- Mobil flották
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
-
A guru
addikt
Akksi nálam 4.5-5 óra SOT-ot szokott produkálni ebben van facebook, messenger, chrome böngészés, kis játék, deezer zenehallgatás. 1 napot stabilan hoz de többet nem szabad várni tőle. A 6.0-nak meg én nem érzem a szükségét jó ez az egész ahogy most van és félő hogy ez csak rosszabb lesz.
-
CivicEsi
senior tag
Még nincs Mályvacukor rá, majd egyszer csak, amikor a szolgáltatók közül a T-is jóváhagyja (ilyenkor picit visszaolvasni nem ártana).
Nekem úgy volt 1óra50perc a kijelző időm, hogy tegnap alig nyúltam hozzá, és tegnap este tíztől mostanáig repülőgép üzemmódban futott (így is 22-06 ig lemerült 10%-ot).
Bár szerintem az enyémmel valami nem stimmel, mert még úgy, hogy csak az asztalomon hever, és futnak a háátérben a folyamatok rohadtul merül (nem ritka az egy esti 30%-os merülés).Van Carbon mintás TPU fólia (ezt szintén egy rövid keresés megmondja neked):
Hirdetés
És íme az enyém élőben vele:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest