- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
patakidr
aktív tag
válasz
Bone123 #4143 üzenetére
Igen.
Viszont a iFixit-en 8 pontot kapott a 10-ből, mert nagyon szépen/könnyen javítható/szerelhető, míg a HTC One csak 1 (!!!) pontot, s azt írják róla, helyenként, hogy LEHETETLEN roncsolás mentesen szétszedni.
Nos ezért nem bántam meg, hogy nem azt választottam. (A Desire-öm 3x volt szervizben különféle panelcserék miatt.)
-
mycso
veterán
válasz
Bone123 #4074 üzenetére
Hát, ha megnézed a képeket, akkor rájössz, hogy miért.
De, hogy ne kelljen bizonygatnom itt is, mint annó az S3-nál, hogy szart sem csinál a gyári HDR alkalmazás, ITT vannak a régi S3-as képek. (normál/HDR/HDR progival készült HDR)
Ugyan ilyen az S4-nél is, tehát semmilyen.(#4081) nggabi: Oh, köszönjük.
-
válasz
Bone123 #3965 üzenetére
Kipróbáltam gyorsan pár lejátszót, de egyikkel sem lett jó. Az-az eddig m2ts fájlokat(Samsung demókat) próbáltam lejátszani, amiket a vodás rom simán vitt ez viszont nem. Most felraktam egy mkv-t is ami tökéletes. Ezek szerint csak a m2ts-el van baja, ez érdekes...
Mindenesetre köszi a segítséget!belashx: Köszi Neked is!
-
Vertigo
aktív tag
-
Robertoq
őstag
-
Vagany
őstag
-
mate198712
tag
válasz
Bone123 #2988 üzenetére
Hát mind1 végülis, csak mégis érdekes, hogy ami még a hét elején volt nálam S4 24500-at ért el, a csere pedig átlagban 22000.
Pedik sgkátya nincs benne, és memória kiürítés után ér el 23000-et. Ha még1szer lefuttatom már 500-1000 el kevesebb ér el. Gőzöm sincs mitől lehet ez a különbség. -
ForRedGlory
félisten
válasz
Bone123 #2231 üzenetére
A reagálási idő a lassú, az, hogy fókuszál, majd miután felengeded, hogy elkészítse a képet, na a felengedés után még el lehet menni kávézni HTC one-hoz képest.
(#2233) buci30: "De neki a hátlapról leeset a "G" betű..."
Sírok
Lehet csaK Samsun a márka, valami kínai ótvar hamisítvány, amit Samsungként akartak eladni egy palimadárnak -
-
skilled88
tag
válasz
Bone123 #2195 üzenetére
alig hogy kijött.. már szét kell szedni ?? tényleg gagyi..
De minek kell szétszedni ?? nem értem...
Sőt azt se ,hogy minek kell buherálni ..v.kinek 2 napja van meg ,de az XDA-t lesi ,hogy lehet kerneleket meg romokat cserélgetni ..Azt mondom tényleg szar ,hogy emberi beavatkozás kell ,hogy jó telefon legyen és ezt majd 200 ezerért meg kapod..
Sose értettem ,hogy ha v.mi gyári miért nem jó ?? miért kell ez a romozás ..
-
istnag
addikt
válasz
Bone123 #2010 üzenetére
Mindegy remélem javítják majd,mert ez nem tesz jót az android megítélésének sem. Pedig én bátran állítom,hogy a 4.0.4-től kezdve az Android felvszi a versenyt az iOS -al,stabilitásilag és gyorsaságilag is. Párom jelezte,hogy Ő igényt tartana egy ilyen telefonra
,várhatóan mire oda kerül a sor, jön rá update és minden rendben lesz.
-
-
Vagany
őstag
válasz
Bone123 #1803 üzenetére
octa bench
Nagyjából egy szinten vannak, kb mint a htc one. Engem a fogyasztás jobban érdekelne. ott lehet előnye az octa-nak.
Mondjuk a vellamoban jól domborit, de nem értem antutu-ból miért csak a 2.9 meg 3.0 vanmár 3.3-nál járnak.
-
szimike79
őstag
válasz
Bone123 #1803 üzenetére
Kezdenek szállingózni az octa-core videók a Youtube-ra. Ha csak a benchmark-okat nézzük, hát bizony minden téren többet teljesít mint a snpdragonos testvére. Még a GPU is erősebb, mint az adreno 320, mind 2D-ben, mind 3D-ben. Nem nagyok a különbségek, nagy valószínűséggel a mindennapi használatban nem is lehet majd észrevenni, de ezek szerint jobb az Exynos, ha csak egy hangyányival is. Későbbiekben még a fogyasztásra leszek kíváncsi.
-
Ronny3
aktív tag
válasz
Bone123 #1352 üzenetére
Az FM Rádió érdekes kérdés kör, mert A 9505-ösben benne is van "meg nincs is", ugyanis hardveresen benne van és mivel a T-Mobile és a Vodafone is azt írja, hogy van FM Rádió!,
... ezért szoftveresen az egyedi szoftver alapján ami a szolgáltatóknak készül lehet benne FM Rádió...
Az alap koncepció, vagyis a nem szolgáltatóknak készültekbe BIZTOS nincs a támogatás "beleírva", de abban is benne van a hardver... (9505)Aki most megkapta az S4-ét és T-Mobilos az kérem írja már meg, hogy TALÁLT-e benne FM Rádiót vagy nem? Mert ez eléggé leszűkítené a kérdést!
-
Robertoq
őstag
Mikor laptopot vettem amire itthon 3 év gar van, csak konkrétan az a modell nincs idehaza és érdeklődtem, hogy garancia miként alakul, akkor azt mondta, hogy van, de csak 1 év. Nem tudom telefon estében mi a helyzet, viszont a Mobilarena TV: az S4 illetékes válaszol videó 26:00 erről beszél, a lényeg kiemelve:
"Mi annyival nyújtok többet, hogy egy prémium garanciát szolgáltatást sikerült kialakítani, melynek segítségével aki Samsung Magyarország Zrt-től készüléket vesz az számíthat arra, hogy - átfogalmazva - igénybe veheti a helyszíni javítást és szerviz futárt"
Nem vagyok benne biztos, hogy ha EU-s akkor jár a prémium garancia is -
HUTCHDB
nagyúr
kösz az infót.
viszont ez az integrált dolog nem biztos, hogy szuper lesz.egy biztos az octás az jó lesz:
"Samsung have used Wolfson before, in the Galaxy S III, the Note II and the Note 10.1, so the two of them are no strangers to working together on high-profile products. This isn’t going to be a Beats Audio type of thing here. Beats is more about branding than anything else, you’ve got to peddle those expensive headphones somehow. Wolfson deal with some pretty high-end audio so, to see Samsung making things more official is nice. Wolfson Audio is present in the Galaxy S IV that comes with the Exynos 5 Octa."
-
Strengar
tag
ha 85000-ből 130-at csinálsz akkor ott vki nagyon béna volt.
Btw csak készülékekről beszéltem, hiszen az volt a téma. Nyilván olyan gyártónak aki nem szállít europába, nem lesz olyan supportja mint aki igen. Ezért nem is hoztam fel ilyeneket. Arról volt szó, hogy a samu csinálja-e a legjobb telefonokat, vagy sem. Nagyon jó készülékeket rak össze ez tény, de balgaság csuklóból kijelenteni, hogy a legjobb. -
rizso
addikt
Nem tudom melyik LG tokra gondolsz...
Poplacsek: "utángyártott" tokot tudsz hozzá venni, ami körbe meg a hátlapot is védi (pl. Nillkin is gyárt ilyeneket), csak az valószínűleg nem "órás" megoldás lesz.
Mondjuk én egy ideje nem használok semmilyen tokot a Desire-en, csak egy fólia van a kijelzőn, de még mindig olyan állapotban van, ahogy megvettem az első tulajtól. De magamat ismerve, akármilyen új telefont fogok venni, tuti az lesz az első dolgom, hogy beszerzek majd rá egy fóliát meg egy tokot. Aztán ki tudja, ha pl Optimus G-t vennék, akkor lehet kapna a kijelző egy fóliát, a hátlap meg valami matricát (vagy szintén fóliát), és kész
-
Poplacsek
senior tag
Hahaha.
Szerintem tokot azért vesz az emberek többsége, hogy védje a teljes készüléket a karcok ellen. Ne csak a kijelzőt, ami ráadásul a hiper-szuper GG3 és majdnemhogy karcolhatatlan.
Ez a flip cover a fentiekre alkalmatlan, nem védi semmi se a teló oldalát se a hátulját a karcolódástól.
Szóval mire jó az, hogy ráhajtasz egy ablakos fedelet a kijelzőre?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest