- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
Rhino666 #444 üzenetére
Nem vagyok HTC fan, pont hogy az eszetlen Samu fan-ek hemzsegnek itt.-Tőled meg folyamatosan csak HOX-ot dicsérő hsz-ek röpködnek, egy samus topikban, ne menjünk bele ki eszetlen és ki nem.
Mindig a nekem leginkább megfelelő legjobb ár/érték arányú készüléket veszem.Van aki nem így van ezzel?Persze tudjuk ,hogy csak te nem vagy vak, aki samut vesz és meg van elégedve vele, az tuti, hogy a samsung globális szemfényvesztésének áldozata.
Megjelenés óta HOX-om van, használhatatlan soha nem volt, ellenben jó igen és azóta is csak jobb lett.#ásít# Akkor miért nem boldogítod a HOX-os témában lévőket?Ez vmi messiás tudat, hogy osztanod kell az eszet?
A nullát nem érő kamera az esetek 80%-ában megaláz minden mást.Korábban másokat támadtál azért, mert nem írtak tényeket, csak szajkózták , hogy ezért jó ez, ezért szar az. Namármost, ez a 80%-os benyögés, legalább akkora bullshit, szubjektív, alá nem tudod támasztani, de löktél egy számot, hogy igazold a saját igazadat.
Ja és a végére csak annyit, másfél évig htc tulaj voltam, aztán megláttam, megismertgem a note 2-őt, váltottam és nem is nagyon akarok visszatérni a htc-hez, elsősorban pont a vásárlókat leszaró hozzáállás miatt, jó az nekem, ha a samu kiszáll hozzám ha gond van a készülékkel.
Ennek ellenére note 2 tulajként én nem váltanék s4-re , mert sok minden eszembe jut róla, de az innováció nem, kb. akkora bullshittel dobták piacra, mint amit te művelsz itt a témában. -
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
Rhino666 #464 üzenetére
Itt a MobilArénán egészen pontosan ezt írták: "Lehet persze fanyalogni a műanyag ház miatt, de szerelési szempontból tutira ez a jobb megoldás" és az összeszerelés minősége is maximális 10 pontot kapott, úgyhogy nem, nem keverem a kettőt, és mindkét szempontból rendben van a készülék, ami az egyberagasztott One-ról nem mondható el (ragasztási egyenetlenség, szerelhetetlenség).
Aki egy PC-t össze tud szerelni hűtőbordákkal és sok kis csatlakózóval meg tápkábellel, egy csavarhúzóval és két csipesszel egy telefonalkatrészt is ki tud cserélni, ha könnyen lepattintható a hátlap, pár csavarral eltávolítható a védőfedél, és leválasztható a hibás elem a portjáról akár egy PC-s videókártya. 5 perc meló részletes videósegítséggel az alkatrész ebayes áráért vs. az alkatrész hivatalos adó utáni szervízes árával, több ezer forint szervízköltséggel és a One esetében új ház megspékelésével két hétig telefon nélkül. Nem logikus a ragasztott unibody a könnyen romló, zsebből kicsúszó telefónia világában.
De még egy akkucseréhez is szét kell barmolni a One házat az iFixit szerint, az pedig 100%, hogy párszáz töltési ciklus után (mondjuk 15 hónap) veszíteni kezd hatékonyságából. És akkor nincs már gari sem... ne lépjünk túl a szerelhetőség fölött...
-
mondomén
őstag
válasz
Rhino666 #493 üzenetére
Kinek mi a parasztvakítás. Engem sem érdekel a szoftveres újdonságok 70%-a, de nem tartom hülyeségnek őket. Idővel akár még valami jót is kihozhatnak belőlük, sőt valakinek lehet már most is hasznára lehetnek. Aztán megint az van, hogy neked nem tetszik, hogy ezekre a számodra semmitmondó újdonságokra építik az egész marketinget...
Valaki azt állította, hogy ő gyártja a legjobb telefonokat. Egyértelmű, hogy ez nem így van, nem is kell rákontrázni, főleg nem úgy, hogy ő gyártja a legjobb szappantartókat.
Azért nem hiába esett neked mindenki.
A hangzás lehet jobb HOX-on, nem tudom. Viszont azt tudom, hogy egy egyszerű lejátszó appal ezen 1 perc változtatni. (Sőt, a megfelelő kernel + app párossal csúcsra lehet járatni azt a kis wolfson DAC-ot benne
) Képeket sem kívánom megítélni, mert nem érdekel, nem értek hozzá, meg ami nekem tetszik az lehet másnak nem... Ez a 2-3 dolog még nem jelenti azt, hogy a HOX jobb az S3-nál. Hozzád házhoz megy a szervizes? Hová rakod a memóriakártyát? Milyen a kijelző feketéje? Meddig bírja az aksi? Ha nem sokáig, akkor hová rakod a nagyobbat ami tovább bírja? Látod, vannak olyan érvek amik neked nem fontosak, de másoknak igen.
Az meg egyértelmű, hogy utálod a samsung-ot, így a kis fricskáidra amiket szinte az összes topikba beszúr érthető, hogy mindenki harap.
-
Burt1793
veterán
válasz
Rhino666 #483 üzenetére
Kilapított ájfónklón???
A HTC jobban hasonlít az Iphone5-re...
Kirakok egy FB widgetet vagyis azt sem, a híreket én neten olvasok, magyarul és azt amit akarok, nem azokat, amiket a telefon kiirkál.
Mellesleg láttam a htc fórumban, hogy pár emberke már most launchert rakott arra a katyvaszra, nem sokan dicsérik...
Zoe? Láttam a one fórumban, zseniális, de az tényleg nem ér semmit, énnél még az S4 duplakamerás megoldása is értelmesebb vagy a képeskönyv összerakó... ezeket, akik tényleg ilyen összeállítást akarnak megcsinálják profi programmal, gondolom ez a zoe eléggé le van korlátozva, egy-két tényleg jó effekt van csak stb, de javíts ki ha tévedek és tud annyit mint egy adobe premiere...
A kamerával álljál le... olyan fotók vannak a one fórumban, amiket a friss tulajok is lefikáznak.
Komolyan, egy benzinkút töltőállomásáról olyan kép van fent ott, amit egy galaxy minivel younggal is el tudsz készíteni.
Egy 13 megapixeles kép, nem teljes felbontáson gyönyörű, a HTC-é még 1200*800 is zavaros...
(mellesleg én este nem fényképezek mobillal, sem zuhogó esőben, ezekben különben sem jó a HTC, csak maximum jobb, ha igaz, bár erről nem tudok semmi).
Szerintem nincs baj a kihangosítással, legalábbis S2-nél nincs baj, nem hiszem, hogy ezzel lenne... Ilyen kis hülyeségeket nem tud elrontani a samsung.A szemnézős dolog nekem S2-n is hibátlanul működött, a gyári 4.1.2-vel, nagyon tetszett!
-
-
mondomén
őstag
válasz
Rhino666 #469 üzenetére
Értem. Én valószínű maradnék Samsung vonalon. HTC one is tetszik, de ami számomra egyértelműen az SGS4 felé billenti a mérleget az a szerviz és a tárhely bővítés lehetősége. Szerintem ebben a mezőnyben már nem lehet kijelenteni, hogy ez vagy az a telefon jobb a többinél. Itt már annyira az egyéni preferenciákon múlik a dolog, hogy felesleges is ilyen véres vitákba kezdeni. HTC One van amiben jobb van amiben pedig rosszabb, innentől kezdve már a vásárlón múlik, hogy neki mi számít. Ugyan így SGS3-nál. Neked szar a kijelző, nekem meg nem...
Én úgy látom, hogy neked a Samsung erőszakos üzletpolitikájával van problémád, és ezt nem is tudod félretenni mikor a telefont próbálod megítélni. -
Burt1793
veterán
válasz
Rhino666 #471 üzenetére
Magammal személyeskedhetek? Igen ironikusan írtam, de azért ezek az új dolgok is számítanak valamit, főleg, ha a másik félnél nincs ezekből semmi...
Szerintem kinézetre elölről 10/10 pont, ha nem nézzük az anyagot biztosan szebb a fekete One-nál is.
Az hogy műanyag, az erősen lényegtelen, mert mindenki tokozni fog, mert ez egy 7,9mm-es telefon 5 colos kijelzővel. Mellesleg a HTC-re kb kötelező a tok, nézzetek át abba a fórumba, az egyik tagnak egy nap alatt sikerült egy karcot összehozni, miközben jobban vigyázott rá mint a szeme fényére...Én személy szerint azért szeretem a samsung készülékeket (nem csak a felsőkategóriásakat), mer kapok egy megbízható, jól összerakott készüléket, ami bírja a hétköznapokat és nem kell rá különösebben vigyázni, ha úgy használod ahogy kell, nem lesz baja 2 év múlva sem (lásd az én S2).
Igazából ezt nem is kéne magyarázni, nálam ha (normális) mobiltelefon akkor samsung, ez nem kérdés!
Ez az S4 már kicsit felébresztette a vágyat maga után, míg a One nem, a Sony is jobban tetszik a HTC-nél, de csak a külső miatt. Itt a véleményem, nem kell szeretni!
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
Rhino666 #450 üzenetére
Foggal körömmel ragaszkodtál a One összeszerelési "minőségéhez" amikor 1-esre minősítette az iFixit és panaszkodnak a friss tulajok, hogy mennyire rosszul van egyberagasztva a cucc, szóval ne játszd el az objektív hozzászólot. Személy szerint én a nyár végére várok, mire mindent megtudunk mindkét telefonról (+ új Motorola) és mindeféle verzióban kaphatók lesznek olcsóbban, szerintem addig mindenki oda írjon, ahova az érdeklődése vezeti, neked ez nyilvánvalóan a HTC világa.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Rhino666 #450 üzenetére
"értelmes, egészségesen kételkedő, logikusan gondolkodó, elfogulatlan emberi lények"
Az a baj, hogy ezeknek az általad említett jelzőknek itt te felesz meg a legkevésbé.. A hozzászólásaid alapján inkább egy kötekedő, direkt konfliktusteremtő és kereső, szemellenzős, unintelligens seggfej képe rajzolódik ki.
Vagy csak nekem lenne ez a benyomásom rólad?
-
válasz
Rhino666 #450 üzenetére
Szóval már ott tartunk, hogy tízmilliókból álló szekta. Király. Elhiszem, hogy unatkozol otthon, meg jó poénnak tűnik amit csinálsz, de szerinted fogsz valamit is elérni ezzel itt? Segítek: NEM.
Emlékeztetsz egy tagra a kondi teremből. Nagy google huszár ő is, mindent elolvas és közben fogalma nincs semmiről. Kioktat mindenkit, hogy szarul csinálja meg rosszul eszik, semmi nem lesz belőle. Ezzel csak az a probléma, hogy nemcsak szar tanácsokat ad de ráadásul semmit nem csinál jól és még kb 60 kiló zsír is ott figyel rajta. Véletlenül nem Te vagy az ?
-
Criton
veterán
válasz
Rhino666 #450 üzenetére
Eddig nem akartam ebbe beleszólni, de komolyan ez az egész zavar már. Épp választás előtt vagyok, cikket elolvastam.
Gondoltam a topikot is átolvasom, de már több a "bullshit" hozzászólás... viszont amit a telefonról vagy magáról a samsungról szerettem volna, sajnos még nem kaptam meg.hogy ilyen birkaságra csak az Apple hívek a hajlamosak, de úgy tűnik hogy már a Samsung-kór is szedi az áldozatait...
A hozzászólásaidat elnézve, akkor a HTC-kór is szedi az áldozatait.Most komolyan, miért nem lehet annál a témánál maradni , amiről ez a topik szól
-
válasz
Rhino666 #444 üzenetére
"Nem vagyok HTC fan, pont hogy az eszetlen Samu fan-ek hemzsegnek itt."
Bakker, hová fajul a világ. Hemzsegnek a Samsung fanok egy Samsung termék topicjában. Mi lesz a következő, 500%-os ÁFA a kenyérre?
A többi süketelés meg nagyon nem érdekel a kameráról, láttam, olvastam. A rajta vannak dolog meg megint semmit nem ér, a HTC tempójával majd jövő júniusban lesz is valami belőle.
-
válasz
Rhino666 #429 üzenetére
Komolyan csodálkozok, hogy lehetsz ennyire HTC fan. Én személy szerint a HOX után többet soha nem vennék olyan telefont. Megjelenéskor használhatatlan volt, tele gyártási hibás darabokkal. Kellett vagy 4 hónap mire kijött egy normálisabb szoftver, és vagy 9 hónap a JB-ig. Azzal már TALÁN versenyre kelhet egy S3 mellett. Aztán nézzük csak a ONE-t. Olvasom folyamatosan a fórumokat azzal kapcsolatban is, nullát nem érő kamera, szellőtől karcolódó alu, FC-ző gyári alkalmazások ( SMS ), sokakat idegesítő launcher. Mintha ismételné magát megint a történelem.
Felesleges itt pörögnöd, nagyon rossz helyen jársz. Ráadásul 99%-a hülyeség annak amit mondasz.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Rhino666 #416 üzenetére
a tokomet erdekli a cikk, a teszt, +a masok altal mertek.
en a SAJAT tapasztalatom alapjan dontottem, mert NEKEM VOLT HOX-om, de latom neked egy sajat teszthez kolcson kell kerned egy s3-at....a lenyeg meg itt van:
http://mobilarena.hu/tema/re_galaxy_blog_kiprobaltuk_a_galaxy_s4-et/hsz_367-367.html
-
Gizmo94
veterán
válasz
Rhino666 #429 üzenetére
Rendben van, jobb a HOX. Neked. De kérdeznék párat. Mi köze ennek egy S4 fórumhoz? Kit érdekel, hogy neked jobban tetszik a hox, rajtad kívül, mit gondolsz? Miért trollkodsz egy Samsung topikban, mit akarsz ezzel elérni? Minek idegesítesz másokat, akik láthatóan nem kíváncsiak a véleményedre? Mi a jó neked ebben az egészben?
-
-
HUTCHDB
nagyúr
-
Gizmo94
veterán
válasz
Rhino666 #400 üzenetére
Ennyi baromságot összeirkálni, mint amire képes vagy jópár hsz óta, már tehetség kell. Gratulálok.
Ha meg ennyire rühelled a samsung termékeket, meg fikázod minden szinten, akkor rminek írsz a topikjába? Egyszerűen nem értelek.
Szerk: Nem pazarlok rád többet az éterből, részemről ennyivel letudtam. A te konstruktivitásod az itteni hsz-eidben kb. konvergál a nullához, az objektivitásoddal együtt. Ha pedig lemegyek a szintedre, legyőzöl a rutinoddal, tehát feladom. Legyen neked igazad. A Samsung szar cég, szart gyárt, ne vásárolj Samsung terméket. További kellemes Trollkodást.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Rhino666 #389 üzenetére
Alaposabban is nézhetted volna ez esetben
(#392) Petyyyyy: Ízlásek és pofonok, engem meg kifejeztten idgesít ez a stílus, ahogy Bog ír. Olyan, mintha a haverjainak mesélné és nem egy komoly oldalnak írná. Nem a vita miatt írtam, igazából nem érdekel, ha valakinek ez nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest