- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino666
addikt
válasz
mondomén #486 üzenetére
Valahogy párhuzamosan ment a vita a két dologról, az üzletpolitika egyértelműen undorító, de ettől eltekintve a minőséggel sem vagyok megelégedve, se a parasztvakításokkal amikkel általában fölényeskednek, mert vagánynak tűnnek, meg minden, csak épp hasznosnak nem hasznosak.
És pont ezzel kapcsolatban (hogy nehéz megmondani hogy kettő közül melyik a jobb) visszajutunk a kiindulóponthoz: azt állítottam, hogy nem lehet tényként kezelni hogy a Samsung gyártja a legjobb telefonokat. A hiba már csak az volt, hogy rossz példával támasztottam alá.
De ha félretesszük az üzletpolitikát, a hangzás a HOX-on EQ nélkül is szebb, teltebb, hangosabb mint S3-mon EQ-val és a képek is élethűbbek amiket készít. Mondjuk ez még mindig nem on topic, de láthatod hogy nem az elfogultság beszél belőlem, főleg, hogy az S3 tulajdonosa is osztotta a véleményemet. És direkt csak azokat a dolgokat soroltam fel, amiben osztotta.
-
Rhino666
addikt
válasz
Burt1793 #473 üzenetére
És hol az S4 BlinkFeed-je? Ha már értelmetlen parasztvakításoknál tartok, a One-ban is van pár. Vagy akkor hogy az értelmes funkciókat is megemlítsük, hol a Zoe, az 1,4 mikron pixelméretű, rossz fényviszonyokban (vagyis az esetek 80%-a) is működő kamera, kimagasló hangfelvétel és kihangosítás stb.? Inkább ilyen, értelmes jellegű dolgokra kellene figyelni, nem értelmetlen parasztvakításokra, amivel csak eladhatóbb lesz a készülék, nem pedig használhatóbb.
A kinézetet ne firtassuk, mert eléggé szubjektív dolog, leírhatnám hogy szerintem ránézésre egy gagyi, kilapított iPhone klón, de másnak meg tetszik, ízlés kérdése.
-
Rhino666
addikt
válasz
mondomén #462 üzenetére
HTC One-nal és az ASUS Padfone Infinity-vel barátkozok (One-nál nem tetszik az új Sense és a 3. gomb hiánya, az ASUS-ról meg még túl korai beszélni), na meg várom a további, 600-as SoC-ra épülő választékot. Néztem a Sony-t és az LG-t is, de azok elég siralmasnak tűnnek.
Az is lehet hogy várok még fél generációt.
(#465) Burt1793: Jól érzem az öniróniát? Értelmetlen parasztvakítások halmaza, amik nélkül egy Samu fan nem tudna élni?
-
Rhino666
addikt
Hát tévedsz, mert dolgozok és két build között fórumozgatok a munkahelyemről. Az már nem az én hibám, ha az okfejtéseimmel nem érek el semmit.
Nem okoskodni szoktam és nem is vagyok google huszár, elég sokat olvasok ennél jóval komolyabb hangvételű fórumokat ahhoz hogy tudjam miről beszélek. Én csak leírtam a véleményemet és szerintem továbbra sem tudta megcáfolni senki sem, miszerint nem kezelhető tényként, hogy a Samsung gyártja a legjobb telefonokat. Inkább csak azon vitázik velem mindenki, amivel alátámasztani próbáltam az említett véleményem.
(#463) Bone123: És te a mai napig összemosod az összeszerelési minőséget a szerelhetőséggel, hiába magyaráztuk el jó páran hogy két teljesen független dologról van szó. Az összeszerelési minőség kifogástalan, aki ezt cáfolta, arról meg kiderült hogy a Samsung pénzelte érte, ezért is folyik most per ellene. A szerelhetőség meg általában nem számít, ha csak nem akarod házilag szétgányolni. És ezt a mobilarénás cikkben is egyértelműen leírták, ha jól emlékszem.
-
Rhino666
addikt
Bocs a jel/zaj arány miatt, én csak alá akartam támasztani egy vitát azzal hogy a HOX jobb mint az S3, aztán elszabadult a pokol. Elég kevés az objektivitás a témában, de egyszer majd csak felnő a mobilarena közösség is a megfelelő színvonalra, hogy nem essenek neki mindenkinek aki nem bólogat a többiekkel, mert lehet hogy van mondandója is. Tiszteletben tartom azokat, akik HOX-ról S3-ra váltottak, elhiszem hogy nekik az jobban megfelel, de ettől és a pénzelt tesztektől nem lesz objektívan jobb az S3, sőt. Mint már írtam, nem vagyok HTC fan, sajnos nem tökéletesek a HTC-k sem. Ha lesz jobb, minden bizonnyal azt fogom venni.
-
Rhino666
addikt
Volt már Samsung telefonom, de nem egészen értem hogy ez mégis miért releváns...
S3 nem, de nem kell ahhoz birtokolni valamit ahhoz hogy átfogó következtetéseket vonhassak le róla ha egyszer itt van karnyújtásnyira egy és elég tüzetesen összehasonlítottuk a tulajjal.
Ennyi erővel azt is kérdezhetnéd, hogy hogy merészel tesztet írni Bog az S4-ről, mikor csak kölcsönbe kapta a készüléket?!
-
Rhino666
addikt
válasz
TheAdvent #446 üzenetére
ekkorák az igényeid
Sajnos túl nagyok, hogy iPhone-t vagy Samsungot használjak, ez van.
egyébként pedig a Samsung fórumban mégis milyen emberek hemzsegjenek?
Hmm, nem is tudom, mondjuk értelmes, egészségesen kételkedő, logikusan gondolkodó, elfogulatlan emberi lények akik nyitottak és kíváncsiak a tapasztalatokra ami a részletes teszt alapján nem derül ki? Nem pedig habzó szájú befásult vadállatok akik úgy óvják a kedvenc gyártójukat, mintha a saját vérük lenne... Ja, hogy ez a Samsung fórum. Túl sokat vártam el, elnézést. Valami hülye okból kifolyólag feltételeztem, hogy ilyen birkaságra csak az Apple hívek a hajlamosak, de úgy tűnik hogy már a Samsung-kór is szedi az áldozatait...
-
Rhino666
addikt
Nem vagyok HTC fan, pont hogy az eszetlen Samu fan-ek hemzsegnek itt. Mindig a nekem leginkább megfelelő legjobb ár/érték arányú készüléket veszem, a Samsungok általában szóba se kerülnek. Megjelenés óta HOX-om van, használhatatlan soha nem volt, ellenben jó igen és azóta is csak jobb lett.
Olvasom folyamatosan a fórumokat azzal kapcsolatban is, nullát nem érő kamera, szellőtől karcolódó alu, FC-ző gyári alkalmazások ( SMS ), sokakat idegesítő launcher.
A nullát nem érő kamera az esetek 80%-ában megaláz minden mást. Szóval gratulálok, a lejárató hadjárat áldozatául estél. De semmi gond, mert már intézkedtek ezügyben. Javaslom hogy tájékozódj jobban, attól hogy az emberek 80%-a azt írja valamire hogy hülyeség, még nem lesz hülyeség.
(#431) Gizmo94: Látod, azt se tudod hogy mi a téma de azért beleszólsz. Pedig nem mikrofon. Példaképp hoztam fel, hogy miért is nem igaz hogy a Samsung gyártja a legjobb okostelefonokat. Amit nem mellesleg elég alapozatlan és elvakult dolog tényként kezelni.
-
Rhino666
addikt
válasz
TheAdvent #423 üzenetére
Az egyetlen probléma azzal van, hogy meghallgattuk és megnéztük egymás mellett a kettőt, az S3 tulajdonosával közösen jutottunk ezekre a konklúziókra. A HOX-on sokkal szebben szól a zene, hangosabb (az S3 egyenesen halk, pedig nem filléres fejhallgatóval próbálgattuk), láthatóan szebb a kijelzője (nem pentile, nem amoled, nagyobb a pixelsűrűsége), a fényképező meg teltebb képeket készít.
De te aztán jól megcáfoltad, grat. És az ilyenek hülyéznek le engem.
-
Rhino666
addikt
Én igyekszek megtenni minden tőlem telhetőt hogy ezt korrigáljam, de elég sokan fafejűek és bedőlnek a marketingnek, a "marketingnek" meg a Samsung kedves kis lejárató hadjáratainak amiket a konkurens termékek ellen pénzel. Nem egy áldás vakok közt félszeműnek lenni, de ezt teszi a tájékozottság...
-
Rhino666
addikt
És mi ez a minden tér, amiben jobb az S3? Pl. rosszabb a hangminősége, sokkal halkabb, rosszabb a kijelzője, rosszabb képeket csinál, a problémás készülékek toplistáján első helyen szerepel? Ezek az én szótáramban nem pozitív tulajdonságok. De kíváncsi vagyok, hogy mégis miben jobb az S3, itt van elérhető távolságban mindkettő, gyorsan meg tudom nézni.
-
Rhino666
addikt
-
Rhino666
addikt
válasz
Dr.FantastiK #404 üzenetére
Ok, nézzük a cucc képességeit eltekintve a silány minőségű burkolattól. Féltucat Snapdragon 600-as okosteló van a láthatáron. Az S4 mitől lesz a legjobb? Attól, hogy rá van írva hogy nyamnyung?
Ott van pl. az S3 tavalyról. A HOX jobb, most akkor hogy is van ez?
-
Rhino666
addikt
válasz
Dr.FantastiK #395 üzenetére
A Samsung gyártja a legokosabb szappantartókat. Ez így már mindjárt tény lenne.
-
Rhino666
addikt
válasz
ForRedGlory #393 üzenetére
Ezt mondd meg az Anandtech-eseknek is.
-
Rhino666
addikt
FYI: Octa verzió kb. sehol nem lesz kapható, nagyjából egy fantomtermék, csak próbálták növelni a készülék hype-ját, hogy "fúúúúúúúú, 8 magos lesz az S4, mennyivel jobb minden másnál".
Mert ugye egyetemistákat pénzelni a rivális cégek lejáratására nem bizonyult elegendő marketingnek ahhoz, hogy el lehessen adni a tavalyi modellt nagyobb kijelzővel és +120% parasztvakítással.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest