gyári, itt szarrágóskodsz azon a 2ezer forinton...
-
törölt tag
válasz
Elemerke23 #5328 üzenetére
a gyari flip nem rak ki semmit mert az nem atlatszo es nem is igy nez ki. ez valami kina gagyi, de ugy latszik neked ez kell. vedd meg es ird le a tapasztalatokat (pl mit kell felrakni hozza hogy mukodjon, hany nyitast birt stb).
-
A guru
addikt
válasz
Elemerke23 #5328 üzenetére
Speedshopból vagy valami normális helyről vedd már meg könyörgöm itt szenvedsz hetek óta, nem ér ennyit az egész. Világosan leírtuk melyik mit tud, YouTube-on is van kismillió videó ezekről, tessék utána nézni először ott, ha valami nem világos vagy személyes tapasztalatra vagy kíváncsi akkor gyere ide és kérdezz.
Az általad linkelt képen nem stimmel a dobozon lévő név a termékkel ami benne van, ráadásul ez nem gyári doboz amit láthatunk.
-
törölt tag
válasz
Elemerke23 #5323 üzenetére
hat sztem ez nem valami jo tok, mert ha lecsukod akkor nem latsz semmit. a clear viewnel latod ha hivnak vagy pl lathatod a zenelejatszot stb.
-
A guru
addikt
válasz
Elemerke23 #5323 üzenetére
YouTube a barátod..., s-view, clear view ezeknél működik, hogy lecsukod és történik valami ezeken kívül van a sima lecsukhatós annál csak annyi történik, hogy kinyitod és felvillan a kijelző, már ha akarod (beállítàs kérdése).
-
A guru
addikt
válasz
Elemerke23 #5250 üzenetére
Hirdetést kérlek mellőzd szakmai topikban, privátban mehet meg hardveraprón
-
törölt tag
válasz
Elemerke23 #5234 üzenetére
nekem 2 clear view van en szeretem. de mindenkepp gyarit vegyel! speedben 5 e alatt volt par napja. a kinaival sporolsz kemeny 2e ftot, cserebe szophatsz valami kinai app-al amit fel kell telepiteni hozza, tegye fel akinek ket annya van, a ferges bugos kemkedos xarukat.
-
A guru
addikt
válasz
Elemerke23 #5236 üzenetére
Ilyen ajánlattal érdemes megkeresni egy tokokkal foglalkozó boltot pl. WestEndben van egy csomó vagy Europarkban de Kökiben is.
-
A guru
addikt
válasz
Elemerke23 #5234 üzenetére
1 féle clear view tok van, a gyári. Az utánzatokat hanyagold illetve pár hsz-szel feljebb találsz egy linket amely egy s-view coverhez vezet 2500 forintért, én a helyedben ezt venném, de nem akarok beleszólni.
-
Zsolaf
addikt
válasz
Elemerke23 #5028 üzenetére
Nekem sem világítanak a gombok. Sikerült rájönnöd mitől van?
-
guriga1234
addikt
válasz
Véletlenül nem energiatakarékos módban használod? Mert akkor nem világít.
Ennek a háttérvilágításnak egyébként sincs sok értelme, mert világítás nélkül is simán lehet használni. Az meg a könnyen kitapintható Home gombtól merre van a jobbra és a balra lévő, nem lehet probléma. -
A guru
addikt
válasz
Elemerke23 #5031 üzenetére
Azt gondoltam le van töltve és esetleg bebuggolt vagy valami de akkor ezek szerint nem.
-
válasz
Elemerke23 #5031 üzenetére
Play áruhaz, ez egy aplikácio amivel allithatod a világitas idejét, stb.
-
A guru
addikt
válasz
Galaxy button lights?
-
szaki04
senior tag
válasz
Elemerke23 #4583 üzenetére
Bekapcsolod a telefonon a Smart View funkciót. A készülék böngészőjébe megnyitod az RTL Online adást, ezt kirakod a TV képernyőjére. Örülsz.
-
A guru
addikt
válasz
Elemerke23 #4554 üzenetére
Ez megint hogy jött ki belőled....
-
válasz
Elemerke23 #4542 üzenetére
Szerintem a képstabilizátor lesz az, és nekem csak akkor csinálja, ha a telefont mondjuk fejjel lefelé, vagy a függőlegestől tovább döntve indítom.
-
Zenesz88
csendes tag
válasz
Elemerke23 #4542 üzenetére
Nekem s6 edge -en volt.
A plus-on még nem tapasztaltam.
Sajnos nem jöttem rá mitől lehet.
-
feketeibiza
tag
válasz
Elemerke23 #4514 üzenetére
Nekem is ez volt a reakcióm,egyszerűen kicsinek tartom.majd 2 hónapig megvolt,vettem egy s6 pluszt mellé,és jobbnak tartottam
s7edge ment s6+ maradt. -
guriga1234
addikt
válasz
Elemerke23 #4459 üzenetére
Bár nem görgethető a háttér a TW esetén, de ha jobban megfigyeled, az ikonok és a feliratok olyanok a háttér fölött, mintha ott lebegnének. Ha a telefont döntögeted, akkor jól látható a jelenség.
-
Ákkk
addikt
válasz
Elemerke23 #4459 üzenetére
Gyári launcher esetén nem. A nova launcher pld tudja ezt.
-
Locutus
veterán
válasz
Elemerke23 #4423 üzenetére
Én [aire]sd_Black nevűt használok, nekem bejön. Fekete háttéren színes minimál dizájn.
-
A guru
addikt
válasz
Elemerke23 #4423 üzenetére
Material, material dark.
-
álarc
aktív tag
válasz
Elemerke23 #4415 üzenetére
Nem kötekedni akarok, de engem majdnem lebannoltak adás veszek hozzászólás miatt! Mert ez annak minősül! Go hardverapro.hu
-
guriga1234
addikt
válasz
Elemerke23 #4301 üzenetére
Bármilyen képből csinálhatsz háttérképet. Akár a magad készítette fényképekből is. Nem kell ehhez semmilyen külön alkalmazás.
-
A guru
addikt
válasz
Elemerke23 #4345 üzenetére
Ha csak nem smirglivel törölgeted akkor nem lesz probléma azért arra érdemes figyelni hogy az ilyen homok szerű keményebb porszemcséket inkább ujjal felcsipegetni mert nehogy megkarcolja ahogy surlódik a törlésnél.
-
A guru
addikt
válasz
Elemerke23 #4338 üzenetére
Írj már meg tanulni...(
)
-
A guru
addikt
válasz
Elemerke23 #4328 üzenetére
Lassíts már ember...
-
Danny365
őstag
válasz
Elemerke23 #4322 üzenetére
Nekem van edge+-om, meg s7 edge-em is, nem rosszabb semmiben sem az s7.
-
A guru
addikt
válasz
Elemerke23 #4324 üzenetére
Nem a messengeren vagyunk
én is mindig telefonról írok.
-
kazanka
őstag
válasz
Elemerke23 #4324 üzenetére
A telefon nem mentség,ne kapkodj csak nyugodtan
-
Piwi
veterán
válasz
Elemerke23 #4322 üzenetére
nyelvtan órákról ne lógj el többet...
-
A guru
addikt
válasz
Elemerke23 #4312 üzenetére
A plusz fényerő csak automata módban elérhető.
-
A guru
addikt
válasz
Elemerke23 #4310 üzenetére
Kapcsold ki az automata fényerőt told fel addig amég jónak nem találod és hagyd úgy.
-
lasse001
senior tag
válasz
Szia. Én a Wallz: Háttérképek nevű programot használom. Állítható milyen felbontású képeket töltsön le. És milyen sűrűn cserélje.
-
A guru
addikt
válasz
Elemerke23 #4303 üzenetére
Én a wallmaxot és a zedge-et használom teljesen jó képek vannak fent ezeken az appokon.
-
válasz
Elemerke23 #4303 üzenetére
miért? Mi nálad a jó minőségű? Ám nyilván nem mind az, de vannak köztük olyanok, amik nem felskálázottak.
-
válasz
Zedge
-
Száguldo
aktív tag
válasz
Elemerke23 #4288 üzenetére
240 k teló és letöltögetünk
mappákba rakod a zenét és ugyan abba a borítót, működik.
-
A guru
addikt
válasz
Elemerke23 #4286 üzenetére
Fizess elő deezerre spotifyra vagy apple musicra hidd el megéri és nincs ez a fakszni a zenemásolgatással én is meguntam.
-
A guru
addikt
válasz
Elemerke23 #4279 üzenetére
Valakinél nem valakinél igen. Inkább vegyél egy sima ledes órát ha éjszaka tudni szeretnéd az időt.
-
szaki04
senior tag
válasz
Elemerke23 #4277 üzenetére
A készülék képe megjelenik a TV-n? Egyáltalán a telefon lejátszaná a filmet?
-
szaki04
senior tag
válasz
Elemerke23 #4275 üzenetére
Én a telefonnal készített videot simán megnézem/megnéztem a Samsung Smart Tv-men.Most próbáltam ki .mkv kiterjesztésű filmmel, simán átrakta a TV-re a képet, kitűnő minőségben.
-
Ákkk
addikt
válasz
Elemerke23 #4273 üzenetére
Gondolom nincs engedélyezve az ismeretlen források.
Zárolt képernyő és védelem menüben. -
szaki04
senior tag
válasz
Elemerke23 #4271 üzenetére
Persze, rajta van a telefonon gyárilag: Smart View a neve.
-
A guru
addikt
válasz
Elemerke23 #4269 üzenetére
Nyilván hardveresen jobb, irigylem belőle a hűtést de ezeken kívül ugyan az. Mint az iphone 6 és 6s.
-
A guru
addikt
válasz
Elemerke23 #4267 üzenetére
Kijelzőben semmi ugyan az az amoled van mindkettőben kamerában éjszaka jobb az S7 viszont nappal meg makróban jobb az S6.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Elemerke23 #4250 üzenetére
Hát ha vibrál a fényeröd az nem normális!
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Elemerke23 #4248 üzenetére
Pesti vagy? Milyen garid van?
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Elemerke23 #4242 üzenetére
A beszélgetés közbe elalszik a kijelző,ha a füledhez tartod?
-
szaki04
senior tag
válasz
Elemerke23 #4242 üzenetére
Lehet nem működik rendesen a fényérzékelője. Vidd szervizbe, ha van rá garancia. Takard le kézzel a tetején található szenzort. 5 mp múlva le kell sötétednie a kijelzőnek. Ha nem így van, akkor rossz a szenzor.
-
A guru
addikt
válasz
Elemerke23 #4240 üzenetére
1.kérdésre a válasz: beállítások edge panelek és a partnerjelzéseknél ramész a kis ceruza ikonra.
2. Ha ki van kapcsolva az auto fényerő akkor nem szabadna ugrálnia. -
álarc
aktív tag
válasz
Elemerke23 #4208 üzenetére
A Note 4 et csúnyán eszi! A kijelző valami hihetetlen szép! Az edge funkció szerintem fa..ság, de a látvány - sebesség index rendkívüli! Remélem a tok is passzol méretben! ☺️
..... Más,Vezeték nélküli töltő? Milyet vegyek? Nokia a favorit továbbra is?
-
guriga1234
addikt
válasz
Elemerke23 #4203 üzenetére
??? Nem neked szólt a hozzászólásom. Figyelj picit jobban oda, mielőtt felháborodsz. Hozzád nem is szóltam.
-
A guru
addikt
válasz
Elemerke23 #4203 üzenetére
Nem neked szólt.
-
álarc
aktív tag
válasz
Elemerke23 #4197 üzenetére
Nekem is, de ez lefőtt nálam. Szép, de nem tapad. Egy darab plexi
Cserébe könnyen karcolódik. Kibontás előtt add el szerintem -
válasz
Elemerke23 #4180 üzenetére
Jól tolod.
Egyből két hozzászólás, ami boltolásról szol. Egyrészt ez szakmai topikban tilos, másrészt, ha már amúgy is személyesen valakinek szólsz, miért nem privátban teszed?
NE válaszolj, ne offoljunk többet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest