- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
guriga1234
addikt
válasz
lalika740 #3839 üzenetére
Aksit azért nem sok cég gyárt telefonhoz. A samunak nem rosszak az aksijai, sőt! Inkább arról van itt szó, hogy egyesek az életüket a telefonon élik, azt is lehetőleg csúcsra járatva, aztán csodálkoznak, ha kifogy a szufla.
Autós hasonlattal élve: aki Ferrarit vesz, az ne lepődjön meg, ha minden második kútnál tankolnia kell. -
Markizmark
addikt
válasz
lalika740 #3800 üzenetére
A GSM boltban vásárolt, EU határain belülről származó készülékre is vonatkozik 1 év garancia, ez kötelező. Valószínűleg elég hozzá a számla (mivel kitöltött garancialevél nem szokott járni melléjük). Nem jár háztól házig szerviz, de ha valaki beviszi akkor javítaniuk kell, feltéve hogy garanciális a probléma.
A szolgáltatónál vett készülékre pedig pontosan ugyanolyan garancia vonatkozik, mint a függetlenül vásárolt gyári garanciálisokra, azaz 1 év teljes körű (tartozékokra is: akksi, füles, töltő), és +1 év csak a készülékre.
Azon lehetne vitázni, hogy az akksira miért csak 1 év jár, amikor házilag nem kivehető. Ugyanúgy része a készüléknek, mint a processzor vagy egy hangszóró.
-
válasz
lalika740 #3795 üzenetére
Nekem az S4 csinalt hasonlót, ott egy aksi csere és wipe megoldotra. Igaz ott több mint két éves volt az aksi. Itt a félelmem inkább abból van, hogy láttam youtube-on hogy hogyan is kell aksit cserélni ebbe. Hát, nem tudom mennyire lesz utánna is olyan a teló mint előtte.
-
guriga1234
addikt
válasz
lalika740 #3755 üzenetére
Rossz telefont választottál. Neked egy hagyományos, vezetékes telefon kell, azt akár hónapokig is nyüstölheted, nem fog lemerülni
Viccet félretéve: majd akkor ócsárold, ha van olyan telefon, amit egész nap nyüstölsz és nem merül le. De addig felesleges itt ócsárolnod. Ha majd találsz az igényeidnek megfelelő telefont, azt vedd meg, ezt meg nem kellett volna.PS: használj power bankot.
PS2: sosem értettem, hogy miért kell egy telefont egész nap nyüstölni. Nincs géped vagy tableted? Egyébként meg jó sok szabadidőd lehet...
-
james008bond
őstag
válasz
lalika740 #3599 üzenetére
Egy ÚJ telefont, ami nem kevés pénzbe került. Viszont nem is sírok, hogy jaj összekarcolódott a kijelzőm 2 hét alatt, pedig annyira vigyázok rá amíg belegyömöszölöm a farmerom farzsebébe...pedig Gorilla üveg borítja...brü hü hü. Én vigyázok a dolgaimra. Mivelhogy elég sokat dolgozom, hogy meg tudjam őket venni. És igen, tisztelem is főleg az ilyen komplex, nagy tudású használati tárgyaimat is. Tudod, nagyon sok munka, emberi tudás, felfedezés stb áll egy-egy ilyen eszköz megtervezésében, előállításában, tesztelésében. Nagyon sok ember nagyon sokat dolgozott, gondolkodott azért, hogy ilyen dolgokat lehessen gyártani, használni 1000 féle dologra, olyanoknak, mint te, vagy én, akik megvesszük és használjuk. Engedtessék meg tehát nekem, hogy vigyázzak a megszerzett dolgaimra. Amiknél nekem az esztétikum is igen, számít. Hiszen annak kitalálása, megtervezése is nagyon sok munkába került jónéhány embernek.
-
james008bond
őstag
válasz
lalika740 #3568 üzenetére
És ha hátra hajtanád teljesen? Vajon akkor is csapkodna?Én úgy veszem észre, nekem nincs ilyen bajom. Max fotózásnál zavar néha.
"Kényelmetlen a széle" amikor meg full szappantartó volt az volt a baj. Komolyan nem értem már én sem ezt. Végre csináltak egy kiváló anyghasználatú és kinézetű telefont, de az se jó. Ha vág a széle, nem kell megvenni. Amúgy meg ilyen ronda tokokkal így elcsúfítani egy ilyen gyönyörű telefont...
-
MrCsiT
addikt
válasz
lalika740 #3461 üzenetére
kérem a topicgazdát, vagy egy moderátort az ilyen off-okat, mint amire választ nyomtam, ha kérhetem, takarítsa. Hozzászólás gyűjtésen kívül, semmi értelme. A topichoz meg végképp nem tartozik, tartalmában helyes volt a korábbi véleményező ez irányú felvetése..
A többieknek megköszönném, ha maguktól befejeznék az offolást, ezzel némi önkritikát is gyakorolva.. Lol
( ..akinek nem inge..)
-
-
-
Markizmark
addikt
válasz
lalika740 #3328 üzenetére
Nem DSLR-rel sétálok vasárnap délután.
Azért mennyire jó már, hogy ha szembe jön egy szép naplemente vagy valami más érdekesség és ott van a zsebemben egy jófajta "kamerásmobil"?
Nem hátrány. A macskát sem könnyű rávenni arra, hogy vegye fel újra a hülye pózokat amiket szokott amíg én előveszem a fényképelőt.
Amúgy meg játékra ott a konzol, hangfelvételre a diktafon, zenehallgatásra az mp9 vagy a hifi, videózásra a kézikamera. Lehetne még fokozni. Ez már nem érv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- Autószerelők, autószerelés
- Autós topik
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest