- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
supertrezi
aktív tag
válasz
szabi510 #14713 üzenetére
Nálam is a Médiaszerver akciózott már kétszer...
A memóriakártya bántja, mert ahogy újraformáztam, hirtelen megjuhászodott a Médiaszerver. De ezen túl még nem tudom, hogy pontosan mivel lehet baja. Talán a kéthangsávos filmek miatt ragad be a MS, ugyanis eddig mindkét alkalommal pont ilyen filmek voltak a memóriakártyán. De tényleg nem tudom. A lényeg, hogy most megint kussol. Van olyan program, amivel pontosan azonosítani lehet, hogy mi pörgeti a Médiaszervert, s ezáltal a procit? Mondjuk ennek alapból rajta kéne lennie a telón...
Engem is felbosszantott a Médiaszerver, mikor folyton a teljes fogyasztás 40%-át megzabálta...
-
tothl
addikt
válasz
szabi510 #14713 üzenetére
Konkretan nem a mediaserver szolgaltatassal van bajod hanem egy appal ami hasznalja. Tudsz irni egy listat miket tettel fel? Esetleg az sdkartyad kuka ha van.
Nekem 2009 ota androidos teloim voltak de eddig toronymagasan ez a legjobb amit valaha hasznaltam.
Mar eltelt ket honap de ugyanolyan orommel nyomkodom mint elso nap raadasul meg root nelkuli gyari rommal hasznalom pedig az elodeire meg a veres sz.rt is felraktam olyan hianyossagok voltak.Kicsit nehezemre esik elhinni hogy valakinek a gyari es esszel hasznalt rendszere rossz.
-
tothl
addikt
válasz
szabi510 #10715 üzenetére
Nagyon pofas eloben ad egy tartast a telefonnak es vekony. Nem ertek egyet azzal hogy nem ved mert ha pofaraejted akkor erre esik es hatlapjat oldalat is vedi. Egyedul alul folul nem ved.
Ami aggalyom van az annyi hogy nem bantja-e a fenyes keretet.2-3e ft kozott volt foliaval egyutt. Ebayen nilkkin hard case for galaxy s4 cimszoval keresd....
-
kelzsoca
félisten
válasz
szabi510 #9700 üzenetére
az S4-et tuti hogy nem fogják sem Neked, sem senkinek helyszínen szervizelni.
Házhozmegyünk (helyszíni javítás) szolgáltatás
Mobiltelefonok
Galaxy S II (GT-i9100)
Galaxy S III (GT-i9300)
Galaxy S III LTE (GT-i9305)
Galaxy S 4 (GT-i9505)
Galaxy Note (GT-N7000)
Galaxy Note II (GT-N7100)
Galaxy Nexus (GT-i9250) -
Robertoq
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest