- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Markizmark #6067 üzenetére
Nem.tudok róla. De nyilván lett vele valami mert magától nem lesz ilyen
-
guriga1234
addikt
válasz
Markizmark #6059 üzenetére
Ma hajnalban néztem, és már akkor sem működött. És még most sem
-
tasnadi3
tag
válasz
Markizmark #6055 üzenetére
En se vettem észre semmit ! Vajon az oreo mikor jön egyáltalán jön ?
-
válasz
Markizmark #6046 üzenetére
Köszi. És ez vajon melyik menübe lehet, mert se keresve se sehogy nem találom.
-
t.dave500
tag
válasz
Markizmark #5996 üzenetére
Szia!
Beléptem a táborba egy 32 Gb-os fekete példánnyal, egyenlőre ismerkedünk, 7.0-ával vettem, féltem hogy ezzel nem lesz az igazi, de de. Tökéletes, összehasonlítani sem lehet az elődjével(S4).
És igazad van, ehhez tényleg nem kell másik rendszer. -
törölt tag
válasz
Markizmark #5996 üzenetére
hat azert ez nem teljesen igy van, vannak dolgok amik nem tilthatoak es nem modosithatok. ezert en is meg fogom rootolni mert van ami zavar.
-
dlaj
őstag
válasz
Markizmark #5964 üzenetére
Én is azt látom. Vagyis nem olcsóbb a boltban.
-
hurenzon
senior tag
válasz
Markizmark #5961 üzenetére
boltban olcsóbb.
-
Locutus
veterán
válasz
Markizmark #5940 üzenetére
Akkor neked valszeg a max fényerős használat miatt égett be.
Nekem decemberben lesz 2 éves, és közepes automatán használom. Sehol, semmilyen beégés nincs rajta, se halványodás, erősödés... próbáltam többféle háttérszínnel, fényerővel, de nem látszik semmi.
Tokot, fóliát én se használtam sose. Illetve pár hónapja van rajta egy hátlapi vékony plexi, mert ezt úgy ítéltem meg, hogy nem rondítja el, de se elöl, se hátul, se az élén még csak mikrokarcok sincsenek.
-
törölt tag
válasz
Markizmark #5938 üzenetére
en bekapcsoltam a kekfeny szurot (vagy hogy hijjak magyarul), igaz alap erteken van csak. a fenyerot is mindig alacsonyan tartom, az ertesitesi sav feketeje egy picit latszik ha elforditom, de nagyon kell nezni hogy eszrevegye az ember. van meg 2 honap a garimbol.
ami mondjuk jobban zavar hogy a gyari flip tok megdorzsolte a kijelzot, ez csak kikapcsolva latszik, pedig mindig tisztan tartom hogy ne menjen ala por. -
törölt tag
válasz
Markizmark #5934 üzenetére
nincs keped a beegesrol? 1 v 2 eves gari volt?
-
Locutus
veterán
válasz
Markizmark #5934 üzenetére
És rendesen össze lett rakva végül? Sehol sem áll el a hátlap?
Munkatársamnak a sima s6 edget 2 körben se tudták megcsinálni rendesen, még mindig eláll a hátlapja egy helyen...
-
törölt tag
válasz
Markizmark #5924 üzenetére
nalam sajan igen, es ahogy turom a netet nagyon sok embernel jon. lehet azert nem jon nalad mert elfogadtad es akkor mar nem gyun. de en azt nem vagyok hajlando elfogadni hogy a samu az osszes adatomat felszipkazza egy szerverre ahol feldolgozza es marketing meg barmifele celokra felhasznalhatja es atadhatja 3. felnek. ez van a feltetelekben. ehhez nem jarulok hozza, modnavan hogy ez milyen marha jo nekem mert majd megoszthatom az adataimat az ismeroseimmel. koszon nem, majd ha megosztom akkor elkuldom emailben vagy ahogy akarom.
de ezt ugy gondoltak hogy olyan nincs hogy megsem. ha megsemet nyomsz akkor par perc mulva ujra jon. roottal ki lehet gyilkolni, mert ez egy rejtett rendszer applikacio de amig garis nem fogom rootolni. viszont igy hasznalhatatlan miota felkerult a 7-es (nem mellesleg azt se tettem fel, le volt tiltva minden fissites, ahanyszor megkerdezte hogy de o feltenne akkor mindig nemet mondtam, erre az egyik reggel az uj rendszer udvozolt, keres nelkul).
-
pzoley
őstag
válasz
Markizmark #5921 üzenetére
-
válasz
Markizmark #5919 üzenetére
yes, semmi változást nem látok
-
Locutus
veterán
válasz
Markizmark #5902 üzenetére
NRD90M.G928FXXS3CQFA
-
guriga1234
addikt
válasz
Markizmark #5895 üzenetére
Oké. De nekem eddig sem volt gondom a sebességével. Mivel nem játszom a mobilon, nem tudom, hogy hogyan venném észre, hogy ha gyorsabb lenne, mert így is gyors. Én nem fogom feltenni a 7-est, ha egyáltalán lesz rá OTA.
-
MrCsiT
addikt
válasz
Markizmark #5883 üzenetére
Hogyan lehet ellenőrizni, hogy aktív-e a VoLTE?
-
Locutus
veterán
válasz
Markizmark #5876 üzenetére
Nekem is jött, de változás nincs. Minden ok továbbra is.
-
zermi
aktív tag
válasz
Markizmark #5873 üzenetére
Köszi
-
válasz
Markizmark #5867 üzenetére
Köszi, ezt megpróbálom.
-
kromatika
veterán
válasz
Markizmark #5863 üzenetére
Köszi a választ.Nincs már rá gari.Ennek fényében tudna valaki segíteni?
-
Markizmark
addikt
válasz
Markizmark #5858 üzenetére
Korai lenne agyondicsérnem a 7.0-t, de eddig jó. Kevesebbet merül készenlétben, minden felgyorsult. Gyorsabban old fel, gyorsabban indulnak az alkalmazások, stb. Eddig minden működik ami eddig, gond nélkül.
Ja és még sohasem csináltam FR-t rajta. Se 5.1.1-ről 6.0-ra frissítéskor, se most. -
MrCsiT
addikt
válasz
Markizmark #5842 üzenetére
VDH 2016.06 hó óta nincs.. Ügyfélközpontúság a jeligéjük a Vodánál.
-
válasz
Markizmark #5837 üzenetére
Ezt én sem, mert en eddig azt hittem, hogy a független romot moddolja a szolgáltató, így az első lenne a független rom. De ezekszerint nagyon nem.
-
Locutus
veterán
válasz
Markizmark #5834 üzenetére
Nekem van egy olyan érzésem, hogy amiből a legtöbbet eladták, azt hagyják a végére.
-
Locutus
veterán
válasz
Markizmark #5829 üzenetére
ATO-ra sincs, holott osztrák szolgáltatósokra is többre megjelent már...
-
lasse001
senior tag
válasz
Markizmark #5806 üzenetére
Azért a samsungtól veszem direktben. Visszaküldöm csere
-
Kapanyél
őstag
válasz
Markizmark #5806 üzenetére
Én meg soha.
Annyira hiányzik a fizikai gomb, hogy a könnyeim potyognak.
Nem sokára lecserélem egy S7 Edge-re, utána mehet majd a vadászat valamelyik kínai tákolmányra. -
lasse001
senior tag
válasz
Markizmark #5804 üzenetére
Olvasom mindkettő s8 as fórumot. Nagyon kevés. Zabszem van a valagomban. Tudod milyen érzés?
-
lasse001
senior tag
válasz
Markizmark #5801 üzenetére
De én tegnap 23. án rendeltem előrendelésen túl. Azt írta a honlap van készleten. Szerdai érkezést állítottam.
-
MrCsiT
addikt
válasz
Markizmark #5753 üzenetére
Ok, hogy feltehetem, de örültem volna, ha a Vodafone képes megfelelni azon "túl magas" elvárásomnak, hogy figyelnek kicsit a dolgaikra, az ügyfelekre, a támogatásra.. de nem.
Mondjuk, azt nem tudom, hogy a CSC-vel mi lenne a voda FW-s telón, ha az odin-os "OTA" frissítés nem tartalmazza a VDH-t, csak az XEH-t ugye?
-
killerjohn
addikt
válasz
Markizmark #5738 üzenetére
G928FXXU3BQA1
-
killerjohn
addikt
válasz
Markizmark #5734 üzenetére
SpeedShopos függetlenre BÁRKINEK érkezett már nugat?
-
Kapanyél
őstag
válasz
Markizmark #5722 üzenetére
Jaja, én sem aggódtam, bár pont a bootloadert töltötte rá, amikor beszart az egész.
Véletlenül a CP-be tallóztam be a fájlt... -
MrCsiT
addikt
válasz
Markizmark #5725 üzenetére
Ha nem a hardver, akkor a kényelem (hiánya) zavar, de köszi a megnyugtatást.
Ez a dupla védelem egy marhaság, emiatt sokan fogják nem-használni az ujjlenyomatos azonosítást szerintem.
Miért nem jó ez úgy, ahogy a Note4-nél is működik, nem értem. -
lasse001
senior tag
válasz
Markizmark #5717 üzenetére
Bocsi. Amúgy nagyon ott van a rom.
-
lasse001
senior tag
válasz
Markizmark #5714 üzenetére
Igen SEB et raktam fel de minden maradt XEH.
-
zermi
aktív tag
válasz
Markizmark #5714 üzenetére
Elkerülte a figyelmem, akkor a magyar 6.0.1 XEH-re nyomta fel a szerb nougatot.
-
Kapanyél
őstag
válasz
Markizmark #5702 üzenetére
Nem. Ha a firmware nem olyan, akkor hiába pipálod ki a factory resetet, vagy akár a re-partitiont is, nem történik semmi. (persze, van olyan beállítás az Odin-ban, hogy téglázza a telefont, de alap esetben a ROM-tól függ, mit csinál).
Ezért szoktuk elkunyerálni a szervizesektől a "négyfájlos" ROM-ot, mert azzal jön a PIT meg a tuti formázás, bootloader frissítés, stb.
Ezek a letölthetők általában "egyfájlosak", csak frissítenek, mintha OTA jöttek volna. És valóban, az sem számít, ha főverzió frissül.
Igen ám, de ha átállítod a product code-ot, feltéve, ha az adott CSC tartalmaz másikat is, akkor olyan hard resetet tol a telónak, hogy öröm lesz belakni. Igaz, ezt menüből teszi csak.
A kérdés, hogy ha teljesen más PCodeú ROM-ot dobok rá, megmarad-e minden?
Első alkalommal nem számított, azóta csak a portugál TPH-sat teszem föl, így nem tudom biztosra.De ha azt mondod, hogy mindig más a product code-od, akkor bátran nekiesek.
-
taxi
aktív tag
válasz
Markizmark #5688 üzenetére
Köszönöm. Megpróbálom.
-
lasse001
senior tag
válasz
Markizmark #5670 üzenetére
Ahogy az eddigi infókat nézegettem sima s8-ra fogok ráhajtani a + plusza kicsit nagyobb aksi meg óriási kijelző nem nagyon hat meg. 5.7 col elég lesz mit ez is(G928F). Nekem elég.
-
Piwi
veterán
válasz
Markizmark #5670 üzenetére
EU-s beszédem és SMS-em már 4 éve van alapból a tarifacsomagban,igaz nem korlátlan mint belföldön,de az a havi 100 perc és 100 sms EU-ban nekem bőven elég volt. Inkább az EU-s netre leszek kiváncsi,mennyit használhatok fel a 16 gigából más országokban
A sör adagot meg számold ki rendesen
-
Piwi
veterán
válasz
Markizmark #5668 üzenetére
sajnos nálunk nem lehet legozni a trémobilnál,sőt,júniustól jönnek az EU-s csomagok,akkor még a magyar számom is megszüntetem mert az rablás...
-
Piwi
veterán
válasz
Markizmark #5666 üzenetére
egyetértek
szeptemberben lejár az előfizetésem,szóval valamit mindenképp elhozok,ha az S8 meggyőző lesz akkor nem is kérdés mi lesz az utód
-
Locutus
veterán
válasz
Markizmark #5662 üzenetére
Egyelőre semmi se késztet arra, hogy S8-ra váltsak.
Bár lehet, hogy az S6-on a friss androiddal majd megteremtik az igényt a váltásraMindenesetre én fel nem teszem 1-2 hónapig még rá.
-
lasse001
senior tag
válasz
Markizmark #5662 üzenetére
Erre gondoltam én is.
Ez meg megy a mamának. -
zermi
aktív tag
válasz
Markizmark #5651 üzenetére
A törököknél már egy hete. A G928F-re ugyan mikor kezdik el a frissítést?
-
Ákkk
addikt
válasz
Markizmark #5605 üzenetére
De 1 év alatt ha nem töltik fel ez már végzetes lehet ha a cella feszültség 3.2 V alá megy az aksi tartós károsodást szenved és sok esetben "kuka" is utána.
-
Ákkk
addikt
válasz
Markizmark #5603 üzenetére
Az nem jó főként egy litiumion aksinak minimum 50-60% ig kell lennie 1 × töltve a tároláshoz mert különben túlmerül....
-
Sazsóti
tag
válasz
Markizmark #5599 üzenetére
Köszönöm..de inkánb visszaviszem.
72 óran belül kérhetek cserét. Mivel nincsen több arany színű készülék, szerintem vissza kell, hogy adják az árát.
A központnál azt mondták, hogy akksi csere. Azért egy 2 napos készüléket már hadd ne adjak le szervízbe.
-
Sazsóti
tag
válasz
Markizmark #5596 üzenetére
Igen! (5.1.1 volt rajta. Több frissítés jött rá.Most 6.0.1.van rajta)
-
kicsirobi
tag
válasz
Markizmark #5582 üzenetére
Az a baj, hogy adatkábellel is dobál le. Gondolom az nem tenne jót.
-
guriga1234
addikt
válasz
Markizmark #5558 üzenetére
Így van. Az S6/S7 tulajok számára a nugát nem sok újdonságot hoz. Újdonságot a nugát a többi gyártó készülékeinek jelent majd valamit.
-
zermi
aktív tag
válasz
Markizmark #5522 üzenetére
Nem is elsősorban a nougatot várom,hanem inkább a Grace UX-t, amelyet remélem megkapunk mi is.
-
kazanka
őstag
válasz
Ne is kapkodja el, pl.az 5.0 egy rakás szar volt az 5.1-el meg már szinte tökéletes lett.A 6.0 is tele volt hibával majd az 1-es verzión mindent kijavítottak és van egy tökéletes telefonom.Nekem nem hiányzik hogy ezt elb@sszák
-
guriga1234
addikt
válasz
Többnyire olyan dolgok vannak benne, amiket már eddig is tudott a telefonunk. Az android7 a többi gyártó termékein lesz újdonság.
-
zermi
aktív tag
válasz
Markizmark #5519 üzenetére
Január 17-én kezdik el az S7-ek nougat frissítését európában, sajnos ezzel párhuzamosan nem emlegették sehol. hogy az S6 Edge+ telókra is indulna a frissítés. De bizakodunk..
Ez is lehetne egy következtetés. -
guriga1234
addikt
válasz
Markizmark #5519 üzenetére
December 29-én volt egy 24 MB-os frissítés, gondolom, ez a havi biztonsági frissítés. A dátumot a frissítéskor készített screenshot dátuma alapján írtam.
Az AIDA adatai alapján:
Android biztonsági frissítési szint: 2016-12-01
Alapsáv: G928FXXU3BPJ3
Bootloader: G928FXXS3BPL6
Build azonosító: MMB29K.G928FXXS3BPL6
a kernel verzióra december 19-ét ír... -
SzlobiG
félisten
válasz
Markizmark #5510 üzenetére
De jó eltűntek a karcok róla már megérte.
Áh semmi szinte új készülékem lett most kéne eladni gondolkodok is rajta.
-
törölt tag
válasz
Markizmark #5487 üzenetére
kinek mekkora, nekem elfer a farmer hatso zsebeben, mindig ugy hordom. nyilvan a zsebmeret adott de en inkabb azert szeretem a nagyobbat mert sokat olvasok rajta igy tobb betu elfer vagy nagyobb meretben, nekem ez volt az elsodleges szempont hogy ne kelljen meg egy eszkozt cipelnem.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Markizmark #5473 üzenetére
Értem, nincs rajta semmi külső sérülés. Pár karc a kijelzőn mivel nem használok fóliát, az érintett területen semmi.
Érdemes ilyenkor mindent lementeni és letörölni róla mi?
-
guriga1234
addikt
válasz
Markizmark #5409 üzenetére
Nálam ez ki van kapcsolva. Felhőbe nem mentek, van saját gépem is, az nekem gyorsabb és biztonságosabb.
-
Zsolaf
addikt
válasz
Markizmark #5409 üzenetére
Nekem is
-
zermi
aktív tag
válasz
Markizmark #5389 üzenetére
Ha már elcseszték a Note 7-et, akkor legalább a meglévő felső kategóriás készülékeiknél serénykedhetnének az frissítésekkel. Pedig a Google már kiadta a Android 7.1.1 verziót is. Ha a hírek igazak ,akkor az S7 egyből 7.1.1-re frissül, na de mikor.
Most december közepét írunk, de még a december havi android biztonsági frissítés sincs sehol. -
slloyd
senior tag
válasz
Markizmark #5377 üzenetére
Tegyétek felőlem...
Viszont én segítek annak is ha tudok akinek nem fűlik a foga a helyesíráshoz.
Mert elvégre attól még,hogy nem tud vagy nem akar helyesen írni ugyan olyan mobilt szorongat mint te vagy én. -
Tibcsi68
tag
válasz
Markizmark #5365 üzenetére
Biztos hiányzott arról az óráról(is)!!!
-
Elemerke23
tag
válasz
Markizmark #5359 üzenetére
Koszi.es ezt nem.lehet valamivel kiirtani szurni blokolni?
-
Elemerke23
tag
válasz
Markizmark #5346 üzenetére
De amugy masnal is jelentkezett ez a hiba es addig kikapcsolni se.lehet a telefont.meg lenem merul mert nem lehet ranyomni a kiakpcdolasra
-
Elemerke23
tag
válasz
Markizmark #5346 üzenetére
-
kazanka
őstag
válasz
Markizmark #5316 üzenetére
Nekem szerencsére nem volt ilyen esetem,de tudok jó néhány estről,ahol minden gond nélkül adták az új telefont és ha nem volt,felajánlottak több készüléket cserére,lehetett választani.Hallottam olyan esetről is ahol egy vödör víz is jó szolgálatot tett.az ügyben
-
kazanka
őstag
válasz
Markizmark #5303 üzenetére
Bolti garanciás....... /nem írok jelzőt/nem lehet biztosítást kötni,még ha akarsz sem.
-
A guru
addikt
válasz
Markizmark #5303 üzenetére
De a biztosítástól nem fog feltöltődni a telefonod
(csak kötekszem, mindenki arra ad pénzt amire szeretne)
-
A guru
addikt
válasz
Markizmark #5301 üzenetére
Persze hogy ad egy biztonságérzetet, de nekem ez nem ér annyit amennyibe kerül, mindig vigyáztam a cuccaimra és ez nem is fog változni.
-
tamas.varga5
tag
válasz
Markizmark #5260 üzenetére
Ez nem jó hír sajnos,minden estre köszi!
-
guriga1234
addikt
válasz
Markizmark #5276 üzenetére
Pontosítok:
"Di gustibus non est disputandum" - De gustibus non est disputandum
tehát nem di, hanem de.Egyébként nem vitának szántam.
-
A guru
addikt
válasz
Markizmark #5263 üzenetére
Akkor ugrott mert nekem egyelőre az októberi van fent.
-
A guru
addikt
válasz
Markizmark #5261 üzenetére
Nem lehet hogy ez a furcsa e-mailes problémára a gyogyír vagy azt már megoldották?
-
Tibcsi68
tag
válasz
Markizmark #5242 üzenetére
Köszi!
-
A guru
addikt
válasz
Markizmark #5164 üzenetére
Amint tudom meglesem...
-
guriga1234
addikt
válasz
Markizmark #5146 üzenetére
+1
-
válasz
Markizmark #5111 üzenetére
Ja hogy madzagtalan kell...
bocs ezen átsiklottam
-
Zsolaf
addikt
válasz
Markizmark #5111 üzenetére
Ha nincs bedugva a kábel akkor vezeték nélkül van az is.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Markizmark #5097 üzenetére
Kipróbáltam a gyári kábellel azzal viszont jó akárhogy forgatom tölti folyamatosan. Lehet a másik két kábelem kopott el és nem az aljzat? Az egyik kábelem samsung a másik noname. Csak egy bizonyos állásban érintkezik sokkal könnyebben lehet bedugni mint a gyári kábelt.
Gondolom így nem is cserélik ameddig a gyárival jó.
Kábel gond lesz másik telefonnal is ezt csinálja. Megnyugodtam nem az aljzat a kuka. A samu kábel valszeg elkopott a noname meg szimplán ennyit bírt.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Markizmark #5094 üzenetére
Hát igen csak én az esetek kb 70%-ba autóba töltöm eléggé intenzív használat mellett, majdnem állandóan rajta kell hogy legyen és ugye a kábel meg mozog "kopik" ezáltal.
-
kukucsakakuk
csendes tag
válasz
Markizmark #5048 üzenetére
Elvileg az odin látja(kiírja hogy added). De kicsit laikus vagyok és nem tudom mit jelet az hogy 4 fájlos rom. Amiket én neten találtam hozzá stock rom néven az csak egy nagy fájl.
-
Yodaaa1
tag
válasz
Markizmark #5022 üzenetére
Szia! Biztosan en vagyok a bena, de a Samfirmel csak egy fajlos jon le vele. Toltottem le maskepp 4+1 fajlosat. Abbol csak 5.1.1 van( Lollipop) . Az meg nem megy ra. Az Odin folyton leall nand write hibaval. A.pit meg a formazast sem csinalja meg. Nem ertem
-
Tibcsi68
tag
válasz
Markizmark #5024 üzenetére
Újraindítás nem használ, a chaceürítést hogy is kell, mert csak a netest tudom, de gondolom annak nincs köze hozzá...
-
Yodaaa1
tag
válasz
Markizmark #5016 üzenetére
Köszönöm vebbful!
Én is 3 fajlosra gondoltam. Csak nagyon reg csinaltam. A Note 3nal csinaltam, nagy torlessel egyutt. De sajna nem emlekszem mi az a nagy torles. Komoly melysegig torol. Nem emlekszem
A samfirm is ismeros. Az app vagy PC re progi? -
Zsolaf
addikt
válasz
Markizmark #5008 üzenetére
Arra kíváncsi vagyok én is. Ha igen akkor nem ér semmit az egész. Az apple ezért nem nyitotta fel még a bűnözők mobilját sem, mert akkor az nem biztonság. Ha kinyitják megrendül a bizalom.
-
kazanka
őstag
válasz
Markizmark #4985 üzenetére
A hívatalos nem tiltott.azért kérdeztem
-
Kobold666
tag
válasz
Markizmark #4979 üzenetére
Megnézem, de úgy emlékszek van pici hangja úgy is.
-
guriga1234
addikt
válasz
Markizmark #4964 üzenetére
Ami fehér alapon jelenik meg, az a legördülőből bekapcsolva nem jelenik meg nálam (egy pillanatra sem!), csak akkor, ha a beállításokban kapcsolom be. A szürke alapon lévő visszajelzés eddig is mindig megjelent, akárhol is kapcsoltam be.
-
guriga1234
addikt
válasz
Markizmark #4962 üzenetére
Azt eddig is mindig kiírta, hogy mihez kapcsolódott.
-
guriga1234
addikt
válasz
Markizmark #4959 üzenetére
Ha a beállításokban kapcsolod be, akkor igen, ha a legördülőben, akkor nem. Hogy eddig a beállítások esetén hogy volt, arra nem emlékszem, mert én mindig a legördülőben kapcsolom be a wifit (is).
-
válasz
Markizmark #4944 üzenetére
Nem lehet, hogy csupán a 9 után az abc betűit kezdték el használni?
-
A guru
addikt
válasz
Markizmark #4897 üzenetére
Semmi bug nincs benne annyi az egész hogy a menüt meg a kezdőképernyőt átváltja stock droidosra minden más marad. De ha jól tudom nemsokára érkezik a pixel launcher az már nagyobb dobás lesz.
-
válasz
Markizmark #4888 üzenetére
Persze, direkt megnéztük ott az eladóval, hogy mi lehet a gond.
De ha nincs messze neked, menny be, próbáld ki, hátha csak a hiba az én készülékemben volt -
válasz
Markizmark #4886 üzenetére
Hát én forgattam a telot rajta, még fejjel lefelé is ráraktam.
Mindenhogy töltött, de csak normalba.
-
válasz
Markizmark #4884 üzenetére
A westend samsu store-ba ráraktam egy ilyenre, és nem gyorstöltött. Az eladó szerint kéne, de nem tette. Egy S7 pihent rajta azzal működött a gyorstöltés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- iPhone topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest