- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yokayee
tag
válasz
mondomén #2547 üzenetére
Ha tudtok valami okosságot,és elküldenétek privátban, ne kíméljetek
továbbítom neki.
A torrentről leszedett videók nem akarnak felmenni az iPadre, de ezt más is mondta, igaz, ő aztán tényleg ne ért hozzá.Amúgy azt hittem, az Apple cuccokhoz nem kell érteni, annyira intuitívak
-
válasz
mondomén #1278 üzenetére
Félre értesz. A Full HD kijelző mindegy, hogy telefonban van, vagy tv-ben. A natívnál nagyobb felbontás szerintem totál felesleges (Úgysem tudja rendesen megjeleníteni. Próbáld ki, hogy egy FHD anyagot a tv-n összenyomsz a felére kb, és nézd meg a minőségét..) Arra utaltam, hogy nem igazán van otthon senkinél olyan felbontású tv ami indokolna ekkora videóanyagot.
szerk.: Olyan ez (mármint, hogy szaggat) mintha egy gyémánt gúlával húzogatnád a kijelzőt. Jó hogy megkarcolódik.
-
Rhino666
addikt
válasz
mondomén #486 üzenetére
Valahogy párhuzamosan ment a vita a két dologról, az üzletpolitika egyértelműen undorító, de ettől eltekintve a minőséggel sem vagyok megelégedve, se a parasztvakításokkal amikkel általában fölényeskednek, mert vagánynak tűnnek, meg minden, csak épp hasznosnak nem hasznosak.
És pont ezzel kapcsolatban (hogy nehéz megmondani hogy kettő közül melyik a jobb) visszajutunk a kiindulóponthoz: azt állítottam, hogy nem lehet tényként kezelni hogy a Samsung gyártja a legjobb telefonokat. A hiba már csak az volt, hogy rossz példával támasztottam alá.
De ha félretesszük az üzletpolitikát, a hangzás a HOX-on EQ nélkül is szebb, teltebb, hangosabb mint S3-mon EQ-val és a képek is élethűbbek amiket készít. Mondjuk ez még mindig nem on topic, de láthatod hogy nem az elfogultság beszél belőlem, főleg, hogy az S3 tulajdonosa is osztotta a véleményemet. És direkt csak azokat a dolgokat soroltam fel, amiben osztotta.
-
Rhino666
addikt
válasz
mondomén #462 üzenetére
HTC One-nal és az ASUS Padfone Infinity-vel barátkozok (One-nál nem tetszik az új Sense és a 3. gomb hiánya, az ASUS-ról meg még túl korai beszélni), na meg várom a további, 600-as SoC-ra épülő választékot. Néztem a Sony-t és az LG-t is, de azok elég siralmasnak tűnnek.
Az is lehet hogy várok még fél generációt.
(#465) Burt1793: Jól érzem az öniróniát? Értelmetlen parasztvakítások halmaza, amik nélkül egy Samu fan nem tudna élni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest